Team Touw Reloaded

Met trots kunnen wij melden dat wij ook met het logo van Loonbedrijf Sturm-Jacobs op onze ruggen de berg op gaan!

Onze shirts beginnen al aardig vol te raken maar er zijn nog een paar plekjes! Met trots kunnen wij melden dat wij ook met het logo van Loonbedrijf Sturm-Jacobs op onze ruggen de berg op gaan!

Loonbedrijf Sturm-Jacobs is sinds 1946 gevestigd in Wieringerwerf en al ruim 70 jaar een begrip in het loonwerk. Het bedrijf is werkzaam in de akkerbouw, bollenteelt en het grondverzet. Alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd door een vakkundig, ervaren en gedreven team van medewerkers met een modern machinepark. Samen met u streven zij naar het beste resultaat.

Loonbedrijf Sturm-Jacobs biedt kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service.

Bedankt Pim en Cindy!

Shirtsponsor nummer zeven: Veenstra Grondwerken

Shirtsponsor nummer zeven! Het bedrijf Veenstra Grondwerken van Michiel Veenstra heeft zich spontaan aangemeld, hoe geweldig is dat!?

Veenstra Grondwerken is sinds juli 2015 dé specialist in de Wieringermeer als het gaat om alle mogelijke grondwerkzaamheden. Het bedrijf heeft diverse uiteenlopende projecten uitgevoerd van het renoveren of aanleggen van een tuin, het verzorgen van een perfecte waterafvoer tot het graven van sleuven voor kabels en leidingen. Veenstra Grondwerken denkt graag mee over advies, mogelijkheden en de uitvoering. 
Wilt u een plaatje bij het daadje? Check dan de facebook pagina: https://www.facebook.com/veenstragrondwerken/

En geen flauwekulletjes!

Bedankt Michiel!!

Shirtsponsor nummer zes: Omring

Shirtsponsor nummer zes! Het bedrijf Omring waar ons teamlid Karline Laanwerkzaam is, krijgt ook een plek op onze shirts!

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Zij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in één van hun 25 woonzorglocaties. Omring regelt het met én voor u.

Samen de beste zorg dichtbij.

Bedankt Omring!!

Alles uit de kast voor Alpe d’HuZes!

Yes! Weer een shirtsponsor, WICS Logistics!

Yes! Weer een shirtsponsor! Het bedrijf WICS Logistics waar onze teamgenoot Ab Jenema werkzaam is, krijgt ook een plaats op onze fietsshirts!

WICS Logistics is een in 1990 opgericht Nederlands softwarebedrijf. Zij bieden een totaaloplossing voor het automatiseren van logistieke processen.

Meer weten over WICS Logistics en hun passende oplossingen voor organisaties en bedrijven? Neem dan een kijkje op hun site! https://www.wics.nl/nl/

Bedankt Wics Logistics!

Shirtsponsor nummer vier: Biesheuvel Knoflook

Shirtsponsor nummer vier! Biesheuvel Knoflook van Arjan Biesheuvel.

De allerlekkerste knoflook komt uit Nederland: uit Slootdorp. Al sinds 1986 teelt de familie Biesheuvel verse Noord-Hollandse knoflook.

Voor de lekkerste verse knoflook producten bent u bij Biesheuvel Knoflook aan het juiste adres. Fris en pittig van smaak, een veelzijdige smaakmaker die ook nog eens super gezond is.

Bedankt Arjan!!

Weer een shirtsponsor: Fysio & Fitness Middenmeer​!

Onze derde shirtsponsor: Fysio & Fitness Middenmeer​! Onze teamgenoot Eline is eigenaar van dit sportieve bedrijf.
 
Eline heeft in 2014 de sportschool in Middenmeer overgenomen. Sinds maart 2017 kan je sporten in een prachtig verbouwd onderkomen. Fysio & Fitness Middenmeer staat voor het bieden van een sportgelegenheid waar iedereen van jong tot oud op zijn eigen niveau zowel individueel als in groepsverband kan trainen. Waarbij er persoonlijke aandacht is en doelstellingen behaald worden.
 
''Fysio & Fitness Middenmeer, de sportschool waar iedereen zich thuis voelt.''
 
Bedankt Eline!!

Ook Bosch Car Service Koopman en Brouwers weer op ons shirt!!

De tweede shirtsponsor is bekend! Voor de derde keer komt het bedrijf Bosch Car Service Koopman Brouwers van Roland en Ane op onze shirts te staan. Het voelt goed dat ook deze heren de traditie voortzetten.

Bosch Car Service Koopman Brouwers is een allround garagebedrijf en sinds 1992 actief in de Wieringermeer. Zij onderhouden en repareren alle merken personenauto’s én lichte bedrijfsauto’s. Zij bieden een gevarieerd aanbod occasions, en indien zij niet hebben wat u zoekt gaan zij voor u op zoek! Ook kunt u bij hen terecht voor alle merken nieuwe auto’s. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk chiptuning voor nagenoeg alle auto's.

Roland en Ane, super bedankt!!

Spontane aanmelding shirtsponsor Timmerbedrijf Westende van der Meer

Hoe leuk is dit?!
Robert en Piet van Timmerbedrijf Westende van der Meer hebben zich spontaan aangemeld als shirtsponsor, zodra zij hoorden dat er weer een team Touw samengesteld werd.

Het is de derde keer dat team Touw meedoet en voor de derde keer gaat het logo van Timmerbedrijf Westende van der Meer op onze ruggen mee de berg op. Kunnen we hier inmiddels spreken van een traditie? Ik denk het wel.

Bedankt mannen!

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Verbonden in de strijd met en tegen kanker

Touw is en blijft onze symboliek om daar uitdrukking aan te geven. Reloaded omdat we opgeladen zijn na een jaartje zonder acties, trainingen en deelname. Een jaar waarin we helaas weer geconfronteerd zijn met kanker en weer hebben ervaren hoe hard meer onderzoek nodig is. Met die gedachte zijn we helemaal opgeladen om in 2019 weer mee te doen om vooral veel sponsorgeld op te halen. En daar hebben we uw hulp hard bij nodig: “Help mee om Kanker zo lang mogelijk leefbaar te houden voor iedereen!”.

Wij stappen er voor op de fiets. Levert u een financiële bijdrage?

Dit jaar bestaat ons team uit tien sportieve mensen die gedreven door persoonlijke motivatie op 6 juni 2019 de uitdaging met de berg aangaan.

Op deze pagina kunt u onze teamleden vinden en lezen wat ons allemaal bezighoudt. Ook kunt u ons een steuntje in de rug geven door een financiële bijdrage achter te laten.

En.…wij geven niet op, u toch ook niet!?

Hopelijk kunnen wij ook dit jaar weer op jullie rekenen en een fantastisch geldbedrag ophalen voor de kankerbestrijding!

Tot snel!

Thank you to our Sponsors

10

Anke Van Oudenaarden

Heel veel succes!!

400

Opbrengst Gezamenlijk Tuinfeestje Juli 2018 => €1117,50

35

Collega's Op Kantoor

succes

500

Biesheuvel Knoflook

Succes voor alle deelnemers van team Touw Reloaded

15

Bas Water

Zet hem op en ga voor die 6 keer, gaat je lukken. Train ze

10

Oma Veldhuis

Kerstkaarten verkocht voor Ad6

25

Anonymous

Heel veel succes, je bent een topper!

500

Veenstra Grondwerken

Het doet me een plezier om jullie deze editie als shirtsponsor bij te staan. Jullie zijn allemaal fantastische toppers en de deelname van Petra en Eduard trok me over de streep. Dus zeg ik JA tegen team Touw Reloaded!!! En doe ik graag een bijdrage aan jullie en het onderzoek tegen kanker!! Zet m op!!!

50

Anonymous

10

Astrid

Succes Ab!

500

Loonbedrijf Sturm-jacobs

Zet 'm op, succes!

21

Renze Bouthoorn

Mooi initiatief, veel succes allemaal en in bijzonder Cees, Ab en Peter !

21

Nicoline Vreezen

Succes Kirsten!

10

Anke Van Oudenaarden

Heel Veel Succes Kirsten.

33

Opbrengst Snert Januari 2018 Veldhuis

50

C.c. De Jong

15

Anja Van Der Kooij

Bedankt voor de lekkere soep!!

100

Betty Kooijman

Lieve Kirsten, We zijn trots op je, dat je deze uitdaging hebt aangenomen. In jouw karakter komt het woord opgeven niet voor. Vol vertrouwen zullen we jouw prestaties volgen. Liefs Betty en Job

10

Rosalinda Haan

Topper!

100

Vijselaar Hypotheken En Verzekeringen

Succes met de spinningmarathon en de voorbereidingen voor de beklimming.

10

vriend van de 4

500

Garage Koopman & Brouwers

Succes!!

500

Fysio & Fitness Middenmeer

Top team, succes!

50

Anonymous

500

Timmerbedrijf Westende Van Der Meer

Succes!

33

Opbrengst Snert Januari 2018

15

Dirk Kwak

Fietsen voor een goed doel.

25

Wim En Klaske

Succes Kirsten, trots op jou

10

A. De Boer

Lieve Petra, wat top dat je mee doet!!!!! Ik wens je heel veel succes, en ik weet zeker dat met dat prachtige verhaal van jou er veel mensen zullen doneren. Toi toi toi!

10

Jochem Scheffer

Succes maat!

400

Jacolien Veldhuis

50

Banosol Heerhugowaard

Succes met de spinningmarathon en de voorbereidingen!

25

Wim Geerligs

Succes Ab

150

Rolanda Steltenpool

Heel veel succes allen!!

5

Sanna

Succes petra💋💋💋

10

Manon Verbiest

Zet em op TOPPERS! You can do it together!!!

66

Patinho

Zet 'm op, op je nieuwe bike!

50

Lianne Vondel

Succes Petra!!

50

Kirsten Slegh

Ik vernam dat jij samen met je gezin gaat fietsen voor Alpe d'Huzes. Wat een geweldig initiatief! Graag zou ik hierin richting jullie als ook het goede doel wat willen betekenen en doe dat door middel van deze sponsoring.

50

Tandarts K.h. Lie

Sponsoring fiets spinningmarathon.

25

John Van Ooijen

Hail hail Ab. Dit gaat je lukken en anders gewoon op sleeptouw bij Kirsten

100

Meerhoeve Middenmeer

Cees & Karline en team Touw Reloaded heel veel succes!! Groetjes Ad & Claudia

21

Angelique Stigter

Succes kanjer!

Show more