Eva van Eil

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook? Ja, dat wil ik ook. Ieder jaar worden in mijn ogen te veel mensen getroffen door kanker. Mensen die je erg dierbaar zijn of mensen waar je een stapje verder vandaan staat, het maakt niet uit. Iedere persoon die wordt getroffen door deze vreselijke ziekte, is er één te veel. 

Al een aantal jaren ben ik betrokken bij Alpe d'HuZes, een fantastisch evenement waar saamhorigheid bovenaan staat. Een evenement waar iedereen welkom is, waar vreemden vrienden worden en waar je het gevoel hebt dat je nooit alleen bent. Samen zijn we één. Samen doen we ons best zo veel mogelijk geld in te zamelen voor nieuw onderzoek. 

Toen recent het bericht kwam dat een goede vriend van ons de strijd tegen kanker zou verliezen, was het voor mij niet meer de vraag of ik de berg op zou gaan. De vraag was hoe. Ik heb mede dankzij hele lieve supporters een prachtige fiets weten te bemachtigen om de berg op te gaan, waar veel dierbare mensen in mijn gedachten me zullen helpen om de finish te bereiken. 

Ik ben er van overtuigd dat wij ons samen sterk kunnen maken en dat we er samen voor kunnen zorgen dat er een dag komt dat niemand meer dood gaat aan kanker. Dat wil jij toch ook? 

 

Thank you to my Sponsors

10

Anne Tullemans

Succes Eef, you can do it!!!

66

Merijn Van Kruijsbergen

15

Dorien, Joost & Viktor Van Eil

Veel succes Eva! Ook deze uitdaging ga je met glans halen. Wij zijn super trots op je! Liefs Dorien, Joost & Viktor

25

Dylan & Dorien

Zet 'm op Eef, jij kunt dit!

20

Karin Verheijen

Wat heb je dat prachtig verwoord Eva. Wat ben je toch een mooi mens.

10

Stijn van Raak

Super goed bezig! Ik weet zeker dat je die berg op gaat knallen 💪🏼

10

Romy Stevens

Met alles wat jij helaas al mee hebt moeten maken, jouw motivatie en kracht ga jij die berg op en ik weet zeker dat jij het gaat halen! Je bent een topper en ik ben super trots op jou!!!

10

Monique Keustermans

Trots op jou topper!!❤️

Show more