Eva van Eil

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

My Activity Tracking

105
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook? Ja, dat wil ik ook. Ieder jaar worden in mijn ogen te veel mensen getroffen door kanker. Mensen die je erg dierbaar zijn of mensen waar je een stapje verder vandaan staat, het maakt niet uit. Iedere persoon die wordt getroffen door deze vreselijke ziekte, is er één te veel. 

Al een aantal jaren ben ik betrokken bij Alpe d'HuZes, een fantastisch evenement waar saamhorigheid bovenaan staat. Een evenement waar iedereen welkom is, waar vreemden vrienden worden en waar je het gevoel hebt dat je nooit alleen bent. Samen zijn we één. Samen doen we ons best zo veel mogelijk geld in te zamelen voor nieuw onderzoek. 

Toen recent het bericht kwam dat een goede vriend van ons de strijd tegen kanker zou verliezen, was het voor mij niet meer de vraag of ik de berg op zou gaan. De vraag was hoe. Ik heb mede dankzij hele lieve supporters een prachtige fiets weten te bemachtigen om de berg op te gaan, waar veel dierbare mensen in mijn gedachten me zullen helpen om de finish te bereiken. 

Een mooie motivatie leek me, om in juni de berg op te fietsen. Tot dat half maart het nieuws kwam, het nieuws waarvan je hoopt het nooit te krijgen. Het nieuws dat jaarlijks zo veel mensen raakt, raakte ons ook. Papa is ziek.

Papa, mijn lieve papa, heeft kanker. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat dit mijn motivatie en wilskracht om de berg op te fietsen meer dan verdubbeld. Getraind of ongetraind, ik kom hoe dan ook boven, waar mijn papa me op staat te wachten. 

Ik ben er van overtuigd dat wij ons samen sterk kunnen maken en dat we er samen voor kunnen zorgen dat er een dag komt dat niemand meer dood gaat aan kanker. Dat wil jij toch ook? 

 

Thank you to my Sponsors

10

Gerard, Nicole, Thijmen en Merel

Prachtig dat je dit doet, enorm veel respect voor jou! You go girl!!

10

Romy Stevens

Met alles wat jij helaas al mee hebt moeten maken, jouw motivatie en kracht ga jij die berg op en ik weet zeker dat jij het gaat halen! Je bent een topper en ik ben super trots op jou!!!

16

Anonymous

Wat dapper van je! Succes op Alpe d’Huzes!

56

Adje Aerts

Veel succes van familie Aerts

25

Dylan & Dorien

Zet 'm op Eef, jij kunt dit!

20

Karin Verheijen

Wat heb je dat prachtig verwoord Eva. Wat ben je toch een mooi mens.

15

Dorien, Joost & Viktor Van Eil

Veel succes Eva! Ook deze uitdaging ga je met glans halen. Wij zijn super trots op je! Liefs Dorien, Joost & Viktor

26

Immy

Trots op jou! Kroel!

20

Jannemijn en Thomae

Natuurlijk staan wij achter jou! Voor one Wim, voor jouw lieve papa, voor Ineke, Merijn en Immy en voor Joost, Dorien en jou en al die andere mensen die door de ziekte van deze twee helden, of een van de veel te veel andere helden met kanker, zijn geraakt.

26

Ans Van Gestel

Lieve Eva, wat ontzettend mooi dat je dit gaat doen. Met jouw inzet, dapperheid, doorzettingsvermogen, maar vooral met je liefdevolle hart ga je ervoor! Chapeau!

10

Anne Tuijtelaars

10

Stijn van Raak

Super goed bezig! Ik weet zeker dat je die berg op gaat knallen 💪🏼

66

Papa en mama

Lieve, sterke, dappere, stoere Eva, we zijn ontroerd door je motivatie én we zijn heel trots op je. Op je inzet en je wilskracht om die berg op te gaan! Ga ervoor meisje!

66

Merijn Van Kruijsbergen

25

Ank van der Wegen

Veel succes meid. Wat je ook zegt, wel of niet getraind jij komt die berg op. Zeker weten!

26

T. van Eil

Heel veel succes, een erg stoere actie!

20

Charlotte en Guido

Succes Eef!

10

Anne Tullemans

Succes Eef, you can do it!!!

50

Tante Mien van den Hout

Lieve Eva, De berg kan ik niet beklimmen. Toch wil ik mijn steentje bijdragen. Succes met de beklimming. Jij kunt het, jij doet het! Groetjes, Tante Mien

26

José Kouijzer

Heel veel succes en sterkte! Liefs!

10

Monique Keustermans

Trots op jou topper!!❤️

10

Romy Vreke

Super stoer. Zet hem op!

Show more