Stiven Jansen

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik mijn steentje wil bijdragen, en geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Samen met 24 kinderen en 5 juffen van het Pius-X college ga ik  naar Frankrijk om de Alpe d'HuZes op te lopen. Dit idee is ontstaan omdat een meisje bij ons op school een hersentumor heeft. Samen willen we zoveel mogelijk geld inzamelen om KWF kankerbestrijding te helpen.

Wil jij mij steunen?

My Updates

Lieve mensen!

Hoi allemaal, afgelopen weekend heb ik weer een fijne wandeling gemaakt om te trainen voor 6 juni! Mama en ik zijn van Cadzand naar Breskens gelopen, door de duinen, dus bergje op, bergje af. We hadden van te voren gekeken en volgens de informatie op internet zouden we met de bus terug kunnen. Na een fixe wandeling van 16 km, (ongeveer 6 km per uur gelopen), stapte we in Breskens in de bus. We kwamen er al snel achter dat er nog (buiten t seizoen) helemaal geen bussen reden naar Cadzand. We strandden in Oostburg, nog 11 km van huis. Bij een tankstation vroegen we aan mensen of zij ons konden helpen. En jawel hoor, zij waren zo lief om ons naar Cadzand te brengen. Toen we in Cadzand aankwamen, wilde mama hen €10,- geven. En wat denk je? Zij wilden die €10,- sponsoren! Super lief! Dankjewel!

Smakelijk! ?

Hallo allemaal! 

Via school konden we meedoen aan de Pulskens worstenbroodjes actie, om op deze manier sponsorgeld bij elkaar te verdienen. Natuurlijk heb ik daar aan meegedaan?

Vandaag zijn we deze heerlijke Pulskens worstenbroodjes gaan bezorgen aan iedereen die ze bij mij besteld heeft (behalve aan tante Chantal die in Z-A woont?) dankjewel allemaal!!?? 

En nu, ga ik er zelf ook lekker eentje opeten!?

 

Thank you to my Sponsors

15

Fam. Rooimans

Zet hem op Stiven! Opgeven is geen optie ?

25

Chantal Heuvelmans

Geweldig dat je dit gaat doen Stiven en ik steun je inzet van harte! Heel veel succes én plezier. Die finish ga je halen ... vast met een dubbele flikflak en salto ;)

20

Fam. Paumen

Hi Stiven onwijs gave actie. Heel veel succes met de voorbereiding en zet hem op.

25

Ielse Pulskens

Supergoed dat je mee gaat doen Stiven. Alvast veel succes met het inzamelen van sponsorgeld, veel voorpret met de trainingen en je gaat er zeker een succes van maken daar op die berg! Wij zijn nu al trots op jou!!!

33

Paul van der Sluijs

Goed trainen en knallen op de dag!

1.000

Pius X College

gezamenlijk opgehaald geld €1000

21

Stiven Jansen

15

Jeske Kempenaars

Heel veel succes Stiven!!

10

Erik Van Kouteren

Goed bezig Stiven, zet hem op!

15

Britte

Succes Stiven!

25

Jan, A3& Vera, Esmee en Lars Mulders

super Stiven.!! Veel succes

25

Stiven Jansen

Veel succes Stiven! Walter en Anita

26

Joris en marieke Konings

Super knap Stiven. Heel veel succes en plezier! We hebben al moeten lachen om jullie lift avontuur na die 15 km wandeling als training voor dit event.

10

Renske Broos

Stiven dat is echt super! Heel erg veel succes met de voorbereidingen????‍♂️

4.360

Stiven Jansen

Aan alle mensen die bij mijn benefietdiner aanwezig zijn geweest: Hartelijk dank voor uw steun en gezelligheid! Ik ga knallen in Frankrijk! Groetjes Stiven

50

Anonymous

Wat mooi Stiven dat jij je inzet om andere mensen te steunen. Doe je best op die Berg. Je kunt het!

10

Pien Barel-Mol

Succes!!

171

Sophie Buster

Hoi Stiven, hierbij het geld dat je opgehaald hebt met de verkoop van de worstenbroodjes. Je hebt goed je best gedaan. Heel veel succes met het benefietdiner! Dat gaat zeker een succes worden.

10

Mees en Marieke

Goed bezig, Stiven. Succes met de voorbereidingen en de klim zelf natuurlijk. Hopelijk heb je daarna nog energie over om met ons de wandel4daagse te lopen. Groetjes Mees en Marieke

10

Stiven Jansen

Stiven, hierbij een kleine bijdrage voor je wandelmissie voor het KWF kankerbestrijding. Met vr groeten, Piet en Corrie Uijtderwilligen.

75

José Jansen

Lieve Stiven, 75 jaar mocht opa Wim maar worden, toen overleed opa aan deze rotziekte. Super goed van je dat jij je, samen met je schoolgenoten, inzet om ervoor te zorgen dat er in de toekomst steeds minder mensen aan deze ziekte zullen te komen overlijden. Ik ben super trots op je! XXX Mama

10

Stiven Jansen

Deze donatie is van 2 super lieve mensen die mama en mij naar Cadzand hebben gebracht, na een loop training. We hadden 16 km gelopen en het openbaar vervoer was nog niet geheel uit zijn winterslaap. Bedankt!

20

Jose Jansen

Stiven, Veel succes met de gewèldige aktie! Jan en Maja Leermakers

100

Stiven Jansen

Stiven, heel veel succes met het bewandelen van de alpe d'Huzes! Oma Maria

25

Juliana Martin Maxim en Robin van Wijk

Hoi Stiven, wat is dit geweldig! Heel veel succes en natuurlijk gaat dit jou lukken! Groetjes van Juliana, Martin, Maxim en Robin

50

Retje Helmer

Fantastisch idee en wat goed dat je dit doet, ik wens je veel succes met de loop.

Show more