Annet Zunnebeld-Tuten

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

 

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om kanker te hebben. Ik ben nog elke dag dankbaar voor alle behandelingen die ik mocht ondergaan de afgelopen twee jaren. Het was fysiek zwaar. Maar ook mentaal erg pittig. En niet alleen voor mij maar zeker ook voor de dierbaren om mij heen. Kanker heb je niet alleen. Maar we zijn er doorheen gekomen.

En nu...ga ik fietsen!! Hiermee geld ophalen voor KWF - kankeronderzoek.

Wil jij mij steunen? 

 

 

 

My Updates

Het begin is er

15-10-'18: De actiepagina is inmiddels gelanceerd. De kop is eraf! De eerste donaties druppelen binnen. Ik kan alleen maar zeggen...GEWELDIG! Wij voelen ons enorm gesteund. Applaus voor alle early birds. Top! 

Fietskilometers maken

03-11-'18: Niet te veel, niet te weinig sporten/fietsen. Het is nog even zoeken naar de balans. Maar de bedoeling is wel de herfst en winter gewoon door te fietsen. Vandaag een mooie rit gemaakt van 50 km. Lekker fris weer. Een goede winterbroek en hoezen over de schoenen doen wonderen. En met zulke uitzichten onderweg is het fietsen zeker geen straf. 

Appartement in Huez

21-11-'18: Het was flink zoeken, maar het appartement is geboekt. Voor 3 nachten hebben we hopelijk een goed onderkomen in Frankrijk! Fijn dat we een plek hebben kunnen vinden in ieder geval. We waren duidelijk niet de enige die op zoek waren ;) 

Goedgekeurd

Eind januari '19: Een medische keuring is niet meer verplicht, wordt wel geadviseerd en ik heb mij laten keuren een kleine drie weken geleden. Gestart met allerlei metingen en geeindigd met een fietstest. Met het zicht op een grote foto van het medisch team vanuit Isala die mee deed aan Alpe D'HuZes in 2008. De sportarts die mijn fietstest afnam stond ook op de foto, hij was er bij. Leuk om de verhalen te horen hoe bijzonder het was geweest en ondertussen fietste ik mij het snot voor de ogen. Uitslag; Goedgekeurd! Geen medische redenen aangetoond waarom ik niet mee zou kunnen doen. Toch fijn! 

Thank you to my Sponsors

10

Berber Bouwhuis

Succes Annet!!

15

Wim & Marietje Nijboer

Wat ontzettend knap dat jullie dit gaan doen! Heel veel succes!

15

Kim Guldemond

10

Moriann Bos

Wat ontzettend knap zeg! Zet hem op Annet!💪

15

Wilfred & Monique Spijkerman

Heel veel succes, nu met de voorbereidingen en straks op de berg!

10

Anonymous

Tuurlijk steun ik je. Zet m op. Mooi dat je dit doet!

15

Helen

Heel veel succes!!

15

Pakkal Hutten

Chapeau! Nu al.

30

Tanja Holtmaat

Hardstikke goed van je dat je dit doet. heel veel succes volgend jaar op die berg.

21

Anonymous

Lieve Annet Wat een ik jou onwijs veel succes! Voor jou ligt er al een hele weg achter je en nu fiets je om meer mensen te helpen genezen. In gedachten trap ik met je mee de berg op!

25

De Sparreboompjes

Succes, topper!!!

33

Jacquelien Nijboer

Deze is voor bocht 21: met je (Lance) Arm strong vooruit naar de top!

5

Janic Hulst

Wat super knap dat je dit gaat doen! Natuurlijk sponsor ik je. Alle beetje helpen toch 😊! Heel erg veel succes en plezier met alle voorbereidingen!

5

Anonymous

50

Karina lap

succes!

25

Bianca en Patrick van der Kolk

Annet... je bent een topper! We zijn geemotioneerd door je verhaal... en voor ons (in de familie) helaas ook herkenbaar! Zet hem op!!! Liefs Bianca en Patrick (van Lynn en Daan ;))

21

Wieke Klaver

Heel veel succes gewenst!

66

Mark en Vanessa Tuten

We vinden je een topper. 👍1 x de berg op zou al super knap zijn. Het zal die dag maar regenen....😉. Veel succes, we staan hoe dan ook achter je! 😘❤

10

Josita en Jolien

Heel veel succes! Zet hem op met zijn allen!

21

Kim van Rhijn

Dit kun jij! Geniet ervan; van de voorbereidingen en de rit zelf. Zet ‘m op!

Show more