Team Bene-Fit

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij zijn ons er heel erg van bewust dat wij enorme bofkonten zijn. Gezond van lijf en leden, met een relatief zorgenloos leven. Tijdens een van onze altijd super-gezellige avonden, kwam het idee op tafel om ons als hechte vriendenclub eens gezamelijk in te gaan zetten voor een mooi doel. De keus was snel gemaakt!

Samen gaan wij op 6 juni 2019 de berg op, in de volle overtuiging dat ook onze bescheiden inzet een bijdrage zal leveren aan het gevecht tegen kanker.

Het wordt een boeiende en mooie weg richting die schitterende 6e juni. Die ene bijzondere dag wordt nog veel mooier als jullie ons willen steunen. Daarvoor nu al hartstikke bedankt!

 

"We can be Heroes, just for one day"

Thank you to our Sponsors

25

Ironee Stap

Je eerste donatie 🎉 Het maakt me niet uit of je 21 of 126 bochten haalt, of je m 1 keer fietst of na het eindsignaal nog doorfietst.. nee wat ik wil, is je laten zien hoe ONWIJS TROTS ik op jou, en jullie gezin, ben! Toppers 🍀🍀🍀

250

Mark Zweegers

Bewonderingswaardig dat je weer geld wil inzamelen voor dit goede doel Ewald ! Zouden velen een voorbeeld aan kunnen nemen. En verder veel sterkte en plezier met de beklimmingen !

250

Jan Kint (papa)

Een heel avontuur en een forse inspanning Lotte, waar je je volledig voor in gaat zetten omdat je echt wilt dat niemand in deze wereld nog doodgaat aan kanker. Een avontuur en een inspanning die ik met een donatie graag steun. Een duwtje in de rug voor jou en een bijdrage aan het onderzoek dat zo nodig is. Heel veel sukses, ik ben trots op je. Zet ‘m op! Liefs, papa.

10

Sanne

Je bent een dikke 10! You can do it! 💪🏻

25

Yvon Vogels

Super dat jullie het gaan doen!! Heel veel succes! Liefs, Yvon

Show more