Participant Login

Anja de Bruin

Heeft deelgenomen in 6 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee voor Lilian. Ik doe mee voor Michael. Ik doe mee voor Jolanda. Ik doe mee voor Marion. 

Ik doe mee voor al die mensen die ' aangeraakt' zijn door het spook wat kanker heet.

Ik doe mee omdat ik, nadat het spook mij heeft aangeraakt, wel een toekomst bleef behouden, omdat anderen een droom hadden en deze droom aan het verwezenlijken zijn. Daar wil ik deel van uitmaken.

Daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Dansen in de regen.........

Komende maand is het weer Mammografie-maand. Een handeling en wachten op uitslag, waar ik gelukkig steeds minder tegen op zie of spanning over heb. In die zin rammelt ‘ het spook’  na 6 jaar, minder luidruchtig in de kast, dan in het verleden. Ik hoop in 2019 ook dat ik mijn controles mag verlengen naar 1 x in de 2 jaar. 
 
Het gaat mij goed. Ik voel mij prima. De mindere dagen mogen er zijn, zonder dat ik donderwolken in de verte zie. Hoe anders kan het zijn....
In de afgelopen weken heb ik helaas een aantal keren bericht gekregen van mensen die ik zijdelings ken, waarbij ‘ het spook’ ineens totaal onverwachts voor de deur staat. Berichten van mensen waarbij ‘ het spook’  in de kast zich stilletjes hield, maar waarbij het ineens toch een kiertje in de kast vond om zich elders te manifesteren. 
 
In het leven van deze mensen is het ineens donker geworden. Zijn er momenten dat de stilte in hun hart en hoofd zich vult met angsten, met vragen, met boosheid en verdriet. Het onweer dreigt en schuilen tegen de storm is bijna niet mogelijk………
 
Het is op die momenten dat ik weet waarvoor ik straks in Frankrijk wil zijn. Waarom ik geld bijeen wil halen. 
Zodat we in de toekomst, als het ‘noodweer’  dreigt, steeds vaker mensen een ‘paraplu’ aan kunnen reiken waarmee ze dansend in de regen kunnen staan, terwijl de storm raast………….

 

Met dank aan Ciara Kuurstra voor het mogen gebruiken van haar foto, onlangs in Ierland gemaakt.  

Thank you to my Sponsors

50

Anonymous

S6 weer met deze mooie manier om mensen te helpen!

1

Anja De Bruin

test

2

Js Massagetherapie

Succes Anja! Ook een appeltje voor jou

20

Karin Troost-kerkhof

De eerste donatie op jouw pagina, in herinnering aan Chris*

20

Ester & Eric De Vries

Enorm veel succes weer Anja! Liefs Eric & Ester

Show more