Eric van Dorp

Heeft deelgenomen in 5 vorige edities

My Activity Tracking

2,160
kms

My target 4kms

Niet meedoen is dit jaar weer geen optie

Het behandelen van de ziekte kanker gaat met stappen vooruit, maar is nog lang niet ver genoeg. Elk jaar overlijden er nog veel te veel mensen aan deze ziekte. Ook dit jaar moest er weer afscheid genomen worden van mensen die de strijd tegen deze ziekte, vaak na jaren, uiteindelijk niet konden winnen.

Een aantal jaren achter elkaar heb ik aan de Alpe d'Huzes meegedaan. Daarna een paar jaar gekozen voor een ander doel. Dit jaar was er dus  weer de keus om een sportieve prestatie te koppelen aan een goed doel.

Het afgelopen jaar heb ik weer gezien hoe belangrijk het is om voor het KWF geld binnen te blijven halen, het blijft hard nodig. De keuze lag dus voor de hand.

Dit jaar ga ik opnieuw proberen die berg een aantal keren op te fietsen. Zes keer gaat me echt niet lukken, maar ik koers op vier keer omhoog.

En natuurlijk heb ik daarvoor weer hulp nodig van sponsoren, want daar gaat het immers om. Zo veel mogelijk geld op halen om zo snel mogelijk aan resultaten te kunnen werken. Tijdens de vorige edities hebben de sponsors een enorm bedrag bij elkaar opgebracht. Dat was geweldig! Maar ik durf toch (opnieuw) een bijdrage te vragen.

Mag ik ook dit jaar weer rekenen op de steun van iedereen, het gaat immers om een groter doel dan de sportieve prestatie.

Elk sponsor bedrag is welkom. Als tegenprestatie probeer ik die berg weer zo vaak ik kan te bedwingen. Mijn training is dit jaar al vroeg begonnen. Vier keer is een hele klus.

Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdragen.

 

Thank you to my Sponsors

500

Anonymous

26

Anonymous

56

Thea Meijer

Wat een lef om weer die berg op te gaan Eric! Heb veel respect voor je doorzettingsvermogen! Veel succes!

500

Frits Pfeiffer

50

Jannie van Dorp

veel succes

106

Marant Interim

26

Jacqueline en Ronald van Dorp

Eric succes en dit keer 4x de top? Hebben sowieso bewondering voor je als je hem 1x haalt 💐

500

SPO Utrecht

Beste Eric, 4 keer de heuvel op is een mooie prestatie! Heel veel succes met de klim naar de top van de Alpe d'HuZes. Namens alle collega's van SPO.

56

Eric Taal

Top!

1.000

Van Hoogevest Architecten

150

Aannemersbedrijf Kormlink

Heel veel succes!

250

BM van Houwelingen

Heel veel succes Eric, ik doe het niet na. Met vriendelijke groet, Kees Huisman

10

Rene

Voor het goede doel,

10

Kyra Bosman

Succes!

25

Gerry van der Lit

Top hoor Eric, veel succes voor het goede doel!

10

Anonymous

Succes Eric!

Show more