Gea Scholten

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes, omdat ik te vaak en te veel met kanker te maken heb.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Donaties gaan goed!

Hallo allemaal,

De donaties gaan goed en inmiddels over de helft van mijn streefbedrag. Geweldig en allemaal nogmaals bedankt. Ik ben mijn loopschema aan het opbouwen. Liep ik tot vorige week 2 km per dag, nu staat mijn loop-app op 2.5 per dag. Dit lukt me meestal elke dag. De afgelopen 2 dagen heb ik zelfs 4 km gelopen, maar dat is dan ook wel mijn max op dit moment. Ik wil jullie hier op de hoogte houden van mijn training en andere wetenswaardigheden die bij deze tocht horen. Ik krijg directe steun van mijn familie en ben daar zeer blij om. Daarover vertel ik later nog meer.

Berlijn

Een week met de camper naar Berlijn geweest en behoorlijk gelopen natuurlijk. Genoten samen met mijn Duitse Camino vriendin en haar man. We dagen elkaar uit om meer te lopen door de stappen die we zetten met elkaar te delen.. als ik meer stappen heb gemaakt dan haar schrijft ze: ik ga nog even de trap een paar keer op en neer. Als ze dan ook de telefoon maar meeneemt  🤣🤣  zonder bewijs geloof ik het natuurlijk niet.. 😃 

Mijn loopapp op 3 km gezet en dat wil ik zo houden tot ik weer reserve heb. De ene dag wil nog wel eens beter dan de andere, maar ik merk dat ik toch meer kracht krijg en minder last van mijn heup.

De donaties blijven binnen sijpelen en dat is telkens weer een verrassing. Ik wil jullie het liefst allemaal persoonlijk bedanken, maar het lukt me niet via de site hier...wat wel zou moeten kunnen trouwens!  Hoe dan ook veel dank voor jullie steun. Dit geeft moed om door te gaan. 

Alpe De’HuZus

Jaaaa..... vandaag heb ik mij ingeschreven voor de Alpe de’HuZus. 1x de berg op is 14 km naar boven lopen. Dat is mijn uitdaging en wat ook heel fijn is om te delen, ik krijg steun van mijn familie. Misschien gaan een zus en schoonzus ook meedoen en gaan er familieleden mee naar Frankrijk om mij/ons aan te moedigen! Dat is toch gaaf!! 

De opbouw van energie gaat steeds beter en ik mag wel zeggen dat ik een beetje trots op mezelf ben, van even naar de tuin van de buurman, naar nu 3.4 km en af en toe al meer dan dat. Natuurlijk zijn er ook bankhangdagen bij hoor en daarover voel ik me niet schuldig. Ze zijn er ook en dat is zoals het is. 

Een mijlpaal vandaag dus, ik ga voor de Alpe De’Huzus 😍

Wandelen is vertragen

Rare tekst, Wandelen is vertragen, ik wil immers méér en béter en snéller lopen... , maar het is je brein die minder snel gaat en dat is erg fijn. Niet zoveel piekeren en nadenken...heerlijk. Afgelopen anderhalve week niet zoveel kunnen lopen als ik wel zou willen, maar er moest weer wat gebeuren aan mijn mond en dat kost me nog altijd bakken met energie. Mijn loopafstand is wel gestegen naar 4.4 km, dus nog steeds in de lift.

Gisteren gehoord ... (ben daar erg blij mee) ...van mijn zorgverzekeraar dat ik toestemming krijg om een revalidatietraject te mogen volgen. Mede dankzij het revalidatieteam van het Radboud is dit gelukt. Het was in eerste instantie afgewezen en uiteindelijk hebben ze na een bezwaarschrift van mij en uitleg van de Reva-arts van Fysio Donders, toch toestemming gegeven! Dit wil zeggen dat ik professionele begeleiding krijg de komende 3 maanden in de opbouw van mijn energie en alles wat daarbij komt kijken. Een team van verschillende specialisten die mij helpen om weer comfortabel te leven en leert leven met klachten die van blijvende aard zijn. Dit is natuurlijk super om te mogen doen en ik kan niet wachten op het startsein.

Jullie horen weer van mij. ❤️

Thank you to my Sponsors

30

Jannie Bos

Alvast veel succes Gea😘

25

Annette Ee

Heel veel succes. Geweldig wat je doet.

10

P.J.- Koops-van der Molen

succes! bewonder jou voor jouw doorzettingsvermogen

25

Hayscen de lannoy

Succes!

10

Anne Marie Marie Akkermans

10

Laura E Soto Meza

Succes!

12

Marjolein Kremer

Eén euro voor ieder jaar dat ik deze mooie en dappere vrouw ken.

21

Pieter Scholten

Good luck to everybody.

35

Iris

You go mam! 💪🏼

36

Hannah en Henk

14 km met 21 bochten op 6-6!!! Het gaat je lukken.

21

Stephanie Elco & fleur Bosscher

❤❤

104

Robert Vogel

Succes!

21

Melanie en Gerben Bosscher

Samen staan we sterk ❤️

Show more