Arjan van der Winkel

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

Alpe d'HuZes ... I'm Back!

Na 3 deelnames in 2014-2015-2016 is het toch weer gaan kriebelen. Ondanks mijn inzet op andere vlakken voor het KWF, zie ik deze deelname in 2019 als bekroning en afsluiting van het hoofdstuk Alpe d'HuZes. Hierna zal ik mij op landelijke KWF acties gaan richten. Dit neemt echter niet weg dat ik mij ook deze keer weer voor 200% ga inzetten om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen om Kanker de wereld uit te helpen. Helaas heeft de ziekte ook binnen onze familie de nodige slachtoffers geëist, waardoor de motivatie enkel maar is toegenomen. Er dient nog heel veel onderzoek verricht te worden naar de aard en oorzaken van Kanker en daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen? Dat kan op deze pagina, of neem contact met mij op; info-AvdWdesign@kpnmail.nl

My Updates

Alpe d'HuZes ... I'm back !

Na deelname in 2014,2015 en 2016 (foto) zal voor mij 2019 het (voorlopig dan toch) afsluitende jaar van deelname worden aan Alpe d'HuZes. Hierna ga ik mij richten op landelijke acties voor het KWF. Samen met mijn vriend en fietskameraad Maurice de Laat maak ik voor deze deelname deel uit van team Alpe du Best, waar ik in 2014 en 2016 ook deel van mocht uitmaken. Samen met hen proberen we wederom zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Alpe-d'Huzes-KWF.

Helaas is in mijn directe omgeving de ziekte Kanker de afgelopen jaren nadrukkelijk aanwezig geworden en heeft in dit jaar (2018) mijn schoonmoeder helaas de strijd tegen deze slopende ziekte op moeten geven. Gelukkig hebben wij dit met alle nabestaanden goed kunnen oppakken en hebben we ons gezamenlijk sterk gemaakt een laatste wens van Nia te vervullen en hebben we middels donaties ruim 300 euro mogen bijschrijven op het conto van Alpe d'HuZes. Iets waar zij trots op zou zijn geweest.

Al met al reden temeer ons dit jaar weer voor 200% te geven om deze editie van Alpe d'HuZes tot een succes te maken.

Volg mijn pagina regelmatig en blijf op de hoogte van de acties die ik (al dan niet met medewerking van andere teamleden) op touw ga zetten.

 

WORDT VERVOLGD...

Wielershirt 2018

 

Afgelopen weekeind een mooi kado mogen ontvangen van Marco van Nassau, één van de Team Captains van Alpe du Best.

Als dank voor de sponsoring op het wielershirt "Alpe d'HuZes 2018" werd ons een lijst overhandigd met daarin het wielershirt van het afgelopen jaar.  Marco Thanks!

Ook komend jaar sponsoren wij weer het wielershirt, met als groot verschil dat wij in 2019 zelf weer in het shirt zitten tijdens de beklimmingen.

Wilt u ook op het shirt staan of wilt u graag geinformeerd worden over één van de ander mogelijkheden om dit goede doel te sponsoren, neem dan kontakt via  info-AvdwDesign@kpnmail.nl

Wilt u een donatie geven, ga dan naar de "sponsor me" button boven aan deze pagina.

 "Opgeven is geen optie"

WOW die kwam van links !

Vanavond even volledig verstomd achter mijn laptop gezeten. Mijn vriend Roland Stoeken had mij een bedrag aan sponsoring toegezegd, maar wat hij vanavond als prive-persoon aan mij overmaakte is onvoorstelbaar. Hij vernam dat ik met toezeggingen op ongeveer 2225 aan bedrag zat.  en dit wilde hij afronden tot .....3000 EURO !!. En voegde direct de daad bij het woord.... ONGELOFELIJK. In een klap al ruim over de 2500 euro heen en dan ook nog eens toezeggingen op de achterhand hebben... en dat al in de eerste weken van Januari... ENORM BEDANKT HIERVOOR.. en dit verdient een aparte plaats in deze berichten-column 

66 days to go...and counting

Nog 66 dagen en dan ga ik voor het vierde jaar  de berg op. Als gevolg van de nodige toezeggingen en donaties heb ik reeds eerder mijn streef bedrag verhoogd. Er zit echter nog behoorlijk wat in de pijplijn dat ik mijn streefbedrag nu al naar 3500 verhogen kan.  Zelfs de 4000 is haalbaar .. Wilt u hieraan meewerken, doneert dan via deze pagina.. alvast bedankt namens vele kankerpatienten die dankzij uw steun weer kans op leven krijgen..

Thank you to my Sponsors

300

CM Best

Bedankt voor je inzet. Succes!

500

Sony Nederland

Toppers!!!

300

Lamina Nederland

Succes!

50

Hans en Rita Hoogveld

Bedankt voor de vitrine boxjes, hierbij de beloofde donatie hiervoor

100

Henriette Schoormans

Mooi gebaar en zet hem op !

100

henriette Schoormans

Met veel genoegen wederom mijn bijdrage in je queeste

65

Emballage-actie

Emballage-actie Margo

20

Johan Horsten

Zoals ik elk jaar jou steun, ook al werken we niet meer samen, hierbij mijn bijdrage

125

Cyclepoint Best

Succes!

100

Klanten van Foto Aartsen

Kerst actie

250

Autobedrijf Brusselers

Succes Arjan.

150

CM

Bedankt voor je inzet en heel veel succes

130

Klanten van Foto Aartsen

Kado actie

5

Henk Hoeks

Wel je uitdaging afmaken.

500

AvdW Design

Sponsoring Pakket Alpe d'Huez in samenwerking met Foto Aartsen... We gaan er weer voor!

150

CM Best

Bedankt voor je inzet. ?

100

Klanten van Foto Aartsen

Zet hem op!

325

Namens Nia van der Meijden

Opgehaald tijdens de uitvaart van mijn schoonmoeder Nia van der Meijden. Zij had de wens geen bloemen, doch donatie. Bij deze....bedankt Nia...dat je je voormalig medepatiënten op deze manier een kans wil geven.. je gaat in ons hart de berg op !

50

Joke Brands

Zoals gebruikelijk steun ik hje weer in je uitdaging die berg op

100

VDL Beheer

100

Henriette Schoormans

Zet hem op !

5

Frank Verhoeven

zet hem op!

775

Roland Stoeken

Als teken van dank voor de steun die ik bij jullie vond bij het verlies van mijn vader en het nobele doel waar jullie voor strijden "HELP KANKER DE WERELD UIT

Show more