Britt Neggers

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik ga mee doen als vrijwilligster aan de Alpe D’Huzes met fontys, omdat ik het belangrijk vind dat er meer onderzoek gedaan wordt naar kanker. Zodat de behandeling en prognose beter wordt. Namelijk 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker, dus iedereen kent helaas wel iemand met kanker of die kanker heeft gehad. Ook ik ken meerdere mensen met kanker zo hebben mijn beide oma’s het gelukkig overleefd, maar helaas is vorig jaar mijn opa overleden aan deze ziekte.

Mijn opa heeft zich ook meerdere malen ingezet als vrijwilliger bij de Alpe D’Huzes. Zijn wens op zijn sterfbed vorig jaar was dan ook dat een paar familieleden en vrienden de Alpe D’Huzes zouden beklimmen en dat hebben ze ook gedaan, voor hem! Ik was toen ook mee als vrijwilligster, en dat is een van de mooiste en tegelijk verdrietigste ervaring die ik ooit mee heb mogen maken. Daarom wil ik ook nu weer in opa’s voetsporen treden en vrijwilligerswerk doen, nu opa dat helaas niet meer kan doen.

Ook zie ik binnen mijn opleiding tot verpleegkundige veel mensen die strijden tegen deze ziekte. Daarnaast wil ik me ook specialiseren na mijn opleiding in de (kinder)oncologie, zodat ik als verpleegkundige de mensen die kampen met de ziekte een zo fijn mogelijke tijd kan geven in een zeer nare periode van hun leven.

Ik hoop dat jullie samen met mij mijn droom dat er niemand meer hoeft te sterven aan kanker willen realiseren. Steun mij door middel van een donatie. De donatie komt 100% ten goede aan wetenschappelijk onderzoek en verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Thank you to my Sponsors

50

Toos

Britt geweldig dat je dit weer gaat doen

106

Restaurant de Meiboom

Succes meid! Grz Marisca

26

Cliff en Carien

Heel knap dat je dit gaat doen, heel veel succes! En je Opa zal trots zijn.

26

Mary Van den Bergh

Wat geweldig dat je weer gaat Britt. Het is inderdaad een fantastisch evenement om aan deel te nemen! Succes

26

Jolanda de Waard

50

Kate Arnesen

Super britt👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

10

Lorenzo & Cristiano Soliman

50

Oma en Opa van Vugt

succes

106

Van der Veer Notariaat

Veel succes Britt !

10

Anita Roulaux

20

Jan en Trees van Limpt

Hoi Britt, Super dat je daar vrijwilligerswerk gaat doen.

26

Anonymous

Goed van je dat je een doel nastreeft. Dat het een doel met karakter en betekenis is, is van belang! Het leven is te kort (voor onzin)

10

Daan Siebers

26

Marco en Simone Neggers

Mooi dat je dit weer doet Britt! 😘

10

Miranda meulenbroeks

Beste Britt. Heel knap , wat je gaat doen. Vandasr dit steuntje in je rug

20

Jan Beckers

Show more