Annet Zunnebeld-Tuten

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om kanker te hebben. Ik ben nog elke dag dankbaar voor alle behandelingen die ik mocht ondergaan de afgelopen twee jaren. Het was fysiek zwaar. Maar ook mentaal erg pittig. En niet alleen voor mij maar zeker ook voor de dierbaren om mij heen. Kanker heb je niet alleen. Maar we zijn er doorheen gekomen. En nu...ga ik fietsen!! 

 

 

 

My Updates

Het begin is er

15-10-'18: De actiepagina is inmiddels gelanceerd. De kop is eraf! De eerste donaties druppelen binnen. Ik kan alleen maar zeggen...GEWELDIG! Wij voelen ons enorm gesteund. Applaus voor alle early birds. Top! 

Fietskilometers maken

03-11-'18: Niet te veel, niet te weinig sporten/fietsen. Het is nog even zoeken naar de balans. Maar de bedoeling is wel de herfst en winter gewoon door te fietsen. Vandaag een mooie rit gemaakt van 50 km. Lekker fris weer. Een goede winterbroek en hoezen over de schoenen doen wonderen. En met zulke uitzichten onderweg is het fietsen zeker geen straf. 

Appartement in Huez

21-11-'18: Het was flink zoeken, maar het appartement is geboekt. Voor 3 nachten hebben we hopelijk een goed onderkomen in Frankrijk! Fijn dat we een plek hebben kunnen vinden in ieder geval. We waren duidelijk niet de enige die op zoek waren ;) 

Thank you to my Sponsors

5

Anonymous

15

Pakkal Hutten

Chapeau! Nu al.

10

Anonymous

Tuurlijk steun ik je. Zet m op. Mooi dat je dit doet!

33

Jacquelien Nijboer

Deze is voor bocht 21: met je (Lance) Arm strong vooruit naar de top!

30

Tanja Holtmaat

Hardstikke goed van je dat je dit doet. heel veel succes volgend jaar op die berg.

25

De Sparreboompjes

Succes, topper!!!

10

Berber Bouwhuis

Succes Annet!!

66

Mark En Vanessa Tuten

We vinden je een topper. 👍1 x de berg op zou al super knap zijn. Het zal die dag maar regenen....😉. Veel succes, we staan hoe dan ook achter je! 😘❤

25

Bianca En Patrick Van Der Kolk

Annet... je bent een topper! We zijn geemotioneerd door je verhaal... en voor ons (in de familie) helaas ook herkenbaar! Zet hem op!!! Liefs Bianca en Patrick (van Lynn en Daan ;))

10

Josita En Jolien

Heel veel succes! Zet hem op met zijn allen!

5

Janic Hulst

Wat super knap dat je dit gaat doen! Natuurlijk sponsor ik je. Alle beetje helpen toch 😊! Heel erg veel succes en plezier met alle voorbereidingen!

Show more