Frank Brandse

Heeft deelgenomen in 7 vorige edities

Na 7 jaar Alpe d'Huzes, nu Alpe d'Huzus

Ook in 2019 zal ik aanwezig zijn bij de week in de Alpen die mijn vakantie al kenmerkt vanaf 2010. Toen werd bij mijn vrouw darmkanker ontdekt. Na jaren behandeld te zijn dachten wij in 2013 te kunnen gaan horen dat ze kankervrij was. Dat was ook zo, vrij van darmkanker. MAAR, toen werd er wel slokdarmkanker ontdekt. Dus weer met goede moed de molen in. Al die jaren waren wij samen bij de mooiste week van het jaar. Tot en met die mooie week in 2016, waar ze alles wilde meemaken. Daarvoor hadden we net ons 40-jarig huwelijk gevierd. Zij overleed op Vaderdag 2016 op de camping in de Auvergne waar ze het liefste was.

In 2017 was ik, alleen, naar die mooie week gegaan. Gelukkig kwamen, ter ondersteuning, mijn buurman en zoon die week naar mij toe. Nadat ik terugkwam eind juni ben ik in augustus weer op pad gegaan. Ik hield het alleen thuis niet uit. Een rondje Nederland met de caravan en hond, die ik pas had. Op de 2e camping in Drenthe stond ook een dame alleen met caravan. In de loop van die week raakten we aan de praat, dronken samen een bakkie enz. Ook zij had haar partner recentelijk verloren. Daar hebben we samen veel over gepraat. Na het rondje Nederland hebben we contact gehouden en is zij in 2017 mee geweest naar die week die zij heel erg is gaan waarderen. Op de finish van Alpe d’Huzes 2018 heb ik haar te huwelijk gevraagd. Bij de editie van 2019 zullen wij er als getrouwd stel zijn. Zo mooi kan het leven ook zijn. Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar.

Dit jaar ga ik de Alpe d’Huzus op woensdag rijden. Voor de rest van die week weet ik het nog niet. Het kan uiteen lopen van wat vrijwilligerswerk tot gewoon lekker aanwezig zijn bij deze mooie week.

Daarom vraag ik nogmaals wat financiële steun, want die vreselijke ziekte moet de wereld uit.

Thank you to my Sponsors

25

Nathalie Reijnen

5

D Nap

Zet hem op frank ! Alweer die berg op wat een prestatie ?

40

Anonymous

Frank en Nicola, Succes in deze week met het fietsen en het vrijwilligerswerk.

10

Culinair aan Huis Oud

Succes Frank.

26

Jaap van Dijk

Veel succes Frank!

50

B&P

Top dat je ook dit jaar weer van de partij bent.

25

Astrid Nico Spiek

Geweldig dat jullie er weer zijn. Succes.

10

C.A.G. van Zijl

Veel succes gewenst.

25

Klaas van der Veen

Frank, knap dat je dit weer gaat doen komend jaar. Succes met de voorbereidingen en ik blijf je volgen!

26

Harm Overweel

Veel succes Frank !!

50

Hans Faase

Frank veel succes

56

Henk Nap

Beste Frank, bewondering voor je doorzettingsvermogen en dat je geheel belangeloos weer veel van jezelf wilt geven voor anderen. Mooi! Succes gewenst

50

John Vonk

Succes en geniet ervan!

56

Matthias Nap

25

Hannie Peters

40

Henny van Egdom

Frank zet hem op en een goede week gewenst.

Show more