Britt Boelema

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Vorig jaar was ik als supporter van Team HeleBoelTiel aanwezig bij de Alpe d’HuZes. Dit bijzondere evenement heeft enorm veel indruk op mij gemaakt. Zoveel mensen die zich inzetten voor één en hetzelfde doel. Die saamhorigheid, de inzet en emoties zijn onbeschrijfelijk.

De Alpe d’HuZes heeft een plaatsje in mijn hart.

Ik heb besloten om in 2019 niet vanaf de zijlijn toe te kijken. Ik ga zelf die berg op, lopend. Ik doe dit voor iedereen die met kanker geconfronteerd wordt. Mensen als jij en ik, want iedereen kent wel iemand met kanker. Of misschien heb je er zelf mee te maken (gehad).

Mijn oom overleed op 59-jarige leeftijd aan kanker. Hij was veel te jong om dood te gaan, zat nog vol prachtige plannen en liet drie kinderen na. De jongste was nog maar tien jaar.
Ook mijn andere oom heeft helaas kennisgemaakt met kanker. Vier jaar geleden werd hij behandeld tegen kanker. Zijn vooruitzichten waren slecht, maar het leek toch de goede kant op te gaan. Onlangs kreeg hij het nieuws dat de kanker teruggekomen is. Uitgezaaid naar zijn blaas, longen en lever. Hij is inmiddels gestart met zijn chemotherapie, die slechts levensverlengend is. Hij zal niet meer genezen.

Voor hen loop ik de Alpe d’Huez op. Maar ook voor al die anderen. Mijn doel is om samen met alle andere fietsers en wandelaars zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Want mijn droom is een wereld zonder kanker. Voor onze zoon en dochter, maar ook voor jouw kinderen, neefjes, nichtjes of buurtkinderen.

Om die droom te verwezenlijken is geld nodig. Veel geld. Met dat geld steunt Stichting Alpe d’HuZes het onderzoek naar kanker. En zonder onderzoek is genezing (of preventie) niet mogelijk.

Ik kom in actie en beklim straks die berg. Help je mij de berg op? Ik kan het niet alleen, dus laten we het samen doen.

Doneer. Elke euro telt!

My Updates

Team HeleBoelTiel

Ik maak deel uit van team HeleBoelTiel. 

Team HeleBoelTiel heeft vorig jaar voor het eerst deelgenomen aan de Alpe d’Huzes. Toen waren ze met z’n drieën. Tot nu toe is het team uitgebreid naar 11 deelnemers. Een deel zal op woensdag 5 juni de berg lopend beklimmen tijdens de Alpe d’HuZus. Op donderdag 6 juni zullen de fietsers de strijd aan gaan met ‘de Alpe’.

Omdat ik deelneem aan de Alpe d’HuZus heb ik een eigen actiepagina en sta ik niet op de teampagina. Omdat ik wel deel uit maak van team HeleBoelTiel bij deze de link naar de teampagina:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/heleBoelTiel

Kijk op www.facebook.com/pg/heleBoelTiel voor het laatste nieuws van ons team.

 

Benefietdiner Gastrobar BijRozendaal

Vrijdag 15 maart vond het benefietdiner plaats bij BijRozendaal.

Een heerlijk viergangendiner inclusief bijpassende wijnen. Het was een mooie avond: Echt ontzettend lekker gegeten, veel gezellige mensen en een mooie opbrengst: €1195.

Ik ben hier natuurlijk heel blij mee. Zonder kok Gaston Olde Olthof en eigenaar André Driezen was dit niet mogelijk geweest. Ik ben jullie enorm dankbaar.

OBS de Sterrenborgh lege flessenactie

Beste ouders/verzorgers,

Op 5 en 6 juni a.s. nemen wij, Sanne Linders (groep 8), Tore Tielemans, vader van Mads (groep 3) en Sverre (groep 0/1) en juf Britt deel aan de Alpe d’HuZes.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Ons doel is om samen met alle andere fietsers en wandelaars zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Want onze droom is een wereld zonder kanker. Om die droom te verwezenlijken is geld nodig. Veel geld. Met dat geld steunt Stichting Alpe d’HuZes het onderzoek naar kanker. En zonder onderzoek is genezing (of preventie) niet mogelijk.

Wij komen in actie en beklimmen straks die berg. Helpt u ons de berg op? Wij kunnen het niet alleen, dus laten we het samen doen.
Hoe kunt u ons helpen?
Heeft u lege flessen thuis? Lever ze dan vanaf a.s. maandag in op school.
In de hal van het hoofdgebouw staan karretjes waar de lege flessen ingeleverd kunnen worden.
De actie loopt tot en met dinsdag 28 mei, zodat wij woensdag 29 mei het eindbedrag bekend kunnen maken.
Tijdens de kijkavond zullen wij ook nog het een en ander organiseren om geld in te zamelen, dus kom vooral langs.
Tevens zal er vanaf a.s. maandag een doneerbox op de bar staan. Hierin kunt u geld doneren, want elke euro telt.

Thank you to my Sponsors

695

FLE Enschede B.V. Gastrobar Bij Rozendaal

15

Renske en Niek Tielemans

Zet 'm op meid!

26

Monique Bouman

Zet 'm op lieve Britt! Je kan het!

10

Yalisha Grunder

Succes juf britt! Zet hem op?

40

Maikel Boelema

Je kunt het schat ❤️ Trots op je!

10

Anonymous

Top prestatie Britt ????

26

Jeanine Schuurman

Heel veel succes, lieve collega!!!

10

Saskia Klaassens

Succes!

10

Reino Bijen

Britt, Heel veel succes!!! Je kunt het

20

Anonymous

Heel veel succes Britt! ???

Show more