Erik Scheper

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Opa's Kunstgebit en Alpe d'HuZes

Ook wij hebben van nabij mee moeten maken wat kanker betekend. Een aantal dierbaren zijn ons helaas door deze ziekte ontvallen. In het najaar 2014 kwamen we derhalve tot het besluit dat we naast het vullen van collectebussen en het op andere wijze doneren aan het KWF misschien nog iets extra’s zouden kunnen doen. Na contact met het entertainment team van Alpe d’HuZes werd besloten om in 2015 te proberen om deelnemers (al was het maar één bocht) verder te brengen door onze muziek ten gehore te brengen. ’s Woensdags tijdens de Alpe d’HuZus en donderdags tijdens de koersdag. Onwennig de koersweek in gedoken maar overweldigd door alles wat we daar zagen, hoorden en voelden.

Toen we vervolgens werden gevraagd of we dit het jaar erop weer wilden doen, hoefden we daar dan ook niet lang over na te denken. Naast de Alpe d’HuZus en de koersdag kwam tevens het verzoek om de rij wachtenden op dinsdagavond wat vermaak te bieden.

Tijdens het evenement in 2017 wilden we iets extra’s doen. Karin en ik besloten om op de koersdag wandelend de berg op te gaan en vervolgens vanaf 08:00 uur tussen bocht 6 en 7 muziek te maken. Er kwamen nog twee dorpsgenoten bij en “Opa’s Kunstgebit – Team Taarlo” was geboren. De week werd vervolgens qua muziek nog iets uitgebreid. In 2015 een groepje deelnemers getroffen, die we de jaren daarna ook weer tegen kwamen. Gevolg: Op maandagavond een gezamenlijke bbq met een klein optredentje van Opa’s Kunstgebit. (Poging 1 om “ons” Alpe d’HuZes lied “Ride On” te laten horen...)

In 2018 wederom van de partij. Op zaterdagavond (tussentijdse overnachting richting Bourg d’Oissans) de bagage van een per fiets uit Nederland vertrokken deelnemer over gepakt in onze auto / caravan. Ook dat is Alpe d'HuZes. ’s Maandagsavonds de bbq (Poging 2; en 1 couplet verder gekomen), dinsdag wederom de Frans-Nederlandse avond, woensdag Alpe d’HuZus en donderdag de koersdag. En we beseffen opeens, dat 2019 het 5e opeenvolgende jaar wordt dat wij erbij zijn…..dat vraagt om iets extra’s.

 Zoals hier boven reeds aangegeven zal de financiële bijdrage van Opa’s Kunstgebit er dit jaar uit bestaan dat wij, naast de knuffels die Karin maakt en verkoopt, onze gage via de actiepagina van “Opa’s Kunstgebit – Team Taarlo” volledig aan Alpe d’HuZes / KWF zullen doneren. Volg onze acties op Facebook. "Alpe d'Huzes Opa's Kunstgebit Team Taarlo".

We zijn getriggerd door de mensen van wie we afscheid hebben moeten nemen. Maar we doen het om kanker de wereld uit te krijgen. En elke euro telt daarbij !!!!! Dus elke donatie is welkom !!!!!

My Updates

Het begin is er

De kop is er af. De fiets is binnen en voldoet. Nu flink trainen. De eerste donatie(s) druppelen ook binnen, waarvoor dank uiteraard!!! Houd ook onze facebook pagina in de gaten. En we hebben natuurlijk onze actie "Huiskamer Concert". Voor meer info daarover mail even naar info@opaskunstgebit.nl .

Opa's Kunstgebit - Team Taarlo op de kerstmarkt

Van 21 t/m 24 december zijn we te vinden op de kerstmarkt in Assen. Natuurlijk zal Opa's Kunstgebit daar enkele optredens verzorgen, maar er is ook een kraampje. Er wordt op dit moment druk gewerkt aan diverse artikelen die hier in de verkoop gaan. Uiteraard gaat de volledige opbrengst naar onze actiepagina.

Kerstmarkt Assen

De kerstmarkt komt met rasse schreden dichterbij. Deze week met het hele team nog even een eindspurt om nog wat extra "kerst-artikelen" te produceren. Natuurlijk ben ik bevooroordeeld, maar er zitten weer hele leuke items bij !!!!!

Dusssssss........ allemaal naar de kerstmarkt op het Koopmansplein in Assen, van 21 t/m 24 december !!!!!!!!!

Even een kleine update

Het komt met rasse schreden dichterbij. Die 6e juni leek zo ver weg, maar over ruim 4 weken stappen we in de auto en gaat het weer richting Bourg d'Oisans.

Het trainen valt me zwaar, maar hé....... dat geldt voor veel meer deelnemers. Dus ik ga niet zitten zeuren. Ik hoef tenslotte maar 1x die berg op en slechts de helft weer naar beneden.

Met de sponsorgelden gaat het ook mooi de goede kant op. Paar leuke acties vanuit het team gehad en er staat nog wat in de planning. Benefiet bij ons in het dorp d.d. 12-05-2019 en excursies bij Boomkroonpad. Wees er bij die laatste snel bij, anders ben je te laat !!!!!!! Verder nog een paar Huiskamerconcerten en dan zit het er voorlopig weer op.

Hierbij iedereen nogmaals hartelijk dank voor de bijdrage(n) in welke vorm dan ook. Want daar gaat het tenslotte om.

En dan is het zover..............

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/blog/erik-scheper--je-wordt-een-ander-mens-van-alpe-d---huzes

 

Iedereen ontzettend bedankt voor de donaties!!!!! En voor iedereen die de reis er naartoe gaat maken: Doe voorzichtig, kom heel aan en tot op de berg.

Thank you to my Sponsors

21

Jelte Brontsema Brontsema

100

Ten Hove

Beste Erik, Heel veel succes met wandelen en muziek maken, en dit alles voor een heel goed doel.

30

Anonymous

Evelien bedankt !!

100

Anonymous

Erwin bedankt

300

R. Prikken, BAG Nederland

Beste Erik, Wat fantastisch dat jullie meedoen.! Heel veel succes met de beklimming.

95

Herma Jopie

Huiskamerconcert bij de vuurton!

20

Anoek Jansen

Beste Erik, Wat goed dat je dit gaat doen! Uiteraard wil ik hier mijn steentje aan bijdragen aan dit goede doel. Succes met de voorbereidingen!

331

Activteitenclubske Het Broeinest, Cafe Hegeman, gasten Schoonloo

Optreden Opa's Kunstgebit voor activteitenclubske het Broeinest, café Hegeman en gasten in Schoonloo

400

Opa's Kunstgebit

Optreden Opa's Kunstgebit 19 januari

50

Andre Pals

Heel veel succes Erik.

26

Robbert Mouwen

Good luck Erik!!

68

Gasten Maallust

Gasten Maallust 22 december

295

Johan en Sandra Storm

Alvast onze bijdrage voor jou om je streefbedrag te halen . En alvast dankjewel voor jullie bijdrage as zaterdag op ons feest !

250

Anonymous

220

Vriendengroep Eluas

Huiskamerconcert Frieschepalen

300

Stichting WintersAssen

Dank voor het optreden tijdens de schaatsperiode in Assen in de ijsbaan van WintersAssen. Mooi dat jullie bezig zijn met zo'n dit doel. Wij sponsoren jullie dan ook van harte en hopen dat jullie er veel mensen mee kunnen helpen. Succes met de strijd en de tocht. Groet WintersAssen

300

Rotary Groningen West

Optreden Opa's Kunstgebit Leeksterwandeltocht

150

Anonymous

Erwin bedankt

150

Vrijwilligers EJCT Assen

Show more