Daniëlle Vermeulen

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ga je in vredesnaam 6 keer die berg op?

Ik zou mijn eigen pagina kunnen beginnen met een nog veel verregaandere lofzang over Jordy, en alle redenen dat ik 6 keer die pokkeberg op ga fietsen voor hem. Ergens overweeg ik serieus om dat te doen, al is het alleen maar omdat ik me dan kan vermaken met hoe ongemakkelijk en verlegen hij daarvan wordt. 

Het bericht op de teampagina komt vanuit ons hart, en daarin is alles gezegd wat we willen en hoeven te zeggen als team. Wij hebben het enorme geluk dat de behandeling is aangeslagen, en dat onze lieve Jordy er nog steeds is. Ik weet alleen ook dat heel vaak niet het geval is. Er zijn zoveel mensen die tevergeefs hebben gehoopt dat er ook een treffende nieuwe behandeling zou komen voor de vorm van kanker waar hun geliefde aan leed. 

Ik kan die nieuwe behandelingen niet ontwikkelen. Ik kan die nieuwe behandelingen ook niet financiëren. Wat ik wél kan, is op een fiets stappen, en mezelf helemaal aan gort fietsen. En blijven fietsen. 180 kilometer, waarvan 90 kilometer klimmen, 6 keer die Alpe d'Huez op en af. Tenminste, ik denk dat ik dat kan. Ik ga er in ieder geval alles aan doen de komende maanden om fit genoeg te zijn om het ook daadwerkelijk te gaan doen, op 6 juni 2019.

Zoals ik al zei, ga ik deze uitdaging aan voor Jordy. Voor daarnaast ga ik deze uitdaging ook aan voor twee lieve vrienden van me, voor wiens ouders er helaas geen nieuwe behandelingen zijn gevonden. Een van mijn zes beklimmingen doe ik namelijk voor Hans, en zijn vader Jan. Een andere beklimming doe ik voor Hugo, en zijn moeder Gerda. Hiermee wil ik ze vertellen dat ik nog steeds aan ze denk, er voor ze ben, en me voor ze inzet op mijn manier; door het uiterste uit mezelf te halen op zo'n dag, en zoveel mogelijk geld in te zamelen tegen die verschrikkelijke ziekte die ervoor heeft gezorgd dat hun vader en moeder er niet meer zijn. 

Mijn enige vraag aan jou: help jij me mee? Help jij ons mee?

Doneer via mijn pagina, of onze team pagina van Team Tartiflette. Dat zou écht geweldig zijn. En laat dat fietsen dan maar aan mij over. 

Thank you to my Sponsors

21

Eva Haan

Heel veel succes!!

10

M

Keep up the good work! They appreciate it.

66

Rixt & Dirk

Super goed dat jullie dit gaan doen! Heel veel succes! Rixt & Dirk

10

Jan Stevens

65

Willem Vermeulen

Stoere meid, zet 'm op!

206

Agilista.me

Als jij je nou aan gort fietst, help ik met het financieren :-p

21

Cees Froukje

100

Hendrikx

Heel veel succes Danielle!

Show more