Britt Janse

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Na mijn deelname aan Alpe d’HuZes in 2016 ben ik helaas drie dierbare mensen verloren aan die vreselijke rotziekte. Speciaal voor mijn lieve schoonvader Ben, Frank, Marcel de vader van mijn liefste vriendinnetje en alle andere mensen die nog vechten of zijn overleden ga ik mij weer inzetten en die berg opknallen op 6 juni 2019. 

Anders dan in 2016 heb ik nu ook de organisatie van een nieuw team namens mijn opleiding SM&O op mij genomen. Het werven van een super team, de gehele reis verzorgen, maar nog veel belangrijker: zoveel mogelijk geld inzamelen zijn mijn doelen. En hierbij kunnen jullie mij helpen! Voor alle mensen die nog vechten is onderzoek zo belangrijk en hiervoor is helaas heel veel geld nodig. Het onderzoek steunen, maar ook mij in de strijd naar boven? Dat kan! Elke euro telt, elke euro draagt zijn steentje bij en elke euro helpt de mensen die getroffen zijn. Die rotziekte moét de wereld uit! 

Ons Team SM&O volgen kan natuurlijk ook via onze gezamenlijke Facebook-pagina: https://www.facebook.com/AD6TeamSMO/?ref=bookmarks

Liefs Britt

Thank you to my Sponsors

4

Nadine Vrolijk

Je zou niet deelnemen staat er op je pagina, 4 keer omhoog.. fantastisch

Show more