Ria Bakker

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Twee jaar geleden zijn Rutger en ik gevraagd als ceremoniemeesters bij het huwelijk van Michiel en Greetje. Michiel heeft Greetje bovenop de berg ten huwelijk gevraagd en vond het een mooi idee om ons uit te dagen om de Alpe d'Huzes te fietsen. Hierop hebben we volmondig JA gezegd, niet wetende wat ons te wachten stond. Nadat we de uitdaging hebben geaccepteerd zijn we fanatiek van start gegaan met trainen en aanschaffen van alle spullen.

In eerste instantie zijn we de uitdaging aangegaan om iets te doen voor een ander, we hadden nog niet direct te maken gehad met de vreselijke ziekte. Totdat het bericht van mijn schoonmoeder ons in juli 2018 bereikte.

Op dat moment kom je in een molen van onderzoeken, emoties, hoop houden en er voor elkaar zijn! Wat begonnen is met klachten aan een galblaas eindigde in de vreselijke ziekte, darmkanker. De operatie is goed gegaan maar helaas uitzaaiingen naar de lymfe en buikvlies. Je wereld zakt onder je voeten vandaan..... Dat gevoel valt niet te beschrijven.. En nu? Door naar het ziekenhuis van Groningen. Hopen op een Hipec operatie.. Er zijn teveel uitzaaiingen voor een operatie. Verdrietig, boos, oneerlijk.. noem het maar op! Je vraagt je steeds af, waarom?? 

Momenteel ondergaat mijn schoonmoeder chemokuren om het proces te vertragen en haar nog zolang mogelijk van het leven te laten genieten. We koesteren elk moment dat we samen zijn en blijven hopen op een wonder.

Al met al is onze drive om de Alpe d'Huzes 10 keer zo groot geworden en gaan we er alles aan doen om zo vaak mogelijk de berg op te fietsen!

 

 

 

My Updates

Buikgriep, geen slap excuus

Maandag 26 november

Vanaf vandaag had ik mezelf voorgenomen om elke week 3 tot 4 keer te gaan sporten. Afgelopen weken is het sporten op een laag pitje komen te staan. De reden? Donkere dagen, koud, geen zin hebben en noem maar op. Allemaal van die slappe "excuses " 

Mijn man, Rutger, heeft na de zomerperiode een systeem aangeschaft voor in het "kantoor" tacx genius genoemd. Echt een top systeem! Je bevestigd je racefiets op het systeem en doormiddel van een racefiets route ga je fietsen(klimmen) Ideaal voor de juist donkere, koude dagen ;) maar dat is mooi gezegd maar dan moet je de motivatie ook hebben om te gaan fietsen! Tijdens de zomerperiode hebben we ontzettend veel buiten gefietst. We hebben 2 kinderen dus moeten het echt op elkaar afstemmen. Ben niet zo van oppas vragen omdat wij "sporten". Als we het op elkaar af kunnen stemmen, gaat mijn voorkeur daar naar uit. Op maandag werk ik altijd thuis. Ik zorgde dat het eten klaar stond als Rutger met de jongens thuis kwam. Als ze thuis waren ging ik te fietsen. Op het begin rondes van 20 - 25 km en later rondes tussen de 30 - 50 km. Als ik thuis kwam nam ik het van Rutger over zodat hij kon gaan fietsen. Kids op bed brengen, douchen en opruimen. Dit beviel mij wel... beide gesport voor 21.00 uur. Maar er komt een tijd dat je savonds om 6 uur niet meer op je fiets stapt omdat het te donker is. Op de racefiets ga je behoorlijk snel en als het dan ook nog nat is op de weg, daar bedank ik voor.

Ideaal dat tacx genius systeem. Op het begin ook wel veel op getraind maar de laatste weken bleef het erbij. Nu hebben we weer extra motivatie om te gaan trainen, Alpe dhuzes2019 staat vast en we gaan ervoor! Voorgenomen om vanaf maandag 3 tot 4 x per week te gaan trainen maar helaas heb ik sinds zondag de buikgriep  :( en nee, dit is geen slap excuus ;)! 

De inschrijving bij de fitnesschool ga ik deze week ook in orde maken! Mijn schoonvader, Theo, gaat vanaf 1 december los. Nog meer motivatie om me ook in te schrijven!

Ik hoop woensdag thuis te gaan trainen. Ik hou jullie op de hoogte! En iedereen die heeft gedoneerd, kippenvel!!! Top! Dank jullie wel! 💕💕

 

Stoute schoenen aangetrokken. Col de la Madone

Dinsdag 27 November

Na 2 en een halve dag op bed gelegen te hebben was ik het wel zat. Er moet getraind worden! 

Maag nog wat van streek door de buikgriep..wel logisch als je 2 dagen niks hebt gegeten. Vanavond toch maar een klein beetje met de pot meegegeten. Dit viel redelijk goed. Lekker rustig aan gedaan na het eten en alles even goed laten zakken. Sinterklaas liedjes gezongen met de kids en de kleinste spruit om 7 uur op bed gebracht. Fietskleding uit de kast en gaan! 

Ik heb het "bergje" van Lance Armstrong maar "even" gefietst.... appeltje eitje zou je zeggen als je het vergelijkt met de Alpe dhuzes. De eerste 2,5 km ging het lekker. 2% klimmen, dat was lekker te doen. Maaaar.. na 2,5 km was het echt wel klimmen tussen de 7 en 12% ! Lance Armstrong heeft zijn persoonlijke record even op 30 min en 45 seconden neergezet over 13,3 km. Dat krijg je ook fijn even in beeld na 5 km fietsen.. Ja dussss?? Ik begin net..  😋 na 8 km was ik kapot! 8 km in 39 min! Alsjeblieft! 

Vanochtend de inschrijving maar even gedaan bij de sportschool! Donderdagavond los met een persoonlijk schema voor Alpe dhuzes! Ik heb er zin in!

Nu lekker met de pootjes omhoog en een lekker bakje thee! 🍵🤗

 

 

De sportschool

Donderdag 29 November

Na mijn inschrijving afgelopen week was het donderdagavond tijd voor ''de sportschool''!

Ik ben nooit echt fan geweest van een sportschool en ik verwacht dat ik dat nu ook niet ga worden. Vroeger was ik altijd een teamsporter. Voetbal, korfbal, volleybal.

Sporten vind ik heerlijk, geloof me... maar in een zaal vol met mensen die elkaar aanstaren wat ze aan het doen zijn, wie er meer gewicht weg drukt, voor de spiegels kijken naar hun spierballen, nee niet echt mijn ding. Maar ik doe het ergens voor en ik ben er uiteindelijk voor mezelf! Mezelf trainen om volgend jaar de berg op te fietsen. En ik hoop niet 1 x ;)

Met ons allen zitten we in een groepsapp. Hier houden we goed contact over alles wat we aan het doen zijn. Zo ook een inschrijving bij de sportschool. Ik werd gelijk uitgedaagd door mijn zwager, Michiel. Hij stelde voor om donderdagavond te gaan sporten. Michiel sport al ontzettend veel en is al een poosje lid van de sportschool.. Woorden van Michiel; Zweten ga je! Natuurlijk zag ik de bui al hangen.. Ik, nog niet zo getraind, ga sporten met een man die al ontzettend veel aan het trainen is, een goede conditie heeft en veel aan het fietsen is. Maar goed, je moet toch een keer beginnen!

Kwart voor 7 was ik aanwezig in de sportschool. Ik moest me nog aanmelden en een pasje krijgen. Michiel kwam 5 min later ook binnen. Gelijk al klaar om te sporten. Ik moest me nog omkleden. Toen ik omgekleed was zag ik Michiel, die fanatiekeling, al staan op de hardloopband. Had je niet even kunnen wachten? Ja, je weet nooit hoe lang het duurt met die vrouwen... Zit misschien wel wat in ja.. embarassed

Na 10 minuten op de hardloopband zijn we onze been en arm spieren gaan trainen. Zo, heftig! Wel fijn hoor, om zo te trainen maar het is even wennen allemaal. Zo ga ik de details maar weg laten hoe ik de apparaten instel surprisedMaar goed dat Michiel erbij was!tongue-out Na alle oefeningen, hebben we de training afgesloten met 38 minuten fietsen (klimmen). Bedankt voor je training Michiel laughing  

Volgende week donderdagavond heb ik een afspraak met iemand van de sportschool die een persoonlijk schema voor me gaat maken om me voor te bereiden op de Alpe d'HuZes!

 

 

 

 

Tot het gaatje

Donderdag 20 december

 

Donderdag 29 november;

Ik had verwacht na de training met michiel, ontzettend spierpijn te hebben maar toen ik vrijdagochtend wakker werd, viel het mee.. de vraag die ik mezelf dan stel, ben ik wel goed aan het trainen geweest? Ik moet altijd behoorlijk wat spierpijn voelen, wil ik ''denken’’, dat ik goed aan het trainen ben geweest.. maar misschien is dat helemaal niet nodig?

Ongeveer 8 a 9 jaar terug woonden wij in Heerenveen. Tijdje niks aan sporten gedaan toen ik werd gevraagd door een bekende om eens mee te gaan trainen bij de Heerenveense Boys. Leuk! Ik hou van voetbal en vind het een geweldig spel! Fanatiek ben ik, ga er vol tegen aan! Met als resultaat…. 2 dagen niet kunnen lopen van de spierpijn. Ik moest mijn benen de auto in en uit tillen en bij de open dag van een school moest ik vragen of ze een lift hadden omdat ik de trap niet op kon komen. Ja, toen ben ik echt wel aan het trainen geweest! undecided

3 dagen na de training met Michiel (zondag 2 december) thuis maar weer op de fiets. Druk weekend gehad met de kinderen. Vrijdagochtend gewerkt, vrijdagmiddag sinterklaas van mijn werk en zaterdag sinterklaas in Zwolle van Rutger zijn werk. Zaterdagavond nog even naar de voetbal van Heerenveen (Gewonnen natuurlijk!!) en zondagochtend The Col dAyen gefietst… pittig tochtje. 14 km in de benen en veel klimmen. Het is een drukke periode hier met de sinterklaas, verjaardag van de oudste en de kerst. Soms moet je je er even toe zetten om te gaan trainen maar als je dan 1 keer bezig bent, is het ook goed! Waar doe je het voor? Juist! ALPE DHUZES 2019! Fietsen tegen die vreselijke ziekte!!

Dinsdag 4 december

Thuis weer aan het fietsen geweest. Op dinsdag en vrijdagavond ben ik altijd thuis omdat Rutger dan aan het voetbaltrainen is. Ik kan dan gelukkig gebruik maken van de fiets die in het hok staat op het geweldige Tacx systeem. Routes fietsen, klimmen, workouts, noem maar op!

Donderdag 6 december

Het is zover, mijn persoonlijk schema. Situatie besproken met iemand van de sportschool en uitleg gegeven wat ik wil gaan trainen. Ik wil sterker worden in mijn armen, benen en de buikspieren. Die ben je ook zeker wel nodig!!

Alle apparaten en vloeroefeningen doorgenomen en gedaan. (ik weet nu eindelijk hoe de apparaten in de sportschool werken en heb Michiel daar niet meer voor nodig ;) ) wel voor de gezelligheid natuurlijk!!cool

Het zijn best heftige oefeningen. Zodra je bezig bent met de oefeningen voel je gelijk wat je aan het trainen bent. Goed natuurlijk want wat ik voel, wil ik ook gaan trainen! Ik heb toch wel 2/3 dagen spierpijn gehad… het kan dus toch nog !

Donderdag 13 december

Weer naar de sportschool... Hé bah, ik kan er gewoon niet aan wennen. Mijn zwager was al te trainen geweest en mijn schoonvader zat nog op de truck. Eerste keer zelf met het schema bezig geweest. De oefeningen gingen prima hoor daar ligt het niet aan maar wat vind ik het vreselijk daar tussen al die gespierde mannen. Ik denk dat 85% man is. Ik heb geen hekel aan mannen! Zeker niet! Maar om daar tussen te gaan staan als klein meisje (zo voel ik me dan) voel ik me niet echt op mijn gemak. Gelukkig zijn het ook veel vloeroefeningen die ik thuis ook kan doen. De oefeningen doe ik ook thuis en soms met de kinderen erbij. Geweldig om te zien hoe de kinderen, op hun manier, mij na proberen te doen.

Woensdag 19 december;

Mijn schoonmoeder gaat redelijk. Ze heeft er inmiddels 4 chemokuren opzitten. Dikke week erg ziek en daarna weer een week goed en dan begint alles weer opnieuw. Vandaag ben ik met haar meegeweest voor de chemokuur. Eerste keer dat ik mee ben voor een chemo. Jeetje, je staat echt versteld hoe druk het op die afdeling is. Erg heftig allemaal om te zien. De kuren worden steeds zwaarder. We zijn er voor elkaar en helpen haar en mijn schoonvader bij alles wat ze maar nodig zijn!!

Mijn zwager had me nog gevraagd om te gaan sporten. We waren rond 2 uur uit het ziekenhuis en moest nog wat boodschapjes doen. Kinderen ophalen en eten maken. Ik moest vliegen om naar de sportschool te komen dus ik heb daarvoor bedankt. Donderdag maar even naar de sportschool. Mijn hoofd zat behoorlijk vol van alle indrukken in het ziekenhuis. Ik ben maar even te hardlopen geweest. Even hoofd leegmaken. En dat is gelukt! Hardlopen ging heerlijk.

Donderdag 20 december;

Vanavond gaan Michiel en ik de Alpe d'HuZes fietsen in de sportschool. Hoe dit gegaan is, lees je in mijn volgende blog.

Voor nu fijne feestdagen en goed uiteinde. Voor iedereen in een andere situatie maar probeer te genieten van iedereen om je heen!kiss

 

 

Drukke weken

Donderdag 20 December

Beklimmen van de Alpe d'HuZes.
Goed 6 uur was ik in de sportschool. Mijn zwager had er al een training opzitten van ander half uur. Fanatiekeling :) ''Ik doe eerst wel even wat krachttraingen'', waren zijn woorden. Nou ik kan je vertellen, na de beklimming van de Alpe d'HuZes was ik kapot. Geen kracht meer om nog andere krachttrainingen te doen en mijn persoonlijke schema te volgen. 50 min fietsen en klimmen... TOP training en gesloopt!

Ik had mezelf voorgenomen om in de drukke week met de verjaardag van ons oudste, kerst en Oud&Nieuw wel wat te gaan trainen maar is erbij gebleven. Veel te druk met van alles en geen tijd en kracht gevonden om nog wat te trainen. Ach, wat met de kids wandelen en fietsen is ook wel ''kleine'' beetjes trainen toch ;) (dan hebben we het maar niet over het eten, wat we die weken binnen hebben gewerkt)

Woensdag 2 januari

Gelijk de spinningszaal in om Col Du Calibier te beklimmen. We hadden er zin in en waren top fit. We zouden een klim van 60 min maken en een kleine tocht van een half uurtje. We waren lekker aan het fietsen, nooit gekeken naar het lesrooster op de deur. Iets voor 7 uur kwamen er mensen binnen met de woorden; ''Goh wat is het hier koud'' (we hadden de airco aan), ''Goh wat is het hier donker''... (We hadden het licht uit en het grote scherm aan met de route en natuurlijk die 'leuke' trainer) ;)
We zijn maar gestopt en in de zaal zouden we wel verder fietsen. We hebben het nog 15 min volgehouden. In de zaal heb je hele andere fietsen waar je niet lekker op fietst. We zijn nog maar wat krachttrainingen gaan doen voor de benen, armen en buikspieren. Als laatst nog even 10 min gelopen. Een hele andere training dan wat we in eerste instantie voor ogen hadden.

Donderdag 3 januari

Even te hardlopen geweest samen met mijn moeder. Het is toch wel zo prettig om savonds, nu het nog zo donker is, samen met iemand te lopen.

Zaterdag 5 januari

Op zaterdagochtend naar de sportschool..... Even wennen om 9 uur sochtends al te gaan sporten (en dat in het weekend). Michiel heeft een training van anderhalf uur opgezocht. Een tocht/klim door Zuid-Limburg. Zuid-Limburg XL. Wat zijn wij trots dat we dit hebben volgehouden! Echt ontzettend pittige training maar wat was het heerlijk!

Nu moet ik heel eerlijk tegen jullie zijn.... Ik heb na 5 januari de sportschool niet meer heb bezocht. Ik schaam me diep... Ik heb echt allemaal excuses maar ik denk niet dat jullie daarop zitten te wachten.

Qua sport zit ik niet stil. Ze zijn sinds kort, hier in het dorp, weer een damesvoetbalteam gestart. Super leuk dus heb me gelijk aangemeld en ingeschreven. Heb er inmiddels 2 trainingen opzitten en ben tussendoor nog aan het hardlopen geweest samen met mijn buurvrouw. Racefiets heb ik al een tijdje niet meer opgezeten. Volgende week maar weer in het hok trainen. We kunnen thuis nu ook de Alpe d'HuZes beklimmen. Ook hoop ik dat we snel weer naar buiten kunnen te trainen!

Ook hebben we ons weer ingeschreven voor een tocht. 19 mei gaan we meedoen aan Gran Frondo Rosa!

Binnenkort laten we nog even een filmpje maken van ons training met een Drone. Wordt vervolgd!

Iedereen die weer gedoneerd heeft, Bedankt!! We gaan zelf nog racefiets vesten/jasjes laten bedrukken en daar komen de logo's op van de bedrijven die €250 gedoneerd hebben. 

Spreek ik even uit de donaties die ik heb ontvangen ;

Installatiebedrijf Van Linde te Jubbega 

Fleetgo RitAssist te Hattem 

 

De laatste dagen voordat we afreizen naar Alpe D'HuZes

Wat gaat het snel allemaal! Nog maar 3 dagen voordat we vertrekken richting Frankrijk! Zondagavond 10 uur gaan we rijden.

De spanning begint nu wel te komen en wat hebben we er zin in! Alleen al met de gedachten dat ik dit kan doen met mijn man, zwagers, schoonzusjes, schoonvader en natuurlijk mijn schoonmoeder, geeft mij kippenvel. Het zal een hele mooie emotionele week worden! We doen het met z'n allen.

Laatste weken zijn we redelijk aan het trainen geweest (tussen de drukte van het werk, kinderen, voetballen en andere activiteiten door)

Zondag 19 mei hebben we de Gran Fondo Rosa gefietst. Geweldig mooie route met veel klimmen. Goede training:) en ik moet zeggen dat het mij niet afviel. Sinds maart heb ik een andere fiets. Ontzettend blij met de keuze die ik toen heb gemaakt. Deze fiets past veel beter bij mij en fietst geweldig. Hij zal me een paar keer de Alpe D'HuZes op moeten brengen! ;)

Nog even een leuk nieuwtje.... Rutger kreeg gisteren een mailtje van de redactie van Hart van Nederland. Ze hadden zijn verhaal gelezen op zijn Alpe D'HuZes pagina. Dat de uitdaging zo'n wending heeft gekregen, of ze een reportage mogen maken. Tuurlijk!
Morgenochtend komen ze langs voor een interview, spannend!

Lieve mensen, nogmaals bedankt voor alle steun en donaties! Wat zijn we jullie allemaal dankbaar!

Donderdag 6 juni kunnen jullie ons volgen door de Alpe D'HuZes app te installeren en ons op te zoeken op naam.

De eerste volgende blog zal in Frankrijk worden geschreven! Tot dan!

In Frankrijk

Zondagavond 10 uur zijn we aan de reis naar Frankrijk begonnen! 

De reis is heel goed gegaan, lekker rustig op de weg, geen files, en geen mankementen met de auto's! 

Gelukkig was de stacaravan al vrij en konden we half elf alles uitstallen. Even lekker bijkomen van de reis was ons plan. Greetje en ik zaten te twijfelen.. mee te fietsen of lekker even naar het zwembad? We hadden gekozen om beide maar te doen. Eerst Even een uurtje hier de bergen in en dan lekker naar het zwembad. Van het zwemmen is het niet gekomen. Half 2 zijn we op de fiets gestapt. Michiel weet wel een leuke route met een leuke klim. "Even een uurtje fietsen" van dat uurtje fietsen werd het al snel 3 uren. 

We zijn aan de andere kant berg van de Alpe dhuzes opgefietst halverwege zouden we dan bij de alpe uitkomen en dan kunnen we de Alpe weer afdalen. Theo is halverwege gestopt en is terug gegaan. Wij wouden nog wel even een stukje verder. We zijn er bijna zei Michiel maar na elke bocht zagen we weer een stuk omhoog wat we moesten klimmen. Oké, gaan we dat nog fietsen...Even kijken wat er op de bordjes staat...oef nog 8 km! Maar we hebben het gedaan! Uiteindelijk bijna 12 km geklommen en totaal 40 km gefietst met behoorlijk pittige klimmen van soms wel 10%! Maar dat uitzicht...fantastisch en daar genieten we enorm van! Half 6 kwamen we weer op de camping waarop willemke vroeg, waar is Theo dan?! Na, is hij hier niet dan?! Hij had hier allang moeten zíjn. Nee dus.... nou dan is het wel even paniek! Michiel en Greetje zijn gelijk in de auto gestapt en Rutger heeft gelijk zijn collega gebeld die in de organisatie zit van de Alpe dhuzes. Ze hadden bij de organisatie niks gehoord. Theo had zijn telefoon ook niet mee.. jeetje wat een schrik! Gelukkig hadden Michiel en greetje Theo snel gevonden. En wat denk je? Weer pech met de fiets! Theo treft het niet. Steeds weer een lekke band. Hij heeft 3 uren zitten te wachten op de berg. Hij dacht dat we wel terug zouden afdalen maar wij zijn aan de andere kant afgedaald. Wat hebben we vaak op het punt gestaan om terug te gaan.. hadden we dat maar gedaan. Nu niks meer aan te doen en het belangrijkste is natuurlijk dat Theo niet gevallen is of dergelijke!

Vanochtend gelijk maar even naar de fietsenwinkel hier in het dorp. Nieuw bandje erom en vanmiddag gelijk maar even getest! Eerste klim heb ik even gewacht op greetje en rutger. Michiel en theo zijn door gefietst. We waren Michiel en Theo kwijt dus hebben we even met elkaar gebeld. Jaa, Theo had zijn telefoon nu wel mee;)

We konden ze maar niet vinden en hebben wij even een paar andere klimmetjes gedaan. Het was ontzettend warm, 32 graden. 

Uiteindelijk toch even onze locaties gedeeld en elkaar opgezocht en wat denk je?? Juist, Theo weeeer een lekke band! Tjonge jonge het is toch wat. Bandje gewisseld en terug gefietst. 2 km voor de camping...psssss was het weer. Toch niet weer hè? 

Rutger heeft de auto opgehaald, Theo met fiets aangepikt en naar de fietsenwinkel gereden. Theo heeft nu maar een volledige nieuw wiel gekocht. Fingers crosed dat het nu klaar is!

Het is nu tijd voor een borrel en bij te komen! Morgen weer een nieuwe dag! Owhja, hart van Nederland heeft zojuist gebeld en die zoeken ons morgen weer op!

Nog steeds komen er donaties binnen! Top top top.  Op naar de top en opgeven is geen optie! 🙃🙏🌹

Thank you to my Sponsors

21

Anonymous

Heel veel succes Ria! Vind het zó knap en moedig dat je dit doet!

5

Suzan Wierda

Succes Ria! Je kan het! Liefs Suzan

5

Janneke Bron

Succes Ria!!

21

Anja Jongsma

Ga ervoor👍🏻👍🏻

10

Femke Jong

Jim binne toppers! Prachtig dat Jim dit doche 💕

21

Jelmer de Vries

Succes. Trappen totdat je het zwart voor de ogen en het schuim op je mond staat.

5

janke bruinsma

succes,gaat je lukken !!!!!!

5

B Fontein

Heel veel succes. Top dat jullie meedoen , respect 👍🏻

5

Jitske

Toppersss, Veel succes met deze uitdaging!!

5

Jantina Kok

Respect, sterkte en kracht wens ik jullie toe en niet alleen voor het fietsen!😉

10

Willem Bosschaart

Heel veel sterkte en succes. Groeten aan Theo Bakker

5

Johan en yvette Beugeling

Super toppers!!

66

Arend Smidt

Veel plezier en zet em op

20

Sanneke

Succes Ria!

20

Cor Yntema

Zet hem op!

21

Cor en janny Vries

Succes

21

Jouk

Heel veel succes!!

250

FleetGO Nederland B.V.

20

Ivo en Rixt

Zet hem op! Heel veel succes.

30

Anonymous

12

joke

heel veel succes!!!!

25

Slagerij Dol

Succes toppers!

21

Klaasje Stoker

Zet hem op kanjers

26

Eelkje De Vries

12

Niels charity en liv Bolhoeve

Jullie zijn toppers! ❤️😘

20

Sharon, Giovanni en Carmen

Super knap dat je deze berg op gaat fietsen. Veel respect voor jullie. Laat alles daar op je af komen want daarbij zijn is al erg bijzonder en vooral jullie doel. Trots op je!

21

Ron V

Succes toppers!!

25

Pieter en Rosa

Zet hem op!!

126

Installatiebedrijf Van Linde

Ria en Rutger, Succes met de trainingen. Probeer tijdens de beklimming ondanks alles ook te genieten!

11

Marijan

Olle bietsje helpe.... hoop dat dit mede bij kan dragen om deze ziekte te bestrijden! Lieve toppers, heel veel succes! Ben er van overtuigd dat jullie dit kunnen! 😘

25

Joke Kerkhof

5

Karin Hiddenga

Top dat jullie dit doen, heel veel sterkte met de trainingen, de klim zelf volgend jaar en met alles waar deze tocht ook voor bedoeld is ;)

56

Roelie de Bruijn

Hoi toppertje! Ik wil je heel veel succes wensen. Vind het ontzettend knap wat je gaat doen. Een vriendin van mij doet nu al een aantal jaren mee en het is elke keer weer een bijzondere ervaring. Ik hoop dat dat voor jou ook gaat gelden. Geniet ervan Ria. Ik ben trots op je dat je deze uitdaging aangaat!

5

Lysanne Vries

Veel kracht voor de klim en voor jullie (schoon)moeder! Zet m op!

10

Niek en Berber

Succes!!

100

Jan De Vries

Na het vele trainen moet het lukken ria succes

65

Klanten van slagerij veldman Joure

25

Femke Broersma

Succes 😘

20

Henriët Ponne

Toppers,succes

5

L Vries

10

Douwe & Iris

Zet hem op toppers!

25

Elise Seart

Heel veel succes, lieverds! Zo mooi dat jullie dit doen! 😘😘

20

Ron V

Voor 2 keer de berg op! Toppers! Super goed gedaan!

20

George-Jan Blok

Succes Ria en Rutger!

45

Klanten van Slagerij Dol Langweer

26

Anonymous

Zet m op, buurvrouw!

20

Martha Klarenbeek

Zet hem op, jullie kunnen het💪🏻🚵🏻‍♀️

5

Edward Vermeulen

Hoi Ria, Veel respect dat je de berg op gaat fietsen voor dit mooie doel! Ik vind het al een topprestatie als je 1x de top bereikt, laat staan 2 of meer ;-) Veel succes donderdag, ik ga je volgen tijdens de rit :-) Groet, Edward.

21

Henny

Succes!!

15

Maurits en Lianne

Succes!

21

Bart Kirsten Julie Tristan en Liam Nijenhuis

21 bochten, duizenden kaarsjes in de bochten. Een voor iedereen, Ontelbare verhalen, maar ieder met hetzelfde doel Dezelfde strijd...tegen die vreselijke ziekte😕 Zet hem op Rutger en Ria!💪🏻

66

Quincy

Omhoog is altijd het zwaarst maar zet hem op! Jullie kunnen het.

25

Jantina

21

Bart de Vries

56

klaasje abma

Zet hem op hem op rij, bedankt voor je inzet

25

Nynke Daleboudt

Zet ‘m op Ria! Echt groot respect voor jullie!

26

Klaas Schippers

Heel folle succes deare mei Sien ollen, folgend Ier ist de bedoeling dat ik t zelfde Dwan gean😅💪🏻

106

Johannes Groot

5

Majbritt Veenstra

Wat goed! Zit hem op!!!

56

Arjan Jansen

Show more