Bassie

Heeft deelgenomen in vorige edities

My Activity Tracking

1,984
kms

My target 4kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes? Iedereen kent wel iemand die aan kanker is overleden, iemand die we elke dag moeten missen. Er moet veel onderzoek gedaan worden naar deze verschrikkelijke ziekte.

Door met de fiets meerdere keren de Alpe d'Huzes op te klimmen wil ik mijn steentje bijdragen!embarassed

Samen met deze groep kanjers (zie foto) doe ik mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij ons steunen?

My Updates

Nog 12 weken tot de Alpe!

De afgelopen weken/maanden hebben in het teken gestaan van voorbereidingen; acties om zoveel mogelijk geld op te halen, een weekje vakantie met het jonge gezin en een onverwacht uitje naar Madrid (Real - Ajax). Dan word het hoog tijd voor een kleine update door middel van mijn 1e blog. Heb ik mijn profiel ook gelijk tot 100% voltooidinnocent

Hoe gaat het verder met alle voorbereidingen voor de Alpe? Dat gaat eigenlijk prima; qua gewicht lig ik mooi op schema. Ik ben al bijna 6 kilo kwijt. Daarnaast heb ik al diverse kilometers gemaakt, de laatste weken helaas veel binnen door het matige weer. In februari bijvoorbeeld de Zuid-Veluwse tourtocht (het versnellertje) gefietst met vrienden en kameraden. Tijdens die tourtocht er wel achter gekomen dat Niels op eenzame hoogte staat, die gozer is echt ontzettend fit. Ik mag blij zijn als ik bij hem in de buurt kan blijven...

Maar goed, er zijn nog 12 weken voorbereiding te gaan. En er kan nog veel gebeurenwink Het mooie weer is in aantocht en ik heb zin in de laatste loodjes!!

P.s. wisten jullie dat we als team bijna op 13K sponsorgeld zitten? Ik mis nog ruim 100 euro voor mijn persoonlijke doelstelling, wie helpt mij mijn doelstelling behalen? #alleenmaarliefde

Mijn collega's zijn de allérbeste!

Hi all, vandaag een bericht vanaf Rubicon. Het moraal van dit verhaal staat reeds in de blogtitelcool. Lees hieronderinnocent

Managers Operations Rubicon in de keuken voor het goede doel

De Managers Operations van Rubicon zijn de keuken in Vianen ingedoken om geld op te halen voor de Alpe d’HuZes/KWF. Ruim 40 personen hebben genoten van een heerlijk diner. Wat een leuke en gezellige avond was het! Alpe d’HuZes is een sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5.000 deelnemers, fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Ik ben dit jaar één van de deelnemers.

De aanleiding
In november ben ik samen met mijn voetbal-vriendenteam gestart om geld op te halen voor de Alpe d’HuZes/KWF. Elke deelnemer heeft een streefbedrag van € 2.500 en ons team bestaat uit 5 deelnemers. Dit betekent dat we als team € 12.500 bij elkaar moeten krijgen. Na een gesprek met Arno Borger wilde hij direct shirtsponsor worden en een geldbedrag doneren. Een mooie start! 

Na het gesprek met Arno vroeg ik de Manager Operations of zij ook wilde doneren aan ons team. Anthony D’Costa stelde voor een avond in de keuken bij Rubicon te organiseren. Rens Eijgermans haakte al snel aan en kort daarna werden Martin Braaksma en Jorryt de Vries betrokken. De maanden daarna werden er plannen gemaakt voor deze avond, gerechten bepaald en een datum gepland, 11 april. Recruiter Kees Heerschap heeft in de tussentijd geregeld dat er ook diverse Indische lekkernijen op tafel zouden komen. Een voorwaarde van de mannen was dat ik tijdens de avond op de fiets zou klimmen. Uiteraard heb ik hieraan gehoor gegeven en heb op 11 april een gedeelte van de Alpe beklommen op de Taxc trainer. Er waren twee Taxc trainers zodat collega’s ook een stukje mee konden fietsen. Anco, Sebastian en Jeroen hebben mij allemaal een stukje vergezeld de berg op, supertof!

In de keuken
De mannen MO’ers hebben zich van hun beste kant laten zien, wat een heerlijke gerechten hebben zij bereid. Diverse soepen als voorgerecht, heerlijke curry’s, pastasalades, Indische boontjes en hete kip  en Martin’s ijs als dessert. Tussendoor vond onder leiding van Kees een heus verlotingspektakel met mooie prijzen plaats. Het was een super geslaagde en gezellige avond, waarop maar liefst € 610 is opgehaald voor het goede doel.

Rubiconners bedankt!
Daarnaast zijn er diverse collega’s die niet aanwezig waren op deze avond maar toch hebben gedoneerd of al in een eerder stadium geld hebben overgemaakt na mijn oproep op Yammer. Dit betekent dat het eindbedrag de € 900 ruimschoots is overgeschreden. Wat een super toffe collega’s heb ik. Via deze weg wil ik dan ook iedereen hartelijk bedanken!

In het bijzonder wil ik graag Rens, Anthony, Jorryt en Martin bedanken voor hun gave idee en een werkelijk sublieme uitvoering. Uiteraard wil ik ook mijn lieve recruitmentcollega’s en Sylvia bedanken voor hun hulp en enthousiasme op deze avond! En mocht ik iemand vergeten zijn, ook bedankt!

De klim maken
Op donderdag 6 juni a.s. ga ik mijn uiterste best doen om 6 keer de berg op mijn fiets te bedwingen, dat moet toch lukken met al jullie steun!

Ron Bassa
r.bassa@rubicon.nl

P.S. Als team hebben we al bijna € 15.000 opgehaald voor het KWF!

Morgen is het zover!😊

Na maandenlange voorbereiding is het morgen zover. "Eindelijk" mogen we de berg gaan beklimmen.

Afgelopen maandag reden we voor het eerst met de auto de Alpe d'Huez op. Whaaa wat steil en lang. Kan ik dit wel? Heb ik hard genoeg getraind? Het hoort er allemaal bij. Ik heb er vertrouwen in en kijk uit naar morgen. Van alle kanten krijgen we succes wensen en zelfs een super gaaf filmpje van mijn collega's van Rubicon. In een eerdere blog heb ik het al weleens gezegd, mijn collega's zijn de allerbeste! 🙌 ook alle andere bedankt voor hun berichtjes en motiverende woorden👏

We hebben deze week dankzij al jullie donaties zelfs de grens van 24K nog behaald. Dit hadden we van te voren nooit verwacht. Wat een supermooi bedrag. Hopelijk kunnen wij ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat er nooit meer iemand overlijd aan kanker. Het wordt morgen een zware, heftige maar ook een mooie dag. Ik ga er in ieder geval ook van proberen te genieten. Nogmaals dank aan iedereen en ik spreek jullie na de Alpe😘 

Thank you to my Sponsors

25

Bert

Deze collega staat achter je, en achter het goede doel...

10

Steven Kam

10

Michael Teeuwen

Succes Ron! Zet hem op tijger.

30

Marco & Annet Blokland

Heel veel succes Ronnie 👍 Je bent een toppertje! Kusje kusje 😘

500

Mc Donalds Meerkerk

10

Nathalie Turk

Zet hem op.

10

Barry

Succes Bassie!

20

Summit

5

Corrie

Alle kleine beetje helpen! #GoRoy

26

Cornelis Zijlstra

Succes gewenst man!

100

Henri, Annieke & Kids

Bassie, kanjer zet hem op! Succes voor jou en de rest van het team met deze mooie uitdaging voor het goede doel.

210

SV Meerkerk voetbalquiz

Geldbedrag opgehaald met de voetbalquiz💪🤙

10

Ersen Özmen

Zet hem op Ron :-)

10

Mark en Sharel

25

Kees Heerschap

Succes met alle voorbereidingen!

20

Ron Bassa

15

Wiebe

Veel succes en top initiatief!

10

Anonymous

20

Kellies

Succes Ron je kan het! 💪🏼

10

Nick van der Kolm

Zet 'm op bassie!

610

Rubicon collega's in de keuken!

15

Frank Kortlever

Zet ‘m op Bassie!

25

R Bassa

56

Anonymous

25

Mandy Den Tieter

Hop hop naar de top jochie!

500

Hokra

50

Omi / schoonmama

Voor mijn favoriete schoonzoon die mij een fantastische kleindochter heeft geschonken. Zet em op jochie👍🏼

50

Ed Berendsen

Goed bezig !!!!!!

10

Tessa & Isa Velden

Succes ome Ron! 💪🏻

30

Marielle en Henk

Ron, heel veel succes met dit mooie sportieve initiatief! Henk en Marielle zullen voor jou duimen donderdag!

20

Chris en Joke

5

Anonymous

50

Een kilo of 10 Eraf

186

Actie Mc Donalds Meerkerk

Go Go Go!

56

Sander Vodegel

Zet hem op Bassa!

66

paul keereweer

Go Bassie

10

Sarah de Maaijer

Succes topper!!!

20

Frank Pas

Zet m op Ron! Doe je best om die 4 keer te halen, maar geniet vooral ook van deze speciale dag. Voor elke beklimming boven de 4 doe ik er 10 euro bij. Succes!

25

Deborah Dinkelaar

Goed bezig Ronnie B, succes!! Dat ga je nodig hebben 😉

25

Jeroen & Elvira

Succes!

13

Jappie

Succes toekomstig teamgenoot😄 #forzaferrari

150

Ed Feskens

Goede actie. Ik wens je veel succes! Groetjes, Ed

26

Kees Slob

Veel succes.

10

Natascha Ziel

Mooi Bassa, ik geloof in je! 💋

20

Anonymous

25

Anonymous

Succes Ronnie!!

10

Anneke en Co Turk

40

Gerton van Leenders

Hee Ron, Goed dat je dit doet. Als je het 6 keer volbrengt verhoog ik het bedrag naar EUR 100

25

Arie&Martine

Doe je best kerel!!!

25

Christian en Jolanda Boer

Mooi doel Bassie respect!

5

Tj en oj

Succes neefje Te kan het

10

Arco van Zandwijk

Succes Bassie

25

Sjacco

Succes Bassie

25

John & Jeannette Weijts

Wij hebben er vertrouwen in, meneer Bassa !

10

Nicole Schuurman

Succes Ron!

101

DCR

Succes ouwe tijger!

21

Fam. Kers

Succes Bastiaan😘

10

John Goedgeluk

21

Anonymous

20

Erik Kamphuis

Grote klasse dat je dit doet. Veel succes!

15

Anonymous

25

Anonymous

1.000

Rubicon B.V.

100

Arthur Rijk

Mooi dat je dit doet. Succes en geniet er vooral zelf van.

21

Angelique Wijk

Heel veel succes!

20

Irene Soesman

Succes met de rit.

35

Overbuurtjes

Veel succes!

10

Ron Bassa

Show more