Carla Tielen

Participated in previous climbs

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Mijn persoonlijke motivatie vind je uitgebreider in de eerste update, 'De lente lijkt begonnen'. Dat ik nu meedoe is omdat ik in contact ben gekomen met https://www.2climb2raise.nl Juist het feit dat ik nu ook direct iemand met kanker kan helpen die berg op te komen, heeft mij er toe aangezet hieraan mee te werken.

In het kort:
- Enkele van mijn directe naasten (partner, zwager en vader) zijn aan die k-ziekte overleden
- Mijn broer heeft afgelopen week zijn eerste chemokuur gehad, hij heeft Waldenstrom. 
- Zelf ben ik inmiddels 2 keer de dans ontsprongen omdat ik goedaardige tumoren had, in 1993 in mijn blaas en in 2013 (3 maanden na het overlijden van Jan, mijn partner) in mijn baarmoeder.  

Het wordt hoog tijd dat we er iets aan kunnen doen. Dat is mogelijk door onder andere mij dat kleine steuntje in de rug te geven, zodat wij samen ons steentje bijdragen om kanker te kunnen overwinnen. Dan kan de lente echt beginnen met zomer als natuurlijk verloop.

 

My Updates

De lente lijkt begonnen

Tja, 

Dan heb je een eigen pagina...

Waarom doe ook ik mee met de Alpe d'HuZes?

Dat dateert eigenlijk al van een aantal jaren geleden. Mijn partner is 6 jaar geleden op 63-jarige leeftijd in 5 maanden tijd aan kanker overleden. Hij had maar een wens voor zijn crematie: een donatie aan het kankerfonds.... 
Zodat er met die donatie meer onderzoek gedaan zou kunnen worden en in de toekomst anderen met dezelfde kanker als hij had (alvleesklierkanker), WEL geholpen zouden kunnen worden. 'Gelukkig'  was het druk op zijn crematie en kon ik een mooi bedrag doneren.

Twee jaar later was er op mijn werk een collega die lopend de berg ging bedwingen om geld in te zamelen. Dat triggerde mij en ik nam me voor het jaar erop ook die berg op te gaan.... Dat werd niets: Lopend lukt me dat sowieso niet vanwege een 'lastige voet' en fietsen deed ik alleen maar om naar mijn werk te gaan.

En toch.... 

Het bleef wel in mijn hoofd hangen. 

Tot ik vorig jaar met 2Climb2Raise werd geconfronteerd. 

Ik ben 3 jaar geleden begonnen met fietsen en bij Tourclub Mierlo lid geworden.

Twee jaar geleden stierf ook mijn lieve zwager aan diezelfde kanker in dezelfde tijd als ik mijn partner verloor. Kan je meer toeval hebben?

Vorig jaar hebben onze leden op de algemene ledenvergadering een verzoek gehad van Arjan, een van onze clubleden, om mee te gaan met 2Climb2Raise. Om (ex)kankerpatienten die niet zelfstandig de berg op kunnen te helpen dit WEL te realiseren. Zij kunnen dan achter op de tandem mee de berg op!

Dat triggerde mij dusdanig dat ik besloot te vragen of ik dit jaar mee mocht als begeleider. En dat kon!

Samen met NIco, die voorop de tandem zit, mag ik als begeleider van Miranda er voor zorgen dat zij mee naar boven komt op de Alpe! Super toch!

Natuurlijk moet ik daar wel goed voor trainen, dat heb ik vandaag weer gedaan. Ik heb zo een 75 km gefietst en daartussendoor een uur krachttraining gehad. Dat ik dat voel, mag gezegd worden wink. Maar ach, het stelt niets voor bij mensen die aan kanker lijden.

Vandaag had ik echt wel zoiets van: het lijkt al lente te worden! Laat het ook lente worden voor al die mensen die aan kanker lijden door een donatie te doen voor Miranda en al haar lotgenoten.

Het lijkt ECHT lente! - Mijn eerste training

AFgelopen zondag, een schitterende lentedag in februari wink, was mijn eerste echte training. Helaas nog binnen! Dus maar op de fiets naar Nuenen.

Tijdens de training redelijk afgezien, ik kende de fiets niet en deze was duidelijk anders dan de spinningfiets die ik gewend ben. Steeds tegen de verzuring in fietsen is op een gegeven moment niet fijn meer en ik had het moeilijk. Toen keek ik naar Miranda, die zat voor mij op de fiets en was volop mee aan het doen. Ineens schoot het me weer te binnen waarom ik hieraan meewerk....

En tranen schoten me in de ogen,  had het lastig, want mijn Jan was ook ineens weer vooraan in mijn gedachten. Wat stelt een beetje pijn in mijn benen dan voor???

Komop! Hup met die benen!

Na afloop beter kennis gemaakt met Miranda. Zij is het waar het Nico en ik het deze ronde voor doen. Buiten onze eigen redenen natuurlijk. Miranda heeft het niet makkelijk en ook buiten het fietsen ga ik haar steunen met hetgeen ze bezig is.

Op weg naar huis kwam ik onderweg een koppeltje foeragerende ooievaars tegen. Lekker in het zonnetje, waan je je toch echt een stuk verder het jaar in!

Met een blijde gllimlach op mijn lippen fietste ik verder. Op mijn normale fiets toch wel wat zwaarder dan ik gewend ben.

Geeft niet: Opgevenisgeenoptie.nl!!!!

Carnavallig ritje in Limburg

Gisteren, op de laatste dag van februari, hebben we een ritje gemaakt in Limburg. De eerste klimmeters dit jaar voor mij.

We waren met zijn tienen. Met acht personen van Tourclub Mierlo en twee 'aanhangers', en de aanhanger van Tourclub Mierlo om daar 10 fietsen op te kunnen vervoeren. Dus ook milieubewust bezig geweest.

Het weer was duidelijk anders dan een dag daarvoor, toen ik flink verkleurd was door het werken in de tuin.

We zijn gestart in Stein en door onder andere Valkenburg en Gulpen in Mechelen aangeland waar we in een dorpscafé geluncht hebben. Echt al volop carnaval daar trouwens, we zaten hossend op de fiets op een gegeven moment! laughing

AFijn, door Wittem, Nuth en Schinnen (ook door heel toepasselijk Klimmen) weer naar Stein. UIteindelijk zo een 80 kilometer gefietst met zo een 650 hoogtemeters. Dus een rustig ritje. Wel met veel zijwind! Af en toe moesten we tegen de wind inhangen om niet omver geblazen te worden!

Toen we de fietsen weer opgeladen hadden, begon het te regenen. Dus we hebben, voor de tijd van het jaar, nog zeer goed weer gehad en geluk dat we het droog hebben gehouden.

Overigens ook veel plezier gehad onderweg en we gaan het zeker nog eens herhalen!

Goede eerste training (alhoewel niet officieel) voor de klim met de 21 bochten!!!!

Volgende week gaan Miranda en ik een goed zitten om te brainstormen hoe we voldoende 'startgeld' kunnen bewerkstelligen om de klim echt te kunnen maken.

Mocht je me ondertussen al een financieel steuntje in de rug willen geven, dat kan natuurlijk via mijn website bij Alpe d'HuZes! Fijn als je mij, en daarmee ook Miranda en Nico, wilt steunen!

Gr. Carla

De eerste buitentraining

Afgelopen zondag 17 maart hadden we dan eindelijk de eerste buitentraining van 2Climb2Raise!

Nico en ik zijn met een omweggetje op de fiets naar de Kapellerput in Heeze gereden. onderweg nog wel een buitje gehad, maar het was goed te doen, ondanks de wind (kracht 4 geloof ik dat het was)

Bij aankomst bij de Kapellerput werden we verwelkomd door Rick, de eigenaar van Kapellerput die de locatie ter beschikking had gesteld voor ons. Met een kopje koffie en thee, omkleden voor degenen die dat nog moesten doen en zenuwen bij de stokers wegkletsen. (de stokers zijn de (ex)kankerpatienten die wij naar de top van de Alpe meenemen achter op de tandem.

De tandems werden afgesteld en rond 11.15 uur vertrokken we voor het eerste rondje 'voor het echie'.

Miranda zat bij Nico achter op de tandem (zie foto, ik rijd er met het gele jack achter). In het begin nog wat 'wiebelig', maar op den duur kwam haar bravoure en de humor naar boven en kreeg ze weer praatjes in plaats van kreten slakend. wink

Iedereen deed zijn best en we hebben een leuke ronde gereden, die een beetje aangepast was in verband met de weersomstandigheden. Af en toe liet het zonnetje zich zien en was het echt aangenaam fietsen.

We hebben veel lol gehad onderweg en ook tijdens de lunch bij de Kapellerput werden de ervaringen breeduit uitgemeten. Ook kreeg ik daar van een andere stoker haar ervaringen van de laatste jaren te horen. Vorig jaar nog kantje boord en nu op de fiets! gElukkig wel als stoker achterop, moe maar voldaan dat ze het had volbracht.

Ook Miranda was moe, dan pas besef je dat je met mensen te maken hebt die ziek zijn. Je ziet het namelijk aan de buitenkant niet. Voor ons (Nico en mij) was het een ontspannen ritje, voor hen weer een stap!

Dat is waarom ik me inzet voor 2Climb2Raise. Zo veel mogelijk geld verzamelen om zo onderzoek te kunnen doen om zo kanker te kunnen inperken en overwinnen!

Dus steun mij, en je steunt degenen die nu kanker hebben misschien ook nog, maar zeker in de toekomst iemand die kanker krijgt.

Delen mag embarassed, doneren is beter laughing

De tweede buitentraining en een mobiele escaperoom!

De tweede buitentraining is de eerste met wat beklimmingen. De start en het eindpunt waren in Amerongen, bij de Proloog. Dat is een fietscafé waar ik deze winter al eens geweest was voor een gravelride (toen regende het de ganselijke rit! Echt hondeweer en erger cry).

Omdat we onze clubrit misten, zijn Nico en ik vanuit Mierlo samen naar Amerongen gefietst om daar de trainingsrit te rijden. Nico had een ontzettend mooie route (niet de korste, wel een erg mooie en autoluwe route) gemaakt en we hadden natuurlijk heerlijk weer! Op de foto's kan je enkele situaties zien die we voorbij gegaan zijn. Helaas waren we al voorbij het mooiste punt: We fietsten op een landweggetje en aan de zijkant was gras met een sloot van ongeveer 2,5-3 meter breed. Daarin kwam een eendje aangezwommen, je zag de V van zijn zwembeweging achter hem (ja ik kon onderscheiden dat het een woerd was wink) aan komen daarnaast een grasland met van die mooie oude bloesembomen, enigszins geknot en met een mooie takkenspel. Helemaal in bloeiende bloesem!!! Ik was zo ontzettend aan het genieten op de fiets.

Helaas hadden we niet alle tijd. We waren wel om 07.00 uur vertrokken uit Mierlo (Nico al eerder uit Someren), maar we moesten toch echt vóór 11.00 uur aanwezig zijn in Amerongen. Dat was namelijk vertrektijd. Met een tocht van 90 km en wind tegen voor mij best een uitdaging!

We waren net op tijd om nog een kop thee/koffie te drinken, naar het toilet te gaan en weer te vertrekken...

Nadat de tandem van NIco en Miranda weer goed was afgesteld en mijn stuur enigszins omhoog gekanteld was (nadat mijn stuur gebroken was bij een val enkele weken geleden, zat mijn fiets nog steeds niet helemaal lekker), konden we vertrekken.

Wederom had de organisatie van 2Climb2Raise een heeeeele mooie route gemaakt, die door het heuvelachtige gebied om Amerongen liep. Met regelmatig stops (zie foto) waarin iedereen weer op adem kon komen en af en toe een kleine versnapering verorberd, kwamen we na een kleine 40 km weer goedgemutst in Amerongen aan.

Wel hebben MIranda en Nico nog een klein akkefietje gehad. Bij een stop moesten de trappers weer omhoog. Alleen had Miranda er geen erg  in dat die trapper haar veter gevangen had! Daardoor kreeg ze de andere trapper heel hard en erg ongelukkig tegen haar been aan! Meteen een ei net onder haar knie op haar been! Gelukkig werd er van alle kanten geholpen en kreeg ze een 'kniebandana' in de vorm van een boerenzakdoek waarop we wat water hebben gespoten uit een bidon. Miranda kon in eerste instantie bijna niet op haar been staan! Gelukkig kon ze de rit vervolgen en ook zij heeft het eindpunt gehaald. Daar bleek dat het 'ei' toch wel een stuk geslonken was, gelukkig.

Ondertussen is het al vrijdag 12 april (nog net). Ik ben een appeltaart aan het bakken en de gehaktballen liggen af te koelen. Die zijn net klaar.

Die hebben we morgen nodig. Miranda heeft een mobiele escaperoom geregeld. Daar willen we morgen, op zaterdag 13 april (als je dit leest waarschijnlijk dus niet meer morgen) sponsorgelden mee ophalen. 

Dus: 

Als je tijd hebt en voor een zacht prijsje eens op een laagdrempelige manier een escaperoom wilt bezoeken: kom dan zaterdag 13 april naar Eindhoven, op de Luxemburglaan 77!

We hebben ook een veiling en er wordt gekiend. Ook kan je een hapje en een drankje nuttigen tegen een kleine vergoeding, tenslotte gaat het om sponsoring. Alhoewel er iets tegenover staat.

De totale opbrengst gaat naar sponsoring voor Miranda zodat zij haar te behalen doel van € 2.500 haalt.

Ik hoop dat ik niet genoeg ballen hebben gebakken en dat de appeltaart ook niet voldoende is....

 

De derde trainingsrit / Monsterrit

Het is al weer twee weken geleden dat we de derde training hebben gehad. 

Aangezien ik nog niet fatsoenlijk in mijn ritme zit nadat ik per 1 april met een  nieuwe (fulltime) baan ben begonnen (na zo een 2,5 jaar max 20 uur per week te hebben gewerkt) en deze rit er flink bij me heeft ingehakt, ben ik er nog niet eerder toe gekomen om mijn blog bij te houden.

De vorige training in Amerongen waren Nico en ik natuurlijk via een hele mooie route die Nico had gemaakt, naar Amerongen gefiets om daar de training te doen. Na die training werd er In de babbelbox (appgroep) van 2Climb2Raise voor deze training ook voorgesteld om met de fiets vanuit Eindhoven-Geldrop-Mierlo-Someren naar Gulpen te rijden voor de training.

Daar heb ik positief op gereageerd. Uiteindelijk zijn we met 7 personen naar Gulpen gefietst voor het trainingsrondje daar. Op mijn teller stonden toen we in Gulpen aankwamen 105,3 verreden kilometers. Voor mij weer een record zonder pauze. De enige pauze die we hebben gehad was toen ik achter wat struiken een plasje heb gedaan...

Het ging (voor mij) soepeltjes en ik kwam nog heel fit in Gulpen aan. We werden door de aanwezigen (iedereen van de groep was er al) toegejuicht toen we de helling naar het startpunt namen! Erg leuk en lief van  hen!

Voordat we weer op pad gingen, om de trainingsronde van ca 33 km met onder andere de Camerig, de Schweiberg en de Loorberg te doen, kregen we nog haverappeltaart en thee (voor mij dan, de overige koffie).

Een extra banaantje en een reepje er in en huppa! daar gingen we weer startend via de koning van Spanje. Nico van de racefiets overgestapt op de tandem, Miranda achterop en ik weer op mijn fietske..

OOk deze tocht was door Nico gemaakt, schitterend! Wat hebben we weer een plezier geahd met zijn allen. Op een van de hellingen, Nico zat behoorlijk zwaar te ademen, kwam MIranda met haar vraag:

Nico, als ik jou nou duw in jouw rug, gaan we dan harder?????

Ik lag gierend over mijn stuur heen, ondanks de helling van zo een 5- 6-7% omhoog. Zij zit dan gewoon achter op de tandem! cool

De weergoden hadden zich over ons ontfermd, het dreigde wel te gaan regenen, gedurende de hele dag wel, maar het is overwegend lekker weer geweest.

Nooit was ik van plan geweest ook de terugweg te gaan fietsen, maar ik voelde me nog zo ontzettend lekker en fit, dat ik besloot dat ik ook wel terug kon fietsen! Met nog drie mannen, Nico, Tom en onze voorzitter Arjan.

Het ging lekker. Ook nog enkele leuke foto's kunnen maken en weer een plaspauze voor mij. Dit keer achter enkele struiken op een of ander weiland. Het was echt genieten op de fiets. Lekker rustig tempo.

Dat tempo veranderde in Weert. Tom bleef daar achter en liet zich door Alita, zijn vrouw, oppikken en Arjan besliste dat hij via Valkenswaard naar Eindhoven een kortere route had dan over Someren en Mierlo.

Hierdoor bleven NIco en ik over. Nico zette er de sokken in en het tempo ging drastisch omhoog! met een vaartje van ca 30-32 km/uur kon ik hem na enkele kilometers nietmeer volgen en riep hem met een klein stemmetje toe: NIco, ik KAN niet meer! Afijn, na meer dan 200 km in de benen, was dat best logisch natuurlijk. Tenslotte had ik voordien nooit meer dan 167 km op een dag gefietst! En daar had ik nog veel langer over gedaan ook!

Het tempo ging gelukkig wat omlaag en ik kon in zijn slipstream meefietsen. Toch waren die laatste 20-30 km voortaan zwaar, ik had te lang geprobeerd hem bij te hoduen. Nico besloot dat hij nog een stukje met me mee richting Mierlo zou fietsen terwijl mijn gedachten af en toe ver weg waren.

Ik besloot dat die laatste zeer zware kilometers voor mijn Jan waren en dat ik niet moest zeuren. Wat zijn een paar zware kilometers ten opzicht van ten dode opgeschreven zijn door kanker? Nu ik dit schrijf, wordt ik weer emotioneel. Daar zie ik wel tegenop op de Alpe... Ben bang dat ik de hele weg zal worden overmand door emoties. 

Zal mijn broer nog vragen bij welke bocht ik een kaarsje voor hem zal opsteken. Inmiddels heeft hij 3 chemo-behandelingen achter de rug... Ook hij kan niet meer beter worden, alhoewel zijn prognose gelukkig nog langer heeft dan Jan had toen hij het hoorde.

Een paar dagen nadat we zoveel plezier hebben gehad, hoorden we dat Miranda een herseninfarct had gehad op maandag! Wat was dat schrikken!!! Maar Miranda zou Miranda niet zijn of ook dat, biedt ze manmoedig het hoofd. Met Peter aan haar zij, gaat ze er voor zorgen dat ze mee kan. Met behulp van anderen moet het te doen zijn, dat ze mee de berg op kan. HOE, dat weten we nog niet, maar dat ze alles op alles zet, dat is zeker.

Inmiddels heeft ze groen licht gekregen, maar ze mag zich absoluut niet inspannen. Dat betekent dat Nico in zijn eentje moet zorgen dat zij beiden de top bereiken. Natuurlijk zal ik alles doen om daar mijn steentje aan bij te dragen! Miranda moet mee kunnen op de tandem. Maar dat laten we aan de organisatie van 2Climb2Raise over. Die kunnen wonderen verrichten. Dat is ook de reden dat ik met deze stichting mee fiets!

Ik hoop dat iedereen die deze blog leest, toch minimaal €1,- doneert, dan draag je bij aan de nalatenschap van Jan. Die geen bloemen op zijn crematie wilde, maar een donatie van het kankerfonds. Het is tegenwoordig trouwens bijne niet meer mogelijk dat je niemand kent die kanker heeft of heeft gehad. Daarom moeten we allemaal ons steentje bijdragen.

Alvast hartelijk dank!

De laatste training in Nederland

Vandaag is het vrijdag 24 mei 2019.

Een aantal dagen na de laatste training in Nederland. 

Nico is weer met de fiets naar Gulpen gereden, omdat ik geen vervoer terug had, bn ik met de fiets gegaan. En had gezelschap van mijn vriendin Elly die als gastrijder de training heeft meegefietst. We zouden in Limburg nog een rondje rijden om toch wat meer kilometers te maken.

Afijn, het was een dag waarop een en ander niet volgens de planning ging en er regelmatig 'voortschreidend inzicht' was waardoor plannen moesten worden bijgesteld.

Als eerste de locatie waar we zouden starten. De navigatie in mijn auto naar het startadres gaf aan dat we nog een stukje de 'Koning van Spanje' op moesten in Gulpen toen we langs het startpunt van 3 weken eerder reden. Omdat ik gelezen had dat het startpunt op een ander punt was, gewoon doorgereden. De navigatie voerde ons een the middle of nowhere in.... Waar een sporthal moest zijn, waren alleen vergezichten....

Ik vroeg Elly het adres op te zoeken op haar telefoon, inmiddels tikte de klok verder en we waren er dus nog niet undecided

De navigatie op de telefoon van Elly voerde ons nog verder en we kwamen in Heyenrath uit ipv in Gulpen.surprised

Even bellen: we zijn hierdoor te laat op het juiste adres en vragen waar we uberhaupt moesten zijn!

Het bleek dat we terug moesten, de Koning van Spanje weer terug... Ennnn, naar hetzelfde startpunt als 3 weken eerder. 

Daar aangekomen, was Arjan iedereen al aan het verwelkomen, met een speciaa lwoord voor Miranda die door Peter was gereden en in haar rolstoel zat om er toch bij te zijn. Super dat ze er was!

Omdat ze had aangegeven dat ze er was, had ik een grote (chocolade)medaille voor haar gekocht. Die heb ik nog net kunnen geven voordat we ons heel snel om moesten kleden om te gaan fietsen.

En toen bleek dat ik mijn racefietsschoenen was vergeten.....

Stom, stom stom....

Ik  kreeg diverse schoenen aangeboden, maar besloot dat ik waarschijnljk toch het beste met mijn 'gewone'  schoenen kon rijden. Wel met sokken er in, dan zitten ze iets vaster om mijn voeten. Beter dan NIET fietsen.

In het begin was het wennen, uiteindelijk ging het ongekend goed met die schoenen. Zelfs een keer op mijn pedalen gestaan ENnn mijn maximum snelheid op de fiets verhooged. Weliswaar omlaag, maar toch een snelheid van 67 km/u gehaald.

Wederom had Nico een geweldig mooie route voor ons gemaakt, door het Limburgse land, over de Loorberg, Schweiberg en de Camerig.

Bij terugkomst werd onze officiele kleding voor 'op de berg'  uitgereikt. Hierop prijkt midden op de rug het logo van onze/mijn Tourclub Mierlo omdat wij vorig jaar een mooie donatie hebben gedaan na de Mierlo Passion for Bikes in de zomer.

Hierna bleek dat het plan van Elly en mij, om nog 63 km te fietsen, bijgesteld moest woden. Het was al wat later dan verwacht en met 63 km en zo een 900 hoogtemeters, is je snelheid niet zo hoog.
In eerste instantie wilden we hetzelfde rondje nog een keer doen. tenslotte is 34 km met 560 hoogtemeters een stuk minder. Allleen begon  het wat te betrekken en de wolken zagen er uit alsof het zou gaan regelen, ook buienradar voorspelde niet veel goeds: onweer zelfs!

Weer een bijstelling van de plannen: een terras! Maar waar? We hadden op de fiets genoeg leuke plekjes gezien, dus we besloten de fietsroute nog eens te rijden met de auto totdat we een leuk terras tegen kwamen. Uiteindelijk zijn we neergestreken bij een leuk bruin café, waar we een lekker lentebokje naar binnen werkten.

Tja, dan de korste weg naar huis. Alleen bleek die niet zo kort omdat de A67 én de N271 boven Heerlen afgesloten waren. HIerdoor was het verwarrend waar we naar toe moesten. Het bleek dat we eerst verder van huis raakten, daarna hebben we de internationale route gehad: Door Limland en door Duitsland voordat we weer op bekende Nederlandse bodem kwamen.

We hadden overigens we de juiste keus gemaakt door niet meer te gaan fietsen, want het is echt flink gaan regenen (ook toen we op het terras zaten). Dat dan weer wel. innocent

AFijn,

Het is nog een week voordat we vertrekken, dus er zijn nog een week en een paar dagen om me via de link op deze pagina te steunen in mijn streven om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de kankerstichting. om de kanker een halt toe te brengen. Mijn bijdrage aan de Alpe d'HuZes is oprecht en met een dubbel doel:
- Ik hoop dat kanker teruggedrongen kan worden.
- Daarnaast wil ik Miranda, die vorig jaar borstkanker heeft gehad en 3,5 week geleden ook nog een herseninfarct, mee naar de top van de berg te brengen.

Alles in de geest van Jan, mijn partner die gestorven is aan alvleesklierkanker. Hij wilde geen bloemen bij zijn crematie, maar vroeg een bijdrage voor het kankerfonds.
 

Thank you to my Sponsors

56

Jan

Indrukwekkend en deels triest verhaal, maar realiteit en trots op jullie dat jullie dit doen. Veel succes

10

Anonymous

25

Ronald Klement

Carla, met jouw motivatie en inzet zal de wereld stukje beter worden. veel succes Ronald

26

Leo Maessen

Succes Carla! Groeten. Leo (TC Mierlo gr 30)

10

Driek Verdonk

Succes meid je bent goed bezig. Gr Driek

10

Antoine, Linda en Nora

Zet m op Carla, je bent een kanjer!

26

Ruud Vullers

Kleine steun voor een grote prestatie

10

Ron Peters Peters

10

John Oerlemans

Succes Carla!

26

Sevgi Seker

Vele handen maken ligt werk ! Succes en ook heel veel plezier !

10

Ronald Krens

Mooi, dat je dit wilt doen, Carla. Heel veel succes!

5

Anonymous

25

Anonymous

Lieve Fietsvriendin, dat jij dit gaat doen , daar heb ik zo’n respect voor 🙏 Allereerst voor Jan en je zwager, maar hopelijk ook voor jezelf Car!Kweet wat het voor je betekent om die berg op te klimmen ter nagedachtenis aan hen. Weet dat ik je zal steunen die dag ook al ben ik er niet bij. Nognaals lieve schat, 💪 Go for it!Dikke Kus 😘

10

Marly

Succes Carla 💪

10

Gijs van Dooren

Heel veel succes gewenst

10

Suzanne Bakermans

Zet 'm op Carla!!

10

Anonymous

Succes met de actie en inzet voor het goede doel. Maak er wat moois van.

26

Anonymous

Go for it

25

Lucien

Heel veel succes met de voorbereiding voor de 6. Vele doelen heb je gesteld. Deze ga je ook halen.

10

Anonymous

10

Toon en Dorien Sweegers

10

Saskia Scholte-Philippart

200

Flexibility Groep

Namens de Flexibility Groep wensen we je heel veel succes!

15

Samantha en Gerko

Respect.. zet m op!

20

Carin Van de Wiel

Carla, Wens je alle kracht van de wereld! Succes met Alpe du Zes. X

25

Astrid Reynders

Succes zet m op!

15

Anonymous

Succes Carla

50

Anonymous

Carla heel veel succes. Knap dat je dit doet!!

10

Anonymous

Alle succes Carla! Wie het kleine niet eert...

25

Jac-Rice en Mandy van Brunschot

Zet 'm op !

5

Marina

Zet ‘m op!

10

Anonymous

Succes Carla!! Grt. je collega Wally

10

Janine van Bommel

Zet hem op, heel veel suc6

25

Willy Könst

Lieve Carla, Veel mooie trainingskilometers gewenst! Geweldig dat je dit doet. Een klein steuntje in de rug van mij zodat jij straks door al die steuntjes bij elkaar de berg op komt. Liefs Willy

26

Marianne Vliegenthart

Heel veel succes Carla, je bent een kanjer! Naast alle mensen die nu strijden tegen kanker en alle mensen die in het verleden hebben gestreden tegen deze rotziekte, is mijn gedachte nu extra bij Ninthe Welbers, 12 jaar, die 2 wkn geleden te horen heeft gekregen dat ze een tumor in de hersenstam heeft welke niet operabel is. Zo heftig en oneerlijk. Lieve groet, Marianne Vliegenthart

10

Raimondo Ceelen

Succes met alles en maar er een mooie bijzonder ervaring van!!

75

Maaike Van Lente

Goed van je, heel veel succes! 😘

26

Paul Dexters

succes

26

Chris van Eerdt

Goed en mooi initiatief Carla. Veel succes.

30

Team Caleidoscoop Leertrajecten

Heel veel succes, Carla!

26

Manon Arts

Succes, Carla. Ik heb je leren kennen als een doorzetter.

20

Henny Kroes-Botter

Ga ervoor, Carla. Heel veel succes.

15

Suzanne Noten

Prachtig initiatief Carla, zet m op!

10

Jan De Bruijn

Heel veel succes Carla

25

Anonymous

Veel succes! Groetjes Jasper van de scheidingsdeskundige

20

Janine Ritzen

Hoi Carla, ook wij werden recent geconfronteerd met deze k-ziekte, omdat mijn oom de diagnose kahler heeft gekregen. Je schrijft zo mooi waar je het voor doet. Dus voor mijn oom, de mensen waarvoor jij fietst en alle anderen, doen wij graag een bijdrage. Ik wens je een hele mooie, bijzondere reis en heel veel succes donderdag! Groet, Janine

26

Mary Van Oudenhoven

Heel veel succes hoop dat je het streefbedrag of meer en natuurlijk de beklimming gaat halen. Zet um op. Groet Mary

10

Anonymous

56

Joost van der Plas

Veel succes, Carla met de beklimming, en met het bereiken van je sponsor-doel!

56

Corinne Jongeneelen

Ha Carla, wat supermooi dat je dit gaat doen! Het is een indrukwekkend en hartverwarmend evenement. Heel veel succes met je team!

20

Kjeld Gruben

Hi topper! Goed dat je meedoet; zet 'm op!

10

Marty Eeuwijk

Veel succes!

26

Lou Oostwegel

50

4SCENERGY

Trots op je dat je dit doet. LY

25

Willem en Marjan Van Lit

Alpe d’HuZes succes!

5

Petra Baggerman

Succes

26

Gonny

26

Marijke De Waal

Succes Carla👍

26

Joyce en adrie Matulessy

Kom op Carla go for it

5

Susanne Benders

26

Tonne Verdonk

Zet hem op Carla! Je kunt het daar zijn wij van overtuigd.

10

Rob Sonnemans

Succes Carla!

26

Wilma Kappelle

Je bent een topper! Diep respect! Heel veel succes.

26

Marien van Rozendaal

Hoi Carla, heel veel succes donderdag. Gewoon rustig door blijven trappen :-)

15

Marion

Lieve Carla knap bezig samen met je team, respect. Dikke knuffel voor alle inzet, brand ergens ook een kaarsje voor mij . - x xx- mari♡n

20

Ben Rayer

Carla, Heel veel succes !! Grt, Ben

10

Jenny Smit

26

Peter

Lieve Carla. Veel succes. Ik heb hem zelf 3keer beklommen

10

Els Tielen

Succes allemaal!

15

Anonymous

Succes!

10

Marcel

Heel veel suc6,

26

Anonymous

Voor Miranda

10

Anonymous

Zet m op!!

10

Theo Tielen

Succes Carla. Voor al die lieverds die we verloren zijn aan die rot ziekte.

200

Flexibility zuid-west Nederland

Hoi Carla Namens directie, ons kantoorteam en je collega interim professionals wensen we je een succesvolle beklimming toe, waarbij we je in dit mooie doel volledig steunen ! Gr Rene, Raino , Miranda, Sharmaine, martin en alle interim collega’s

10

Rob Van den Bosch

Succes Carla. Zet hem op.

10

Yvonne Damen

Dapper en knap

56

Andrea Kalisvaart

10

Ilse Arts

Heel veel succes Carla!

10

Martijn

Ter nagedachtenis aan Jan. Veel succes!

20

Wil Swinkels

Succes Carla

10

Marjan Heijden

Carla, samen met Miranda en Nico heel veel SUCCES, met het behalen naar de Top van de Alpe d'HuZes. Geniet samen met alle deelnemers van 2c2r van deze onvergetelijke en bijzondere uitdaging. Groetjes, Jorgo Marjan en Lotte

26

Carin Den Otter

Zet hem op Carla! Ik heb er alle vertrouwen in.

26

Annemieke van Kemenade

26

Michèle Kruzinga

Hi Carla, Je bent een topper! Zet ‘ em op 👍 Veel succes, Michèle

26

Coen van Ojen

Super! Zet m op!!

Show more