Sjoerd van de Poele

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

My Updates

Alpe d’HuZes 2019

Vier jaar geleden heb ik mee gedaan aan Alpe d’HuZes 2015 en ik moet toegeven dat dit een van de meest mooie en inspirerende ervaringen uit mijn leven is geweest.

Vooraf en tijdens die dag heb ik meerdere doelen gesteld. Ten eerste wilde ik natuurlijk zoveel mogelijk geld verzamelen met het minimale streefbedrag als doel en daarnaast wilde ik op de dag zelf 6 keer de Alpe d’Huez bedwingen. Beide doelen heb ik uiteindelijk behaald. Met een bedrag van 4500 euro werd het streefbedrag ruim gehaald en fietste ik op de prachtige dag zelf 6 keer naar boven. Door de sfeer en alles eromheen was ik ontzettend gemotiveerd en dit hielp mij om mijn doelen te bereiken. De insteek van toen had natuurlijk een reden: het jaar ervoor was mijn oma aan kanker overleden en vier jaar daarvoor mijn opa. Door mee te doen aan Alpe d’HuZes heb ik het overlijden van beide, een beter plekje kunnen geven.

Toch blijft het nog steeds vreemd dat er elk jaar nog zoveel mensen komen te overlijden aan deze vreselijke ziekte. Soms zijn het bekende die overlijden, soms ook niet. Wie het ook is, het hoort niet. Niemand zou meer moeten overlijden aan deze ziekte, niet jong, niet oud, niemand. Daarom doe ik dit jaar weer mee. Niet om terug te kijken naar het verleden, maar om te bouwen aan een betere toekomst. Ik ben zelf jong, maar zou graag voorkomen dat niet alleen in mijn omgeving, maar ook in de rest van de wereld nog mensen overlijden aan deze ziekte.

Ik heb dan ook voor komend jaar geen specifiek doel voor ogen. Ik wil helpen waar ik kan en anderen ondersteunen bij het behalen van hun doel. Niet meer enkel en alleen focussen op dat ik zelf 6 keer die berg op kom, maar zetjes geven aan degene die het hardst nodig hebben. Dat ik mezelf kan opofferen om anderen te steunen en te duwen. Natuurlijk wil ik er ook alles aan doen om zelf ook zo vaak mogelijk naar boven te rijden. Want hoe je het went of keert; iemand met kanker geeft ook niet zomaar op, ik dus ook niet…  

Op 6 juni 2019 zal ik samen met mijn vader meedoen aan Alpe d’HuZes om in ieder geval samen 7 maal de berg proberen te bedwingen. Ik zal op die dag niet alleen mijn vader af en toe een zetje geven, maar ook de andere deelnemers die het op dat moment nodig zullen hebben. Uiteindelijk zorgen we er dan samen voor dat niemand meer hoeft te verliezen van kanker.

Thank you to my Sponsors

515

Opbrengst Birthday Party - Fundraiser Alpe d'HuZes

10

Melanie Bonsel

Heel veel succes!!! Trots op jullie :)

15

Tara Jonkheijm

Kanjer, heel veel succes! Liefs

5

Crista

Lichtje voor Oma

10

Jos Baart

Suc6

50

Christianne Baart

Veel succes Sjoerd! Ook voor je vader natuurlijk.

10

Jessica

Zet 'm op!

56

ruben mannaert

770

Charity Diner 11-5

10

Nienke Van der Klooster

10

Lisa Vermond

10

Stein Anbeek

Top gozer succes

24

Rita en Cies

Succes !!

10

Emelie

Zet 'm op samen!

10

Gianna

10

Niek

Sjoerd, omdat we niet meer aanwezig zijn op je feest een kleine donatie van ka en mij

26

Bram en Floor

Zou graag bij je fundraisers aanwezig zijn maar is toch wat ver weg. Super dat je dit weer doet! Kusjes Bram en Floor

50

Osi van Stralen

Wij zijn trots op Julie!

10

Britt Lauret

Wij zijn trots op jou Sjoerd! Je gaat dit knallen! Liefs Britt en Brian

10

Myriam Nijwening

Heel veel succes, Sjoerd! You can do it :)

10

Hanna van Arnhem

25

Anonymous

Zet 'm op mannen....respect

10

Roland

Trots

804

Charity Lunch 11-5

25

Willem-Jan Singer

Sjoerd! Tof dat je dit doet en heel veel succes! Laura en Willem

10

Krista Van den Berghe

Veel succes Sjoerd!

10

Lotte van Bosse

Je bent een topper dat je dit doet!

Show more