Felix Engels

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

Voor de 3de keer zet ik mij in voor Alpe DuZes samen met mijn vrouw en dochter om dit evenement weer veilig en succesvol te laten verlopen. Immers achter ieder mens zit een verhaal,ook achter ons.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Al 3 jaar op rij zet ik mij in voor Alpe DuZes samen met mijn vrouw en dochter. Wij zijn alle drie fysiotherapeut en dragen op verschillende manieren bij tijdens dit evenement. Ikzelf ben Motard en zorg voor een veilige omgeving tijdens het evenement. Ik doe dit met heel veel zorg en plezier en ben erg dankbaar dat ik een steentje mag bijdragen aan dit geweldige initatief. Ik zou graag een wereld willen waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Ik zet mij hier volledig voor in en hoop dat we dit doel zullen bereiken!

Naast een donatie via deze pagina of in een van mijn donatieboxen heb verschillende acties opgezet om geld in te zamelen voor dit geweldige evenement. Ik zamel lege flessen in, verkoop kaarsen voor op de berg en verkoop verse kippeneieren van onze eigen kippen.

Thank you to my Sponsors

50

Corinne Engels-Overmars

Cox Aanhangers uit Echt sponseert jou met 50,-

25

Angelina

Super trots op jou en jullie! Alle aanmoedigingen hebben me vorig jaar geholpen in de regen en kou boven te komen. Bedankt nogmaals. Nu mogen anderen ervan gaan genieten. Succes!

60

Fysiotherapie Engels

donatie geld uit de box op de balie

30

patienten van fysiotherapie Engels

opbrengst flessen actie tot nu toe

10

Emiel Laugs

Show more