Ron Smits

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Hallo,

Fijn dat je de tijd neemt om dit te lezen.....iedereen komt op de een op andere manier wel in aanraking met de vreselijke ziekte Kanker. tenslotte krijgt 1 op de 3 er ook zelf direct mee te maken.

Ik doe actief mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Ik ga bewust geen hele verhalen schrijven, maar ik weet zeker, dat als je deze pagina al bezoekt, je weet dat er nog veel geld nodig is.

Juist daarom deze oproep, om gezamelijk voor dit doel te gaan, ik ga mijn stinkende best doen om deze uitdaging per fiets aan te gaan. Ik zou het enorm waarderen als jullie mij steunen in welke vorm dan ook, maar een financiele donatie zou zeer welkom zijn.

GEEF GUL

Thankx

Ron

 

 

My Updates

Mijn eerste Sponsor Actie tijdens de Seacon Kerst Borrel

Hallo Allemaal,...

net voor kerst, traditi egetrouw de Seacon Logistics Kerstborrel. Dit moment heb ik samen met mijn Kollega remco Bukkems, die als vrijwilliger al jaren deelneemt aan AD6, het idee op gepakt om ons als kerstman te verkleden en alle kollega;s ludiek welkom te heten tijdens de Seacon kerst borrrel.

Nadat iederen binnen was, heeft remco ene korte speech gehouden, mat natuurlijk maar 1 doel: Zoveel mogelijk geld inzamelen voor AD6.


Wij willen alle Seaconeers, die zo spontaan en gul gegeven hebben, hartelijk danken voor hun bijdrage

 

met groet,

Ron

Nog 2 maanden....

.....en dan is het zover. Dan beginnen we aan het grote avontuur, de grote uitdaging. Gaat het me lukken om 3x die berg te bedwingen??

Na een fantastisch VENLOOP weekend zijn nu alle pijlen gericht op de training voor deze fysieke uitdaging. De VENLOOP heeft me de extra stimulans gegeven om er nu nog 2 maanden voor de start extra voor te gaan.

Dank aan SEACON LOGISTICS aan de super georganiseerde mogelijkheden om te mogen deelnemen aan de VENLOOP: Komplimenten, Anita en Rico!

Nu dus alle aandacht op het fietsen en zorgen dat er genoeg KM's in de benen komen. Binnen training en buiten training ga ik afwisselen.

Binnen met de Spinning lessen via LA Vita Sana Blerick, helemaal TOP. (Harald bedankt)

Binnen met de Desktrainer voor achter mijn buro, beschikbaar gesteld door HAGRO Kantoormeubelen Sevenum

Binnen, met de gisteren ontvangen spinnings fiets voor de extra KM's thuis in ARCEN (Simone bedankt)

En dan vooral BUITEN, de KM's fietsen met het Fietsklupje "UT TWED Arcen" (jongens bedankt) waar we ook steun hebben van Restaurant Hotel De Maasparel Arcen. (Ger/Leonie bedankt)

Dus alle randvoorwaarden voor de training voor de komende 2 maanden zijn gewaarborgd. Nu is het aan mij om de discipline op te brengen en te trainen. En daar ga ik voor 300% voor, want het doel staat nog steeds boven aan: De Strijd tegen de meest verschrikkelijke ziekte!!!

 

Ik ga d'r voor

Lieve groet,

Ron

 

PS: Ik zit over de helft van mijn financiele doel, ik zou het echt TOP vinden, mocht je nog niks gedoneerd hebben, dit alsnog te doen. SAMEN TEGEN KANKER

 

 

Buitentraining met fietsklupke "Ut Twed" Arcen

Afgelopen zondag heerlijk samen gefietst met "Ut Twed". Onder geweldige weersomstandigheden genoten van een mooie fietsroute.

De route die ons stuurde naar onze Duitse Buren, alwaar we ook wat kleine heuveltjes moesten trotseren.

Will Smits: thanks, top route en exact lang genoeg :-)

Na de eindspurt natuurlijk ook nagenoten op het terras van Hotel Restaurant De Maasparel in Arcen, alwaar we natuurlijk stoere verhalen hadden onder genot van een HJ

Er zullen er hopelijk nog vele volgen, die bijdrage aan mijn training voor AD6.

Op naar de volgende mooie trainings rit

Foto is genomen in de mooie ochtend, ff wachten op elkaar na een (kleine ) beklimming

 

 

De Seacon Logistics kalender Juni 2019

Hoe toepasselijk kan het zijn dit jaar .......??

Of is het toeval??

Nee,..toeval bestaat niet,..of toch?

Sinds jaren is er de prachtige Seacon Kalender getekend door Guus van Eck.

De schilder Guus van Eck (geboren in 1958) heeft gestudeerd aan de Kunstacademie te Maastricht en aan de Jan van Eyck Academie. Na het afronden van zijn opleiding verliet hij Nederland en ging wonen in Italië. Van Eck heeft een geheel eigenzinnig en originele schilderstijl. Zijn werk is open, helder en kleurrijk, met hier en daar intieme details. Door de uitbundige scènes raak je nooit uitgekeken en is er altijd wel een nieuwe beweging, component of verrassing te ontdekken

ik wil jullie deze prachtige schildering, van Juni 2019, niet onthouden.

Prachtig mooi, DE BERG, HET DOEL, DE STRIJD TEGEN KANKER

 

140 KM Papendal - Roermond, Team Kleding afhalen, Zondag 5 mei 2019

Gisteren, zondag 5 Mei, de dag van de bevrijding, was het geen bezoek aan een festival met waarschijnlijk enige biertjes erbij, nee, het was de dag van Alpe D’Huzes om de Wielerkleding af te halen in Papendal.

’s Morgens om 08.00 uur werd er verzameld in Roermond bij VeTraNed. Na een ontvangst met een kop koffie zijn we om 08.30 uur vertrokken met Auto’s en Busje (met daarin de 5 Wielrenfietsen) richting Papendal. Omstreeks 09.45 arriveerde we in de mooie omgeving van het sportcomplex, alwaar de ADZes organisatie ons welkom heette en we snel onze Wielerkleding uit gereikt kregen.

Om wat kleinigheidjes na, klopte alles. Belangrijk was natuurlijk ook dat de sponsors van de grote donaties netje sop de teamkleding was afgedrukt. Nog snel ff wat spulletjes als been/arm stukken gekocht en toen om 11 uur de fiets op…want het idee was gevat om terug te fietsen vanuit Papendal naar Roermond.

Richard had een tocht uitgezet van 140 KM, die ons terug zou brengen naar Roermond. Met 5 man sterk hebben we deze tocht dan ook volbracht. Voor sommige van de fietsers was de rit van 140 KM niet meer als een mooi trainingsrondje, voor mij was het een ware test en was ik ook super blij toen ik weer in Roermond aankwam.

Een dag later, kijk je dan terug op ene goede training, 140 KM, met net gene 30KM gemiddeld per uur. Nog 4 weken te gaan voor de uitdaging.

Deze training heeft er zeker aan bij gedragen dat ik weer dichter bij het doel kom om de Berg 3x op te fietsen.

Wat ook zeker dichtbij komt EN haalbaar moet zijn, is het doel van mijn streefbedrag van 2500 euro als gezamenlijke donaties aan de strijd tegen Kanker.

Dit zal mijn laatste bijdrage zijn op deze persoonlijke pagina m.b.t. mijn voorbereidingen. Dus ook mijn laatste oproep aan iedereen die nog niet gedoneerd heeft!

Neem even 2 minuten en doneer ook voor de strijd tegen Kanker.

Elke donatie, hoe groot of klein is welkom!!

GEEF/DONEER en een groot dankjewel voor de steun.

 

Met fiets Groet, Ron

Nog maar 2 weekjes

Inderdaad, nog maar 2 weekjes en dan gaat de reis beginnen naar Frankrijk.

Onder bezielende leiding van Richard Dohmen van VeTraNed uit Roermond zullen we gezamelijk met 18 personen afreizen naar "De berg".

De komende dagen nog ff wat extra trainen, om zo goed mogelijk die berg te beklimmen. Zo ook afgelopen woensdag avond samen met "Ut Twed" fietsklubje nog wat KM's gemaakt. Hopelijk dit weekend nog wat extra hoogtemeters en dan zorgen dat we fit en gezond blijven voor het moment zelf. Wat extra fruit en wat minder bier, al wordt dat wel moeilijk dit weekend, met een Reunie van klasgenoten van de oude MAVO De Hamert, zaterdag avond bij Cafe Rayer in Arcen. 

Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor alle mooie, lieve, emotionele berichten. Steun in welke vorm dan ook! En natuurlijk iedereen bedankt voor de financiele donaties.

Echt super tof, dat ik het streef bedrag al behaald heb, maar nog fijner is om te zien dat de donaties gewoon door gaan!

Geweldig, SAMEN gaan we voor de strijd tegen kanker.

Met fietsgroet,

Ron

  

Thank you to my Sponsors

10

Ruud Megens

Hey die Ron, heel veel succes met dit mooie initiatief!

150

Niek Van Os

Ron, zelf ben ik mijn vader nu bijna 12 jaar geleden verloren aan deze vreselijke ziekte. Door de jaren heen wel eens een donatie gedaan, maar door jou te sponsoren maak ik de verloren keren goed. Heel veel succes. Ondanks de familiaire situatie is deze donatie ook namens Jessica en onze kinderen (ze weten t niet, maar komen ze vanzelf achter 😉)

33

Will & May

3x11! Heel veel succes en GO!!!

50

Peter en Jeanet Van Elk

Misschien kun 26 januari vanuit zell am Ziller omhoog fietsen naar Koningsleiten, goeie training.

26

Ralph en Natalie Nagels

Hiel veul succes Ron! Echt moeï det geej det dut. 💪🏼

26

Irma, Renske en Ward

Huul vuul succes Ron. Respect!

25

Imke Hermens

Succes Ron!

10

Angelique Schers

Super Ron, heel veel succes!!

21

Iza Karbowiak

Succes!!! 👍😃

26

Edward en Carla Cox

Topper!!!

15

Richard Westerman

Doe voorzichtig Ron! Je heet niet Mathieu ;-)

20

Bram en Karin Hoogveld

Hiel vul succes Ron🍀

26

Ron Lenders

Succes namens ons allemaal

66

Eric van Schijndel

15

Ruud, Marielle en kids

Ron heel veel succes!

50

Anonymous

10

Nanneke Hanssen

Succes Ron, mooie uitdaging voor het goede doel!

125

I-FourC BV

Zet 'm op!

21

Ruud & Marianne Schuurmans

Super dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

26

Armand Bosman

Veel succes Ron met dit geweldige initiatief!

10

Kim Nijskens

Heel veel Suc6 Ron!

50

Ties, Siem, Diana & Huub

Op je verjaardag een kleine boost voor het goede doel waar je voor gaat fietsen ... succes, je kunt het .... Groetjes Ties, Siem, Diana en Huub

10

Paul Troost

Top, succes Ron!

11

marian en thijs

Succes Ron!!!

206

Pharox.io

Diepe buiging Ron! Geniet van de prachtige prestatie

10

Rico Gielen

Klasse dat je dit samen met Paraat/VeTraNed doet ! Veel succes gewenst samen !

15

Thijs Konings

6

Will Ummenthun

26

Marcel Simons

Ron, zet um op! We hebben er heel veel vertrouwen in dat het je 3 keer gaat lukken om boven te komen. En denk eraan om vooral te genieten! Maar voor nu nog even goed trainen, tot vanavond, dan train ik met je mee.

30

Robbie Woodford

Topper!!

21

Yvette

Succes Ron, you can do it!

26

Sandra Gommans

Top dat je dit doet Ron, heel veel succes!!

20

Frans & Renate Cup

Minstens 3 x die berg op anders geld retour 😂

5

Roger Baur

Succes

7

Alle kleine beetjes helpen

Ook kleine bijdrage zijn welkom :-)

21

W Lenssen

Zet’m op, Ron

26

Eddy Stam

Succes!!!

50

Fam De Heus

Zet hem op Ron, ik ben mijn moeder vorig jaar verloren aan deze vreselijke ziekte, waarmee we allemaal te maken hebben in onze omgeving. Veel respect voor deze prestatie, suc6!

11

Maurice Rutten

Mooie uitdaging en doel! Goede benen gewenst Ron!

66

Unifeeder A/S

Succes !

20

Cas Janssen

20

Nic en Roel Van Leipsig

Ron bikkel, t wordt een uitdaging maar gaat je zeker lukken voor dit goede doel! Top!

21

Christian Maas

Go for It

33

Makelaardij Ankie!

Succes Ron!

21

Simone Leipsig

Mooi doel!! Succes toppertje!😉

26

M Beurskens

Succes Ron. Je kunt het nog een keer. Net een ‘vasteaovesmarathon’ !!

10

Lindy Reichert

Super dat je dit doet, veel succes!

26

Luc van Hensberg

Klasse Ron! Giga veel respect.

15

Theo vd Bos

Hey Ron, how's life? Succes met de donatie actie en heel veel plezier tijdens dit indrukwekkende evenement. Vriendelijke groeten, Theo

26

gerard van Leipsig

Veel succes

25

Lobke en Imke Van Giesen

Hiel vul succes! Weej drage heej gaer aan beej.

100

Leon Helden

Hoi Ron, zoals jij weet hebben Alice,Niels en mijzelf ook mee gedaan aan deze geweldig uitdaging, wij kunnen je dit mee geven geniet er vooral van, het zal heel indrukwekkend zijn en een behoorlijk pittige klim zijn, maar wij weten zeker dat dit je zal lukken. heel veel succes.

26

Mark Vromans

Helaas te vaak van dichtbij meegemaakt! Heel veel succes!

26

Han Neutgens

11

Roel en Anita

Voor elke keer de top bereiken doneren we 11 euro. Succes 🍀

57

Spar van elk

Ron, om het bedrag van 2500 te bereiken een donatie van de spar. Heel veel succes Peter en Jeanet Spar van Elk

25

Luuk Lormans

Heel veel succes Ron, gaat je lukken!!

50

jeanne Goossens en Stefan Hermans

Leuk dat je meedoet Ron, tuurlijk doneren we. Good luck en fijne dagen gewenst!!

25

Ron en Danielle Vousten

Klein financieel steuntje in de rug nog. Zet hem op morgen en "vreet" die berg op. Heel veel respect voor alle deelnemers!

287

Cirm Supply Chain

Heel veel succes Ron!

21

Ron Smits

502

Seacon Logistics

Top jouw en Remco's collecteactie voor Alpe d'Huzes op de Seacon kerstviering. Veel succes gewenst namens alle collega's van Seacon.

10

Maurice Dohmen

22

Ron Smits

20

Bianca van der Werf

Heel veel succes!

56

Anonymous

Heel veel succes

10

Gido Nijskens

Zet m op Ron ! Heel veel succes

11

Bram en Audrey Reutelingsperger

Succes Ron

56

Miranda Volker

Ik wens je heel veel toppen toe! Ik doe het je niet na, maar steun je wel graag met dit goede initiatief!

125

Jalema BV

Mooi dat je je hier voor inzet. Hele stoere prestatie. Heel veel succes!

20

Robin Smits

Lieve Ron, wij wensen je heel erg veel succes met dit mooie doel. Zet ‘m op! Liefs Kris en Robin

10

Annet Doppert

Succes met de beklimming 👍👍👍

10

Maarten lichteveld

Good luck

20

Pamela

Geweldig Ron det se dich heejveur inzets. Ik wins dich hiel vuuel plezeer en Good Luck 🍀!!!!

21

Mariska en Bas

Hiel völ sukses Ron!

26

Andy Beurskens

heel veel succes Ron!

25

Erik Verbugt

Gezondheid kent geen garanties. Klasse Ron dat jij je inzet! Succes met de voorbereiding en maak er als team wat moois van op en rondom de dag van de beklimming.

10

Robbert Jan Frazer

Ron, heb het volste vertrouwen dat je je het gaat lukken !

15

Loek en Debbie

Voor alle kilometers voorop dit jaar

10

Teuntje en Roel Schreven

Super Ron, zet um op!!

21

Dave en Britt Drissen

Heel veel succes Ron!

26

Stefan Hermans

Suc6 met Alpe d'Hu6

50

Carl Van Hoek

Top Ron, dat je dit gaat doen. Het gaat je lukken. Zeker drie keer!

21

René Bloem

11

Micha Peute

Radfahrer sind die ärmsten Menschen: sie müssen sogar die Luft pumpen...

26

Sandra van Herwaarden

Ha Ron, Hiël vuul succes en ik vind ut super good van dich! Gr Sandra

5

Chanel Balendonck

Veel succes!

10

Peter Sonnemans

Veel plezier en succes Ron

10

Jos en Wilma

Succes

10

Hans Reutelingsperger

Veel succes voor dit goede doel

26

Johan Hovens

26

Spencer Goud

Heel goed initiatief Ron!! Succes👍

Show more