Alida Leeuw

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Opgeven is geen optie, maar het doorgaan mag best zo gemakkelijk mogelijk gemaakt worden. Daarom ga ik die berg op "al mot ik krupe zoals ze hier in Nijmegen zeggen. Er is nog zoveel onderzoek nodig!

In 2017 was ik op de berg, ik was er de zondag voor de Alpe D'huzes om een heel mooi mens de berg op te zien lopen die ik had mogen coachen op weg er naar toe. Ik zat achter op de motor want zelf lopen was geen optie, (ik heb namelijk een hekel aan bergop lopen.surprised) De maandag erna vertrokken we weer. Nog niet eens met het gevoel dat we iets gingen missen, tenslotte was het doel bereikt. Toen was het doel Jannemieke boven te zien komen, nu wil ik gewoon zoveel mogelijk geld ophalen om al die mooie mensen die ik inmiddels ontmoet heb te helpen hun doel te bereiken.

Al die mensen die ik de afgelopen jaren geholpen heb om hun eigen doelen te bereiken wil ik vragen te doneren om mij nu te helpen mijn doel te bereiken.

 

 

 

 

 

My Updates

Looptechniek training

Op 3 maart om 10.30 gaan wij een looptechniek training geven in Lent bij Nijmegen, de exacte locatie volgt nog. De opbrengst á € 10,-- p.p. gaat volledig naar Alp D'huzes.

 

Meld je nu aan via: info@beweegjevitaal.nl

Hij is er!

Wie? De zon natuurlijk! Wat ziet de wereld er toch anders uit als het zonnetje schijnt. De mensen komen niet alleen naar buiten, ze zijn ook gelijjk vrolijker. Komt dat omdat ik altijd zo blij wordt van de zon of heeft iedereen dat?

Maar nu hij er is, wordt het ook wel tijd om aan de bak te gaan, genoeg smoesjes verzonnen, tijd om heuvels op te zoeken hier in Nijmegen. Er zijn er genoeg maar met mijn heuvelop allergie is er altijd wel een reden om een andere richting op te lopen.

Tijd om een plan te maken om in ieder geval te zorgen dat ik sterker wordt, dus hulp gevraagd aan een krachtbikkel voor gerichte kracht oefeningen voor mijn grote uidaging. Zo niet leuk maar...... als de zon schijnt kan ik dat ook buiten doen. Plan maken en doen! De eerste keer voelt misschien raar maar daarna? OK Plan staat!

Maar ja die berg op moet ik wel hardlopen van mezelf. Nou ben ik een expert in het mensen leren lopen in hun eigen tempo. Knop om en gebruik maken van de technieken die ik voor mijn trainingen gebruik. Dus ook het volgende plan was geboren. Beginnen met 1 heuvel(tje) en die in mijn trainingen opnemen en registreren in welk tempo ik kan blijven lopen tot bovenaan zonder naar dat stemmetje in mijn hoofd te luisteren dat zegt dat ik niet heuvelop kan lopen. Vandaag nog maar 1 keer een klein stukje gewandeld...............nog 1 week te gaan en dan moet ik van mezelf naar de volgende (iets langere) heuvel. 

Ik ben zo blij dat cool hij er is, dat geeft me dat beetje extra energie.

 

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus!

 

 

 

Thank you to my Sponsors

50

Pieter Geluk

10

Willemien Hegger

Succes!

25

Opa’s Kunstgebit

Zet hem op kanjer!!!!

10

Kim Crolla

Zet hem op, je kan het!

10

Nicole Van den Bos

Succes!!!!

21

Administratriekantoor Kop

Echt een topper voor het leven. In 2003 heeft Alida mij begeleid om 8 km ongetraind te lopen, Aanleiding was dat mijn vriend daarvoor was overleden en ik heb had beloofd m te lopen. Dat deed ik. Zonder Alida was me dit nooit gelukt.

10

Rob Lamers

Hey Alida, Héél goed dat je dit doet! Ik heb een paar jaar geleden de Stelvio in Italië gedaan om geld in te zamelen voor onderzoekm dat was een geweldige ervaring. Succes met inzamelen en lopen! Groeten, Rob

21

Wilma Peters-bakker

Heel verl succes! Topper 💪

42

Jannemieke

42 = 21 bochten voor jou en 21 bochten voor mij. Ik vind het fantastisch dat je dit gaat doen... dat WE dit gaan doen... xxx Jannemieke

50

Gerard Van den Top

Heel veel succes met de voorbereidingen voor dit prachtige evenement. Wie weet kom ik je aanmoedigen.

10

Saskia

Top dat je dit doet, Alida. Succes !

21

Ellen Baart

Voor de meest toffe trainster van de regio Nijmegen - Arnhem! En hoe geweldig is het dat je dit voor dit doel doet, chapeau!

180

Donatie HeteRUNners en Reflex

Donaties van de HeteRUNners: Nicole, Lisa, Ilse, Mendy, Nicole C, Erica, Marjo, Geraldine, Krista, Gerbert en van Niek (Reflex)

15

Debby Nijenhuis

Lieve Alida, wat ben je toch een top mens! Alle positiviteit die jij hebt voor het leven, hardlopen en de liefde ❤ daar kunnen heel veel mensen nog wat van leren. Wat ben ik ontzettend trots dat jij, mijn juf😉 dit gaat doen voor dit mooie doel. Zet hem op, succes met de voorbereidingen en ik weet zeker dat je het kan!💋

50

Van lunen adviesgroep

Heel veel succes!

35

Ineke Raaijman-Aarns

12 jaar geleden stond ons leven compleet op z’n kop als gevolg van kanker, nu gaat alles, met bepaalde beperkingen, heel goed. Dat wensen wij andere mensen ook!!! Succes Alida!

Show more