Robin Kiers

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

1,110
kms

My target 1000kms

Raised until 1st October 2020

3711.41

Raised from 1st October 2020

4653.75

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik ben Robin Kiers en ik ga graag de uitdaging aan, om de Alpe d'Huez in juni 2021 hardlopend te beklimmen.
Kanker is een vreselijke ziekte en ik denk dat iedereen wel iemand kent die ermee te maken heeft. Dat geldt ook voor mij. Mijn opa is helaas overleden aan kanker. Mijn beide oma's hebben ook kanker gehad, maar met hen gaat het nu gelukkig wel weer goed. 
Ik zet me graag in voor dit goede doel en ik hoop op deze manier veel geld op te halen voor onderzoek naar kanker. 
Jij steunt mij toch ook?

My Updates

Sportief weekend met fietsen en hardlopen

Dit weekend de mountainbike uitgeprobeerd. 25 september zal namelijk een run-bike-run worden. Ik heb 26 km gefietst. Ook heb ik dit weekend meegedaan aan de 4 mijl van Bovensmilde. Het was warm en zwaar, maar toch ben ik tevreden met mijn tijd. 

Geld ingezameld op mijn basisschool

Omdat de geplande sponsorloop op mijn oude basisschool door de coronaregels niet door kon gaan, heeft school besloten op een andere manier geld in te zamelen. Met 5 oud-leerlingen hebben we een filmpje opgenomen met onze motivatie om mee te doen aan de Alpe d’HuZes. Dit filmpje hebben de kinderen op school gezien en de ouders via het ouderportaal. Zo hebben we in de laatste weken van het schooljaar toch nog € 500,00 euro opgehaald. Super gaaf!

Op naar 25 september 2021

Het is de bedoeling dat ik op 25 september, samen met Team Assen, (hard)lopend van de VAM berg naar Assen zal gaan. Dit i.v.m. de landelijke actiedag van de Alpe d'HuZes met als thema 'Overtref jezelf'. We starten dan al om 5.00 uur. Ik zal me hier de komende tijd op voorbereiden, door het trainen weer op te pakken. Gisteren nieuwe hardloopschoenen gekocht, en vandaag weer zo'n 4 kilometer hard gelopen. Ik heb er zin in!

Opbrengst knieperties actie (30 dec 2020)

We zijn heel erg blij met de geweldige opbrengst van de knieperties actie. De actie heeft € 516,50 opgebracht. Graag wil ik iedereen bedanken die knieperties van ons heeft gekocht! En ook wil ik mijn oma bedanken. Zonder haar was het nooit gelukt om zoveel  knieperties te bakken. 

Kniepertiesverkoop! (dec 2020)

We gaan weer knieperties bakken. We hebben er zin in en hopen op een mooi resultaat!! Wordt vervolgd. 

Lotenverkoop (18 nov)

De afgelopen tijd heb ik loten verkocht . Dit was een actie van het hele team Assen. De loten kostten € 5,00 per stuk. Ik heb 31 loten verkocht, waardoor ik € 155,00 op mijn actiepagina heb kunnen bijschrijven. Ik wil iedereen die een lot van mij gekocht heeft, bedanken. Alle prijzen zijn volledig gesponsord. De trekking is op 10 december. 

Ik heb nu trouwens bijna mijn tweede streefbedrag van € 4.000,00 gehaald!

Knieperties bakken (24 okt)

Vandaag heb ik weer samen met mijn oma knieperties gebakken. Het ging heel erg goed; we hebben ruim 600 knieperties gebakken! We hebben de knieperties verkocht aan de buren van mijn oma. Dit heeft 77 euro opgeleverd. Het bedrag is inmiddels ook al op mijn actiepagina gestort. 

Zelf weer trainen (18 okt)

Helaas gaan de gezamenlijke trainingen en andere activiteiten voorlopig niet door, vanwege de strengere maatregelen rondom het corona virus. Hierdoor zal ik de komende tijd alleen moeten trainen. Lang zo leuk niet natuurlijk, dan trainen met een groepje, maar het is even niet anders. Ik blijf mijn best doen. Vanochtend, 18 oktober, een rondje van ruim 4 km gelopen in Smilde.

Trimloop Assen (10 okt)

Op 10 oktober heb ik meegedaan aan de Trimloop door het Asserbos. Ik heb 2 rondes gelopen, dat was iets minder dan 6 km. Ik vind het leuk om aan hardloop evenementen mee te doen. Zo kan ik mooi trainingskilometers maken ter voorbereiding op de Alpe d'Huzes

4 mijl van Assen (12 sept)

Op 12 september heb ik meegedaan met de 4 mijl van Assen. Het was een mooie route, en ik ben erg tevreden met mijn tijd: 00:35:17

Hardloopclinics (aug-okt)

Ik heb in augustus, september en oktober een aantal hardloopclinics gevolgd om mijn hardloop techniek te verbeteren. Deze clinics werden op zaterdagochtend georganiseerd bij de Baggelhuizerplas door Track & Field team Groningen/Drenthe. Ik vond het leuk om mee te doen en heb er veel van geleerd. 

Aftrap nieuwe seizoen (26 aug)

We zijn het nieuwe trainingsseizoen met Team Assen begonnen op de TT baan. Het was super leuk. Ik heb twee rondes over de TT baan hardgelopen. 

Gezamenlijke trainingen Team Assen (juli)

In de maand juli heb ik een aantal keren meegedaan aan de gezamenlijke trainingen van Team Assen. Het was erg leuk. Zo heb ik verschillende trainingen gedaan, waaronder een shuttle run test en een intervaltraining. 

Donatiepotje Trimsalon (2 juli )

Vandaag heb ik het donatiepotje, dat bij Trimsalon Dazzling Spark staat, geleegd. Er zat € 27,26 in. Graag wil ik Mirjam bedanken, dat dit potje bij haar in de salon mocht staan, en natuurlijk ook dank aan iedereen die er wat in gedaan heeft. 

4 juni 2020

Vandaag zou ik mee gaan doen aan de Alpe d’HuZes. Maar helaas zit dat er op dit moment niet in en ga ik  vanmiddag naar school. Maar vandaag denk ik wel speciaal aan mijn opa, die in 2014 veel te vroeg overleed aan kanker, denk ik aan mijn beide oma’s, die gelukkig zijn genezen van kanker, en denk ik aan al die mensen, bekenden en onbekenden, die aan het strijden zijn tegen deze vreselijke ziekte. Voor hen brand ik vandaag een kaarsje. 

Graag wil ik ook iedereen bedanken, die al een donatie op mijn actiepagina gedaan heeft of mij op een andere manier gesponsord heeft. De komende tijd ga ik door met trainen en geld inzamelen, zodat ik de uitdaging op 3 juni 2021 alsnog aan kan gaan! 

Actie op de Schutkampen

Het eerste deel van onze actie op basisschool de Schutkampen is afgerond. We hebben  lege flessen ingezameld en er stond een spaarpotje in iedere klas. We hebben hiermee totaal € 265,00  opgehaald. Omdat we de actie op school met z'n vijven organiseerden, kon ik € 53,00 op mijn actiepagina bijschrijven. Het is de bedoeling dat de sponsorloop, die vanwege Corona die door kon gaan,  alsnog volgend schooljaar plaatsvindt. 

Verkoopdag bij Smilande (14 mrt)

Vandaag mocht ik bij Smilande in de winkel staan, om knieperties, cakejes en chocola te verkopen. Het was heel leuk en ook best druk. Ik heb hiermee een bedrag opgehaald van € 223,00.

Flessenactie (29 febr)

Het gaat lekker met de flessenactie op de Schutkampen. Er zijn al heel veel flessen ingeleverd. Vandaag heb ik weer voor ruim € 16,00 naar de winkel gebracht. De actie op de Schutkampen loopt nog t/m 18 maart. Op die dag is ook de sponsorloop ter afsluiting van de actie.

trainen (25 febr)

Zondag ben ik met een bus vol leerlingen naar de Holterberg geweest om te trainen voor de Alpe d'HuZes. Gisteravond heb ik een hardloopclinic gehad van Olfert Molenhuis Het was leuk, gezellig en leerzaam. Op naar morgen, dan ga ik naar spinning training in de Bonte Wever. Ik heb er zin in!

boekenmarkt koepelkerk (15 febr)

Gisteren heb ik met een groepje op de boekenmarkt in de koepelkerk gestaan.We hebben daar cupcake's, knieperties en kruid koek verkocht. We hebben alles verkocht en daar hebben we 440 euro mee opgehaald, waarvan ik een vierde deel heb gekregen.

Diependal Trail Smilde (9 febr)

Zondag heb ik, samen met nog 6 andere deelnemers van de Alpe, geholpen bij de Diependal Trail, die in Smilde werd gelopen. Dit omdat de opbrengst hiervan voor de Alpe d'HuZes was. Ik heb geholpen bij het uitgeven van de startbewijzen en daarna stond ik bij de finish, om flesjes water uit te delen. Ondanks de harde wind, was het een geslaagde ochtend. We hebben hiermee ruim € 900,00 opgehaald. Hiervan heb ik 1/7 deel op mijn actiepagina bijgeschreven gekregen. 

Lotenverkoop

Ik verkoop loten voor de Alpe d'HuZes. 
Door het kopen van een lot maak je kans op een fiets ter waarde van € 700,00. Ook zijn er vele andere mooie prijzen te winnen. De prijzen zijn volledig gesponsord. Zo gaat de totale opbrengst van de lotenverkoop rechtstreeks naar de Alpe d'HuZes. Een lot kost € 5,00. Laat het me weten, als je een lot wilt kopen. Dan zorg ik ervoor, dat het geregeld wordt. 

Rondje hardlopen (1 febr)

Helaas was ik afgelopen week ziek, waardoor ik de eerste hardloopclinic heb gemist en ook de 0-meting. Vandaag weer een klein rondje hardlopen geprobeerd. 1,8 km in 11 minuten. Het ging goed. Nu hopelijk weer opbouwen!

Smildeger kampioenschappen (18 januari)

I.p.v. de training van het trainigsschema heb ik zaterdag de 18e meegedaan aan de crossloop van de smildeger kampioenschappen. Ik heb twee afstanden gelopen, de 1800m en de 5km. De laatste afstand liep ik gemiddeld 5,45 minuut per km. Met de 5km heb ik een gouden medaille gewonnen!

Opening trimsalon dazzling spark (5 januari)

Vandaag mocht ik bij de opening zijn van de trimsalon dazzling spark. Deze trimsalon is van de moeder van mijn kameraad Arwin. ik heb hier € 42.55 opgehaald. En hiermee heb ik nu mijn minimale streefbedrag van € 2500,00 gehaald. Dit betekent natuurlijk niet, dat ik vanaf nu stil ga zitten. Ik ga me zeker nog inzetten, om nog meer geld op te halen voor dit goede doel. 

Trainen op de VAM berg (30 december)

We zijn met een groep leerlingen en begeleiders naar de VAM berg geweest om samen te trainen. Het was pittig, maar ook heel leuk. Ik ben de VAM berg 4x op geweest. 

Druk weekend voor de Alpe d'HuZes (21 t/m 23 dec)

Het afgelopen weekend stond bij mij in het teken van de Alpe d'HuZes.
Op vrijdag hadden we de goede doelen dag bij ons op school. Ik heb geholpen bij de organisatie van de sponsorloop. Ook waren er een kerstmarkt en nog andere activiteiten, waarbij de opbrengst naar de Alpe d'HuZes ging. Deze dag op school heeft ruim € 8.900,00 opgebracht!
Zaterdag heb ik de foute kersttrui run in Assen gelopen. De route was ongeveer 7 kilometer. Zo heb ik mooi weer wat kilometers kunnen trainen. 
Zondag was de kerstmusical bij ons in de Koepelkerk. Deze musical werd opgevoerd door 22 kinderen van de PKN gemeente in Smilde. Samen met nog 4 andere jongelui was ik uitgenodigd, om te vertellen over de Alpe d'HuZes, en mochten we collecteren voor dit goede doel. De collecte heeft € 300,00 opgebracht!

Opbrengst muziek spelen (8 dec)

We hebben twee succesvolle dagen gehad op de kerstmarkt bij Bodenstaff. In totaal hebben we € 285,00 opgehaald met het spelen van onze kerstliedjes. We kregen leuke reacties van het publiek en ook meerdere keren applaus. We vonden het zelf ook erg leuk om te doen! 

Graag willen we Tuincentrum Bodenstaff bedanken, dat we bij hun mochten komen spelen. Ook willen we iedereen graag bedanken, die ons een bijdrage heeft gegeven!

Groet,
Robin en Dion

Muziek spelen op kerstmarkt Bodenstaff (7 en 8 dec)

Vandaag en morgen ben ik samen met mijn broertje Dion op de kerstmarkt bij Bodenstaff. We spelen daar samen kerstliedjes op de gitaar en keyboard. We hopen hiermee geld op te halen voor de Alpe d'HuZes! We hopen dat er veel mensen langskomen.

Knieperties bakken (28 en 29 nov)

Ik heb vorige week, toen ik twee dagen vrij van school was, knieperties gebakken bij en met mijn oma. Deze hebben we verkocht aan de buren van mijn oma, en op twee koren waar mijn oma bij zingt. De komende week gaan we nog veel meer bakken, omdat we ook knieperties verkocht hebben aan collega's van mijn moeder en aan de leden van de gospelgroep waar mijn moeder en oma bij zingen. 

VAM berg verkennen (24 nov)

ik ben zondag naar de vam berg geweest, om deze eens te verkennen. Mooie plek om mij voor te bereiden op de Alpe d'HuZes. Hier kom ik zeker nog vaker de komende tijd!

Thank you to my Sponsors

26

Hillie-Anne Kiers

Succes!

10

Lotenverkoop

Nog 2 loten

28

Robin Kiers

Opbrengst geldpotjes Smilande en Kapsalon Willem

73

Margreet Kiers

Opbrengst kniepertiesverkoop buren oma

10

Fam. Postma

Wat dapper Robin en wat stoer!! Heel veel succes met de voorbereidingen en straks in juni 2020 met de klim, zet hem op!!

53

CKC De Schutkampen

Opbrengst lege flessenactie en spaarpotjes

51

Knieperties actie

Laatste knieperties opbrengst

10

Anonymous

Heel veel succes Robin!

11

Natasja Schepenaar

Robin, je bent een topper!

15

Guus & Josina

Veel succes met het hard lopen en hopelijk haal je je doel. Groetjes Guus Olijve

15

Anonymous

Robin, ik vind het super dat je dit doet en wil je heel graag steunen! Heel veel succes met de voorbereidingen! Toi,toi, toi! Ik hou me via je oma in Diever op de hoogte !!

20

Donaties via de judo

206

Lammert Kiers

Eerst het streefbedrag halen en dan met je tong over de grond die berg op! Succes jongen.

43

Opbrengst opening trimsalon Dazzling Spark

15

Margreet Kiers

27

Donatiepotje Trimsalon Dazzling Spark

5

Timo Kiers

Veel succes van Timo

10

Jurre en Tijmen

Goed dat je dit doet. Veel succes we zullen aan je denken.

15

Gert Jan dikboom

Top Robin dat je die berg gaat beklimmen voor onderzoek naar die ene rotziekte💪

10

Anonymous

Succes en plezier Robin! Groetjes familie van Delden Smilde

55

Kniepertiesactie familie Maat

20

Ingrid en Jimmo

Robin, dit gaat jou gewoon lukken! Succes en groetjes aan oma Hilda 💪👍

10

bas van Tongeren

110

Boekenmarkt Koepelkerk

Opbrengst verkoop cake en knieperties en hulp tijdens de boekenmarkt

25

Jolanda De de Graaf

Hé topper! Super dat je dit gaat goed!! Heel veel succes !! Supertrots !

150

Anonymous

Veel succes AnMa-TECH BV

5

Knieperties actie

En nog een zakje knieperties + wat extra’s

100

Papa en mama

Lieve Robin, We zijn super trots op jou, dat je deze uitdaging aan gaat! Wij wensen jou heel veel succes met alle voorbereidingen. Je kunt het, kanjer!

10

Anonymous

26

Anonymous

Succes Robin!!

6

Donatie via oma Dolsma

10

Donatie via oma Dolsma

15

Margreet Kiers

26

Rick

Hoi Robin. Wat een goed initiatief. Veel succes!

5

justin grit

Veel succes Robin je kan het

77

Knieperties actie

Verkoop knieperties aan de buren van oma

10

Hans Van der Wekken

Succes

20

Anonymous

Succes Robin!! Groeten Netty (vriendin van je oma)

285

Kerstmarkt

Opbrengst muziekspelen kerstmarkt Bodenstaff

16

Niels Grit

Opbrengst bus Bosma Smilde

26

Anonymous

10

Marieke Dikboom

Succes!!

10

Anonymous

90

Knieperties actie

Opbrengst verkoop knieperties Excelsior

15

Anonymous

Beste Robin, goed bezig! Zet 'm op!

10

Anonymous

Doe je best Robin

100

David Kiers

Heel veel succes!

73

Kniepertiesactie

Opbrengst kniepertiesactie collega’s van papa en mama

214

CSVVG

Sponsorgeld :28

15

Alie Straetemans-Stevens

Veel succes met de voorbereidingen!

5

Daan Straetemans

Veel succes Robin!

10

Anonymous

92

IFotografie

Opbrengst Foto shoots IFotografie.

10

Fotoshoot

Foto’s heideshoot IFotografie

7

Ifotografie

Hoi Robin, heel veel succes met het inzamelen van zo veel mogelijk geld, je voorbereiding op de Alpe 'd HuZes en je strijd tegen deze ziekte ! Hierbij mijn bijdrage vanuit de kerstactie.

50

Boerderijwinkel Smilande

Heel veel succes Robin!

130

Jacob Strijbosch

1/7e deel van de opbrengst van de Diependaltrail Smilde van 9 februari 2020. Totaal opbrengst was 907,55. Dit gedeelte ontvang je als dank voor je hulp. De gehele opbrengst van dit evenement is hiermee naar de deelnemers van de Alpe d'huzes gegaan.

75

Fysiotherapiepraktijk Smilde

Goed bezig Robin!!

26

berta E

Veel succes

50

oma Kiers

Robin je bent geweldig ik ben trots op jou. Fantastisch dat je dit wil doen.

20

Anonymous

Donatie van koorlid Excelsior

5

Hilma Warkor

Succes Robin! Je doet het ook een beetje voor mij. ;-)

60

Prot.gem Smilde Rietdijk

collecte kerstmusical

10

Dries Siertsema

Goede actie! (Een vriend van je oom Lammert)

10

Anonymous

Super Robin dat jíj je inzet voor je medemensen. Veel succes, veel plezier!

500

Cape Holland B.V.

50

Sophie Kiers-Cruz

37

Trimsalon Dazzling Spark

Nagelknipper actie trimsalon Dazzling Spark

100

CKC de Schutkampen

Opbrengst goede doelen actie van de Schutkampen!

10

Jasper Bruins

Succes Robin !!

5

Anonymous

20

Henk en Zwaantje Maat

Super Robin. Heel veel succes.

127

Kniepertiesactie

Opbrengst knieperties verkoop Gospelgroep

223

Margreet Kiers

Verkoopdag bij Smilande

10

Anonymous

Top kerel we steunen jou

15

G Bahbouh

Heel succes Robin💪🏼

10

Esther Leep

Wat stoer dat je dit gaat doen! Heel veel succes Robin! Groetjes uit Strijen

8

Dion Kiers

Veel succes Robin!

155

Loten verkoop

Lotenverkoop 31 loten

10

Anonymous

100

Lammie Dolsma

Robin, ik heb heel veel respect voor jou dat je aan dit avontuur bent begonnen! Ik wens je heel veel succes bij alle acties en verdere voorbereidingen! Dikke knuffel van oma!

2

Nog een zakje knieperties

517

Margreet Kiers

Opbrengst knieperties dec 2020

Show more

Select a Christmas decoration