Sander Olsthoorn

Heeft deelgenomen in vorige edities

My Activity Tracking

3,117
kms

My target 4kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In mijn directe omgeving zijn mij teveel mensen op een te vroege leeftijd ontvallen aan deze ziekte. Ik wil niet accepteren dat dit onvermijdelijk is. 

Daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes: omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Pubquiz!

Met team beBright zijn we inmiddels hard aan de slag voor de Alpe.

We trainen: samen, alleen en steeds afwisselend. Inmiddels kan ons team bogen op ervaring met hardlopen/ cross-runs/ boksen/ wielrennen/ spinnen en zelf disco-spinnen (jawel). Daarnaast zijn we bezig met nog een aantal andere manieren om te zorgen voor zoveel mogelijk conditie en zo weinig mogelijk gewicht om zo vaak mogelijk mee de berg op te komen. In de komende periode gaan we bijvoorbeeld op trainingsweekend naar de Ardennen, waar we advies zullen krijgen over voeding, omhoog fietsen/ rennen en over materiaal.

Daarnaast zijn we druk bezig met onze sponsoring. 

Een groot aantal vrienden en familie-leden heeft al een bedrag gedoneerd en steunt ons bij onze trainingen. Daarnaast hebben veel van ons ook bedrijven uit ons eigen netwerk bereid gevonden om te sponsoren. Jumpsquare Rijswijk (https://jumpsquarerijswijk.nl) is zo'n bedrijf: ik ben heel blij met hun donatie!

Daarnaast zijn we zelf ook aan de slag. Zo hebben we deze week zelf een pubquiz georganiseerd, waarvoor alle deelnemers een mooie bijdrage moesten doen. Ook via deze acties halen we zo veel mogelijk geld op om kanker zo snel mogelijk de baas te kunnen zijn.

We gaan in de komende tijd door: met trainen, met donaties ophalen en met eigen acties om zoveel mogelijk geld op te halen EN zo vaak mogelijk de berg op te gaan!

Trainen!

Alweer twee weken geleden hadden we een spannend weekend: trainen in de Ardennen!

In de afgelopen maanden ging het trainen prima: duurvermogen neemt toe, de kracht en core-stability zijn in ontwikkeling en ik voel me steeds fijner op de fiets (ook na 90 km!). Een aandachtspuntje voor mij blijft 'omhoog fietsen'. Ik gebruik graag mijn gewicht als excuus voor het feit dat ik omhoog geen deuk in een pakje boter rij. In de Ardennen zijn er ruim mogelijkheden om dat te oefenen, met wat gezonde spanning op weg naar la Roche dus! 

De organisatie (dank aan Dionne vd Waal) was top: een prima huis, twee fiets-trainers en een loop-trainer, alle boodschappen voor het weekend in huis: echt een gespreid bedje. Met een streng regime (10 uur naar bed, 7 uur eruit) en vier top-trainingen hebben we heel veel uit het weekend gehaald. Ook de 'vraag-avond' op zaterdag waar we de drie trainers hebben doorgezaagd over alles wat we wilden weten (zij hebben zelf meerdere malen meegedaan of groepen begeleid) was top!

Vier trainingen dus, waarvan tweemaal kracht en core-stability (erg belangrijk als je hardloopt of lang op de fiets zit!), een lange klim-training en een training waarbij we viermaal een bergje op hebben gereden met gelijke stijgingspercentages (max en gemiddeld) als de Alpe. Veel geleerd, veel getraind en vooral: geleerd hoe dat omhoog fietsen nu eigenlijk werkt! 

 

Thank you to my Sponsors

106

Mark Holleman

Kom op ouwe!!

60

Willem, ineke en Bas Wieringa

Een steuntje in de rug van fietsliefhebbers (mijn ouders dan ;-) ) voor deze heldendaad...

500

Jumpsquare Rijswijk BV

Veel succes, we zijn trots op je!

50

Oscar Buijtene

Sander. Succes met de beklimmingen voor dit goede doel.

10

José Spitsbaarf

25

Rob Meijer

Geweldig Sander❗️ Ben er 2 keer als begeleider van mijn kinderen en ons team Hardleers geweest. Het is een bijzondere en unieke ervaring. Succes met de sponsoring 👍🏻🚲🚵‍♀️🚵🏻‍♂️🚵‍♀️🚵🏻‍♂️🚵‍♀️🚵🏻‍♂️

56

Rik van der Tol

Succes kerel met dit 'life changing event"! Je draagt straks je steentje bij aan iets goeds, maar je zult ook als een ander mens van dit hoogtepunt afdalen... is mijn ervaring.

14

Jessica

Veel succes morgen Sander!!! Veel plezier en goede benen gewenst.

125

Organisatie Pubquiz BeBright

66

Astrid en Rogier

Potverdikkie, we zijn trots op je, bikkel!!

50

Madelon Magermans Eekhof

Heel veel succes! Ik doe het je niet na hoor ;)

153

Arjenne

Ik ben trots op je! Dikke kus.

26

Erik Biemans

Heel veel succes Sander!

10

Renate Vos

Sander, wat geweldig dat je mee doet. Het is een hele bijzondere ervaring die je nooit meer zult vergeten. Heel veel succes.

100

Zorggroep ‘t Noaberhuus

10

Kai Dorp

21

Niels, Alexandra, Isa en Roan Lingen

Succes en respect!!!

30

Malou Duinen & Han Heesen

Respect Sander! Mooi doel!

40

Jeroen, Laura, Linde en Mink

Respect, topper!

20

Kees-Jan van de Werfhorst

Succes man!

56

Hans Olsthoorn

Succes!!!!

26

Nicole Van Rens

Mooi dat je dit doet, zet ‘m op!

20

Carolien Metz

Super Sander

10

Marieke van der Werf

56

Rigard

Petje af!

50

Ivo en Cecilia Eijck

Zet hem op, respect dat je deze uitdaging aangaat!

26

Jildert

Sander, veel respect dat je dit doet! Succes!! 🚴‍♂️ 💪🏻

50

Anonymous

Topper, veel plezier!

21

Anonymous

Bikkel....

Show more