Britt Boelema

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

De Alpe d’HuZes heeft een plaatsje in mijn hart. Zoveel mensen die zich inzetten voor één en hetzelfde doel. Een wereld waarin kanker het gevecht nooit meer wint! 

Vorig jaar was ik als supporter van Team HeleBoelTiel aanwezig bij de Alpe d’HuZes. Dit bijzondere evenement heeft enorm veel indruk op mij gemaakt. 

De spandoeken die al hingen toen wij de berg op reden zorgden voor tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel. Op woensdag bij de finish van de Alpe d’HuZus nog meer tranen in de ogen en brokken in de keel. Vrijwilligers en supporters die donderdag al zo druk zouden zijn met regelen en aanmoedigen, maar toch ook nog de strijd aan wilden gaan met die berg, werden terecht onthaald als echte helden. Ondanks de regen was de sfeer op donderdag onbeschrijfelijk. Heel veel mensen stonden in weer en wind de toppers, de helden, aan te moedigen. 

Wij stonden bij de finish. Wat je daar ziet is met geen pen te beschrijven, daar moet je gewoon geweest zijn. Hele verhalen die daar verteld worden met ‘slechts’ een finish. Er zijn fietsers en lopers die een gebaar maken richting de hemel. Andere houden een foto omhoog of kussen deze foto. Je weet voor wie ze het gedaan hebben. Dochters die hun zieke vader de laatste meters mee laten lopen. Het is heftig, maar ook heel mooi. 

Die saamhorigheid, de inzet, de emoties zijn onbeschrijfelijk.

Ik heb besloten om in 2019 niet vanaf de zijlijn toe te kijken. Ik ga zelf die berg op, lopend. Ik ga de strijd aan en opgeven is geen optie! Want ik heb een droom: een wereld zonder kanker. En ik hoop dat deze droom de toekomst van mijn kinderen is!

My Updates

Team HeleBoelTiel

Ik maak deel uit van team HeleBoelTiel. 

Team HeleBoelTiel heeft vorig jaar voor het eerst deelgenomen aan de Alpe d’Huzes. Toen waren ze met z’n drieën. Tot nu toe is het team uitgebreid naar 11 deelnemers. Een deel zal op woensdag 5 juni de berg lopend beklimmen tijdens de Alpe d’HuZus. Op donderdag 6 juni zullen de fietsers de strijd aan gaan met ‘de Alpe’.

Omdat ik deelneem aan de Alpe d’HuZus heb ik een eigen actiepagina en sta ik niet op de teampagina. Omdat ik wel deel uit maak van team HeleBoelTiel bij deze de link naar de teampagina:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/heleBoelTiel

Kijk op www.facebook.com/pg/heleBoelTiel voor het laatste nieuws van ons team.

 

Thank you to my Sponsors

40

Maikel Boelema

Je kunt het schat ❤️ Trots op je!

15

Renske en Niek Tielemans

Zet 'm op meid!

Show more