Team Touw Reloaded

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Verbonden in de strijd met en tegen kanker

Touw is en blijft onze symboliek om daar uitdrukking aan te geven. Reloaded omdat we opgeladen zijn na een jaartje zonder acties, trainingen en deelname. Een jaar waarin we helaas weer geconfronteerd zijn met kanker en weer hebben ervaren hoe hard meer onderzoek nodig is. Met die gedachte zijn we helemaal opgeladen om in 2019 weer mee te doen om vooral veel sponsorgeld op te halen. En daar hebben we uw hulp hard bij nodig: “Help mee om Kanker zo lang mogelijk leefbaar te houden voor iedereen!”.

Wij stappen er voor op de fiets. Levert u een financiële bijdrage?

Dit jaar bestaat ons team uit tien sportieve mensen die gedreven door persoonlijke motivatie op 6 juni 2019 de uitdaging met de berg aangaan.

Op deze pagina kunt u onze teamleden vinden en lezen wat ons allemaal bezighoudt. Ook kunt u ons een steuntje in de rug geven door een financiële bijdrage achter te laten.

En.…wij geven niet op, u toch ook niet!?

Hopelijk kunnen wij ook dit jaar weer op jullie rekenen en een fantastisch geldbedrag ophalen voor de kankerbestrijding!

Tot snel!

Team Updates

Spontane aanmelding shirtsponsor Timmerbedrijf Westende van der Meer

Hoe leuk is dit?!
Robert en Piet van Timmerbedrijf Westende van der Meer hebben zich spontaan aangemeld als shirtsponsor, zodra zij hoorden dat er weer een team Touw samengesteld werd.

Het is de derde keer dat team Touw meedoet en voor de derde keer gaat het logo van Timmerbedrijf Westende van der Meer op onze ruggen mee de berg op. Kunnen we hier inmiddels spreken van een traditie? Ik denk het wel.

Bedankt mannen!

Ook Bosch Car Service Koopman en Brouwers weer op ons shirt!!

De tweede shirtsponsor is bekend! Voor de derde keer komt het bedrijf Bosch Car Service Koopman Brouwers van Roland en Ane op onze shirts te staan. Het voelt goed dat ook deze heren de traditie voortzetten.

Bosch Car Service Koopman Brouwers is een allround garagebedrijf en sinds 1992 actief in de Wieringermeer. Zij onderhouden en repareren alle merken personenauto’s én lichte bedrijfsauto’s. Zij bieden een gevarieerd aanbod occasions, en indien zij niet hebben wat u zoekt gaan zij voor u op zoek! Ook kunt u bij hen terecht voor alle merken nieuwe auto’s. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk chiptuning voor nagenoeg alle auto's.

Roland en Ane, super bedankt!!

Weer een shirtsponsor: Fysio & Fitness Middenmeer​!

Onze derde shirtsponsor: Fysio & Fitness Middenmeer​! Onze teamgenoot Eline is eigenaar van dit sportieve bedrijf.
 
Eline heeft in 2014 de sportschool in Middenmeer overgenomen. Sinds maart 2017 kan je sporten in een prachtig verbouwd onderkomen. Fysio & Fitness Middenmeer staat voor het bieden van een sportgelegenheid waar iedereen van jong tot oud op zijn eigen niveau zowel individueel als in groepsverband kan trainen. Waarbij er persoonlijke aandacht is en doelstellingen behaald worden.
 
''Fysio & Fitness Middenmeer, de sportschool waar iedereen zich thuis voelt.''
 
Bedankt Eline!!

Shirtsponsor nummer vier: Biesheuvel Knoflook

Shirtsponsor nummer vier! Biesheuvel Knoflook van Arjan Biesheuvel.

De allerlekkerste knoflook komt uit Nederland: uit Slootdorp. Al sinds 1986 teelt de familie Biesheuvel verse Noord-Hollandse knoflook.

Voor de lekkerste verse knoflook producten bent u bij Biesheuvel Knoflook aan het juiste adres. Fris en pittig van smaak, een veelzijdige smaakmaker die ook nog eens super gezond is.

Bedankt Arjan!!

Yes! Weer een shirtsponsor, WICS Logistics!

Yes! Weer een shirtsponsor! Het bedrijf WICS Logistics waar onze teamgenoot Ab Jenema werkzaam is, krijgt ook een plaats op onze fietsshirts!

WICS Logistics is een in 1990 opgericht Nederlands softwarebedrijf. Zij bieden een totaaloplossing voor het automatiseren van logistieke processen.

Meer weten over WICS Logistics en hun passende oplossingen voor organisaties en bedrijven? Neem dan een kijkje op hun site! https://www.wics.nl/nl/

Bedankt Wics Logistics!

Alles uit de kast voor Alpe d’HuZes!

Shirtsponsor nummer zes: Omring

Shirtsponsor nummer zes! Het bedrijf Omring waar ons teamlid Karline Laanwerkzaam is, krijgt ook een plek op onze shirts!

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Zij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in één van hun 25 woonzorglocaties. Omring regelt het met én voor u.

Samen de beste zorg dichtbij.

Bedankt Omring!!

Shirtsponsor nummer zeven: Veenstra Grondwerken

Shirtsponsor nummer zeven! Het bedrijf Veenstra Grondwerken van Michiel Veenstra heeft zich spontaan aangemeld, hoe geweldig is dat!?

Veenstra Grondwerken is sinds juli 2015 dé specialist in de Wieringermeer als het gaat om alle mogelijke grondwerkzaamheden. Het bedrijf heeft diverse uiteenlopende projecten uitgevoerd van het renoveren of aanleggen van een tuin, het verzorgen van een perfecte waterafvoer tot het graven van sleuven voor kabels en leidingen. Veenstra Grondwerken denkt graag mee over advies, mogelijkheden en de uitvoering. 
Wilt u een plaatje bij het daadje? Check dan de facebook pagina: https://www.facebook.com/veenstragrondwerken/

En geen flauwekulletjes!

Bedankt Michiel!!

Met trots kunnen wij melden dat wij ook met het logo van Loonbedrijf Sturm-Jacobs op onze ruggen de berg op gaan!

Onze shirts beginnen al aardig vol te raken maar er zijn nog een paar plekjes! Met trots kunnen wij melden dat wij ook met het logo van Loonbedrijf Sturm-Jacobs op onze ruggen de berg op gaan!

Loonbedrijf Sturm-Jacobs is sinds 1946 gevestigd in Wieringerwerf en al ruim 70 jaar een begrip in het loonwerk. Het bedrijf is werkzaam in de akkerbouw, bollenteelt en het grondverzet. Alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd door een vakkundig, ervaren en gedreven team van medewerkers met een modern machinepark. Samen met u streven zij naar het beste resultaat.

Loonbedrijf Sturm-Jacobs biedt kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service.

Bedankt Pim en Cindy!

Shirtsponsor nummer negen: Remco de Jong Schilderwerken

Onze negende shirtsponsor is binnen! Remco de Jong Schilderwerken komt ook met zijn logo op onze shirts!

Remco de Jong is op 7 juli 2014 zijn eigen schildersbedrijf gestart. Hij is allround schilder en gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk met oog voor detail. Ook het spuiten van wanden, plafonds en houtwerk voert Remco vakkundig uit. Voor glaszetten, behangen en klein timmerwerk kunt u ook bij hem terecht.

Remco de Jong Schilderwerken voorziet in onderhoudscontracten en levert advies op maat!

Bedankt Remco!!

Oliebollenactie!

Ook dit jaar organiseren wij weer een oliebollenactie! Bestel nu de overheerlijke oliebollen gebakken door Bakkerij Slijkerman en steun hiermee Alpe d'HuZes!

Namens het hele team wensen wij u prettige feestdagen en een sportief en gezond 2019!

Namens het hele team wensen wij u prettige feestdagen en een sportief en gezond 2019!

Oliebollen bestellen kan nog steeds maar wacht niet te lang! Bestellen kan tot vrijdag 28 december 16:00!

Snertactie 19 januari 2019

Daar is hij weer.. de snertactie! Dit jaar wordt de snert bereid door de ambachtelijke Slagerdewit uit Amsterdam!

Bestel snel want OP=OP!

De snert wordt op zaterdag 19 januari tussen 12:00 en 15:00 gratis thuisbezorgd in heel Hollands Kroon!

Weer een shirtsponsor, Necap Pallets & Kisten!

Weer een shirtsponsor! Het bedrijf Necap Pallets & Kisten komt voor de tweede keer op onze shirts te staan, geweldig!

Necap Pallets & Kisten produceert de sterkste kisten van Noord-Scandinavisch hout, verlijmd met Constructielijm. Het bedrijf heeft diverse producten in het leveringspakket. Nieuwe of gebruikte kisten, variërend van kisten voor de agrarische sector tot uiterst geavanceerde ventilatiesystemen. 

Wilt u meer weten over het bedrijf? Neem dan een kijkje op de site http://www.necap.nl/

Bedankt Necap Pallets & Kisten!

De shirtsponsors blijven binnenlopen: IGMA Bulk Terminals komt erbij!

De shirtsponsors blijven binnenlopen, wat geweldig! Ook het bedrijf IGMA Bulk Terminal waar onze teamgenoot Ben Veldhuis werkzaam is, komt op onze fietsshirts!

De Internationale Graanoverslag Maatschappij Amsterdam, beter bekend als IGMA, is opgericht in 1959. IGMA is een overslagterminal in de haven van Amsterdam en is actief in de overslag van bulk ladingen, variërend van landbouwproducten tot steenkool en mineralen.
De getrainde professionals van IGMA weten hoe ze moeten omgaan met bulkproducten en gebruiken de meest geavanceerde technieken en apparatuur om ladingen succesvol te verplaatsen van het scheepsruim naar aken, kustvaarders en vlakloodsen.

Bedankt IGMA Bulk Terminal!

Ab en Kirsten schaatsen de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee!

Naast het beklimmen van de Alpe d'Huez gaan onze teamleden Kirsten& Ab Jenema nóg een sportieve uitdaging aan. Zij gaan de Alternatieve Elfstedentocht schaatsen op de Weissensee!

Dinsdag 29 januari gaan Ab en Kirsten 200 km (!!!) schaatsen, je kunt ze volgen via www.weissensee.nl, de startnummers zijn 5093 en 5094.

Wij willen Ab en Kirsten namens het hele team heel veel succes wensen! Zet hem op!!

Mocht je ze willen sponsoren, ook dat kan nog! De opbrengst gaat in het potje van alpe d'huzes!!

 

Onze twaalfde shirtsponsor heeft zich spontaan aangemeld: Holtrop transport/dienstverlening!

Onze twaalfde shirtsponsor heeft zich spontaan aangemeld! Het bedrijf Holtrop transport/dienstverlening van Laurens en Niek Holtrop komt ook op onze shirts!

Holtrop transport/dienstverlening, gevestigd in Wieringerwerf, is al jaren actief in de transport en loonwerksector. Naast agrarisch transport, truck- en trailerverhuur en diverse kraanwerkzaamheden, leveren en verspreiden zij ook diverse soorten compost en mest. Voor het verspreiden van deze producten heeft Holtrop transport/dienstverlening een breedstrooier waarmee via GPS plaatsspecifiek bemest kan worden. 

Laurens en Niek, ontzettend bedankt!

Spinningmarathon 3 februari 2019 bij Fysio & Fitness Middenmeer

Afgelopen zondag was de Spinningmarathon! We kijken met het hele team terug op een geweldige dag en wij zijn dankbaar voor de vele helpende handen en vrijwilligers!

Al deze vrijwilligers, sponsoren en deelnemers hebben voor een fantastische opbrengst gezorgd, namelijk €3.155,20!!

High Tea op zondag 3 Maart

Een super leuke actie van ons teamlid Petra -> een gezellige en smakelijke High Tea op zondag 3 Maart!

Voor maar €25,- geniet je van een glaasje prosecco, kopjes thee, zoete hapjes, hartige hapjes en nog veel meer!!

Opgeven? Dat kan bij Petra:
? 06 51 42 30 33
? ptdehaan@gmail.com

SNERTACTIE is groot succes!!

Daar is hij weer... de snertactie! Dit jaar wordt de snert bereid door de ambachtelijke Slagerdewit uit Amsterdam!

Er zijn drie snertrondes geweest, 19 januari, 16 februari en 16 maart.

Totaal heeft deze actie € 1.096,- opgebracht, geweldig!!

AFSLUITDIJK-AFSLUITRIT

31 maart 2019 hebben we met bijna het hele team de Afsluitdijk nog een keer op en neer gefietst, voordat hij maar liefst 3 jaar dicht gaat. Het was een gezellige dag en een goede training!!

14 april was het weer zover: Terp d'HuZes!

14 april 2019: Terp d'HuZes!

Dit jaar met een geheel nieuw parcours. Bijna 40 km door de noordwest hoek van de Wieringermeer. Dankzij de bereidwillige medewerking van diverse agrariërs is ruim tweederde van het parcours onverhard, een uitdaging dus! Voor maar €10,- sta je al aan de start (tussen 09:00 en 09:30) van dit sportieve evenement.

Ben je geen fietser maar wel op zoek naar een uitdaging? Dan hebben wij nog twee sportieve activiteiten op de planning voor 14 april. Voor maar €5,- kan je om 10:00 meedoen aan een bootcamp. Doe je liever rustig aan, ontdek dan Middenmeer via een puzzelwandeltocht van circa 8 km. De start hiervan is tussen 11:00 en 11:30 en het inschrijfgeld is €5,-.

De start/finish van de MTB-tocht, de bootcamp en de puzzelwandeltocht is bij Fysio & Fitness Middenmeer, Industrieweg 44.

ZONDAG 19 MEI 2019 - BENEFIETSCONCERT

Wij vragen uw aandacht voor onze laatste gezamenlijke actie, namelijk het Benefietsconcert!

In 2015 én in 2017 hebben wij dit ook georganiseerd voorafgaand aan de reis naar Frankrijk. Maar dit jaar wordt het een bijzondere combinatie:


- Popkoor Joins Meeting
- Gospelgroep De Credo Singers en
- Ulysses Ensemble

gaan samenwerken aan een prachtig concert!

?Wanneer: zondag 19 mei
⛪️Waar: Ontmoetingskerk in Middenmeer
Hoe laat: Zaal open om 14:00, start om 14:30
?Entree: €12,50

Meer weten over de optredende groepen? Houd dan deze Facebook pagina https://www.facebook.com/TeamTouwReloaded/ in de gaten!

~ kaarten bestellen kan via Facebook of teamtouw@hotmail.com ~

♾ Kick-off Alpe d’HuZes ♾ 5 mei 2019

 Kick-off Alpe d’HuZes 

Vandaag was bijna het hele team aanwezig bij de kick-off in Papendal. Hier hebben we de teamshirts opgehaald en meteen een trainingsrondje gepakt door Arnhem.

Wat vinden jullie van onze shirts? Wij vinden ze in ieder geval super gaaf! Helaas ontbreekt er 1 shirtsponsor, de organisatie heeft ons laten weten dat ze zo snel mogelijk nieuwe shirts laten maken.

Op de kick-off is ook de tussenstand bekend gemaakt..... er is tot nu toe al €7.212.966 opgehaald!!!??

#ad6 #alpedhuzes #kickoff #kwf

WIELERSHIRT

Wat vinden jullie van onze shirts? Wij vinden ze in ieder geval super gaaf! Helaas ontbreekt er 1 shirtsponsor, de organisatie heeft ons laten weten dat ze zo snel mogelijk nieuwe shirts laten maken.

BENEFIET(S)CONCERT ZONDAG 19 MEI 2019 VANAF 14:00 UUR

Nog een kleine maand, en dan hebben wij moe maar hopelijk voldaan de Alpe d'Huzes erop zitten. 
Afgelopen weekend hebben wij de kick-off bijgewoond in sportcentrum papendal, en meteen als team nog even een training van 70 km afgelegd met een paar pittige klimmetjes erin.

Wij kunnen als team al terugkijken op een mooie voorbereiding, en dit hadden wij niet zonder jullie kunnen doen. Hiervoor willen wij nog een keer de aandacht van jullie vragen, maar jullie daarmee wel belonen met een onwijs mooie middag.

Namelijk tijdens ons afsluitende evenement, en wat voor één!

Zondag 19 mei houden wij ons Benefiet(s) concert!
Even een kleine greep met redenen waarom dit onwijs leuk is om naar toe te gaan

- Leuk! Want het is voor een goed doel
- Leuk! Om voor de laatste keer team touw Reloaded aan te 
moedigen voordat ze naar de Alpe d'huez gaan
- Leuk! Omdat er zelfs mensen die in het Orkest spelen 
hiervoor speciaal uit Australië en Finland komen ( Hoe gaaf! )
- Leuk! Omdat Karline en Ab uit ons team meedoen, ieder met hun eigen koor!
- Leuk! Omdat er prachtige prijzen zijn te verdienen 
( weekendje Ameland, rondvlucht boven de Wieringermeer, weekendje rijden in een klassieke Opel Manta, en nog veel meer!)

En ga zo maar door!

Ik hoop dat hij werkt, maar hier een link van Ulysses
https://www.youtube.com/watch?v=Oiv8ZTrzac4

Graag willen wij jullie begroeten tijdens het concert, en in ons team omarmen. Om gezamenlijk er een mooie middag van te maken, en dit mee te nemen naar de Alpe d'Huez. 
Kaarten bestellen kan via de facebookpagina van Team Touw Reloaded of teamtouw@hotmail.com

Mocht je helaas verhinderd zijn die dag (zou ik even kijken of je de plannen kunt wijzigen, en dan toch gewoon aanschuiven) maar is dat echt geen mogelijkheid en wil je ons toch nog aanmoedigen, dan kan je altijd een donatie achter laten op deze pagina.

BENEFIET(S)CONCERT ZONDAG 19 MEI 2019

Wat een geweldige dag hebben wij zondag gehad samen met de koren, het orkest en natuurlijk het publiek! Met de verkoop van de toegangskaarten en de lootjes hebben we maar liefst €2.600 opgehaald!!! & met dit geweldige bedrag hebben we ons streefbedrag (€25.000) ruim gehaald!!

Wauw, wij zijn er stil van...

Foto’s en filmpjes van het Benefiet(s)concert volgen binnenkort op Facebook!

Volg ons live tijdens de beklimmingen via de Alpe d'HuZes app!

Wilt u ons live tijdens onze beklimmingen volgen? Dat kan!

Download de Alpe d'HuZes app.


Google Play: https://ad6.nl/30yWuRO
App Store: https://ad6.nl/30G9Onw

Deelnemersnummers:

Jacolien Veldhuis 2061
Ben Veldhuis       2075
Brenda Veldhuis  2076
Eline Flokstra      2077
Peter Boutkan     2078
Kirsten Jenema   2079
Ab Jenema         2080
Karline Laan       2081
Cees Laan          2082
Petra de Haan    2083
Eduard de Boer  2084

Foto: Jannemieke Termeer #ad6

Thank you to our Sponsors

100

Johan Bergmans

Zet 'm op!!

400

Snertactie 16 Februari 2019

De tweede snertactie, wederom een succes! Wat is ie weer lekker!! Wat een mooie opbrengst, met dank aan Ambachtelijke Slager de Wit uit Amsterdam kunnen alle kopers genieten van overheerlijke snert.

150

Rolanda Steltenpool

Heel veel succes allen!!

56

Rene Van Den Berg

Hoi Eduard, heel veel success op Alpe d'Huez. Van anderen heb ik begrepen dat het een tocht is waar iedereen wel iemand "op de bagagedrager" mee heeft, niet als last maar als inspiratie en motivatie. Zet hem op.

10

Patricia Van Gemert

21

Nicoline Vreezen

Succes Kirsten!

35

Collega's Op Kantoor

succes

7

Marieke Moriconi-de Haan

Ik drink 2 wijntjes minder Succes!!!!!!!

10

Rosalinda De Haan

Gefeliciteerd met je verjaardag!

50

Nico En Ilse Neuvel

Heel veel succes en we moedigen jullie aan tijdens de beklimming.

15

Jan Willem Mulder

10

Irma Bloem

Heel veel suszes

13

Karline Laan

Lieve Bren van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hierbij een verjaardagsdonatie en heel veel succes met je beklimmingen straks, zet m op fietsmaatje ! Lieve groet Cees Karline Martijn Daphne Remco Jeroen en Yada xxx

10

Ben, Jacolien En Brenda Veldhuis

Heel veel suczes met het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee!

10

Oma Veldhuis

Kerstkaarten verkocht voor Ad6

40

Ellens

Bon courage Cousin

25

Ma Veldhuis

Van de Bruine Bonensoepactie, doe je best Jac!

10

Marjan Koerselman

Wat goed dat je meedoet, Brenda! Ik heb zelf ook een keer meegedaan dus ik weet wat het is om de berg daar op te zwoegen in die bijzondere ambiance. Heel veel succes daarmee!

25

Dames Stedebroec

Van de teamgenoten van Zaalvoetbal

26

John Meinders

Succes pieperfietser!

21

Robert En Esmée

Veel suc6, goed doel!!

500

Wics Logistics

Succes!

25

Wim Geerligs

Succes Ab

26

Aarnoud & Dorothy

Zet hem op toppers!!!

10

Irfan Zafar

100

Rindert Jansen

Heel veel sterkte met de beklimming kan helaas niet met je mee maar beleef in gedachten toch de 21 bochten met je mee

60

Jan En Petra Wijkhuijs

Lieve Cees, Hierbij onze donatie. We zijn enorm trots op jou en jullie team dat jullie weer de berg op gaan. Er is zoveel geld nodig voor dit goede doel en het is geweldig dat jullie op deze manier hier aan bijdragen. Mooi dat het is gelukt voor ons om er dit jaar bij te zijn om jullie aan te moedigen. Succes met de verdere voorbereidingen en trainingen. Zet em op! Topper! Liefs Jan & Peet

6

Holtrop Transport

Ad6 verjaardagswens, gefeliciteerd!

15

Ad Menken

Ab! Ontzettend veel succes! Mooi doel!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

25

Wieteke

Zet hem op Karlien !Mooi dat je dit weer doet ??‍♀️????

10

Soaad

Heel veel succes!!!

22

Ma Veldhuis

Gefeliciteerd en hierbij je Ad6verjaardagswens, succes donderdag!

21

Jan Van Wieren

zet m op Kanjers

20

Remmy Lieshout

Zet hem op Eline Je bent een topper!!

10

Kees Blaauw

Succes!

10

Suzanne S

Omdat ik het heel stoer vind van je (jullie) dat je dit jaar de berg weer gaan trotseren (wel voorzichtig doen als je bergafwaarts gaat hè, handen op de remmen haha). Succes met trainen!

21

Jan Van Wieren

Zet m op kanjers

50

Anonymous

10

Astrid

Succes Ab!

10

Martine Rook

Heeeeel veel succes Kirsten en Ab! Maak er een onvergetelijke dag van! Maar dat lukt sowieso! ??

15

Kim De Waard

Heel veel succes op de berg, zet hem op!

52

Ulysses

Extra donatie Ulysses, benefietsconcert

15

Bas Water

Zet hem op en ga voor die 6 keer, gaat je lukken. Train ze

10

Esther Schuurmans

Zet hem op team Touw Reloaded! Heel veel succes!

56

Anonymous

70

K Jenema

Donatie Van Pake & Beppe en tante Trynstje voor de Weissensee

6

Ingrid Kok

Gefeliciteerd en succes!

7

Plony En Coen Van Den Hoek

Via fb kwam ik er niet uit. Dus bij deze een donatie voor je inzamelingsactie.

10

Cees Laan

Hey topper. Wat een prestatie heb je al neergezet.op de Weissensee , hele constante rondes, balen van je knie , hopelijk herstel je voorspoedig en dan.op naar de volgende uitdaging!

30

Jenny Lemstra

goed gedaan peter.

15

Jeroen Van Boven

Top man! en nu nog even die Alpe 'dHuZes!

20

Eduard De Boer

Om veel te verzet-ten. Zet m op!

20

Peter En Tineke Prikkel

Veel succes Peter! Je bent een topper!

11

Ab En Grytsje

Gefeliciteerd en maak er een mooie wandeling van donderdag. Zet hem op.

21

Anonymous

20

Janneke Slokkers

Heel erg veel succes allen! En mooi om te zien hoeveel initiatieven jullie ontplooien en al hebben ontplooid! Zet hem op!

10

Anonymous

Heel veel succes. Het is een mooi doel

25

Richard Van Drimmelen

Hoi Eline, Top dat je hier aan meedoet. Veel succes en plezier. groet, Richard

20

Egbert Kats

250

Anonymous

Veel succes, zet m op ?

5

Marijke & Liselotte Schouten

Heel veel succes met de laatste voorbereidingen en we zien elkaar vast tijdens de beklimming. Zet hem op kanjer!

1.48k

Spinningmarathon Voorinschrijving

Al super veel deelnemers hebben zich opgegeven voor de spinningmarathon die wij georganiseerd hebben op 3 februari 2019 in samenwerking met Fysio & Fitness te Middenmeer!!

25

Mirjam Quinten

Heel veel succes. Een dag met een bijzondere missie. Lieve karline ga er voor. Je kan het!!!!! Samen met al die andere helden

10

Lex

Zet 'm op Ab!!

60

Piet Van Der Merr

Julie zijn toppers!!

50

Ajmd Arjen Jenema Multiservice En Design

Fiets Spinningmarathon voor 6 uur

25

Bert Westhoff

15

Dirk Kwak

Fietsen voor een goed doel.

26

Anton Stolk

Succes Peter

6

Mirjam Schutz-de Boer

Ad6 verjaardagswens, gefeliciteerd Ben ?, succes donderdag, we gaan jullie volgen!

10

Anonymous

Heel veel kracht, sterkte en succes!

25

Sjouk Verwijs

Heel veel succes toegewenst!

10

Marga

Heel veel succes ?

25

Anonymous

Heel veel succes, je bent een topper!

10

Manon Verbiest

Zet em op TOPPERS! You can do it together!!!

500

Anonymous

Peter, veel doorzettingsvermogen bij de berg op fietsen! Je kan het, want dat heb ik al een keer gezien!!

21

Anonymous

21

Mathijs Vrieze

Karline, goed dat je dit doet. En wat mooi dat je meedoet met de "Lekker in je vel challenge". Heel veel succes! <3 Mathijs

1

Jojanneke Veldhorst

30

Gabrielle Claessen-de Boer

21

Anonymous

Nav artikel in de Telegraaf. Als voormalige deelnemer weet ik hoe leuk het is uit onverwachte hoek een donatie te krijgen.

200

Rosalinda Haan

Supertrots op je broer!

10

Patricia Kool

500

Loonbedrijf Sturm-jacobs

Zet 'm op, succes!

100

Anonymous

Succes Peter

500

Biesheuvel Knoflook

Succes voor alle deelnemers van team Touw Reloaded

21

Renze Bouthoorn

Mooi initiatief, veel succes allemaal en in bijzonder Cees, Ab en Peter !

10

Gevonden Geld Aan De Start

25

Petra Neuvel

Zet hem op he! Super stoer wat jullie doen. Ik kom jullie daar aanmoedigen!

500

Veenstra Grondwerken

Het doet me een plezier om jullie deze editie als shirtsponsor bij te staan. Jullie zijn allemaal fantastische toppers en de deelname van Petra en Eduard trok me over de streep. Dus zeg ik JA tegen team Touw Reloaded!!! En doe ik graag een bijdrage aan jullie en het onderzoek tegen kanker!! Zet m op!!!

26

Veenstra Advies

Succes Karline met de bijzondere beklimmingen!

26

Wietske Hoekstra

Lieve Kirsten & Ab! Veel succes samen met deze bijzondere tocht! You can do it!

115

Benelux Recycling

Resultaat kledinginzameling

6

Henk & Hilly

Gefeliciteerd met je mannetje en veel succes donderdag! XXX

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

21

Angelique Stigter

Succes kanjer!

10

Anonymous

26

Frank Heemskerk

Ab, Succes toegewenst en uiteraard ook aan Kirsten. Gr Frank

30

Marten Hoekstra

Ab en Kirsten, Ik wens jullie ontzettend veel plezier bij deze bijzondere tocht! En wat al een mooi bedrag binnengehaald! Groet Marten

40

Damesdispuut Ventolera

Nog een aanvulling bij het eerder gedoneerde bedrag.

300

Familie Groot

Hoi Petra, graag doneren we als gezin / erven Groot aan dit goede doel!! Dus mede namens Pim, Sieverte, oom Piet en tante Ank. Heel goed dat jij en Eduard dit doen!

10

vriend van de 4

25

Henk & Danielle

Heel veel succes!

26

Gerrie

Lieve Peter, op naar de top. Heel veel succes!!

50

Leo Driesprong

Respect! Heel veel succes!

10

Rosalinda Haan

Topper!

100

Salomo Bikes

spinningmarathon

10

Petra Haan

Bollenactie

50

Lianne Vondel

Succes Petra!!

500

Igma Bulk Terminal

Wij wensen Ben en de andere deelnemers van team Touw Reloaded veel suc6!

30

Groenvoorziening Gerritsen Roza

5

Margreet

Nog een extra donatie naast het kaarsje dat straks in 1 v d 21 bochten brandt

33

Opbrengst Snert Januari 2018

26

Anonymous

Zet em op Petra. Je bent nu al een kanjer!!

50

A Jenema

Sponsoring Weissensee

26

Lily Kenter

GO GO GO

20

Elda

500

Omring

Namens Omring willen we Karline van harte steunen in haar beklimmingen van de Alpe d’Huzes! Van dichtbij maken we dagelijks de strijd mee tegen kanker. Karline werkt als wijkverpleegkundige van Middenmeer en zet zich iedere dag in om samen de beste zorg dichtbij te bieden. Sterk denkend vanuit de regie en het belang van wat de cliënt ook graag wilt. In haar directe kring en bij cliënten maakt ze dagelijks mee wat de diagnose kanker betekent. Met behulp van onderzoek en verbetering kan het leven sterk verbetert worden. Hier zet ze zich dan ook echt voor in en wilt daaraan haar steentje bijdragen. Het motto ‘opgeven is geen optie’ past dan ook echt bij haar.

25

Jan Willem Boer

Succes

26

Lize Van Der Zee

Heel veel succes!

21

Erna Van Der Kolk

Ab, succes.

25

Wim En Klaske

Succes Kirsten, trots op jou

35

Piet Boutkan

15

Anja Van Der Kooij

Bedankt voor de lekkere soep!!

20

Mirjam Schutz-de Boer

Heel veel succes met het behalen van dit prachtige doel ?

26

Chantal

Heel veel succes binnenkort! Dat opgeven geen optie is hebben jullie al bewezen.

26

Johannes En Renny Post

Goed bezig Karline, mooi dat je week mee gaat fietsen. Succes.

10

Kees Blaauw

Succes!

10

Jenny Mackay

Zet hem op !

20

Ab Jenema

Donatie verjaardag

90

Cookie Monster Actie!

20

Peter En Tineke

Veel succes Ab!

56

Paul Melis

Prima resultaat vandaag!!

10

Miranda Kruijer

50

A. Jenema

75

Janny Van Loenen

Zet hem op Peter

326

Snertactie 16 Maart 2019

Onze derde en tevens laatste snertactie is wederom een succes! Wat een mooie opbrengst, met dank aan Ambachtelijke Slager de Wit uit Amsterdam zijn we weer een stuk dichter bij ons streefbedrag!

26

Catharina

You go girl ?

26

Mirjam Van Heusden

500

Garage Koopman & Brouwers

Succes!!

26

Wietske Beimers

Heel veel succes Ab met heel veel plezier!

2.6k

Ab Jenema

Voorlopig saldo Benefietsconcert

20

Margo Huiberts

Ik wens mijn leuke en lieve nieuwe collega heeeel veel succes. Super dat je je inzet om deze verschrikkelijke ziekte te bestrijden ?.

50

Ab Jenema

Ontvangen contant.

10

Ben, Jacolien En Brenda Veldhuis

Heel veel suczes met het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee!

30

Donatie (potje)

Donatie uit het donatie(potje) van de sportschool!

10

A. De Boer

Lieve Petra, wat top dat je mee doet!!!!! Ik wens je heel veel succes, en ik weet zeker dat met dat prachtige verhaal van jou er veel mensen zullen doneren. Toi toi toi!

26

Antoine En Kirsten Van Der Pijl

Beter laat dan nooit, was het niet vergeten. Zet m op!!! Jullie hebben een prachtig bedrag bij elkaar verdiend! Toppers!!

6

Jeannet Vd Bos-pauwe

Ad6 verjaardagswens, alvast gefeliciteerd en een fijne dag! XXX

15

Jikky Akkerman

Succes Kirsten Lieve groet Harmen en Jikky

100

Willem En Karin Esselink

Heel veel succes!

6

Henk En Hilly

Gefeliciteerd met je vader! Succes donderdag XXX

106

Co En Bea

Veel plezier op de alpe

200

Ronald De Boer

Eduard, succes met het fietsen. Ik waardeer wat je doet en waar je voor sta.

10

Anke Van Oudenaarden

Heel veel succes!!

6

Plony En Coen

Ben van harte gefeliciteerd met je verjaardag Veel Succes donderdag

10

Dirkje En Gerrit Agterhuis

Heel veel succes samen!!

25

Ma Veldhuis

Van de Bruine Bonensoepactie, doe je best Ben!

20

Petra Zwaan

Zet m op hè! Je kan het! ??❤

35

Gabrielle En Ivo Claessen

Voor mijn geweldige (schoon)zus op wie wij heel erg trots zijn!!

300

Marion Slippens

Zoveel respect voor Peter & Tootje

20

Tryntsje

Sponsoring Weissensee

1.21k

Petra De Haan

High tea actie

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

25

Mieke Groen

Zet 'm op Karline! Fantastisch dat je dit doet.

15

Van Der Kooi's Woninginrichting

100

Meerhoeve Middenmeer

Cees & Karline en team Touw Reloaded heel veel succes!! Groetjes Ad & Claudia

50

Jeltje Welvering Akkerman

Hierbij de beloofde donatie

30

Jan Kingma

Blijven doorgaan, zodat er hopelijk een tijd komt waarin kanker alleen nog maar geschiedenis is. Succes!

955

Oliebollen Actie 2018

Dit is de geweldige opbrengst van onze Oliebollen actie! Bakkerij Slijkerman en alle deelnemers bedankt voor dit super mooie resultaat. Hier zijn we heel blij mee en brengt ons weer een stap dichter bij ons streefbedrag. Iedereen bedankt voor jullie steun!

20

Reinette Montma

Om jou in je missie te ondersteunen, bedankt voor de bollen

206

Fa. N.c.lont Lont

Super goed dat jullie dit allemaal weer doen !!

30

Daan Helder

Belofte maakt schuld, dankzij je dochter Nadine. (Carnaval)

25

Myrke Van Der Meer

Super trots op jullie!

200

Aart

50

Anonymous

200

Sandra Diamond Painting

Beste Ab, Geweldig dat jij dit doet (jullie dit doen)! De aktie van nov/dec. van mijn FB site heeft een mooi bedrag opgeleverd. Weer een stapje dichter bij je doel! Succes.

10

Cees Laan

Hey topper super goed gedaan op de Weissensee, petje af! Op naar de volgende uitdaging!

10

Eline Flokstra

56

Sisca

50

Elda Van Langerak

Voor jullie geweldige prestatie

18

Je Zus

Dubbel trots op elk rondje!

50

Tandarts K.h. Lie

Sponsoring fiets spinningmarathon.

20

Andzelika Sitarczuk

Voor je verjaardagsinzamelingsactie, gefeliciteerd!

370

Snertactie 19 Januari 2019

De eerste snertactie is een succes! Wat een mooie opbrengst, met dank aan Ambachtelijke Slager de Wit uit Amsterdam kunnen alle kopers genieten van overheerlijke snert.

10

Annet Bruin Bruin

Echt super dat je weer die berg op gaat. En stoer van jullie team.We wensen jullie allemaal heel veel succes! Toppers!

232

Ab Jenema

Aanvullend resultaat benefiets

10

Cees En Karline

Lieve Jac van h❤️rte gefeliciteerd met je verjaardag, hoop dat je veel donaties mag ontvangen voor de ad6/KWF, succes met de voorbereidingen! Bij deze een verjaardagsdonatie v ons Liefs Cees en Kar xxx

56

Else Boutkan

25

Gaby Bruul, Body Impact

Voor jullie Alpe dHuZes actie: Jacolien, Ben en Brenda Veldhuis en heel Team Touw Reloaded heel veel succes!! GoGoGo?

50

Banosol Heerhugowaard

Succes met de spinningmarathon en de voorbereidingen!

25

Wilma Kok

24

Dochter, Die Andere

Dubbel trots op elk geschaatst rondje!

10

Hans, Monique, Evelien En Lieneke

De laatste loodjes op weg naar de berg! Succes je kan het!

10

Marjan Leentfaar

Karlina ik vind je een kanjer. Zet hem op voor de Alpe d'Huzes je kan het?

50

Els Janssen

50

C.c. De Jong

1k

Terp D'huzes

Geweldige opbrengst 14 april 2019, MTB, Bootcamp en puzzelwandeltocht! Met dank aan alle sponsoren, agrariërs, deelnemers en vrijwilligers!!!

100

Vijselaar Hypotheken En Verzekeringen

Succes met de spinningmarathon en de voorbereidingen voor de beklimming.

10

Karin Schoone

Succes

25

Anneke Laan

Fantastisch Cees wat je allemaal doet voor dit goede doel! Trots op je!

26

Kroese, Woudenberg

Veel succes!

6

Liesbeth Hoekstra

Eerst nog de 6 weken challenge met Mathijs Vrieze en dan op naar jouw volgende challenge Alpe d'HuZes.?

10

Annemarie Veenstra

Succes!

6

Cees En Kar

Je 55ste verjasrdag op de Alp vieren, wie heeft het! Van harte gefeliciteerd en een mooie zonnige feestelijke dag gewenst. Liefs

10

Yvette Bliek -wiekhart

Heel veel succes voor jullie allemaal , kanjers!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

10

Antoinette Visser

Wat stoer van je Karline. Succes met het trainen?.

15

Fietje Biesheuvel Biesheuvel

Heel veel succes Karline!! Zet em op!!??

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

10

Jan Willem Van Slijpe

Goed dat jij je inzet voor de strijd tegen kanker. Veel plezier met trainen en succes voor de dag zelf.

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

100

Willem En Karin Esselink

Heel veel succes!!

26

Sinone Van Den Merendonk

Prachtig streven Karline. Zet hem op?

30

T Vijn Veenstra

Cees en Karline, kanjers zijn jullie, heel veel succes en een waardevolle week gewenst .

100

Fam. R. Helder

Heel veel succes op de berg.

25

Ma Veldhuis

Van de Bruine Bonensoepactie, doe je best Ben!

5

Sanna

Succes petra???

5

Ab Jenema

Fooi Oliebollen kolhornerweg

25

Soaad

Heel veel succes!!!

50

Ad6 Verjaardagswens

Donaties van tikkies voor mijn 55e verjaardag

10

Tineke Frederiks

Veel succes! Fantastisch dat je dit doet!

10

Ab

Kleingeld box

10

Anouk De Boer

Wij als dochters zijn enorm trots op jou!!!! U can do it! LY xxxxxxxxx A&M

400

Jacolien Veldhuis

100

Siesoo Haarstudio Middenmeer

Siesoo bedankt voor deze sponsoring!

10

Yvonne Knijn

Success Ab ?

800

Vof M.r. Vijn

Opbrengst bloembollen ( tulpen) actie

100

Peter Ruijter

Veel succes en trappen maar..

56

Ronald En Gerdi

Heel veel succes! Groeten Ronald en Gerdi

25

Oom Henk Boer

Succes

100

Mondzorg Middenmeer

Heel veel succes Petra. We hopen dat door de donatie meer onderzoek naar kanker kan worden gedaan. Team Mondzorg Middenmeer

10

Bo Bjerg

50

Petra De Haan

Bollenactie

26

Anja Swikker

Super trots op jou en je team Zet m op

500

Fysio & Fitness Middenmeer

Top team, succes!

50

Ruuth En Miep Jung

We wensen jullie veel plezier en sterkte bij de beklimming van deze prachtige berg! Groetjes Ruuth en Miep

26

Marian Groot

Zet hem op . Je bent een topper

66

Vijninbeweging

Zet hem op Cees !!

10

Kees Blaauw

Succes Peter!

106

Marbel De Graaf

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

500

Timmerbedrijf Westende Van Der Meer

Succes!

30

Voorinschrijving Spinningmarathon

spinningmarathon

100

Rosalinda Haan

Met de bollenactie 300 euro opgehaald! Ik ben supertrots!

500

Necap Pallets & Kisten

Wij wensen het hele team veel succes!!

26

Ingrid Bonnet

Heel veel succes en natuurlijk ook plezier op de berg!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

10

Hans, Monique, Evelien En Lieneke

Cees, zet hem op! Je kan het!

150

Accountants Kantoor De Jong

Inmiddels een toegift geworden. Fantastisch gedaan!

50

Kirsten Slegh

Ik vernam dat jij samen met je gezin gaat fietsen voor Alpe d'Huzes. Wat een geweldig initiatief! Graag zou ik hierin richting jullie als ook het goede doel wat willen betekenen en doe dat door middel van deze sponsoring.

600

C.m. & M.j. Laan Bloembollen & Agrarische Dienstverlening

Opbrengst bloembollen (tulpen) actie

500

Holtrop Transport En Dienstverlening

Zet ons maar op t shirt voor het goede doel, wij wensen het hele team veel succes!!

575

Damesdispuut Ventolera

Vanuit Ventolera, het dispuut van uw dochter Nadine, doneren wij dit bedrag. Wij hebben vernomen dat u de Alpe D'Huzes gaat trotseren om hiermee geld op te halen voor kankeronderzoek en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Dit bedrag is tot stand gekomen door donaties van actief en oud Ventolera. Wij wensen u heel veel sterkte en succes 6 juni!

100

Popkoor Feel Good

Beste mensen van Team touw Reloaded, Ondanks dat wij niet kunnen meedoen met jullie Benefietsconcert zoals andere keren, willen wij jullie financieel steunen. Wij wensen jullie weer een onwijs mooie ervaring op de berg en zet hem op, veel succes!! Namens Feel Good veel good feelings gewenst met elkaar.

26

Daphne Hoes

Heel veel succes!! Super goed bezig!!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

2

Jacolien, Teamcaptain

Ik wens jou fijne kerstdagen, een knallend uiteinde en een mooi en vooral sportief 2019!

100

Betty Kooijman

Lieve Kirsten, We zijn trots op je, dat je deze uitdaging hebt aangenomen. In jouw karakter komt het woord opgeven niet voor. Vol vertrouwen zullen we jouw prestaties volgen. Liefs Betty en Job

10

Anke Van Oudenaarden

Heel Veel Succes Kirsten.

25

Jolanda Van Bunderen

Super dat je dit doet, veel succes!

25

Jolanda Van Bunderen

Geweldig dat je dit gaat doen, heel veel succes!

118

Ab Jenema

Verjaardagsgeld

50

Jacco De Graaf

10

Sandra Van Soesbergen

Lieve Karline, Heel veel succes vandaag!! Je bent een topper?

60

Petra Wijkhuijs

Lieve Kar, wat ben ik enorm trots op mijn lieve vriendin! Hoe je je samen met jullie team weer voorbereiden en door acties geld inzamelen. En zo fijn dat we er dit jaar bij zijn op de berg. Heel bijzonder! Graag doneer ik voor al je spinning uren. Succes met alle verdere voorbereidingen. Veel liefs en dikke kus van ons

75

Aart Dwarswaard

25

Hans En Dula Brandsma

Heel veel succes, maar vooral ook veel plezier!! Groetjes Dula en Hans

50

Ado Langerak

Voor jullie geweldige prestatie!

100

Anonymous

Voor de Alp. Dus fietsen

20

Marian Slijboom-de Wit

Verjaardagsinzameling, gefeliciteerd x

100

Fysiotherapie Anita Leek

Succes!

500

Remco De Jong Schilderwerken

Na het verlies van mijn oom Gerard en meegemaakt te hebben wat een verdriet dit met zich meebrengt wil ik de mannen en vrouwen van team Touw Reloaded die de strijd aangaan de Alpe d'Huez te beklimmen voor dit goede doel steunen en heel veel succes toewensen!

400

Opbrengst Gezamenlijk Tuinfeestje Juli 2018 => €1117,50

960

Restant Spinningmarathon 3-2-2019 Bij Fysio & Fitness Middenmeer

Zondag 3 februari was de Spinningmarathon! We kijken met het hele team terug op een geweldige dag en wij zijn dankbaar voor de vele helpende handen en vrijwilligers! Al deze vrijwilligers, sponsoren en deelnemers hebben voor een fantastische opbrengst gezorgd, namelijk €3.155,20!!

25

Adrie

Heel veel succes. Zet hem op

15

Harmen Akkerman

succes Ab Lieve groet van Harmen en Jikky

10

Annet Bruin

Omdat ik het zo knap vind dat je weer die berg gaat! Succes lieverd!

49

Alpe D'huzes Spaarvarken

25

John Van Ooijen

Hail hail Ab. Dit gaat je lukken en anders gewoon op sleeptouw bij Kirsten

21

Peter Bot

Veel succes en heel weer terug!

200

Cav Agrotheek

4 fietsen spinningmarathon

50

Ton En Marian Poelsma

66

Patinho

Zet 'm op, op je nieuwe bike!

100

Combivliet - Middenmeer

Veel succes met het behalen van dit doel, voor het goede doel!

15

Stefanie Veenstra

Wat super dat jullie dit gaan doen. Heel veel succes!

25

Rogier & Mirjam

Heel veel succes in Frankrijk! Enjoy!

30

Jana

Zet m op! Yes you can!

33

Opbrengst Snert Januari 2018 Veldhuis

5

Jolande

Homeopatische druppeltjes tegen verzuring gedoneerd door Praktijk Jolande v d Laan voor de Alpd6, ?

10

Francien Van Diepen

Heel veel succes !!!

10

Lidia Hoogendoorn

Beste Peter, ik ken je niet (ken Tootje wel, we zijn oud collega’s) maar ik wil je ontzettend veel succes wensen bij het fietsen die vervelende berg op ....maar ook met jullie actie! Er is ook nog zoveel onderzoek naar kanker nodig! Zelf kan ik momenteel bijna niets (heb een ongeluk gehad en onder andere een gebroken bekken) maar doneren en mee-leven kan ik wel. En daarbij weet ik dat het bij mij wel weer goed komt! Heel veel sterkte op 6 juni! En ik heb ook respect voor je! Ga er maar aan staan! Groet van Lidia

66

Anonymous

55

Donatiebox Bij Fysio & Fitness Middenmeer

25

Petra Roos

10

Jochem Scheffer

Succes maat!

26

Wietske Beimers

Veel succes Ab en veel plezier!

Show more