Bas van Petten

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Helaas heb ik in de laatste jaren steeds meer verhalen gehoord van mensen in mijn directe omgeving die de gevolgen van Kanker hebben ondervonden. Dit aantal is in mijn ogen nog steeds veel te hoog. Zelf zou ik een wereld zien waarin niemand meer dood gaat aan kanker!

Dit is mijn grootste motivatie om zelf voor de 9e keer naar de alpe d’HuZes af te reizen en dit jaar ook als deelnemer mee te doen. Mijn streven is om 3 maal omhoog te gaan. Hierbij zal ik in ieder geval 1 keer omhoog lopen voor diegene die er helaas niet meer zijn door de gevolgen van Kanker. De 2e keer zal ik omhoog gaan voor diegenen die momenteel aan het strijden zijn tegen kanker. De 3e keer ga ik omhoog voor diegenen die er van af zijn!

De laatste groep moet steeds groter worden en daarom wil ik mijn bijdrage leveren. Wil jij mij hierin steunen? Elke euro is een euro die ons dichterbij het doel halen., dus met een klein beetje steun jij ons ook al!

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

 

My Updates

mijn doel

In mijn 9e jaar als vrijwilliger, heb ik het doel gesteld om in 2019 minimaal 2 (en hopelijk 3) maal keer de berg te beklimmen. 

Thank you to my Sponsors

26

Jan en Joke

Heel veel succes Bas!!

26

A. Pieters-Bakker

10

Lilian Smitskamp

Lekker toppertje ! Ben trots op je xx

26

Hans&Willy

5

Rens Vis

Succes maat

10

Niek Deuss

10

Iris Sluyter

25

Joke Pieters

5 naambordjes

26

Anonymous

10

Joke pieters

2 naambordjes

61

Bert

Omdat je een topper bent.

5

Jan Broekhuizen

Goed bezig! Alvast heel veel succes :)

10

Marlieke de Kuijper

Succes, Bas!!!

Show more