#StefanenAnoek

Alpe d'HuZes 2020

Geld mag nooit het issue zijn, toch?

Dit is alweer het derde jaar dat Team #StefanenAnoek mee doet met Alpe d’HuZes.

Het eerste jaar haalden wij 6.000 euro op. Het tweede jaar ruim 15.000 euro. We gaan ons uiterste best doen om dat bedrag te overtreffen. Het is zo ontzettend belangrijk dat veelbelovende onderzoeken niet gestopt worden vanwege geldgebrek. Een slechtere reden is er niet te bedenken. Geld mag nooit de belemmerende factor zijn, toch?

Even kort voor degene die ons niet kennen:

Wij zijn een gezin van zes. Stefan, Anoek, Amélie (15jr), Aimée (12jr), Lisanne (11jr) en Steijn (9jr). Iedere dag realiseren we ons dat wij ons gelukkig mogen prijzen met het feit dat wij allemaal gezond zijn. Uiteraard kennen we mensen genoeg die te maken krijgen met de ziekte kanker, en toch, gelukkig,  hebben wij niet direct in onze “eerste omgeving” mensen die leiden aan enige vorm van levensbedreigende ziektes.

Wat dan wel? Twee jaar geleden zijn wij in aanraking gekomen met het event Alpe d’HuZes. Toegegeven: in eerste instantie vanuit de sportieve ambitie om een grote berg te bedwingen. Tijdens dat event hebben wij zoveel mensen gesproken die helaas wel hele vervelende ervaringen hadden. Denk hierbij aan verhalen waarbij mensen zelf onderbehandeling waren, uitbehandeld of zorgdragend voor iemand die er slecht aan toe is. Vanaf dat moment hebben wij besloten structureel werk te maken van het ondersteunen van dit goede doel. Niet alleen Anoek en Stefan, maar het hele gezin bemoeid zich nadrukkelijk met “het ophalen van zoveel mogelijk centjes voor de mensen die dat écht nodig hebben”.

 

Deze editie wil ons team de berg wederom 8 keer bedwingen. Vorig jaar deed Stefan zes beklimmingen en Anoek twee. In 2020 zullen wij beiden 4 keer naar boven fietsen. Anders dan voorgaande edities zullen we dus dit jaar de hele dag samen aan het fietsen zijn. Bij elkaar, naast elkaar. Eigenlijk wel een mooie metafoor voor de manier waarop Team #StefanenAnoek het hele traject beleeft. Veel van de trainingen in de voorbereiding doen we samen. We leven echt als familie naar het event toe. Uiteindelijk fietsen wij de berg op, maar de kinderen stoppen er net zoveel energie in als wij 😊. 

Thank you to our Sponsors

1.000

Bechtle Eindhoven

Succes ook weer in 2020!

26

Marielle Keulen-duijndam

Succes jullie!!! Op naar een pracht bedrag!

108

Albert Heijn Muntplein

Succes namens AH muntplein

Show more