Ron Smits

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Hallo,

Fijn dat je de tijd neemt om dit te lezen.....iedereen komt op de een op andere manier wel in aanraking met de vreselijke ziekte Kanker. tenslotte krijgt 1 op de 3 er ook zelf direct mee te maken.

Ik doe actief mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Ik ga bewust geen hele verhalen schrijven, maar ik weet zeker, dat als je deze pagina al bezoekt, je weet dat er nog veel geld nodig is.

Juist daarom deze oproep, om gezamelijk voor dit doel te gaan, ik ga mijn stinkende best doen om deze uitdaging per fiets aan te gaan. Ik zou het enorm waarderen als jullie mij steunen in welke vorm dan ook, maar een financiele donatie zou zeer welkom zijn.

GEEF GUL

Thankx

Ron

 

 

My Updates

Mijn eerste Sponsor Actie tijdens de Seacon Kerst Borrel

Hallo Allemaal,...

net voor kerst, traditi egetrouw de Seacon Logistics Kerstborrel. Dit moment heb ik samen met mijn Kollega remco Bukkems, die als vrijwilliger al jaren deelneemt aan AD6, het idee op gepakt om ons als kerstman te verkleden en alle kollega;s ludiek welkom te heten tijdens de Seacon kerst borrrel.

Nadat iederen binnen was, heeft remco ene korte speech gehouden, mat natuurlijk maar 1 doel: Zoveel mogelijk geld inzamelen voor AD6.


Wij willen alle Seaconeers, die zo spontaan en gul gegeven hebben, hartelijk danken voor hun bijdrage

 

met groet,

Ron

Nog 2 maanden....

.....en dan is het zover. Dan beginnen we aan het grote avontuur, de grote uitdaging. Gaat het me lukken om 3x die berg te bedwingen??

Na een fantastisch VENLOOP weekend zijn nu alle pijlen gericht op de training voor deze fysieke uitdaging. De VENLOOP heeft me de extra stimulans gegeven om er nu nog 2 maanden voor de start extra voor te gaan.

Dank aan SEACON LOGISTICS aan de super georganiseerde mogelijkheden om te mogen deelnemen aan de VENLOOP: Komplimenten, Anita en Rico!

Nu dus alle aandacht op het fietsen en zorgen dat er genoeg KM's in de benen komen. Binnen training en buiten training ga ik afwisselen.

Binnen met de Spinning lessen via LA Vita Sana Blerick, helemaal TOP. (Harald bedankt)

Binnen met de Desktrainer voor achter mijn buro, beschikbaar gesteld door HAGRO Kantoormeubelen Sevenum

Binnen, met de gisteren ontvangen spinnings fiets voor de extra KM's thuis in ARCEN (Simone bedankt)

En dan vooral BUITEN, de KM's fietsen met het Fietsklupje "UT TWED Arcen" (jongens bedankt) waar we ook steun hebben van Restaurant Hotel De Maasparel Arcen. (Ger/Leonie bedankt)

Dus alle randvoorwaarden voor de training voor de komende 2 maanden zijn gewaarborgd. Nu is het aan mij om de discipline op te brengen en te trainen. En daar ga ik voor 300% voor, want het doel staat nog steeds boven aan: De Strijd tegen de meest verschrikkelijke ziekte!!!

 

Ik ga d'r voor

Lieve groet,

Ron

 

PS: Ik zit over de helft van mijn financiele doel, ik zou het echt TOP vinden, mocht je nog niks gedoneerd hebben, dit alsnog te doen. SAMEN TEGEN KANKER

 

 

Buitentraining met fietsklupke "Ut Twed" Arcen

Afgelopen zondag heerlijk samen gefietst met "Ut Twed". Onder geweldige weersomstandigheden genoten van een mooie fietsroute.

De route die ons stuurde naar onze Duitse Buren, alwaar we ook wat kleine heuveltjes moesten trotseren.

Will Smits: thanks, top route en exact lang genoeg :-)

Na de eindspurt natuurlijk ook nagenoten op het terras van Hotel Restaurant De Maasparel in Arcen, alwaar we natuurlijk stoere verhalen hadden onder genot van een HJ

Er zullen er hopelijk nog vele volgen, die bijdrage aan mijn training voor AD6.

Op naar de volgende mooie trainings rit

Foto is genomen in de mooie ochtend, ff wachten op elkaar na een (kleine ) beklimming

 

 

De Seacon Logistics kalender Juni 2019

Hoe toepasselijk kan het zijn dit jaar .......??

Of is het toeval??

Nee,..toeval bestaat niet,..of toch?

Sinds jaren is er de prachtige Seacon Kalender getekend door Guus van Eck.

De schilder Guus van Eck (geboren in 1958) heeft gestudeerd aan de Kunstacademie te Maastricht en aan de Jan van Eyck Academie. Na het afronden van zijn opleiding verliet hij Nederland en ging wonen in Italië. Van Eck heeft een geheel eigenzinnig en originele schilderstijl. Zijn werk is open, helder en kleurrijk, met hier en daar intieme details. Door de uitbundige scènes raak je nooit uitgekeken en is er altijd wel een nieuwe beweging, component of verrassing te ontdekken

ik wil jullie deze prachtige schildering, van Juni 2019, niet onthouden.

Prachtig mooi, DE BERG, HET DOEL, DE STRIJD TEGEN KANKER

 

140 KM Papendal - Roermond, Team Kleding afhalen, Zondag 5 mei 2019

Gisteren, zondag 5 Mei, de dag van de bevrijding, was het geen bezoek aan een festival met waarschijnlijk enige biertjes erbij, nee, het was de dag van Alpe D’Huzes om de Wielerkleding af te halen in Papendal.

’s Morgens om 08.00 uur werd er verzameld in Roermond bij VeTraNed. Na een ontvangst met een kop koffie zijn we om 08.30 uur vertrokken met Auto’s en Busje (met daarin de 5 Wielrenfietsen) richting Papendal. Omstreeks 09.45 arriveerde we in de mooie omgeving van het sportcomplex, alwaar de ADZes organisatie ons welkom heette en we snel onze Wielerkleding uit gereikt kregen.

Om wat kleinigheidjes na, klopte alles. Belangrijk was natuurlijk ook dat de sponsors van de grote donaties netje sop de teamkleding was afgedrukt. Nog snel ff wat spulletjes als been/arm stukken gekocht en toen om 11 uur de fiets op…want het idee was gevat om terug te fietsen vanuit Papendal naar Roermond.

Richard had een tocht uitgezet van 140 KM, die ons terug zou brengen naar Roermond. Met 5 man sterk hebben we deze tocht dan ook volbracht. Voor sommige van de fietsers was de rit van 140 KM niet meer als een mooi trainingsrondje, voor mij was het een ware test en was ik ook super blij toen ik weer in Roermond aankwam.

Een dag later, kijk je dan terug op ene goede training, 140 KM, met net gene 30KM gemiddeld per uur. Nog 4 weken te gaan voor de uitdaging.

Deze training heeft er zeker aan bij gedragen dat ik weer dichter bij het doel kom om de Berg 3x op te fietsen.

Wat ook zeker dichtbij komt EN haalbaar moet zijn, is het doel van mijn streefbedrag van 2500 euro als gezamenlijke donaties aan de strijd tegen Kanker.

Dit zal mijn laatste bijdrage zijn op deze persoonlijke pagina m.b.t. mijn voorbereidingen. Dus ook mijn laatste oproep aan iedereen die nog niet gedoneerd heeft!

Neem even 2 minuten en doneer ook voor de strijd tegen Kanker.

Elke donatie, hoe groot of klein is welkom!!

GEEF/DONEER en een groot dankjewel voor de steun.

 

Met fiets Groet, Ron

Nog maar 2 weekjes

Inderdaad, nog maar 2 weekjes en dan gaat de reis beginnen naar Frankrijk.

Onder bezielende leiding van Richard Dohmen van VeTraNed uit Roermond zullen we gezamelijk met 18 personen afreizen naar "De berg".

De komende dagen nog ff wat extra trainen, om zo goed mogelijk die berg te beklimmen. Zo ook afgelopen woensdag avond samen met "Ut Twed" fietsklubje nog wat KM's gemaakt. Hopelijk dit weekend nog wat extra hoogtemeters en dan zorgen dat we fit en gezond blijven voor het moment zelf. Wat extra fruit en wat minder bier, al wordt dat wel moeilijk dit weekend, met een Reunie van klasgenoten van de oude MAVO De Hamert, zaterdag avond bij Cafe Rayer in Arcen. 

Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor alle mooie, lieve, emotionele berichten. Steun in welke vorm dan ook! En natuurlijk iedereen bedankt voor de financiele donaties.

Echt super tof, dat ik het streef bedrag al behaald heb, maar nog fijner is om te zien dat de donaties gewoon door gaan!

Geweldig, SAMEN gaan we voor de strijd tegen kanker.

Met fietsgroet,

Ron

  

Thank you to my Sponsors

26

Irma, Renske en Ward

Huul vuul succes Ron. Respect!

21

Mariska en Bas

Hiel völ sukses Ron!

25

Ron en Danielle Vousten

Klein financieel steuntje in de rug nog. Zet hem op morgen en "vreet" die berg op. Heel veel respect voor alle deelnemers!

26

Ralph en Natalie Nagels

Hiel veul succes Ron! Echt moeï det geej det dut. ??

20

Cas Janssen

25

Luuk Lormans

Heel veel succes Ron, gaat je lukken!!

150

Niek Van Os

Ron, zelf ben ik mijn vader nu bijna 12 jaar geleden verloren aan deze vreselijke ziekte. Door de jaren heen wel eens een donatie gedaan, maar door jou te sponsoren maak ik de verloren keren goed. Heel veel succes. Ondanks de familiaire situatie is deze donatie ook namens Jessica en onze kinderen (ze weten t niet, maar komen ze vanzelf achter ?)

21

Yvette

Succes Ron, you can do it!

10

Lindy Reichert

Super dat je dit doet, veel succes!

206

Pharox.io

Diepe buiging Ron! Geniet van de prachtige prestatie

50

Carl Van Hoek

Top Ron, dat je dit gaat doen. Het gaat je lukken. Zeker drie keer!

26

Eddy Stam

Succes!!!

26

gerard van Leipsig

Veel succes

26

Han Neutgens

11

Maurice Rutten

Mooie uitdaging en doel! Goede benen gewenst Ron!

15

Loek en Debbie

Voor alle kilometers voorop dit jaar

26

Mark Vromans

Helaas te vaak van dichtbij meegemaakt! Heel veel succes!

22

Ron Smits

50

Peter en Jeanet Van Elk

Misschien kun 26 januari vanuit zell am Ziller omhoog fietsen naar Koningsleiten, goeie training.

26

Marcel Simons

Ron, zet um op! We hebben er heel veel vertrouwen in dat het je 3 keer gaat lukken om boven te komen. En denk eraan om vooral te genieten! Maar voor nu nog even goed trainen, tot vanavond, dan train ik met je mee.

25

Lobke en Imke Van Giesen

Hiel vul succes! Weej drage heej gaer aan beej.

10

Hans Reutelingsperger

Veel succes voor dit goede doel

57

Spar van elk

Ron, om het bedrag van 2500 te bereiken een donatie van de spar. Heel veel succes Peter en Jeanet Spar van Elk

25

Imke Hermens

Succes Ron!

11

Bram en Audrey Reutelingsperger

Succes Ron

26

Sandra Gommans

Top dat je dit doet Ron, heel veel succes!!

30

Robbie Woodford

Topper!!

56

Anonymous

Heel veel succes

20

Bram en Karin Hoogveld

Hiel vul succes Ron?

125

I-FourC BV

Zet 'm op!

50

Ties, Siem, Diana & Huub

Op je verjaardag een kleine boost voor het goede doel waar je voor gaat fietsen ... succes, je kunt het .... Groetjes Ties, Siem, Diana en Huub

21

Christian Maas

Go for It

11

marian en thijs

Succes Ron!!!

10

Annet Doppert

Succes met de beklimming ???

33

Makelaardij Ankie!

Succes Ron!

5

Chanel Balendonck

Veel succes!

20

Robin Smits

Lieve Ron, wij wensen je heel erg veel succes met dit mooie doel. Zet ‘m op! Liefs Kris en Robin

287

Cirm Supply Chain

Heel veel succes Ron!

5

Roger Baur

Succes

10

Jos en Wilma

Succes

50

jeanne Goossens en Stefan Hermans

Leuk dat je meedoet Ron, tuurlijk doneren we. Good luck en fijne dagen gewenst!!

10

Rico Gielen

Klasse dat je dit samen met Paraat/VeTraNed doet ! Veel succes gewenst samen !

15

Theo vd Bos

Hey Ron, how's life? Succes met de donatie actie en heel veel plezier tijdens dit indrukwekkende evenement. Vriendelijke groeten, Theo

26

Andy Beurskens

heel veel succes Ron!

100

Leon Helden

Hoi Ron, zoals jij weet hebben Alice,Niels en mijzelf ook mee gedaan aan deze geweldig uitdaging, wij kunnen je dit mee geven geniet er vooral van, het zal heel indrukwekkend zijn en een behoorlijk pittige klim zijn, maar wij weten zeker dat dit je zal lukken. heel veel succes.

26

M Beurskens

Succes Ron. Je kunt het nog een keer. Net een ‘vasteaovesmarathon’ !!

15

Richard Westerman

Doe voorzichtig Ron! Je heet niet Mathieu ;-)

21

Ron Smits

26

Edward en Carla Cox

Topper!!!

21

Iza Karbowiak

Succes!!! ??

21

René Bloem

50

Anonymous

10

Paul Troost

Top, succes Ron!

20

Bianca van der Werf

Heel veel succes!

21

W Lenssen

Zet’m op, Ron

10

Nanneke Hanssen

Succes Ron, mooie uitdaging voor het goede doel!

26

Armand Bosman

Veel succes Ron met dit geweldige initiatief!

10

Angelique Schers

Super Ron, heel veel succes!!

10

Kim Nijskens

Heel veel Suc6 Ron!

20

Frans & Renate Cup

Minstens 3 x die berg op anders geld retour ?

15

Ruud, Marielle en kids

Ron heel veel succes!

7

Alle kleine beetjes helpen

Ook kleine bijdrage zijn welkom :-)

26

Johan Hovens

26

Sandra van Herwaarden

Ha Ron, Hiël vuul succes en ik vind ut super good van dich! Gr Sandra

10

Maurice Dohmen

21

Dave en Britt Drissen

Heel veel succes Ron!

50

Fam De Heus

Zet hem op Ron, ik ben mijn moeder vorig jaar verloren aan deze vreselijke ziekte, waarmee we allemaal te maken hebben in onze omgeving. Veel respect voor deze prestatie, suc6!

10

Gido Nijskens

Zet m op Ron ! Heel veel succes

66

Unifeeder A/S

Succes !

26

Spencer Goud

Heel goed initiatief Ron!! Succes?

26

Stefan Hermans

Suc6 met Alpe d'Hu6

6

Will Ummenthun

26

Luc van Hensberg

Klasse Ron! Giga veel respect.

10

Robbert Jan Frazer

Ron, heb het volste vertrouwen dat je je het gaat lukken !

11

Micha Peute

Radfahrer sind die ärmsten Menschen: sie müssen sogar die Luft pumpen...

20

Pamela

Geweldig Ron det se dich heejveur inzets. Ik wins dich hiel vuuel plezeer en Good Luck ?!!!!

66

Eric van Schijndel

10

Maarten lichteveld

Good luck

10

Teuntje en Roel Schreven

Super Ron, zet um op!!

25

Erik Verbugt

Gezondheid kent geen garanties. Klasse Ron dat jij je inzet! Succes met de voorbereiding en maak er als team wat moois van op en rondom de dag van de beklimming.

21

Ruud & Marianne Schuurmans

Super dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

21

Simone Leipsig

Mooi doel!! Succes toppertje!?

56

Miranda Volker

Ik wens je heel veel toppen toe! Ik doe het je niet na, maar steun je wel graag met dit goede initiatief!

20

Nic en Roel Van Leipsig

Ron bikkel, t wordt een uitdaging maar gaat je zeker lukken voor dit goede doel! Top!

502

Seacon Logistics

Top jouw en Remco's collecteactie voor Alpe d'Huzes op de Seacon kerstviering. Veel succes gewenst namens alle collega's van Seacon.

10

Ruud Megens

Hey die Ron, heel veel succes met dit mooie initiatief!

15

Thijs Konings

11

Roel en Anita

Voor elke keer de top bereiken doneren we 11 euro. Succes ?

125

Jalema BV

Mooi dat je je hier voor inzet. Hele stoere prestatie. Heel veel succes!

10

Peter Sonnemans

Veel plezier en succes Ron

33

Will & May

3x11! Heel veel succes en GO!!!

26

Ron Lenders

Succes namens ons allemaal

Show more