Vincent de Graaff

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Yesss...

ook ik doe dit jaar mee met Alpe d'Huzes.

Met dank aan Santos Bikes (Robbert oneindigveeldank!!) beschik ik eindelijk weer over een prachtige fiets en heb ik dit weekend, na ruim 20 jaar, een kleine 10 km op de fietsteller gezet. De spieren werden bijzonder blij van deze hernieuwde kennismaking en daarop nu dan ook besloten echt mee te doen aan Alpe d'HuZes 2019. Jullie kennen mij als loper (ook dit weekend weer een 20 km gemaakt) en vandaar dat ik in Frankrijk de combi ga doen. Eerst fietsen, dan lopen en als er energie over is dan nogmaals fietsen (lees nog even verder).

Ik doe mee omdat ik meer dan ooit de ongelijke strijd van dichtbij heb gezien en meebeleeft. Het is voor mij dan ook een eer deel te mogen uitmaken van TeamTom ter nagedachtenis aan Tom Middelkoop. Tom waarmee ik het formele eerste solliciatie gesprek bij GVB voerde, die altijd bleef zoeken naar oplossingen voor ogenschijnlijk onoplosbare problemen, die de menselijke maat centraal stelde en die je respecteerde voor wie je was ongeacht positie of achtergrond. Natuurlijk doe ik ook mee voor al die andere oneerlijke spelingen van het lot die ik heb meegemaakt, maar vooral omdat we in deze editie samen met de familie van Tom dit verlies draaglijk kunnen maken.

Ik doe 1 keer mee zodat ik ook maar 1 keer een gunst hoef te vragen. Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij het samen voor elkaar kunnen krijgen dat we in een wereld leven waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Liefs,

Vincent

My Updates

De kop eraf

Vandaag het eerste rondje, ruim 50 km in een mooi lente landschap gefietst. Korte samenvatting; koude voeten, zere kont maar lekker fietsie.

Trainingskamp Terschelling

Kans gegrepen om wat trainingskilometers "met weerstand" te maken. En wat een racemonster zeg!! Genoten van prachtig weer (zon), een prachtige fiets (foto) en een prachtige omgeving (incl zeehonden).

Derde fietsweek

Na 3 weken fietsen nu dan ook voorzorgsmaatregelen getroffen. Nieuwe broek met stootkussens en verzachtende cream. Inmiddels de 60 km aangetikt maar nog steeds pijn in de kont. Wel een mooie rit door de Haarlemmermeer gemaakt en Schiphol van meerdere kanten gezien. Helaas nog weinig hoogte meters gemaakt.

Hardlooptest

De afgelopen weken veel regen en dus weinig op de fiets gezeten. Wel  veel gelopen, dat dan weer wel. Dus dan is de 20 van Alphen een mooi testje om te kijken hoe het met de conditie staat. En een mooie loop is het geworden, boven mezelf uitgestegen en mijn eigen verwachtingen overtroffen. In de zon, met veel/gezellig publiek een heerlijke 1:38 gelopen. En ook nog de tijd om te genieten.

Doel blijft Alpe 3X; fietsen-lopen-fietsen

Klimtraining op het kopje

Vandaag de gezamenlijke training van Team Tom Toppers, het bedwingen van het o zo venijnige Kopje van Bloemendaal. Mark Middelkoop en schoonzoon Mike sloten ook aan. Vanaf GVB naar het kopje van Bloemendaal gefietst waar we werden opgewacht door Els Middelkoop. Fijn om zo met de familie samen naar 6 juni toe te leven.

Ter plekke van Laura Verhoeven een paar fantastisch goede tips gekregen (en geoefend) voor het klimgeweld in Frankrijk onder de noemer KlimKrachttechniek. Bochten en klimtechniek dus aangescherpt. En dat alles in een heerlijk lentezonnetje, mooier kan het bijna niet worden. Tevreden huiswaarts om net voor het donker de 60 km weer aan te tikken.

 

 

Bollentocht met Jp

Na ruim 30 jaar met Jp Medema weer een rondje gefietst. Allebei in voorbereiding op Alpe d’Huzes. Doel is om samen de laatste klim omhoog te maken, dat is die dag dan de 7de beklimming voor JP. Vandaag een mooie bollentocht van 80 km gemaakt.

Thank you to my Sponsors

25

Maarten Louwerse

Mooi doel om trieste reden, succes!

10

Rutger Van Hooff

Zet hem op Vincent! The sky is the limit!

42

Paul van Sprang

Heel veel succes

106

Studiehuis Delft

Studeren is continue herhalen, dat zal voor trainen niet anders zijn, zet m op!

26

Manfred Funke

Goed initiatief Vincent cat ik graag ondersteun.

10

Anonymous

Dag Vincent, Alle goeds toegewenst bij voorbereiding

26

Menno Valkenburg

Zet um op, Vincent. Veel succes!

166

Hessel Bavelaar

Vincent, heel veel succes!

26

Diana van Spronsen

Veel succes Vincent!

10

Els Middelkoop

TeamTomToppers, Geweldig dat we samen, één team in Tom’s nagedachtenis verbonden, meedoen aan Alpe d’Huzes. Jullie inzet geeft mij vleugels, zo gaat het lukken naar de top te komen!

21

Anonymous

10

Johan ter Braack

Vincent succes met het beklimmen van de Alpe d'Huzes. Geniet van de ontspanning van het afzien. ;-)

15

Debby

????????????

30

Nathalie

Heel veel succes!!!

66

Dave Glandorf

Mooie sportieve challenge voor jou en een mooi doel in Tom's nagedachtenis. Mijn vader is een survivor, het heeft dus echt zin!

15

Robbert-Frank Peijnenburg

Wat mooi dat je de berg op gaat trappen tegen deze akelige ziekte Vincent! Succes met de voorbereidingen en maak er een mooie tocht van! RF

10

Ingrid

Je gaat toch wel voor 6x, toch!

26

Monique Arkesteijn

Vincent trots op je! Wat fantastisch dat je op de fiets stapt

50

Camí, Andrew en Marina

Wat gaaf dat je mee doet! Heel veel succes met de voorbereiding! En op de dag zelf ongelooflijk veel plezier en sterkte, allemachtig wat is die berg steil. Wij gaan je volgen op de grote dag! Camí, Andrew en Marina

Show more