Theo Smits

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik een beetje wil meehelpen deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. Ik fietst mee in het team van mijn werkgever Fransen Gerrits b.v., dit team doet mee onder de vlag van Big Challenge ( farmers against cancer )

- januari 2019; het begin is gemaakt. Een racefiets en benodigde kleding is aangeschaft. De eerste ( nog ) korte trainingen zitten erop.

- maart 2019; de trainingsritten worden al langer en intensiever. Er moet nog veel trainingsarbeid verzet worden. Binnenkort wordt de klok verzet en kan er ook in de avonduren gefietst gaan worden

 - april 2019; de eerst trainingsritten boven de 100 km zitten erop. Binnenkort gaan we met ons team trainen bij Berg en Dal, in Zuid-Limburg en ook nog een weekend in de Ardennen. Ik kijk er nu al naar uit. Ik had van te voren niet gedacht dat het zo'n inspirerend en motiverend gebeuren zou zijn. De goede onderlinge verhoudingen in ons team dragen hier zeker aan bij.

- 28 april 2019; de eerste serieuze test gehad in Zuid-Limburg. Met ons team van FG een zware ( regen en wind ) maar erg mooie trainingsdag gehad. We hebben lus 2 van de Amstel Gold Race gefietst. Alle bekende heuvels hebben we bedwongen, vooral de gulpener berg is pittig, zeker als je al een uurtje of 4 onderweg bent geweest. Op naar de Ardennen over 2 weken.

- 11 en 12 mei 2019; zwaar trainingsweekend in de Ardennen gehad. Samen met mijn teamgenoten 2 dagen in een fantastische omgeving kunnen fietsen. Toch weer heel wat anders dan in Zuid-Limburg. De beklimmingen zijn veel langer en een stuk zwaarder. Volgens personal coach Robert is de progressie goed, dat geeft vertrouwen, is ook nodig want het is nog maar 4 weken voor de grote dag.

- 19 mei 2019; weer een pittige training met het team, ditmaal in de omgeving van Berg en Dal. Het weer was prachtig en de stemming goed. 

 

Thank you to my Sponsors

20

Piet Smits

Theo Veel succes

26

Fannie Driessens

Theo en Marina, heel veel succes en hou je taai

10

Jose Van Loon

Zet um op Theo !

56

Sander Smits

Veel plezier en succes, Theo.

10

Theo Verbeek

50

J.A.J. Adriaans

Zet 'm op!

10

Abby

Heel veel succes Theo!

66

Arthur

Succes Theo en laat je door niemand opjutten en ook niet door mij!

10

Dieneke Janssen

Zet hem op Theo !

10

Mia Verheijen-Smits

Theo, veel succes.

10

Lizeth Verheijen

Veel succes Theo.

26

Edwin Smits

Beste Theo, Zet 'm op op die berg en geniet ook van de dag! Heb zelf in 2016 meegedaan en in alle opzichten een intense ervaring. Groeten, Edwin

10

Bert van Dijk

Succes voor het goede doel Theo

10

Manon Verkerk

Succes Theo en Marina!

15

Hans v d Hork

Zet hem op Theo.

21

Noor Smits-Seijkens

Veel succes Theo

21

Marina Smits

Heel veel succes!! Je kunt het!! XXX Marina

10

Leon van Loon

Goed initiatief Theo en Marina! Zet 'm op.

Show more