Team Touw Reloaded

High Tea op zondag 3 Maart

Een super leuke actie van ons teamlid Petra -> een gezellige en smakelijke High Tea op zondag 3 Maart!

Voor maar €25,- geniet je van een glaasje prosecco, kopjes thee, zoete hapjes, hartige hapjes en nog veel meer!!

Opgeven? Dat kan bij Petra:
📱 06 51 42 30 33
📧 ptdehaan@gmail.com

Spinningmarathon 3 februari 2019 bij Fysio & Fitness Middenmeer

Afgelopen zondag was de Spinningmarathon! We kijken met het hele team terug op een geweldige dag en wij zijn dankbaar voor de vele helpende handen en vrijwilligers!

Al deze vrijwilligers, sponsoren en deelnemers hebben voor een fantastische opbrengst gezorgd, namelijk €3.155,20!!

Onze twaalfde shirtsponsor heeft zich spontaan aangemeld: Holtrop transport/dienstverlening!

Onze twaalfde shirtsponsor heeft zich spontaan aangemeld! Het bedrijf Holtrop transport/dienstverlening van Laurens en Niek Holtrop komt ook op onze shirts!

Holtrop transport/dienstverlening, gevestigd in Wieringerwerf, is al jaren actief in de transport en loonwerksector. Naast agrarisch transport, truck- en trailerverhuur en diverse kraanwerkzaamheden, leveren en verspreiden zij ook diverse soorten compost en mest. Voor het verspreiden van deze producten heeft Holtrop transport/dienstverlening een breedstrooier waarmee via GPS plaatsspecifiek bemest kan worden. 

Laurens en Niek, ontzettend bedankt!

Ab en Kirsten schaatsen de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee!

Naast het beklimmen van de Alpe d'Huez gaan onze teamleden Kirsten& Ab Jenema nóg een sportieve uitdaging aan. Zij gaan de Alternatieve Elfstedentocht schaatsen op de Weissensee!

Dinsdag 29 januari gaan Ab en Kirsten 200 km (!!!) schaatsen, je kunt ze volgen via www.weissensee.nl, de startnummers zijn 5093 en 5094.

Wij willen Ab en Kirsten namens het hele team heel veel succes wensen! Zet hem op!!

Mocht je ze willen sponsoren, ook dat kan nog! De opbrengst gaat in het potje van alpe d'huzes!!

 

De shirtsponsors blijven binnenlopen: IGMA Bulk Terminals komt erbij!

De shirtsponsors blijven binnenlopen, wat geweldig! Ook het bedrijf IGMA Bulk Terminal waar onze teamgenoot Ben Veldhuis werkzaam is, komt op onze fietsshirts!

De Internationale Graanoverslag Maatschappij Amsterdam, beter bekend als IGMA, is opgericht in 1959. IGMA is een overslagterminal in de haven van Amsterdam en is actief in de overslag van bulk ladingen, variërend van landbouwproducten tot steenkool en mineralen.
De getrainde professionals van IGMA weten hoe ze moeten omgaan met bulkproducten en gebruiken de meest geavanceerde technieken en apparatuur om ladingen succesvol te verplaatsen van het scheepsruim naar aken, kustvaarders en vlakloodsen.

Bedankt IGMA Bulk Terminal!

Weer een shirtsponsor, Necap Pallets & Kisten!

Weer een shirtsponsor! Het bedrijf Necap Pallets & Kisten komt voor de tweede keer op onze shirts te staan, geweldig!

Necap Pallets & Kisten produceert de sterkste kisten van Noord-Scandinavisch hout, verlijmd met Constructielijm. Het bedrijf heeft diverse producten in het leveringspakket. Nieuwe of gebruikte kisten, variërend van kisten voor de agrarische sector tot uiterst geavanceerde ventilatiesystemen. 

Wilt u meer weten over het bedrijf? Neem dan een kijkje op de site http://www.necap.nl/

Bedankt Necap Pallets & Kisten!

Snertactie 19 januari 2019

Daar is hij weer.. de snertactie! Dit jaar wordt de snert bereid door de ambachtelijke Slagerdewit uit Amsterdam!

Bestel snel want OP=OP!

De snert wordt op zaterdag 19 januari tussen 12:00 en 15:00 gratis thuisbezorgd in heel Hollands Kroon!

Namens het hele team wensen wij u prettige feestdagen en een sportief en gezond 2019!

Namens het hele team wensen wij u prettige feestdagen en een sportief en gezond 2019!

Oliebollen bestellen kan nog steeds maar wacht niet te lang! Bestellen kan tot vrijdag 28 december 16:00!

Oliebollenactie!

Ook dit jaar organiseren wij weer een oliebollenactie! Bestel nu de overheerlijke oliebollen gebakken door Bakkerij Slijkerman en steun hiermee Alpe d'HuZes!

Shirtsponsor nummer negen: Remco de Jong Schilderwerken

Onze negende shirtsponsor is binnen! Remco de Jong Schilderwerken komt ook met zijn logo op onze shirts!

Remco de Jong is op 7 juli 2014 zijn eigen schildersbedrijf gestart. Hij is allround schilder en gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk met oog voor detail. Ook het spuiten van wanden, plafonds en houtwerk voert Remco vakkundig uit. Voor glaszetten, behangen en klein timmerwerk kunt u ook bij hem terecht.

Remco de Jong Schilderwerken voorziet in onderhoudscontracten en levert advies op maat!

Bedankt Remco!!

Met trots kunnen wij melden dat wij ook met het logo van Loonbedrijf Sturm-Jacobs op onze ruggen de berg op gaan!

Onze shirts beginnen al aardig vol te raken maar er zijn nog een paar plekjes! Met trots kunnen wij melden dat wij ook met het logo van Loonbedrijf Sturm-Jacobs op onze ruggen de berg op gaan!

Loonbedrijf Sturm-Jacobs is sinds 1946 gevestigd in Wieringerwerf en al ruim 70 jaar een begrip in het loonwerk. Het bedrijf is werkzaam in de akkerbouw, bollenteelt en het grondverzet. Alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd door een vakkundig, ervaren en gedreven team van medewerkers met een modern machinepark. Samen met u streven zij naar het beste resultaat.

Loonbedrijf Sturm-Jacobs biedt kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service.

Bedankt Pim en Cindy!

Shirtsponsor nummer zeven: Veenstra Grondwerken

Shirtsponsor nummer zeven! Het bedrijf Veenstra Grondwerken van Michiel Veenstra heeft zich spontaan aangemeld, hoe geweldig is dat!?

Veenstra Grondwerken is sinds juli 2015 dé specialist in de Wieringermeer als het gaat om alle mogelijke grondwerkzaamheden. Het bedrijf heeft diverse uiteenlopende projecten uitgevoerd van het renoveren of aanleggen van een tuin, het verzorgen van een perfecte waterafvoer tot het graven van sleuven voor kabels en leidingen. Veenstra Grondwerken denkt graag mee over advies, mogelijkheden en de uitvoering. 
Wilt u een plaatje bij het daadje? Check dan de facebook pagina: https://www.facebook.com/veenstragrondwerken/

En geen flauwekulletjes!

Bedankt Michiel!!

Shirtsponsor nummer zes: Omring

Shirtsponsor nummer zes! Het bedrijf Omring waar ons teamlid Karline Laanwerkzaam is, krijgt ook een plek op onze shirts!

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Zij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in één van hun 25 woonzorglocaties. Omring regelt het met én voor u.

Samen de beste zorg dichtbij.

Bedankt Omring!!

Alles uit de kast voor Alpe d’HuZes!

Yes! Weer een shirtsponsor, WICS Logistics!

Yes! Weer een shirtsponsor! Het bedrijf WICS Logistics waar onze teamgenoot Ab Jenema werkzaam is, krijgt ook een plaats op onze fietsshirts!

WICS Logistics is een in 1990 opgericht Nederlands softwarebedrijf. Zij bieden een totaaloplossing voor het automatiseren van logistieke processen.

Meer weten over WICS Logistics en hun passende oplossingen voor organisaties en bedrijven? Neem dan een kijkje op hun site! https://www.wics.nl/nl/

Bedankt Wics Logistics!

Shirtsponsor nummer vier: Biesheuvel Knoflook

Shirtsponsor nummer vier! Biesheuvel Knoflook van Arjan Biesheuvel.

De allerlekkerste knoflook komt uit Nederland: uit Slootdorp. Al sinds 1986 teelt de familie Biesheuvel verse Noord-Hollandse knoflook.

Voor de lekkerste verse knoflook producten bent u bij Biesheuvel Knoflook aan het juiste adres. Fris en pittig van smaak, een veelzijdige smaakmaker die ook nog eens super gezond is.

Bedankt Arjan!!

Weer een shirtsponsor: Fysio & Fitness Middenmeer​!

Onze derde shirtsponsor: Fysio & Fitness Middenmeer​! Onze teamgenoot Eline is eigenaar van dit sportieve bedrijf.
 
Eline heeft in 2014 de sportschool in Middenmeer overgenomen. Sinds maart 2017 kan je sporten in een prachtig verbouwd onderkomen. Fysio & Fitness Middenmeer staat voor het bieden van een sportgelegenheid waar iedereen van jong tot oud op zijn eigen niveau zowel individueel als in groepsverband kan trainen. Waarbij er persoonlijke aandacht is en doelstellingen behaald worden.
 
''Fysio & Fitness Middenmeer, de sportschool waar iedereen zich thuis voelt.''
 
Bedankt Eline!!

Ook Bosch Car Service Koopman en Brouwers weer op ons shirt!!

De tweede shirtsponsor is bekend! Voor de derde keer komt het bedrijf Bosch Car Service Koopman Brouwers van Roland en Ane op onze shirts te staan. Het voelt goed dat ook deze heren de traditie voortzetten.

Bosch Car Service Koopman Brouwers is een allround garagebedrijf en sinds 1992 actief in de Wieringermeer. Zij onderhouden en repareren alle merken personenauto’s én lichte bedrijfsauto’s. Zij bieden een gevarieerd aanbod occasions, en indien zij niet hebben wat u zoekt gaan zij voor u op zoek! Ook kunt u bij hen terecht voor alle merken nieuwe auto’s. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk chiptuning voor nagenoeg alle auto's.

Roland en Ane, super bedankt!!

Spontane aanmelding shirtsponsor Timmerbedrijf Westende van der Meer

Hoe leuk is dit?!
Robert en Piet van Timmerbedrijf Westende van der Meer hebben zich spontaan aangemeld als shirtsponsor, zodra zij hoorden dat er weer een team Touw samengesteld werd.

Het is de derde keer dat team Touw meedoet en voor de derde keer gaat het logo van Timmerbedrijf Westende van der Meer op onze ruggen mee de berg op. Kunnen we hier inmiddels spreken van een traditie? Ik denk het wel.

Bedankt mannen!

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Verbonden in de strijd met en tegen kanker

Touw is en blijft onze symboliek om daar uitdrukking aan te geven. Reloaded omdat we opgeladen zijn na een jaartje zonder acties, trainingen en deelname. Een jaar waarin we helaas weer geconfronteerd zijn met kanker en weer hebben ervaren hoe hard meer onderzoek nodig is. Met die gedachte zijn we helemaal opgeladen om in 2019 weer mee te doen om vooral veel sponsorgeld op te halen. En daar hebben we uw hulp hard bij nodig: “Help mee om Kanker zo lang mogelijk leefbaar te houden voor iedereen!”.

Wij stappen er voor op de fiets. Levert u een financiële bijdrage?

Dit jaar bestaat ons team uit tien sportieve mensen die gedreven door persoonlijke motivatie op 6 juni 2019 de uitdaging met de berg aangaan.

Op deze pagina kunt u onze teamleden vinden en lezen wat ons allemaal bezighoudt. Ook kunt u ons een steuntje in de rug geven door een financiële bijdrage achter te laten.

En.…wij geven niet op, u toch ook niet!?

Hopelijk kunnen wij ook dit jaar weer op jullie rekenen en een fantastisch geldbedrag ophalen voor de kankerbestrijding!

Tot snel!

Thank you to our Sponsors

50

Jacco De Graaf

100

Salomo Bikes

spinningmarathon

370

Snertactie 19 Januari 2019

De eerste snertactie is een succes! Wat een mooie opbrengst, met dank aan Ambachtelijke Slager de Wit uit Amsterdam kunnen alle kopers genieten van overheerlijke snert.

20

Reinette Montma

Om jou in je missie te ondersteunen, bedankt voor de bollen

10

Anouk De Boer

Wij als dochters zijn enorm trots op jou!!!! U can do it! LY xxxxxxxxx A&M

10

Lex

Zet 'm op Ab!!

21

Renze Bouthoorn

Mooi initiatief, veel succes allemaal en in bijzonder Cees, Ab en Peter !

50

Petra De Haan

Bollenactie

24

Dochter, Die Andere

Dubbel trots op elk geschaatst rondje!

21

Mathijs Vrieze

Karline, goed dat je dit doet. En wat mooi dat je meedoet met de "Lekker in je vel challenge". Heel veel succes! <3 Mathijs

33

Opbrengst Snert Januari 2018

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

1.48k

Spinningmarathon Voorinschrijving

Al super veel deelnemers hebben zich opgegeven voor de spinningmarathon die wij georganiseerd hebben op 3 februari 2019 in samenwerking met Fysio & Fitness te Middenmeer!!

100

Willem En Karin Esselink

Heel veel succes!!

18

Je Zus

Dubbel trots op elk rondje!

500

Timmerbedrijf Westende Van Der Meer

Succes!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

10

Irma Bloem

Heel veel suszes

10

vriend van de 4

25

Mieke Groen

Zet 'm op Karline! Fantastisch dat je dit doet.

10

Karin Schoone

Succes

10

Ben, Jacolien En Brenda Veldhuis

Heel veel suczes met het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee!

10

Oma Veldhuis

Kerstkaarten verkocht voor Ad6

25

Ma Veldhuis

Van de Bruine Bonensoepactie, doe je best Jac!

600

C.m. & M.j. Laan Bloembollen & Agrarische Dienstverlening

Opbrengst bloembollen (tulpen) actie

21

Jan Van Wieren

zet m op Kanjers

15

Ad Menken

Ab! Ontzettend veel succes! Mooi doel!

100

Fysiotherapie Anita Leek

Succes!

25

Ma Veldhuis

Van de Bruine Bonensoepactie, doe je best Ben!

60

Piet Van Der Merr

Julie zijn toppers!!

10

Rosalinda Haan

Topper!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

500

Wics Logistics

Succes!

25

Sjouk Verwijs

Heel veel succes toegewenst!

30

Jana

Zet m op! Yes you can!

10

Kees Blaauw

Succes!

21

Anonymous

35

Gabrielle En Ivo Claessen

Voor mijn geweldige (schoon)zus op wie wij heel erg trots zijn!!

15

Anja Van Der Kooij

Bedankt voor de lekkere soep!!

500

Garage Koopman & Brouwers

Succes!!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

50

Tandarts K.h. Lie

Sponsoring fiets spinningmarathon.

10

Cees Laan

Hey topper super goed gedaan op de Weissensee, petje af! Op naar de volgende uitdaging!

21

Nicoline Vreezen

Succes Kirsten!

21

Erna Van Der Kolk

Ab, succes.

100

Rosalinda Haan

Met de bollenactie 300 euro opgehaald! Ik ben supertrots!

10

Jochem Scheffer

Succes maat!

10

Astrid

Succes Ab!

960

Restant Spinningmarathon 3-2-2019 Bij Fysio & Fitness Middenmeer

Zondag 3 februari was de Spinningmarathon! We kijken met het hele team terug op een geweldige dag en wij zijn dankbaar voor de vele helpende handen en vrijwilligers! Al deze vrijwilligers, sponsoren en deelnemers hebben voor een fantastische opbrengst gezorgd, namelijk €3.155,20!!

1

Jojanneke Veldhorst

33

Opbrengst Snert Januari 2018 Veldhuis

25

Petra Roos

25

Jan Willem Boer

Succes

25

John Van Ooijen

Hail hail Ab. Dit gaat je lukken en anders gewoon op sleeptouw bij Kirsten

500

Igma Bulk Terminal

Wij wensen Ben en de andere deelnemers van team Touw Reloaded veel suc6!

21

Angelique Stigter

Succes kanjer!

15

Jeroen Van Boven

Top man! en nu nog even die Alpe 'dHuZes!

200

Sandra Diamond Painting

Beste Ab, Geweldig dat jij dit doet (jullie dit doen)! De aktie van nov/dec. van mijn FB site heeft een mooi bedrag opgeleverd. Weer een stapje dichter bij je doel! Succes.

10

Francien Van Diepen

Heel veel succes !!!

5

Sanna

Succes petra💋💋💋

100

Combivliet - Middenmeer

Veel succes met het behalen van dit doel, voor het goede doel!

20

Elda

15

Bas Water

Zet hem op en ga voor die 6 keer, gaat je lukken. Train ze

21

Anonymous

Nav artikel in de Telegraaf. Als voormalige deelnemer weet ik hoe leuk het is uit onverwachte hoek een donatie te krijgen.

50

Lianne Vondel

Succes Petra!!

20

Tryntsje

Sponsoring Weissensee

10

Cees Laan

Hey topper. Wat een prestatie heb je al neergezet.op de Weissensee , hele constante rondes, balen van je knie , hopelijk herstel je voorspoedig en dan.op naar de volgende uitdaging!

5

Ab Jenema

Fooi Oliebollen kolhornerweg

21

Peter Bot

Veel succes en heel weer terug!

50

Els Janssen

500

Omring

Namens Omring willen we Karline van harte steunen in haar beklimmingen van de Alpe d’Huzes! Van dichtbij maken we dagelijks de strijd mee tegen kanker. Karline werkt als wijkverpleegkundige van Middenmeer en zet zich iedere dag in om samen de beste zorg dichtbij te bieden. Sterk denkend vanuit de regie en het belang van wat de cliënt ook graag wilt. In haar directe kring en bij cliënten maakt ze dagelijks mee wat de diagnose kanker betekent. Met behulp van onderzoek en verbetering kan het leven sterk verbetert worden. Hier zet ze zich dan ook echt voor in en wilt daaraan haar steentje bijdragen. Het motto ‘opgeven is geen optie’ past dan ook echt bij haar.

50

Kirsten Slegh

Ik vernam dat jij samen met je gezin gaat fietsen voor Alpe d'Huzes. Wat een geweldig initiatief! Graag zou ik hierin richting jullie als ook het goede doel wat willen betekenen en doe dat door middel van deze sponsoring.

10

Kees Blaauw

Succes Peter!

500

Veenstra Grondwerken

Het doet me een plezier om jullie deze editie als shirtsponsor bij te staan. Jullie zijn allemaal fantastische toppers en de deelname van Petra en Eduard trok me over de streep. Dus zeg ik JA tegen team Touw Reloaded!!! En doe ik graag een bijdrage aan jullie en het onderzoek tegen kanker!! Zet m op!!!

100

Meerhoeve Middenmeer

Cees & Karline en team Touw Reloaded heel veel succes!! Groetjes Ad & Claudia

200

Cav Agrotheek

4 fietsen spinningmarathon

25

Oom Henk Boer

Succes

25

Anonymous

Heel veel succes, je bent een topper!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

6

Liesbeth Hoekstra

Eerst nog de 6 weken challenge met Mathijs Vrieze en dan op naar jouw volgende challenge Alpe d'HuZes.🙏

25

Hans En Dula Brandsma

Heel veel succes, maar vooral ook veel plezier!! Groetjes Dula en Hans

400

Jacolien Veldhuis

10

Miranda Kruijer

50

Anonymous

200

Rosalinda Haan

Supertrots op je broer!

100

Vijselaar Hypotheken En Verzekeringen

Succes met de spinningmarathon en de voorbereidingen voor de beklimming.

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

10

Dirkje En Gerrit Agterhuis

Heel veel succes samen!!

15

Dirk Kwak

Fietsen voor een goed doel.

10

Suzanne S

Omdat ik het heel stoer vind van je (jullie) dat je dit jaar de berg weer gaan trotseren (wel voorzichtig doen als je bergafwaarts gaat hè, handen op de remmen haha). Succes met trainen!

10

A. De Boer

Lieve Petra, wat top dat je mee doet!!!!! Ik wens je heel veel succes, en ik weet zeker dat met dat prachtige verhaal van jou er veel mensen zullen doneren. Toi toi toi!

21

Robert En Esmée

Veel suc6, goed doel!!

400

Opbrengst Gezamenlijk Tuinfeestje Juli 2018 => €1117,50

10

Kees Blaauw

Succes!

10

Ben, Jacolien En Brenda Veldhuis

Heel veel suczes met het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee!

10

Yvonne Knijn

Success Ab 💪

66

Patinho

Zet 'm op, op je nieuwe bike!

500

Necap Pallets & Kisten

Wij wensen het hele team veel succes!!

30

Voorinschrijving Spinningmarathon

spinningmarathon

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

10

Petra Haan

Bollenactie

10

Esther Schuurmans

Zet hem op team Touw Reloaded! Heel veel succes!

800

Vof M.r. Vijn

Opbrengst bloembollen ( tulpen) actie

10

Martine Rook

Heeeeel veel succes Kirsten en Ab! Maak er een onvergetelijke dag van! Maar dat lukt sowieso! 👍👍

10

Anke Van Oudenaarden

Heel veel succes!!

25

Wim En Klaske

Succes Kirsten, trots op jou

50

A Jenema

Sponsoring Weissensee

25

Adrie

Heel veel succes. Zet hem op

50

Anonymous

500

Holtrop Transport En Dienstverlening

Zet ons maar op t shirt voor het goede doel, wij wensen het hele team veel succes!!

500

Remco De Jong Schilderwerken

Na het verlies van mijn oom Gerard en meegemaakt te hebben wat een verdriet dit met zich meebrengt wil ik de mannen en vrouwen van team Touw Reloaded die de strijd aangaan de Alpe d'Huez te beklimmen voor dit goede doel steunen en heel veel succes toewensen!

55

Donatiebox Bij Fysio & Fitness Middenmeer

25

Ma Veldhuis

Van de Bruine Bonensoepactie, doe je best Ben!

10

Anke Van Oudenaarden

Heel Veel Succes Kirsten.

100

Rindert Jansen

Heel veel sterkte met de beklimming kan helaas niet met je mee maar beleef in gedachten toch de 21 bochten met je mee

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

66

Anonymous

150

Rolanda Steltenpool

Heel veel succes allen!!

500

Loonbedrijf Sturm-jacobs

Zet 'm op, succes!

300

Familie Groot

Hoi Petra, graag doneren we als gezin / erven Groot aan dit goede doel!! Dus mede namens Pim, Sieverte, oom Piet en tante Ank. Heel goed dat jij en Eduard dit doen!

21

Jan Van Wieren

Zet m op kanjers

10

Manon Verbiest

Zet em op TOPPERS! You can do it together!!!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

20

Peter En Tineke

Veel succes Ab!

50

C.c. De Jong

25

Petra Neuvel

Zet hem op he! Super stoer wat jullie doen. Ik kom jullie daar aanmoedigen!

500

Fysio & Fitness Middenmeer

Top team, succes!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

10

Annemarie Veenstra

Succes!

955

Oliebollen Actie 2018

Dit is de geweldige opbrengst van onze Oliebollen actie! Bakkerij Slijkerman en alle deelnemers bedankt voor dit super mooie resultaat. Hier zijn we heel blij mee en brengt ons weer een stap dichter bij ons streefbedrag. Iedereen bedankt voor jullie steun!

35

Collega's Op Kantoor

succes

10

Antoinette Visser

Wat stoer van je Karline. Succes met het trainen💪.

100

Willem En Karin Esselink

Heel veel succes!

500

Biesheuvel Knoflook

Succes voor alle deelnemers van team Touw Reloaded

25

Wieteke

Zet hem op Karlien !Mooi dat je dit weer doet 🚴🏻‍♀️💪🏻👍🏻

60

Petra Wijkhuijs

Lieve Kar, wat ben ik enorm trots op mijn lieve vriendin! Hoe je je samen met jullie team weer voorbereiden en door acties geld inzamelen. En zo fijn dat we er dit jaar bij zijn op de berg. Heel bijzonder! Graag doneer ik voor al je spinning uren. Succes met alle verdere voorbereidingen. Veel liefs en dikke kus van ons

25

Wim Geerligs

Succes Ab

50

Banosol Heerhugowaard

Succes met de spinningmarathon en de voorbereidingen!

100

Betty Kooijman

Lieve Kirsten, We zijn trots op je, dat je deze uitdaging hebt aangenomen. In jouw karakter komt het woord opgeven niet voor. Vol vertrouwen zullen we jouw prestaties volgen. Liefs Betty en Job

Show more