Team Hannibal

Tussenstand wijnverkoop

Zo aan het einde van het kalenderjaar is het de tijd om de rekening van 2018 op te maken. Ik (Rob) had nog een rekening open staan: Vele mensen hebben bij mij wijn gekocht. De opbrengst van alle wijn verkocht in de tweede helft van dit jaar moest ik nog overdragen aan Team Hannibal.
Op een paar euro na is dit TWEEDUIZEND euro. Ja u leest het goed!!
Zo knallen we 2018 uit en fietsen we 2019 in.

Alle mensen die bij mij wijn gekocht hebben. Nogmaals ontzettend bedankt! De actie gaat gewoon door dus komt u zonder te zitten of kent u andere liefhebbers, laat het ons weten!

André, Bob, Edwin, Eleni, Elise, Erwin, Evelyn, Fabien, Frans, Hans, Jako, Jeroen, Joke, Jos, Joshua, Jules, Kain, Katinka, Leon, Lida, Lilian, Maaike, Marc, Maria, Marijke, Mark, Marloes, Matthias, Maurice, Oscar, Petra, Raymond, Rene, Rishabh, Rob, Stanley, Stefan, Ilse, Thelma, Thijs, Tim, Tine, Toon, Truus, Utku, Veronique, Wilmie: DANK!!!

Wijnactie Team Hannibal

Onze wijnactie gaat geweldig, maar dat kan nòg beter! Ook interesse in een selectie van overheerlijke wijnen, laat het ons weten.

We hebben met medewerking van een wijnkenner een aantal mooie wijnen geselecteerd:

  1. We hebben voor u de bestseller van vorig jaar uiteraard nog beschikbaar: De Terra Linda van de Syrah druif.
  2. Daar hebben we nu ook een witte variant van in ons assortiment, de Terra Linda op basis van Viura en Chardonnay. Subliem van smaak!
  3. De Lorimer Semillion Chardonnay (witte wijn) is ook een blijvertje…
  4. evenals de heerlijke rosé van Raimat Clamor.
  5.  Nieuw zijn de rode Seludas van de kruidige Tempranillo druif
  6.  en een witte Chapel Hill, gemaakt van Pinot Grigio.

 

De wijn is te koop per doos van 6 flessen à €45,= per doos. De opbrengst gaat volledig naar de strijd tegen kanker!

Groet,
Eric, Jurgen en Rob

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Een wereld zonder kanker zou mooi zijn maar laten we de doelstellingen wat realistischer neerzetten: Wij, Team Hannibal zetten ons in voor een humanere behandeling van deze ellendige ziekte. Betere behandelmethoden met minder bijwerkingen.

Ondanks alle inzet van onderzoekers zijn we nog niet zo ver. Je lijdt niet alleen aan kanker maar het ondergaan van de behandeling kan ook als lijden worden gezien. En dan hopen dat je ongeschonden uit de strijd komt.

We gaan de strijd nog een keer aan. We voelen het als een eer om dankzij onze goede gezondheid ons op deze manier in te spannen voor mensen die helaas minder bedeeld zijn.

Steunt u ons?

Team Hannibal

Thank you to our Sponsors

100

Maaike Hermans

Rob, bedankt voor het maken van de mooie foto's voor mijn website www.stapsgewijs-organizing.nl Heel veel succes gewenst met jullie sportieve uitdaging!

21

Jeroen

Heel veel succes met jullie avontuur. Zet hem op!

35

Mark

Donatie voor het overgenomen kinderspeelgoed. Succes met de verdere acties voor het goede doel, en natuurlijk met de sportieve uitdaging!

25

Witgoedservice Ronco Cornelissen Cornelissen

Veel succes!

250

Anonymous

500

Guido

Zet 'm op mannen!

30

Ramon

Respect voor je deelname. En knap dat Jürgen dit jaar ook mee doet.

15

Ramona Van Den Akker

Prachtig initiatief! Voor iedereen die te maken heeft met deze vreselijke ziekte. Heel veel succes allemaal! Hartelijke groet!

20

Anonymous

Omdat Désiree verloren heeft van Sietse met het sjoelen

15

Opa En Oma De Kok

Heel veel succes Jurgen & team!

300

Law Holding Bv

Team Hannibal, wat een goed initiatief om op deze sportieve wijze een bijdrage te leveren, die ik van harte ondersteun. Veel succes. Lawrence van Woensel

161

Rob

De laatste afrekening van wijn in 2018

50

Antoinette Pol

15

Jeroen

Succes Groetjes Jeroen en Jennifer

500

Petra Kerrebijn

Beste Eric en Jurgen, Supergoede actie!! Veel succes.

1.000

Asml

1.99k

Rob De Jongh

Knallend het jaar uit!!!: Dit is de wijn opbrengst van Rob van de tweede helft van 2018. Met dank aan iedereen die bij mij wijn gekocht heeft: André, Bob, Edwin, Eleni, Elise, Erwin, Evelyn, Fabien, Frans, Hans, Jako, Jeroen, Joke, Jos, Joshua, Jules, Kain, Katinka, Leon, Lida, Lilian, Maaike, Marc, Maria, Marijke, Mark, Marloes, Matthias, Maurice, Oscar, Petra, Raymond, Rene, Rishabh, Rob, Stanley, Stefan, Ilse, Thelma, Thijs, Tim, Tine, Toon, Truus, Utku, Veronique, Wilmie

400

Rob Jongh

163

Fam. De Jongh / Veldman

Dit is de opbrengst van de markt van met kinderspullen, eind maart in Boxmeer. Met dank aan Linda voor haar bijdrage en allen die wat bij ons gekocht hebben!

500

Timextender

Beste teamleden, Ontzettend veel succes en plezier tijdens de voorbereiding, training en straks de trip naar die Nederlandse berg. Max, Alex en Hans (TimeXtender)

775

Fitland Mill

Jullie zijn toppers!!!

25

Chris Spaans

Succes met de klim

67

Jm Brouns

Zet hem op Eric en team, jullie kunnen het (weer) 💪🏻

40

Anonymous

Keep up the great work. Lot of success! Kind regards.

25

Leny Willems

Heel veel succes Jurgen en team!

500

Zusje Nijmegen Bv

Heren, Heel veel succes!

66

Anonymous

Go Jurgen

75

Anonymous

40

Patrick Damman

Goed bezig !

45

Thijs Van Den Broek

89

Familie De Jongh

Wij doneren €1,= voor iedere kerstwens die we per mail hebben gestuurd in plaats van per post. Ook via deze weg voor iedereen: Een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig en Gezond 2019!!! van Christine, Rob en Sietse

Show more