Annet Zunnebeld-Tuten

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

 

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om kanker te hebben. Ik ben nog elke dag dankbaar voor alle behandelingen die ik mocht ondergaan de afgelopen twee jaren. Het was fysiek zwaar, maar mentaal ook best pittig. En niet alleen voor mij maar zeker ook voor de dierbaren om mij heen. Kanker heb je niet alleen. Maar we zijn er doorheen gekomen.

En nu...ga ik fietsen! Samen met Chris en Ruben ga ik die berg op! We gaan hiermee geld ophalen voor KWF - kankeronderzoek. Elke euro is van harte welkom! 

Wil jij mij steunen? 

 

 

 

My Updates

Het begin is er

15-10-'18: De actiepagina is inmiddels gelanceerd. De kop is eraf! De eerste donaties druppelen binnen. Ik kan alleen maar zeggen...GEWELDIG! Wij voelen ons enorm gesteund. Applaus voor alle early birds. Top! 

Fietskilometers maken

03-11-'18: Niet te veel, niet te weinig sporten/fietsen. Het is nog even zoeken naar de balans. Maar de bedoeling is wel de herfst en winter gewoon door te fietsen. Vandaag een mooie rit gemaakt van 50 km. Lekker fris weer. Een goede winterbroek en hoezen over de schoenen doen wonderen. En met zulke uitzichten onderweg is het fietsen zeker geen straf. 

Appartement in Huez

21-11-'18: Het was flink zoeken, maar het appartement is geboekt. Voor 3 nachten hebben we hopelijk een goed onderkomen in Frankrijk! Fijn dat we een plek hebben kunnen vinden in ieder geval. We waren duidelijk niet de enige die op zoek waren ;) 

Goedgekeurd

Eind januari '19: Een medische keuring is niet meer verplicht, wordt wel geadviseerd en ik heb mij laten keuren een kleine drie weken geleden. Gestart met allerlei metingen en geeindigd met een fietstest. Met het zicht op een grote foto van het medisch team vanuit Isala die mee deed aan Alpe D'HuZes in 2008. De sportarts die mijn fietstest afnam stond ook op de foto, hij was er bij. Leuk om de verhalen te horen hoe bijzonder het was geweest en ondertussen fietste ik mij het snot voor de ogen. Uitslag; Goedgekeurd! Geen medische redenen aangetoond waarom ik niet mee zou kunnen doen. Toch fijn! 

Iets om naar uit te kijken

07-03-'19: Wat is het fijn om uit te kijken naar dit evenement. Nog een paar maanden en dan is het zover. We gaan het hoe dan ook meemaken! Joh, ik heb er gewoon enorm veel zin in.   

Voorbereiding

08-04-'19: Tijdens het fietsen in Zuid-Limburg afgelopen weekend dacht ik vaak aan de naderende Alpe d'HuZes. Hoe zal het 6 juni gaan? Fietsen in Limburg is prachtig, maar soms al best pittig. Wat als we straks 14 km alleen maar gaan klimmen? Oef, dat wordt afzien. Ik kom heus wel een keer boven, maar natuurlijk wil ik ook graag 2 of 3 keer omhoog fietsen. Dat wordt nog een uitdaging! De komende weken ga ik door met de voorbereidingen, wat inhoud blijven fietsen. En ondertussen ben ik gewoon enorm blij dat we het KWF een handje mogen helpen aan een mooi bedrag voor nieuwe onderzoeken.  

Kick-off nadert

02-05-'19: De Kick-off van Alpe d'HuZes is aanstaande zondag in Papendal. We gaan er heen! Even goed de sfeer opsuiven en onze fietskleding ophalen. Nog een paar regeldingen te gaan; maaltijden bestellen voor die dagen in Huez, 2e deel betaling appartement regelen, een paar keer een grote ronde fietsen nog met wat klimmetjes erin. En dan moet het voldoende zijn. Nog 1 maand te gaan. Spannend en leuk!! 

Thank you to my Sponsors

30

Tanja Holtmaat

Hardstikke goed van je dat je dit doet. heel veel succes volgend jaar op die berg.

10

Moriann Bos

Wat ontzettend knap zeg! Zet hem op Annet!💪

21

Wieke Klaver

Heel veel succes gewenst!

15

Gerbert en Carla Bisschop Bisschop

Heel veel succes!!

10

Barbara & Richard Hofstede

10

Berber Bouwhuis

Succes Annet!!

33

Jacquelien Nijboer

Deze is voor bocht 21: met je (Lance) Arm strong vooruit naar de top!

50

Adrian, Karin, Lieke en Anouk

Ook al is de tocht nog niet begonnen, we vinden je nu al een topper !!!!! Veel succes en zet 'm op.

5

Janic Hulst

Wat super knap dat je dit gaat doen! Natuurlijk sponsor ik je. Alle beetje helpen toch 😊! Heel erg veel succes en plezier met alle voorbereidingen!

25

Anonymous

Annet enorm veel succes met deze bijzondere uitdaging!!! Hartelijke groet Wim en Ali Lensink

15

Kim Guldemond

15

Wim & Marietje Nijboer

Wat ontzettend knap dat jullie dit gaan doen! Heel veel succes!

100

Pa en Ma Tuten

Annet zet hem op, je kunt het, blijven door trappen.

10

Anonymous

Tuurlijk steun ik je. Zet m op. Mooi dat je dit doet!

56

Henk en Janny Brinkhuis

66

Mark en Vanessa Tuten

We vinden je een topper. 👍1 x de berg op zou al super knap zijn. Het zal die dag maar regenen....😉. Veel succes, we staan hoe dan ook achter je! 😘❤

50

Joke Huisman

Suc6!!!!!!

21

Kim van Rhijn

Dit kun jij! Geniet ervan; van de voorbereidingen en de rit zelf. Zet ‘m op!

26

Anonymous

Hallo Annet, wat SuperSuper Geweldig dat je meedoet. Op naar de Top voor het goede Doel. Jij/jullie zijn kanjers en Heel veule succes met de laatste voorbereidingen en...... we leven met jullie mee op 6 juni 2019. TOITOITOI

25

De Sparreboompjes

Succes, topper!!!

25

Bianca en Patrick van der Kolk

Annet... je bent een topper! We zijn geemotioneerd door je verhaal... en voor ons (in de familie) helaas ook herkenbaar! Zet hem op!!! Liefs Bianca en Patrick (van Lynn en Daan ;))

15

Helen

Heel veel succes!!

26

Eddy en Arina

Ruben, Annet en Chris heel veel succes.

25

Robbert Brinkhuis

Super goed initiatief!! Zet hem op en heel erg veel succes!!

50

Henk en Mieneke Kemper

Wat mooi dat jullie dit samen doen. Veel succes.

56

Mark Tuten

5

Anonymous

56

Jan en geertje Hogeboom

Veel succes ruben en annet

50

Karina lap

succes!

15

Pakkal Hutten

Chapeau! Nu al.

25

Remco en Bea Huisman

Succes!!!!

10

Josita en Jolien

Heel veel succes! Zet hem op met zijn allen!

10

Bea&Joahn

Succes

15

Wilfred & Monique Spijkerman

Heel veel succes, nu met de voorbereidingen en straks op de berg!

21

Anonymous

Lieve Annet Wat een ik jou onwijs veel succes! Voor jou ligt er al een hele weg achter je en nu fiets je om meer mensen te helpen genezen. In gedachten trap ik met je mee de berg op!

Show more