Cees de Bar

Heeft deelgenomen in 6 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen? Ivm een cva(kleintje) mocht ik vorig jaar niet de berg op. Later heb ik en goeie gehad en daardoor zal ik in 2019 er zijn als deelnemer en misschien enkel als toeschouwer. Ik ben nog herstellende en dat heeft zijn tijd nodig. De voorgaande 3 jaren ben ik naar Alpe d'Huez gefietst met behulp van mijn teamgenoten, zit er in 2019 helaas niet in. Ik moet grenzen stellen en dat valt niet mee maar dit is een duidelijke. Sponsoren kan echter wel gewoon. Ik doe mijn best weer, U ook?

 

Thank you to my Sponsors

20

Tineke

Cees het is niet zo veel maar wij doen iedere maand al 15€ voor die kut ziekte ons vriendin Marij Krol is aan het vechten en daarom wat extra

50

Jon&Jolanda

Als geen ander weten wij inmiddels wat kanker met je doet. Gelukkig hebben wij gisteren positief bericht gehad. Maar het is een zwaar jaar geweest. Cees, groot respect voor jou als Teamcaptain vorig jaar. Hoe je er was voor Lars en de anderen. Je inzet voor het Team is een donatie waard. :)

15

Nathalie Beckers-Vaessen

Pas op jezelf!!

56

Monique en Ad Verkooijen

Heel veel respect voor jullie team en Cees in het bijzonder. Ik kan helaas zelf niet meer bergop fietsen en daarom gaan wij op 23 juni Maarten van der Weijden steunen in zijn 11-steden zwemtocht door zelf een evenement te organiseren en 1 uur te zwemmen in Made. "Wij geven alles, zwemmen jullie mee?" Bezoek onze Facebook pagina en schrijf in. Heel veel succes en sterkte op die berg. We kijken heel de middag mee op omroep Brabant.

10

Betsie Gommers

☘️☘️

50

Bert en Cora Van Ham

25

Han Van den Akker

Pas op jezelf en succes.

56

Petra Lauwen

Succes Cees. 1 x naar boven is nu genoeg.

20

Monique van Meel

Baronie cops and Friends, respect ook dit keer voor het nieuwe team! Super...nog veel te veel kanker om ons heen. Wij doneren ook n stukje mee..en Cees blijft top wat je doet!

33

Cees de Bar

Mijn verjaardagsgeld. Jammer, het was niet druk.

335

Cees De Bar

Spinning THE Factory Sport & Fun Rijen.

25

Anonymous

Wat een jaar voor jou 2018... Maar met hetzelfde enthousiasme zet jij je weer in voor 2019, terwijl je nog niet weet hoe AD6 voor jou er uit gaat zien. Het zal hoe dan ook weer bijzonder zijn. Succes Cees!!

25

Philip en Sjeannette Den Haan

Veel respect voor deze grote STRIJDER!! Succes

150

Cees Bar

donaties tgv 45-jarig jubileum Politie.

100

Anonymous

De NPB staat achter haar leden. Samen tegen de K. Succes.

25

Kathy Halters

Lieve Cees, Ga je dit toch maar weer doen, ondanks alle tegenslagen die je hebt gehad. Jij overwint alles met deze instelling. Mijn held ben je al. Neem je René nog een keertje de berg op? Zet hem op! Veel kracht toegewenst, Kathy

30

Anonymous

Helaas kan/ga je niet mee dit jaar. Goed dat je je rust neemt . Ik kom echt snel eens lang, neem veel te weinig tijd daarvoor. Veel te lang geleden.

10

Albert en Claudia

Heel veel succes van ons. Albert Claudia

21

Anonymous

Wat een nobel streven weer! Wat zal deze komende trip extra beladen zijn Cees..Heel veel succes allemaal. En voor nu een fijne kerst

50

Cees Ligtvoet

Omdat je de wil en inzet en hebt om t toch weer te proberen willen we jou natuurlijk weer steunen en deze keer 5 eur meer van de kleine Fleur ,grtjs Cees ,May ,kids en de 5 kleintjes,zet m op

270

Chalet Lingayoni

50

Cees De Bar

Respect.

20

Walter van Sinten

Mooie herinneringen Cees..........!

50

Silvia Reiche

Top dat jij je weer in gaat zetten voor dit goede doel! Maar, ik wil ook dat je heel goed naar je lichaam luistert: meedoen is super maar de berg op fietsen mag nooit ten koste gaan van je eigen gezondheid. Dat je een kanjer bent heb je diverse keren bewezen! Nu is het de beurt aan anderen en daarom sponsor ik je als toeschouwer.....goede toeschouwers zijn goud waard!

10

Gijs Stolwijk

Dit jaar helaas niet aanwezig Cees, maar je blijft een top captain! Wat een mooie herinneringen hebben we!

26

Arie van Oord

Klasse, dat je niet opgeeft!

25

Anonymous

Cees, een topper ben je al en respect creeer je ieder jaar weer! Zet hem op kanjer!

25

Hannie Roestenberg

In plaats van een cadeautje een donatie voor AD6. Tot vanavond Cees!

Show more