Wortels uit Oeffelt

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij - alle 5 mannen met Oeffeltse 'roots', in het verleden of nog steeds voetballend bij de plaatselijke VV De Zwaluw, onze talenten goed verborgen gehouden op het voetbalveld maar daarnaast ook hardlopend en/of fietsend actief, van dichtbij of in de naaste omgeving geconfronteerd met kanker - doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij ons samen willen inzetten voor de strijd tegen kanker.  

Het zou heel mooi zijn als jij ons - maar met name de mensen waarvoor het bedoeld is - wilt steunen en ook je financiele steentje wilt bijdragen.

Team Updates

ohw ja...we moeten ook nog iets gaan doen

Nu de inschrijving is geregeld, de eerste weken van fondsenwerving en heel veel enthousiaste reacties achter de rug zijn, overnachtingen zijn geboekt, is nagedacht over aanvullende activiteiten in het kader van fondsenwerving, etc. komen we ook weer een beetje aan de "normale dingen"

Maar vervolgens komt het besef dat we begin juni - over 5,5 maand - ook nog een inspanning moeten leveren om een berg te beklimmen. Bijna 14 kilometer en een gemiddeld stijgingspercentage van 8%... de Alpe d'Huez.

Een vergelijkbare uitdaging vinden in Nederland valt niet mee, maar is toch gevonden. Boven op zolder...een loopband die een helling van meer dan 8% aankan en zeker 14 kilometer lang blijft draaien. Geen excuses dus...en de eerste kilometers omhoog zijn gemaakt met nachtelijke kramp, spierpijn en kortademigheid tot gevolg.

Maar dat is absoluut geen reden om te klagen...we doen het tenslotte voor een goed doel en vrienden/familieden/mensen die wel echt een reden hebben om te klagen ... maar dat eigenlijk nooit doen. 

Ik wens mezelf nog veel spierpijn toe de komende maanden.

En - bij the way - wederom de afgelopen week een aantal supermooie donaties ontvangen. Hoe goed is dat!!!

 

Dank aan alle donateurs die ons in 2018 hebben gesteund!

We kunnen ons alleen maar gelukkig prijzen met de overweldigende hoeveelheid donaties die we nu al hebben mogen ontvangen. Alle donateurs nogmaals bedankt!

Maar om ons streefbedrag te halen - of zelfs te overtreffen - zijn we ook via andere wegen op zoek naar sponsoren en donateurs. Via DIA Dichterbij in Gennep hebben we een aantal kaarten laten drukken, met o.a. de link naar deze site. Deze drukkerij - die geldt als dagbesteding voor volwassenen een verstandelijke handicap - gaf direct aan deze kaarten te willen sponsoren onder het mom: het ene goede doel helpt het andere. Top!

Deze kaarten zijn o.a. op enkele plekken in Oeffelt te vinden, zoals bij het Smulhuukske, Spar Boere (zie ook de foto) en de kantine van V.V. De Zwaluw. Dit in de hoop ook daar een kleine bijdrage te mogen ontvangen - of in elk geval aandacht - voor de strijd tegen kanker.

Een ander mooi iniatief dat we hier ook zeker willen noemen, is het initiatief van de familie Miggiels om tijdens de kerstboomverkoop en met door de kinderen zelf gemaakte kerstmannetjes geld in te zamelen voor Alpe d'Huzes. Deze acties heeft maar liefst € 246 opgebracht voor het goede doel!

In 2019 gaan we verder met de werving van donaties, wetende dat we 2018 al fantastisch kunnen afsluiten. Een heel fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2019!

Alpe d'Huzesdag 8 maart in Nijkerk

Ter voorbereiding op Alpe d'Huzes 2019 vandaag in Nijkerk bij de 2e gezamenlijke voorbereidingsdag geweest. 

Wat een bijzondere en mooie dag... indrukwekkende foto's, herinneringen, emoties, het Alpe d'Huzes-lied, workshops en presentaties over voeding en de voorbereidingen om de berg (hard)lopend of fietsend 1, 2, 3, 4, 5 of 6 keer te bedwingen en heel bruikbare informatie: gelletjes, voldoende drinken, de berg op en af, etc., etc.

Super georganiseerd, heel waardevol en heel veel inspiratie. De loopband heeft er thuis meteen weer aan moeten geloven.

De 3e en laatste voorbereidingsdag is op 5 mei in Papendal. Tot dan!

Streefbedrag behaald - de laatste loodjes richting 6 juni

Afgelopen week hebben we ons streefbedrag van € 12.500 behaald. Wat een supermooi bedrag hebben we nu al opgehaald voor de strijd tegen kanker. Dank iedereen voor jullie steun in financiele zin, maar ook de mooie boodschappen en enthousiaste reacties.

We zitten inmiddels al in mei en dat betekent dat DE dag waarop wij jullie steun ook moeten onderbouwen met onze daden. We zijn allemaal volop in training, de trip en overnachtingen zijn gepland, ondersteuning voor de koersdag is geregeld en er wordt zelfs al over voedingssupplementen gesproken. Niet alleen het doel is een serieuze aangelegenheid, maar ook de inspanningen richting 6 juni beginnen daar nu echt op te lijken. Super!

Zondag de koerskleding ophalen en dan zitten we nog maar een maand van 6 juni af.

Zag net overigens dat in totaliteit voor Alpe d'Huzes 2019 al meer dan € 7.000.000 is opgehaald! wat een topbedrag. Misschien ook de moeite waard om op de algemene site www.opgevenisgeenoptie.nl eens te kijken wat er allemaal bij deze actie komt kijken. Heel indrukwekkend!

Eindelijk 6 juni, DE dag

Onze Alpe d'Huzes zit er op. En wat was het gaaf om mee te maken! Alle doelstellingen die wij, de Wortels uit Oeffelt, hadden zijn behaald. En nog meer dan dat.

Wat ruim een jaar geleden begon als idee is uiteindelijk 6 juni ook afgerond. Meer dan €14.000,- hebben we opgehaald voor het KWF! Mede dankzij vele bijdragen uit Oeffelt. Zelfs tot na het evenement kwamen donaties binnen. Gaaf! Want het uiteindelijke doel van Alpe d'Huzes is het werven van donaties voor onderzoek ter bestrijding van kanker. De ziekte en haar gevolgen waarmee wij allemaal, meer of minder direct, zijn geconfronteerd.

En wij, Harm Miggiels, Maurice Kuijpers, Jeroen Martens, Jos van Asten en Paul van Asten, hebben beloofd voor deze giften een tegenprestatie te leveren - zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez te beklimmen. Rennend of per fiets. 6 juni was het eindelijk zo ver.

Eindelijk, want de afgelopen 6 maanden is er serieus getraind om dat deel van de afspraak zo goed mogelijk in te vullen. Dat betekende trainen op de loopband of fietsen in de buurt van Berg en Dal of nog verder. Om maar zo veel mogelijk het idee van Alp te benaderen. Trainen ging goed, maar toen weer enkele dagen voor dé dag in Frankrijk aankwamen werd direct duidelijk dat deze berg op geen enkele manier te vergelijken is met onze eigen Oeffeltse omgeving... Ontzag en zenuwen toen we de eerste keer naar boven reden...

Na de eerste verkenningsrit werd dit gelukkig minder. Maar werd ook duidelijk hoe vreselijk pittig 1 keer omhoog klimmen is. En dat gold zowel voor de renners als de fietsers. Maar de zenuwen maakten daarna ook plaats voor zin. Hier hadden we voor getraind!

Op de dag zelf mocht de wekker al om 2:20 rammelen. Maar dat was niet echt nodig, iedereen was al wakker... Pasta of yoghurt naar binnen en in de auto naar de start voordat de weg werd afgesloten. Startschot half 5. Donker en mistig maar wel lekker om eens een paar keer te knallen. En dat is gelukt! Allemaal hebben we ons doel gehaald of zelfs overtroffen. Jos kwam zelfs als 2e hardloper boven! Net als Jeroen heeft hij 3 keer rennend de berg bedwongen. Echt top! Ook voor de fietsers Maurice, Harm en Paul was het een geweldige dag. Klimmen en dalen en dat dan 4 of 5 keer. Wat we gewenst hadden of zelfs meer. Meer dan 12 uur bezig, iedereen is tot het gaatje en verder gegaan. Zoals beloofd.

De hulp en steun van familie, vrienden, collega's en bekenden heeft daar zeker bij geholpen. Velen hebben ons via de Alpe d'Huzes app gevolgd, of zijn zelfs naar Frankrijk gekomen. Woensdag middag was zelfs een heel terras (cola!) gevuld met Oeffeltse Wortels en supportende familieleden. Met en heel speciale dank voor Maaike en Henny, vrouw en zwager van Jeroen. Zij hebben ons in de voorbereiding en zeker op de dag zelf enorm geholpen. Direct na de finish stond de bouillon, brood, pasta en fruit direct klaar. De hele dag door, ook in de ochtendkou, stonden zij de hele tijd klaar. Geweldig!

Bezweet, uitgeput en een hele ervaring rijker werd de dag en daarmee onze Alpe d'Huzes missie afgesloten. Nogmaals dank aan iedereen voor zijn of haar support, in welke vorm dan ook!

Thank you to our Sponsors

21

Maartje Van Duijnhoven

25

Annemieke Lamers

Succes wortels uit Oeffelt!

10

Jeffrey Aarts

Ontzettend veel succes!

10

Daan En Vera

Succes heren!

50

Theo En Gert Aerts

Veel succes, trappen ?

50

Els Reintjes-boerboom

Mooi initiatief Harm, we zullen ze nooit vergeten onze Alex en Debby en alle andere dierbaren. ?

30

Anja

Succes Jeroen

18

Dylan Brekelmans

Veel Suc6 met de tocht.

126

Anonymous

34

Spar Boere Oeffelt

Nogmaals dank, klanten en medewerkers van Spar Boere in Oeffelt! Nu mogen wij aan de bak.

21

Guido Blom

Succes!

100

Peter Van Asten

Jos, zet 'm op.

206

Helga, Thijs & Maud

Trots op jou, zet 'm op!! -xxx-

50

Anonymous

26

Anonymous

Geweldig Jeroen goed gedaan!

100

Infrascoop Bv

Beste Harm, Infrascoop weet hoe belangrijk iedere bijdrage is om deze ziekte ooit te overwinnen en hoe bijzonder deze dagen op de berg zijn. Wij waren er in 2015. Wij wensen je mooie trainingsdagen en veel succes op de Alpe.

66

Flex International Movers Bv

Succes Jos!!

81

Klanten Spar Boere Oeffelt

Lieve klanten van Spar Boere Oeffelt, Vorige week werd ik er op gewezen dat de muntjes niet meer in het spaarvarken pasten wat we daar voor onze Alpe d'HuZes actie hebben mogen plaatsen. Hup, snel legen en terugzetten. Het prachtige bedrag van 80,52 Euro zat er in. Heel veel dank namens Team Wortels uit Oeffelt!

20

Jan En Bernadette Beelen

Opgeven is geen optie! Go for it?

26

Addy De Wit

Succes Paul!!

100

Marc & Evelien

Succes Paul!

10

Anonymous

206

Anonymous

Goed initiatief, mannen, veel succes! Misschien een keer een rondje meetrainen ;)

155

‘t Derde Van De Zwaluw

De mannen van ‘t Derde hebben na een wedstrijd van hoge klasse en uiteraard wederom de winst de knip getrokken en een mooi bedrag van €155 euro bij elkaar verzameld. Namens de mannen van ‘t Derde: “Mannen heel veel succes!!””

140

Vierde Elftal Van De Zwaluw

Hierbij de bijdrage voor Alpe d'HuZes van Zwaluw 4. Opgehaald voor de wedstrijd SV Sambeek 3 - VV De Zwaluw 4

26

Cindy Herms

Succes Jos! Zeven jaar geleden steunde ik mijn man, die voor mijn inmiddels overleden schoonmoeder 6 keer de berg op fietste. Het was voor ons beiden een onvergetelijke ervaring. Dat zal het ook vast voor jou, Natasja en Lotte zijn!

25

Rob J

Heren Heel veel succes. Hopelijk halen jullie een mooi bedrag op.

100

Bep En Toos Miggiels

Harm. Wat geweldig dat jij en je team dit doen. Heel bijzonder!!! Heel veel succes.

26

Stefanie

50

Ineke Baggerman

Heel veel succes.

10

Anneke & Thijs

Super dat jullie dit samen gaan doen! Zet 'm op!

10

Jan En Janneke Roefs

Jeroen, we hoorden van Ben en Irene (onze buren) over jouw deelname aan deze actie. We wensen jou en je groepsgenoten heel veel succes. Zet hem op!

56

Mark En Daphne Artz

10

Anonymous

Heel veel succes met die mooie doel, Paul!

21

Suzanne Van Bree

Geweldig dat je dit doet Harm. Veel succes ?

67

Supporters Van Sporthal De Meerkamp

Dank aan alle donateurs die een kleine bijdragen hebben geleverd in het spaarvarkentje in de sporthal. Samen hebben jullie €67 gedoneerd!! Nogmaals dank hiervoor, ook namens het team!!!

20

Aandewiel Aandewiel

10

Opa En Oma Graat

Wij zijn trots op jou

25

Martijn, Ilse, Dieke, Lonne, Daan

Zet 'm op, Paul & de rest!

10

Ben Martens

Donatie van Joop en Fransien Wessels

100

Sandra Broekmeijer

Toppertje!!!! Heel veel succes. Sandra en Richard

50

Ron Dirksen

Zet ‘m op Paul! Mooi doel! B&B en hard fietsen ??

50

Arjen Van Schie

Veel plezier en succes!

40

Job Tijssen

Zet 'm op bikkel!

21

Peter Stoffelsma

Harm heel veel succes ?

21

Paul En Ellen Van Kuppevelt-gevers

Succes Paul!

25

An Engels (moeder Van Debby)

Top dat je dit doet heel veel succes

25

Maikel Tijlkowski

Mss dit jaar nog geen anderen vis dan een brasem, maar hier ga je wel maximaal succes boeken!!!!!

21

Tim Aarnoudse

Succes wachtmeester!

10

Marcel Martens

Veel succes allemaal....

77

Vv De Zwaluw Oeffelt

Dank leden en bezoekers van V.V. De Zwaluw. Het spaarvarkentje van dienst bevatte een prachtig bedrag van 76,89 euro. Wij, als leden en oud-leden van De Zwaluw gaan ons uiterste best doen om het gegeven vertrouwen waar te maken!

25

Carmen Van Eck

Heel veel succes met de voorbereiding en de dag zelf!

10

Emile, Cynthia, Luka En Niek

Heel veel succes!

10

Mga Graat

Jeroen wij zijn super trots op jou. En we geloven in jou. Opgeven is geen optie. Dikke kus Opa en Oma

25

Willy Enwilliam Kuijpers

Succes!!

26

Inge

Super Jeroen! De eerste keer al volbracht.. ??

15

Mike

75

Donaties Pronkzitting!

Dank aan alle mensen die een donatie hebben geleverd met de pronkzitting!! Speciaal dank aan Gerry Fransen voor een mooi bedrag van €50

10

Marieke Elbers

Succes mannen!

10

Opa En Oma Graat

Zet hem op Jeroen, je kunt het

30

Anonymous

50

Fam. Van Sambeek

21

Dennis Titselaar

Succes!

25

Bert Rutten

Succes jongen.

10

Judith Rooijakkers-toll

Heel veel succes met jullie uitdaging en het ophalen van het streefbedrag !

106

Jan & Annie Kersten

Samen gaan jullie winnen............... Top naar de Top!!

56

Toon Grutters

Jongens,minimaal 6x

21

Erwin En Mieke Kersten

Hé Maurice, En ben je er klaar voor? Wij wensen je ontzettend veel succes ! Zet hem op!

25

Astrid Noije

30

Camiel & Lizzy

Succes maat, onze steun heb je! Zet hem op!??

25

Anuska Boogaard

Go for it Harm! Super mooi dat je dit doet!

20

Ingrid Stulp

Heel veel succes en vooral plezier met deze geweldige uitdaging! Goed bezig!!!

50

Anonymous

Goed initiatief! Heel veel succes!

25

Bert En Tiny Swinkels

Paul heel veel succes met de voorbereidingen

21

Michel

Kei goed Harm. Voor elke bocht een bijdrage ?

10

Cpmj Van Iersel

Succes Maurice volgend jaar

21

Erwin En Mieke Kersten

Hi Harm, En ben je er klaar voor? We wensen je heel veel succes! Zet hem op!

2.5k

Anonymous

Veel succes

50

Peter Kuijpers

10

Inge Thielen

Super dat je dit doet Jeroen! Heel veel succes :)

21

Bijsmans Bijsmans

25

Lily Van Noije

Succes, Maurice

10

Egbert Noije

Maurice ,zet hem op en succes

21

Sander Berends

Succes Paul!! Echt superknap dat je deze uitdaging aangaat. En dat niet alleen!! Ik weet zeker dat je nog slaagt in die uitdaging ook!!

10

Rieky En Luc. Hermens

Succes kanjers jullie kunnen het

13

Gert Coenen

Succes Harm deze week! Ook de rest vd Wortels.

26

Familie Philipse

Geweldig dat je dit doet! Succes

26

Linda Lamers

Topinitiatief! Succes gewenst. Ga er vooral ook van genieten, ondanks het verdrietige randje.

206

Natasja Bloem

En ik ben trots op en blij met jou ❤️ Echt super dat jullie meedoen!!

30

Gijs P.

Sterkte met het verlies Paul. Het zal in meer dan alleen sportief opzicht een zware tocht zijn. Veel respect!

50

Kersten Assurantiën

Succes heren!!!

10

Opa En Oma Graat

5

Thije Klein Nijenhuis

Succes wachtmeester!

20

Annie Oma Nellissen

Jeroen, heel veel succes met het lopen voor je goede doel. OMA

20

Robert Cornelissen

10

Stijn Jansen

Succes G!!

15

Anonymous

Deze ziekte moet voor eens en altijd de wereld uit. Wat een mooi gebaar van je. Heel veel succes en geniet ook van deze bijzondere uitdaging.

25

Rens Dhr De Deugd

1.07k

Donaties Afscheid Janske Van Asten

Afgelopen dinsdag, 22 januari hebben we afscheid genomen van Janske van Asten, moeder van Jos en Paul. Op uitdrukkelijk verzoek van Janske is bij de afscheidsdienst verzocht om in plaats van bloemen een donatie voor Alpe d'HuZes mee te nemen. En aan dat verzoek is gehoor gegeven! Het prachtige bedrag van 1.074,95 is daar gedoneerd. Namens de hele familie, bedankt!

5

Tim Hendriks

Heel veel succes Maurice!

10

Opa En Oma Graat

Zet hem op Jeroentje

26

De Klas Van Juul, Groep 5 ‘t Telraam

Namens groep 5 en de leerkrachten van groep 5 van ‘t Telraam wensen wij Harm veel succes! “opgeven is geen optie Harm” go go go! ?

21

Tilly En Geert Thielen

Succes!

21

Willem Kranenbroek

Succes! ??

50

Rianne Eberhard

Zet em op mannen! ??

5

Tim Hendriks

Heel veel succes Harm!

56

Marieke Verhoef

Hoi Paul, Mooi hoe je samen met collega's 'met ieder hun eigen verhaal' zoals je zei, dit aangaat. Een mooiere manier van verwerken en alles een plekje geven is er niet. Goed gedaan. Groet Marieke

56

Marieke Vossen

Zet hem op. Hoop dat jullie net zo goed gaan als die wortels in mijn tuin!

42

Jos Asten

20

Hans/ria Toll

Succes!

66

Henriet Heijligers

Een mooi initiatie: heel veel succes!

10

Michel Van Heusden

Succes Paul, zet 'm op!

66

Henk En Annie

100

Joke Hurk

Paul en Jos heel veel succes gewenst.

25

Bert Entiny Swinkels

Jos Heel veel succes met de voorbereidingen.

21

Tineke Haas

10

Inge Jagers-balduk

Succes Paul! Go for it

21

Natalia Ruiz Oud

Dank je wel voor je inzet! Veel kracht en succes!

20

Jan Lintzen

Top Maurice Succes met trainen Jan en Will Lintzen

10

Harriet Van Noije

Maurice, het duurt nog wel even, maar veel succes gewenst. Je kunt het kanjer.

20

Fenne

175

Vriendengroep Paul En Helga

Hoi, Paul. We leven met jou, met Helga, Thijs, Maud en de rest van de familie mee. Deze steun is namens je vriendengroep!!! Heel veel sterkte. En heel veel succes straks in de Franse Alpen!!

66

Tineke De Haas

10

Jort

Succes kerel??!

50

Mia Stevens

Jeroen, hierbij een donatie van ons. Heel belangrijk dat er veel onderzoek gedaan wordt naar deze verschrikkelijke ziekte. Net als jij heb ik ook dierbare verloren aan kanker en wil je daarom graag sponsoren. Veel succes samen met de voorbereidingen.

66

Sportcafé Oeffelt

Heren We hebben met ons team gedacht jullie te ondersteunen. Heel veel succes bij jullie prestatie. Groeten uut Oeffelt en omstreken

26

Anonymous

Groot respect!

75

Familie / Kinderen Frans Van Asten

voor bloemen zou de familie Van Asten anders € 150 betalen. Nu dus een storting voor Alpe d'Huzes, € 75 op jouw naam en € 75 op mijn naam

5

Arno Koster

200

Jrnl Sieraden

Met dank aan iedereen die een armbandje van ons heeft gekocht. Een mooi totaalbedrag voor het goede doel! Zet ‘m op mannen. We komen jullie aanmoedigen ?

25

René Van Willigen

Succes Paul!

100

Gennipschrieks

Fiets ze en heel veel sterkte toegewenst

21

Dries & Marieke

Succes Paul, goed initiatief!!

10

Maaike Jans

Respect!!!

25

Linda Swinkels

Heel veel succes Paul!!

21

Willem Kranenbroek

Succes! ??

56

Arjen Boersma

Mooi doel en heel veel succes Gr Arjen

30

Senøvwa Mollen

Succes Wachtmeester

41

De Smul Oeffelt

Dank Ted, Tjong en bezoekers van de Smul voor jullie bijdrage!

10

Bart Abbenh

Succes Jeroen

100

Anonymous

Veel succes

20

Roel Wegberg

Succes pareltje!!

10

Henny Van Dommelen

Heel veel succes.

21

Dries

succes paul je kunt het. zal je steunen in wat ik ook maar voor je kan betekenen

26

Bas Van As

Harm, Mooie actie, mooi doel! Heel veel succes in juni. Maar ga ook vooral genieten op die berg.

26

Anonymous

50

Christel Hendriks

50

Gertruud Verduijn

Zet hem op, heel veel succes!

25

Anonymous

Succes en respect!!

21

Ferry Van Amstel

Goed initiatief mannen. Zet hem op!!

105

Anonymous

Denk aan het motto : Opgeven is geen optie !!!

100

Peter En Janske Van Asten

Paul, zet 'm op!

15

Geraar En Marga Titselaar

Succes topper!

10

Van Bronckhorst Van Bronckhorst

20

Anonymous

180

Lars Bitter

Succes wachtmeester groetjes soldaat de bitter en familie

20

Bijsmans

100

Maurice Van Der Kraan

Hoi Harm. Cindy en Maurice wensen je veel succes met dit geweldige initiatief om de vreselijke ziekte kanker uit de wereld te helpen. Harm vergeet niet te genieten van de tocht naar boven want dat is prachtig met al die mensen zoals jij. Als je terug bent kunnen we jouw en mijn ervaring mischien een keer delen ? ZET HEM OP HARM.

30

Silvie Wijnhofen

Heel veel succes!

250

Ashorst Bv

Jos, Kop in de wind en stampen op die pedalen...Anders kom je er niet. Groetjes en veel succes, Nelly van Asten en kinderen.

56

Henk

Paul, succes met hetrealiseren van deze uitdaging voor het goede doel!

21

Sander Van Den Heetcamp

Succes/sterkte/go for it!!

66

Twan Driessen

Topper.. succes ?

27

John Sanders

Succes!

56

Anonymous

Beetje mosterd na de maaltijd, deze donatie, maar wel

13

Gert Coenen

Succes Paul deze week! Ook de rest van de Wortels.

50

Martijn & Marjon Vd Pol

Zet ‘m op! Je weet waar je t voor doet!

50

Joost Lamers

250

Arent Van Dijk

Mooie uitdaging, zeker als je de motivatie en de achtergronden kent. Heel veel succes!!!

10

Sjors Geelen

Als je eens wilt komen trainen tegen de Utrechtse Heuvelrug, dan laat maar weten.. ploeter graag eens mee ?

15

Anonymous

Veel succes met fietsen. Laat me weten hoe het gegaan is. Groeten van ons allen.

26

Sander Berg

Topper!!

50

Anonymous

21

Ivonne

HEEEEEEEEL veel succes!

100

Inge Miggiels

Wat een super actie Harm. Veel suc6 met je team. Go for it brother Marcel Inge Annemijn en Hayke

5

Tim Hendriks

Heel veel succes met de actie!

10

Ren En Cisca Weel E

66

Piet

Kei goed!!! succes

26

Anonymous

Paul ,Jos, Harm ,Jeroen en Maurice ik wens jullie heel veel succes met deze geweldige aktie . Groetjes Gerda

21

Sjanie Deelen

Succes!!

10

Emile, Cynthia, Luka En Niek

Heel veel succes!

25

Linda Swinkels

Heel veel succes Jos!

30

Liesbeth En Mark Dinnissen

Succes Paul!! Grote uitdaging!!

206

Maaike Martens

Super trots op jou topper!!!

21

Waldo Schrijer

Heel veel succes!

30

Kms School Zuid Pot

Donatie van het potje van uit de school!!

21

Pet Voss

Dat wordt rennen met die korte beentjes ?, succes maat ! X

50

Cas En Evy

Heel veel succes maat! Met dit mooie doel moet het wel lukken!

21

Marjolein Van Doorne

10

Coby Pijnenburg

Stoer van je dat je meedoet voor het goede doel. heel veel succes lieve groetjes tante coby

21

Gertjan Spierenburg

Zet hem op! Succes!

10

Sld Verstegen Verstegen

Respect wachtmeester! Het gaat je lukken! Heb hem gedeeld op facebook! Gr sld verstegen sz 3pel

50

Ben Martens

Succes, ga ervoor Gr Ben en Irene

50

Ben Martens

Succes Kerst bonus Henny

10

Joop En Anne-marie Martens

Mannen, heel veel succes, we zijn trots op jullie!!’

196

Ntvnglrp

Paul bij halen 6x vul ik aan naar streefbedrag

10

Francesco Grutters

Succes Jos,??

20

Elly Vereyken

Gecondoleerd met het verlies van je moeder. Heel veel sterkte en succes met de sportieve actie tegen kanker.

10

Nelleke Willems

Zo zie je nog eens bekenden op een flyer bij 't Smulhuukske haha! Bij deze ook mijn donatie. Heel veel succes en vooral ook genieten van de ervaring, vond het heel indrukwekkend en iets om nooit te vergeten! Enne ik verwacht wel dat je mijn 4x uit 2013 overtreft he! ;) Zet em op!!

10

Tom & Lisan

Succes Jeroen! Liefs, Tom en Lisan

25

Bas En Lisette

Kom op kerel! Ff die berg op bikkelen ? succes van ons!

75

Familie / Kinderen Frans Van Asten

21

Pasquale & Wilma

Super dat je dit doet Harm! ??

10

Erik & Elly

Stoer!!

15

Jeanne En Piet De Buren

succes

56

Van Den Pol Beheer Bv

Opgeven is geen optie Jos. Geniet van dit meer dan bijzondere evenement waar de kern geraakt wordt en kleine dingen weer groot en bijzonder zijn

50

Wesley

Zet hem op topper. Ik weet hoe het is om deel uit te maken van de bijzondere alpe d'huzes week, en er ook te mogen fietsen. Geniet ervan

26

Anonymous

20

Wilma Slotboom

Superveel succes Paul, broer en vrienden; we leven mee!

10

Rob En Ria Van Luijk

Kom op menneke ,je kan het !!!

25

Nicole Swinkels

Heel veel succes, zet hem op!!

30

Harm En Myrthe

Goed bezig vriend! Succes allemaal!

30

Anonymous

Veel succes met de training en de klim zelf

25

Nicole Swinkels

Heel veel succes, zet hem op!!

20

Osendarp Osendarp

100

Hans En Elvira

Geweldig dat je dit doet! Zet hem op!

25

Henk En Anneke Van Berkel

21

Erwin En Mieke Kersten

Hi Jos, En ben je er klaar voor? We wensen je heel veel succes! Zet hem op

20

Fam. Van Der Locht

Hoi Paul, veel succes van de week. Ik heb even gewacht maar heb er nu vertrouwen in dat het gaat lukken :). Ik had graag nog eens mee gefietst maar dat komt later wel. Succes!!!!

21

Cor Nooje

26

Martijn Martens

Je kan het knul! Ik was al trots op je, maar als je het gaat halen nog een beetje meer... Xxx

15

Jeanne En Piet De Buren

succes

56

Familie De Kleijne

Kanjer, jij gaat het doen ! ! Super tots op jou.

12

Rien Van Engelenburg

in juni 2009 ging ik 6x omhoog en 6 keer omlaag....nu is het jouw beurt ;-) maar natuurlijk respect dat je dit gaat doen, want ik weet hoeveel tijd, energie en moeite het kost om zo een prestatie te leveren

25

Hetty En Jo

Geweldig Harm dat je dit gaat doen. We hebben alle vertrouwen in jou dat je het haalt, en we weten waarom je het doet, go for it!

222

Sebastiaan Julian Iris En Lieke Miggiels

We zijn supertrots!

5

Tim Hendriks

Paul heel veel succes!

10

Leon Kerstens

Succes Paul !

5

Merijn Elbers

Succes bruurs!!!

10

Johan Martens

Mannen heel veel succes. ''Samen sterk"

45

Basisschool Het Telraam, Groep 7

Veel succes!

56

Anonymous

Veel succes.

56

Bas

Gefeliciteerd met de prachtige prestatie! Bijna de donatie vergeten maar gelukkig kan het nu ook nog.

20

Theo Wijgers

heel veel sterkte Maurice

50

Anonymous

25

Ron Lambregts

Hoi Paul, nog even en het is zover. De laatste loodjes zijn het zwaarst, maar ik ben er van overtuigd dat het je gaat lukken! Suc6

25

René Visser

Succes! Ain't no mountain high enough!

250

Ashorst Bv

Paul, Kop in de wind en stampen op die pedalen...Anders kom je er niet. Groetjes en veel succes, Nelly van Asten en kinderen.

15

Kris En Linda Van Den Bogaard

Go get them Paulus!

21

Chiel En Lizette Morren

Veel succes Paul! Super actie!

50

Blondies

Zet em op jongens. Voor Janske. ❤️

50

Anonymous

Heel goed initiatief! Veel succes!

10

Francesco Grutters

Succes Paul??

66

Dirk Lamers

Mannen mooi dat jullie dit doen. Veel succes

50

Roy Bloem

Heelveel succes!

25

Collega’s Colt (roos, Sjaak, Aad, Mario En Jon)

Heel veel succes! Groet, Collega’s Hans (Roos, Aad, Mario,Sjaak en Jon)

100

Hardzat

Dank Kees Swaans, collega bij ProRail. Samen met de mensen van en achter Hardzat een prachtige donatie mogen ontvangen. Super!

30

Dave Grutters

Mannen allemaal heel veel succes.

246

Kerstbomen Oeffelt

Hierbij de giften van lieve betrokken mensen uit de regio, die jullie een steuntje in de rug willen geven. Succes

10

Kees Appels

Zet hem op wachtmeester Martens met deze actie voor dit mooie goede doel!

9

Brekelmans Brekelmans

21

Ellie Nellissen

Succes schoonzoon

5

Tim Hendriks

Heel veel succes Jos!

66

Thea Hermans

Show more