Onder de Regenboog

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Marjolijn:

Waarom ik mee ga lopen met de tocht de Alpes d"Huzes is een lang verhaal ...Een aantal jaar geleden ben ik gaan wandelen om mijn hoofd leeg te maken van het gemopper over mijn eigen lijf met allerlei kwaaltjes. Om door te gaan met lopen heb ik me als doel gesteld om deel te nemen aan de 4 daagse van Nijmegen ...Best wel zwaar maar ik werd enorm gesteund door Jan en mijn (schoon)kinderen en kleindochers....de laatste kilometers liep er iedere dag 1 van hen mee om me er doorheen te halen....En thuis werd door de vrijwilligers/sters mijn wildopvang draaiend gehouden... Steeds geroepen ik loop de 4 daagse 3 x en dan wil ik voor anderen iets gaan betekenen door voor hen te lopen en dat werd de Alpes d'Huzes....Mensen en zeker kinderen horen geen nare ziektes te krijgen zoals kanker.....Er is zeker en vooral onderzoek nodig en .....dus geld geld geld....
Het wordt een zware tocht die ik samen met "mijn" Jan ga ondernemen en zeker wil gaan volbrengen....We hopen dat u ons wil steunen hierin..
Aan mijn rugzak komen een aantal verschillende kerstballen te hangen die ontworpen zijn door kinderen met kanker en dit jaar verkocht zijn. Deze kerstballen gaan we ophangen aan de bomen op de gedenkplaats die tussen bocht 6 en 7 is !!!!

Jan:

In mijn familie komt kanker tot nu toe eigenlijk niet voor. Voor mij is dat geen reden om de ogen voor deze vreselijke ziekte te sluiten. Door mee te doen aan Alpe d'Huzes wil ik met mijn gezonde lichaam een bijdrage leveren aan onderzoek naar kanker zodat mijn medemensen van dezelfde gezondheid kunnen genieten als ik. Willen jullie me hierbij steunen?

 

Team Updates

2e Training

Vandaag zijn we ondanks code geel toch weer lekker gaan trainen op de Grebbeberg. Hier was het voor ons code groen want we hebben lekker gelopen en weer hoogtemeters gemaakt op de trappen. Tijdens dit alles geen spat regen gehad dus de volgende keer weer gewoon gaan en niet te veel naar weersvoorspellingen kijkensmile.

Meer dan EUR 1.000,-

Geweldig, we zijn door de magische grens van EUR 1.000,- dankzij alle spontane reacties om ons te steunen. We zitten wel eens te zeuren over het weer en de politiek in Nederland en of er nu glasvezel komt in het buitengebied. Maar wat wonen we toch in een fijn land dat we dit voor elkaar over hebben en met elkaar de schouders eronder zetten. Heel hartelijk dank hiervoor.

We zijn over de helft..........

Door de vele spontane reacties om ons te doneren zijn we vandaag over de helft van ons streefbedrag gekomen. Wat een mijlpaal en dat alles in zo korte tijd en wat is het aangrijpend dat zoveel mensen ons hierbij willen helpen!

Alle donaties groot en klein vanaf het allereerste begin kort voor de kerst, zijn even belangrijk want zonder de eersten komen we met die van vandaag niet zo hoog uit als nu het geval is. 

Nogmaals iedereen heel hartelijk bedankt!!!

Gemeente Buren haakt af

Ook Gemeente Buren is benaderd voor een donatie. Je mag immers verwachten dat een gemeente trots is op inwoners met goede initiatieven voor de samenleving en daarom, hoe klein ook, ook een duit in het zakje wil doen. Zeker nu er een meevaller is van iets meer dan 10 miljoen omdat de aanleg van glasvezel in het buitengebied afgevallen is.

Maar nee hoor, wat je eigenlijk ook wel van een kneuterige plattelandsgemeente kan verwachten... "we hebben er geen budget voor". Jammer Gemeente Buren.. gemiste kans om eens wat positiefs te laten zien!

Ook donaties uit Belgie voor onze deelname aan Alpe d'HuZes

Vrijdag 18 januari attendeerde onze jongste dochter ons in alle vroegte op een grote donatie van EUR 500,- door MV Consult BVBA. We zagen direct dat dit dus een Belgische donatie betrof, maar van wie? Via onze team pagina konden we snel zien dat dit geweldige gebaar gemaakt werd door Marnix Vangheluwe, een vriend voor het leven van onze oudste dochter van haar studietijd in Gent.

Marnix, heel hartelijk bedankt!

 

 

 

Kika kerstballen

Op de afbeelding zie je de kerstballen die Marjolijn beschreef in haar inleiding over haar deelname aan Alpe d'HuZes. Deze ballen zijn ontworpen door kinderen die getroffen zijn door kanker en de opbrengst van de verkoop is voor Kika. Vandaag op Wereld Kankerdag doen ze ons weer even stilstaan waarvoor we gaan lopen op 6 juni a.s.

Deze Kerstballen gaan dan mee en we zullen ze ophangen op de gedenkplaats bij het kerkje tussen bocht 7 en 6 ter nagedachtenis aan alle patienten, groot en klein, met kanker.

You never walk alone!

Even stilte op de zender

Afgelopen periode is het even stil geweest op onze zender allereerst omdat het weer in maart niet echt meewerkte om activiteiten te ondernemen maar vooral ook omdat ik zelf behandeld ben voor huidkanker op m’n rug en in mijn gezicht. Hierdoor heb ik me een tijdje vreselijk brak gevoeld door griep- achtingen verschijnselen en een ontoonbaar uiterlijk.

Nu gaat alles weer goed en we hebben de draad weer opgepakt. Inmiddels zitten we met donaties als tweemans team al over de € 6.000,- en daar zijn we heel erg blij mee. Lees in de volgende blogs hoe dit bedrag zo is aangegroeid en lees wat we doen om onze missie op 6 juni te volbrengen!

Grote donaties ontvangen

De afgelopen weken hebben we enkele grote donaties ontvangen van bedrijven. Om de donateurs het podium te geven wat hierdoor ze verdienen, willen we ze in de volgende blogs afzonderlijk noemen.

Als eerste kregen we een bedrag van € 400,- van Erik Mooij Gewasbescherming in Delfgauw. Dit bedrijf geeft voorlichting aan telers van bloemen onder glas. Deze donatie vloeide voort uit een training over gewasbescherming voor glastuinbouwondernemers. In plaats van zelf kosten te berekenen hebben Erik en mijn collega's van Syngenta; Marijn Keizers, Ruud Roeven, Marcel Hubers, Gerard Berkhout en Wesley Akkermans dit bedrag aan Stichting Alpe d'HuZes gedoneerd. Heel hartelijk dank hiervoor.

Bijzonder detail is dat Erik Mooij zelf ook heeft deelgenomen aan Alpe d'HuZes dus hij weet waar we het allemaal voor doen. Bedankt Erik

Mooie donatie van Jumbo Maurik

Van Mark Mudde, de eigenaar van de Jumbo supermarkt in Maurik, kregen we een donatie van € 130,-. Deze donatie kwam voort uit de aktie die deze Jumbo vestiging doet met bonnetjes van de statiegeld automaat plus een inleg van eigenaar Mark Mudde zelf. Elke maand kunnen klanten hun bonnetje ter beschikking stellen aan een goed doel. In maart was onze deelname aan Alpe d'HuZes het goede doel. 

Mark heel hartelijk dank dat je ons in de gelegenheid stelde deelnemer van je aktie te zijn en heel hartelijk dank voor de donatie.

Nog een donatie van Jumbo

Vrijdag 3 mei jl, op onze 43e trouwdag, kregen we nog een heel mooie donatie van € 260,-. Dit keer van de Jumbo vestiging in Lienden waarvan Harrie Kremers de eigenaar is.

Ook hier vloeide de donatie voort uit een aktie met statiegeld bonnetjes waarbij klanten hun bonnetje kunnen schenken aan een goed doel. In april was onze deelname aan Alpe d'HuZes het goed doel.

Harrie, heel hartelijk bedankt dat je ons in de gelegenheid hebt gesteld om deel te nemen aan jullie aktie en heel hartelijk dank voor deze mooie donatie. 

We zijn er klaar voor

Beste donateurs, dankzij jullie gaan we donderdag van start voor Alpe d’ HuZes. Wij  hebben ons  opgegeven maar dankzij jullie geld hebben we het bedrag  bij elkaar op grond  waarvan we mogen  Lopen. Heel hartelijk dank daarvoor! 

Maar er is meer want ons streven was als tweemansteam om € 5.000,- te behalen en we zitten bijna op € 7.000,-.

Dank ook aan onze dochter Hester en alle vrijwilligers waardoor Marjolijn de wildopvang even los kan laten.

Volg ons donderdag via de app “Alpe d’ HuZes 2019” dan kan je zien of we ons doel bereiken!

Sterke eindsprint

Dankzij gulle donaties zitten we nu op 17 euro na op een gigantisch bedrag van EUR 7.000,- en dat allemaal dankzij alle mensen die zo met ons meeleven en ons supporten. Alles voor een gemeenschappelijk doel: Leven zonder kanker! Donderdag gaat ons zeker lukken want gisteren hebben we de route ook al gelopen als training en dat was goed te doen. 

Dit wordt een Life Changing Experience 

Thank you to our Sponsors

10

Joan Van Velzen

Succes Jan zowel met de voorbereiding als de dag zelf ?

10

Helma Petitjean

Heel veel succes toegewenst

10

Patricia Bogaarts

Heel veel succes ook met de voorbereiding , ik doe het jullie niet na!

250

Van Haaften Fruit

Heel veel succes!

250

Klein Tiengemeten

Geweldige actie! Veel suc6 met de voorbereidingen! Liefs van alle Vosjes

26

Sam En Marie-antoinette

Marjolein en Jan, heel veel succes overmorgen op de berg!

100

Familie Van Ruler

Wat goed dat jullie dit doen!! Succes!! Namens de hele familie van Ruler!!

126

Gees Verdult

Doe je best Jan! Veel succes!

1.5k

Fruitnl Bv

Veel succes !

10

Imke Ditters

Heel veel succes!

25

Anonymous

Heel veel succes Jan, Groet Angelique Koldemeule

10

Miek Cuijpers

Heel veel succes!!

21

Annemarie Honders

Heel veel succes!

26

Gerry Rijkers

Zet hem op, ik hoop dat het niet al te warm weer wordt zodat jullie het hele traject kunnen voltooien ! Heel veel succes en plezier !

21

Vera

Succes!

50

Anneke Dronzek

25

Karin Plat

Beste Jan, ik vind het geweldig dat je een jaar na je hartoperatie aan het trainen bent om de Alpe d'Huzes wandelend te beklimmen. Heel veel succes samen met Marjolijn!

20

Hans En Annejoke Buth

Succes

250

Van Blijderveen Fruit

Jan en Marjolijn suc6

126

Firma E. Peters

Heel veel succes en zet `m op!

20

Hans En Annejoke Buth

Succes!

50

Joep En Renske

Trots op jullie en veel succes

50

M.w Nijenhuis

Jan en Marjolijn, Heel veel succes met jullie deelname aan Alpe d'Huzes. Zet 'm op.

26

Peter Hoekstra

Heeft veel succes Jan en Marjolijn. In gedachten ben ik er bij en weet wat het is. Hopelijk is het goed weer om naar boven te gaan!!

150

Eveline & Michael Groeneveld

Heel veel succes!

25

Karina Ritmeijer

50

Wouter, Kimberly & Ivo

Heel veel succes Jan en Marjolijn!

30

Gerda Smits

Heel veel succes!

25

Marjolein Nijntjes

Heel veel succes

21

Anonymous

56

Jumbo Mudde Maurik

Succes Marjolijn en Jan!

21

Marjolijn Hoogland

26

Marijn Keizers

Alvast heel veel succes!!!

26

Franky Vandenberghe

10

Rieki Theunissen-tummers

Heel veel succes. Dit is iets moois.

15

Hanneke Verhelst

Zet um op Jan!

333

Team Wildopvang Onder De Regenboog

De regenboog op jullie rug!!! Succes namens alle vrijwilligers van de wildopvang!

16

Berg Van Den, Jacquelijne

10

Joan Van Velzen

Succes Marjolijn dapper hoor !!

21

Anonymous

Succes met het aangaan van deze uitdaging!

25

Theo

Zet m op Jan, € 1 voor ieder bocht en € 4 voor als je op handen en voeten over de Finish komt

26

Ronald Damme

succes!

26

Erik

succes!

21

Monique En Bas Meelenhorst

Succes!! Mooi initiatief!

10

Janneke

Succes!

126

Anonymous

15

Marjan Snijder

21

Anonymous

Succes met de voorbereidingen Jan en Marjolijn. Vergeet niet om zo af en toe een appeltje ?of peertje?te eten.(Jan weet waar hij ze kan halen)

56

Familie Van Arkel

ben trots op jullie

10

Gerda Klandermans

Succes Marjolein en Jan

26

Veerle Galle

Veel plezier op jullie tocht en vergeet niet te genieten van het fantastische uitzicht. ?

5

Michael Van Baekel

Succes!

10

Ruud Roeven

21

Marleen

?succes en heel veel wandelplezier samen!!

21

Elke Vermeire

Voor deze bewonderingswaardige sportieve uitdaging, hoop ik dat je de bochten niet hoeft te tellen maar dat u volop geniet van dit evenement ! Veel succes en veel plezier ! Groetjes, Elke

25

Caroline Van Den Hoek

Veel succes

250

Marije En Bas Hoogland

Misschen halen jullie de grens van 7000 euro nog wel. In elk geval heel erg veel succes en wij zijn trots op jullie!!

400

Erik Mooij Bv

Succes Jan en Marjolein, Top initiatief.

50

Jorien Loef

Heel veel succes Jan en Marjolein!

26

Ilse Delobelle

Succes !

50

Ellen De Nijs

Succes op de berg en met de voorbereidingen ;-)

25

Titia Van Dissel

74

Jumbo Mudde Maurik (klanten)

10

Annemie Hollanders

Heel veel succes!

100

Elly En Ton Muller

Wat een geweldig initiatief, wat Ton en ik uiteraard van harte ondersteunen. Succes!!

260

Jumbo Lienden

Heel veel succes!

10

Manon Moonen

Succes!

500

Anonymous

5

Anonymous

21

Gerard Berkhout

Succes Jan!

50

Ilise Van Ulden

Succes allebei , groetjes van ons.

25

Nicole Verhoeven

Wat een mooi initiatief! Steun ik graag.

25

Wendy Van Malsen

Heel veel ??? succes, en probeer ook te genieten onder het lopen

100

Marielle Van Zeijl

20

Jacquelijlne Van Den Berg

Goed initiatief Jan!

21

Anonymous

Succes Marjolein

106

Jos Van Ledden

Veel succes Fam van ledden

21

Robbert Dronzek

Goede actie Jan! Veel succes gewenst en groeten vanuit Poortugaal.

10

Tessa Van Den Berg

Heel veel succes!

10

Helma Petitjean

heel veel succes gewenst

500

Mv Consult Bvba

Voor alle goede zorgen in het verleden en voor het goede doel natuurlijk.

50

Rinske En Pieter Hoogland

En over de 7000!!! Heel veel succes, liefs ons allen

100

Elly Muller

Wat een geweldig initiatief. Succes!!

Show more