Fred van Westerop

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes 2019 omdat de ziekte kanker vreselijk is. Al het lijden, verliezen van dierbaren en de constante spanning en onzekerheid bij mensen die er de dupe van zijn moeten we met zijn allen zien te bestrijden. Wil jij ons steunen?

Het wordt voor ons allemaal een uitdaging, een eerste keer om deel te nemen aan dit prachtige initiatief! Zelf ben ik geen berggeit, en eigenlijk te zwaar voor fietsen op de berg dus het wordt wat.

We weten nog niet wat ons precies te wachten staat maar met nieuwe energie gaan we aan de slag om ons voor te bereiden op een zo'n mooi mogelijke prestatie. Ons team heeft fietsers en wandelaars en samen gaan we 6 juni de Alpe d’Huez proberen te bedwingen!

My Updates

Het begon als een wild idee

Ik ben natuurlijk te zwaar om bergen op te fietsen. Als ik een berg tegenkom tijdens het fietsen verlies ik afstand die ik daarna berg af met een paar extra kilo probeer in te halen. Maar goed, het zaadje van de Alpe was geplant toen Ronald en Martine terugkwamen van de vorige editie. Toch jezelf het moeilijk maken en je best doen voor een prachtig doel, dat blijft natuurlijk knagen. Want ik zal hier mijn best voor moeten doen. Kilo's eraf en echt kilometers in de benen krijgen. Tijdens de zomervakantie voor het eerst een serieuze berg befietst (een klein stukje) om te zien of ik het wel kan. Het is maar goed dat ik geen filmje kan uploaden want dan hadden jullie kunnen zien dat zelfs dat stukje redelijke impact had. Maar goed, we hebben nog 8 maanden te gaan!

Eerste training

Nou, dacht even aan te haken bij de ouwe garde, team 1 die al wat beter was voorbereid. Ik heb het geweten... Maar toch wel fijn zo'n wake-up call. Er moet worden gewerkt zo veel is duidelijk!

Thank you to my Sponsors

21

Freek & Fanny

Goed bezig!

130

Anonymous

Wijnbijdrage sponsors; Maarten M, Maarten G, Dennis D, Marco T, Marloes O, Hans O, Tjark V, Theo vd G, Freek v L dank allen!

750

Eric-Jan van Leeuwen

21

M M

50

Anonymous

Wijnbijdrage Sponsors

25

Patrick Boelaars

Succes Fred.

21

Marcel

Veel succes Fred! Groet, Marcel (Laan)

21

Peter

Als t maar niet bij een voornemen blijft ( zo de waard is..)

21

Marjo van Westerop

Trots op je zwager je fietst tenslotte ook voor mij 💋 Je kan het 💪🏽

21

Anonymous

21

Anonymous

Zet hem op Fred! We zijn nu al trots op je, alleen al voor het feit dat je het voornemen hebt om die vreselijk hoge berg te bedwingen :)

126

Michael P

70

Anonymous

Wijnopbrengst, dank sponsors!

250

XS Direct

Succes Fred!

21

Marc Broere

Succes! Meestal rijd ik daar met de auto naar boven, dat is al best zwaar....

Show more