Claudia van der Grijn

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2016 deed ik voor het eerst mee aan Alpe d'Huzes. Een ervaring om nooit te vergeten, samen met een geweldig mooie hechte familie, dankbaar omdat we nog zo weinig te maken hebben gehad met verlies in de familie door kanker. In mijn gedachten waren anderen, in het bijzonder mijn lieve oma en buurvrouw maar ook al diegenen die hebben moeten vechten om deze ziekte te overwinnen❤ 

Toen plots werd anderhalf jaar geleden mijn favoriete neefje geconfronteerd met zaadbalkanker. Pas 27 was hij, in de bloei van z'n leven en met een grote kinderwens. Jankend zat ik in het vliegtuig toen ik net landde op Schiphol en opnieuw een appje las met slecht nieuws. Op vrijwel hetzelfde moment kwam één van zijn beste vrienden in aanraking met kanker en hij redde het, in tegenstelling tot mijn neefje Gerald, niet. Dat is keihard, woorden schieten dan simpelweg tekort.

Ik heb Lennart zelf nooit goed gekend. Toen Gerald echter afgelopen zomer vroeg om met onze lieve familie en de ouders van Lennart (weer) mee te doen aan Alpe d'HuZes, twijfelde ik geen moment. Heel bijzonder om met zijn ouders een jaar na het verschrikkelijke verlies van hun zoon, ons SAMEN in te zetten in de strijd tegen deze verwoestende ziekte.

Zelf ben ik in de dankbare omstandigheid dat ik me fysiek fitter voel dan in 2016. Met de opgedane ervaring van toen hoop ik in 2019 alles op alles te kunnen zetten om de Alpe zo vaak mogelijk te beklimmen. Ik geef niet op! 

Thank you to my Sponsors

150

Anonymous

betaling is geregeld.

21

Kolkie

Topper, super dat je dit doet! Wat is de inzet? 4x omhoog?

750

DUTCHWOOD

Team van der Grijn, Heel veel succes met deze actie!

21

Dirk en Alie Lakerveld

Zet hem op Claudia, trots op jullie!

100

Romeijn Telecom

Bedankt voor de goeie zorgen met de toertocht :-)

10

Tonja

Succes en zet'm op, zowel tijdens de weg er naartoe als de klim zelf! Een beetje bij jou en een beetje bij Steven 🙈

Show more