Aliene Danen

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

My Activity Tracking

95
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

My Updates

Op naar 2019!

Ja, ja......ik weet het.....ik roep/riep al een aantal jaar, dat we zouden afsluiten en ons op andere doelen zouden gaan storten. Maar zodra je in Frankrijk ben, dan kan je niet anders om gelijk over het volgend jaar te hebben.

Het is onbeschrijvelijk wat daar gebeurt.....

Na een jaar fietsend omhoog gegaan in 2014 met Tesse, 2016 lopend met Lizze en 2018 deels rennend met Lizze.

Dit wordt onze 8e deelname aan AD6 en gaan we SAMEN de finish over, we gaan lopend omhoog met z'n 4en en wellicht gaat Jacco nog een keer met de fiets!

1e Deelnemersbijeenkomst

Vandaag stond de eerste deelnemersbijeenkomst op het programma bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein. We gingen met z`n 3en, want Tesse kon de hele dag oppassen.

Zodra we binnenkwamen, voelde we gelijk de fijne AD6sfeer en werden er link wat knuffels uit gereikt.

Om 10.30 uur begon de saamhoringheidssessie, indrukwekkende verhalen en natuurlijk kwam Maarten Peters weer zingen. Wat blijft dat toch mooi, heel de zaal muisstil als Maarten aan het praten is. Maar zodra hij begint te zingen, heeft hij toch een fantastich koor (AD6ers).

Vorig weekend bereikte ons het droevige bericht dat Maarten was overleden. Maarten, zijn vrouw Monique en wat vrienden stonden ons eerste jaar (2012) bij ons op de camping. Ik kwam met Monique in gesprek (we raakten niet uitgepraat, als partners vaan (ex) kankerpatienten) en bleven in Nederland elkaar volgen via Facebook. Via de mail kregen we te lezen dat het bij Maarten later toch weer mis was. Jaren van chemo`s en bestralingen en bezoeken aan het AVLziekenhuis volgenden. Maarten ging op het laatst hard achteruit en overleed vorig weekendcry.

We branden ook voor Maarten en zijn liefdevolle gezin een kaars op de Alpe......

 

(foto Jannemieke Termeer)

Trainen enzo!

December 2018! Nog 6 maanden en dan zijn we weer Frankrijk! Aan de ene kant denk ik, dat duurt nog een tijd! Maar deze feestmaand vliegt voorbij en dan is zo nog maar 5 maanden...

Dus ik/we moet(en) aan de bak. Ik loop nog steeds hard, minimaal 2 keer per week (liefst 3 keer) en zit geregeld op de spinningfiets. Mobiliteits-training en core-training probeer ik ook 2 keer per week te doen! De wandelschoenen gaan ook geregeld aan, maar eigenlijk te weinig. Binnenkort maar eens opzoek naar leuke wandelingen van minimaal 10 km en het liefst met wat klimmetjes.

We zijn ook druk met het bedenken en uitvoeren van diverse acties, omzo sponsorgeld voor AD6/KWF binnen te krijgen!

Uiteraard kan er ook SPONTAAN gedoneerd worden via de actiepagina!

Thank you to my Sponsors

8

Anonymous

Succes!!

10

Anonymous

10

Malou van Kouwen

Show more