Gertjan Rieke

Heeft deelgenomen in vorige edities

My Activity Tracking

4,930
kms

My target 4000kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

De reden dat ik aan Alpe d'Huzes mee doe komt dat zowel Marion als ik te maken hebben met de gevolgen van de ziekte kanker. Bij Marion is 2004 borstkanker geconstateerd en sinds 2012 is ze onder behandeling voor uitzaaiingen van de borstkanker. 

Begin 2018 kreeg ik met kanker te "dealen" als gevolg van het bevolkingsonderzoek naar "Darmkanker". Dit resulteerde voor mij in een (darm)operatie en een aanvullende chemokuur van 4 cycli van 3 weken elk. 

Op het moment dat ik dit post zijn we 8 maanden na de laatste chemokuur en ben ik nog steeds niet volledig herstelt van de fysieke en mentale schade die door de chemo is aangericht. Iedereen die mij kent weet dat ik als bezigheid / sport graag op de racefiets zat om alleen of met vrienden te gaan rijden. Door het fietsen weer op te pakken in combinatie met een trainingstraject in de sportschool (onder deskundige begeleiding) begin ik fysiek weer op orde te komen. Hierbij moet ik ook Rijwiel Vereniging "De Spartaan" uit Rijswijk bedanken voor de keren dat ik (zonder lid te zijn) mee heb mogen rijden. Dit heeft mij een boost in mijn fysiek herstel gegeven. 

Ik doe dus mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Met stomheid geslagen

Gisteravond (12-11) heb ik mijn besluit om aan Alpe d'Huzes deel te nemen op facebook gedeeld. Dit resulteerde in een sponsorbedrag van €614,- in 3 uur tijd. I'am flabbergested (surprisedsurprisedsurprised) en motiveert mij om één of meerdere leuke evenementen te organiseren om dit bedrag op te schroeven naar het streef bedrag van €2500,-

Gaat de goede kant op

We zijn inmiddels nog geen week verder nadat ik hab aangekondigd dat ik mee ga doen aan de Alpe d'Huzes en de teller van de sponsorberdagen staat nu op €978,-. Bij de donaties zijn teksten ter ondersteuning en motivatie geplaatst en bij sommige daarvan kreeg ik een brok in de keel. Maar we zijn er nog niet.
De komende weken gaan we onze focus verleggen op onze verhuizing van Rijswijk naar Voorburg maar vanaf 1 januari 2019 gaat alles in het teken van de Alpe d'Huzes staan. We gaan dan ook andere manieren van sponsoring bedenken en bekend maken.

 

Jullie blijven doneren.

Ondanks dat ik vorige week meldde dat ik mijn focus tijdelijk ging verleggen op onze verhuizing van Rijswijk naar Voorburg hebben jullie dit niet als een belemmering gezien om te doneren. Waarvoor hartelijk dank.

De stand nu is dat ik aardig op weg ben naar het streefbedrag. Maar ik ben er nog niet dus motiveer grootouders, ouders, vrienden, kennissen en buren om te doneren voor een wereld waarin we niet meer dood gaan aan kanker.

De focus gaat op Alpe d'Huzes

Na ongeveer 35 jaar in Rijswijk te hebben hebben gewoond zijn we weer terug in Voorburg. Onze nieuwe woning staat in dezelfde wijk als waar we beide zijn opgegroeid en het appartementen complex staat ook nog eens op een plek van waaruit we getrouwd zijn en waar Tim gedoopt is. Best wel bijzonder eigenlijk als je er over nadenkt.

Nu, na weken van klussen, inpakken, verhuizen, uitpakken, gaten boren en ophangen, is het tijd om de focus op Alpe d'Huzes te gaan richten. De inschrijving bij een nieuwe sportschool om in de winter periode voor een goede core stability te zorgen is gedaan. De racefiets heb ik voor de verhuizing al voorzien van winter onderdelen, zoals een "oude" wielenset.

Ook gaan we eens bedenken wat voor een soort akties ik kan organiseren om aan het streefbedrag te komen. Jullie hebben mij al aardig opweg geholpen naar het streefbedrag van €2500,- maar ik ben er nog niet. Dus motiveer je familie op een serieus moment tijdens het kerstdiner om mij te sponsoren omdat ik geloof in een wereld waarin we niet meer doodgaan aan kanker.

De voorbereiding is begonnen

Nu we onze verhuizing, kerst en oud en nieuw achter de rug hebben ga ik aan mijn voorbereiding op Alpe d'Huzes 2019 beginnen. Om een indruk te geven waar we het over hebben:

Stijgingspercentage: 8,5%
Maximaal (1000m): 10,2%
Lengte: 13,4 km
Hoogteverschil: 1134m

Dit soort gegevens geeft aan dat het een serieuze uitdaging is maar met het motto "opgeven is geen optie" gaat het ook zeker wel lukken.

Uiteraard kan er nog steeds gedoneerd worden want ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

 

Nulmeting

Om te weten wat er aan voortgang tijdens de voorbereiding naar Alpe d'Huzes wordt geboekt is het handig om te weten wat de huidige stand van mijn conditie is. Om hier achter te komen kan je je FTP (Functional Threshold power) waarde meten. Hiervoor dien je wel 20 minuten lang ongeveer met een maximale hartslag te kunnen fietsen. Gelukkig stond er vandaag lekker veel wind (5 - 6 beaufort). Als je zoveel wind tegen hebt dan hoef je niet veel moeite te doen om je hartslag omhoog te jagen. En om het nog wat vervelender te maken begon het ook nog eens te regenen. Maar met de strijdkreet "opgeven is geen optie" in het achterhoofd gewoon je ding doen en daarna lekker onder de douche en droge kleren aan.

Goed bericht

Vandaag bij de oncoloog de uitslag van de CT-scan van Marion gehaald. Ten opzicht van de vorige scan is alles stabiel en zijn er geen nieuwe plekken bijgekomen of zijn bestaande groter geworden. Tevens zijn er geen aanwijzingen dat we ons heel erg zorgen hoeven te maken voor het binnenkort komende darmonderzoek.

De afgelopen dagen heb ik mooie sponsor bedragen erbij zien komen en ben ik al aardig op weg naar mijn streef bedrag maar ik ben er nog niet. Dus mobiliseer / motiveer broers, zussen, vrienden, vriendinnen, opa's en oma's, oom en tantes voor een donatie omdat ik geloof in een wereld waarin je niet hoeft te overlijden aan kanker.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/gertjanrieke 

Nu even niet

In het kader van het "opgeven is geen optie" project heb ik vanwege het weer van de laatste dagen en de voorspellingen voor de komende tijd mijn fiets tijdelijk weggehangen. Uiteindelijk heb ik er niets aan als mij tijdens de voorbereidingen iets (ernstigs) overkomt. Maar de focus is en blijft op 6 juni 2019, de dag van Alpe d'Huzes, en ik zal ik mijn programma in de sportschool uitbreiden om een toch een goede basis te hebben voor de rest van de trainingen / voorbereidingen zodra het weer het weer toe laat.

Tussendoel behaald

Vandaag heb ik de grens van €2000,- aan donaties overschreden. Alle donateurs hartelijk dank hiervoor.

Vanwege code oranje voor grote hoeveelheden sneeuw (ik heb het niet gezien) mijn voorbereidingen dan maar in de sportschool doen in plaats van buiten op de fiets. Als de weervoorspellingen het goed hebben dat kan er komende weekend weer buiten gefietst worden.

Vandaag een uitnodiging ontvangen voor een darmonderzoek (colonoscopie) want het is inmiddels een jaar geleden dat ik ben geopereerd. Ik verwacht hier geen gekkigheid uit maar ik word er niet heel erg vrolijk van maar het positieve ervan is dat ik onder controle sta.

Hoe snel kan een jaar gaan.

Vandaag een jaar geleden mocht ik mij in het ziekenhuis melden voor mijn darmoperatie. Toen waren we nog optimistisch dat het hiermee over zou zijn. Nu weten we dat het de start was van een heftig periode in ons leven.
Fysiek ben ik nagenoeg weer 100% en heb eigenlijk alleen nog af en toe last van de laatste naweeën van de darmoperatie.
Omdat we inmidels bijna een jaar na de operatie zijn mag ik me weer melden voor een colonoscopie en een echo van mij buik gevolgd door een gesprek bij de MLD specialist.

Door het weer van de afgelopen dagen / weken heb ik nog niet veel kilometers op de fiets kunnen maken maar ik hoop snel weer aan te gaan haken bij RWC De Spartaan uit Rijswijk. Ik ben nu geregeld in de sportschool te vinden en gebruik ik het trappenhuis in plaats van de lift van MN om van de begane grond naar de 15e etage te gaan. 

Een donatiebox bij Rombout kappers Den Haag

Hoe mooi is dit.

In een week van onderzoeken en controles heb ik ook een donatiebox voor Alpe d'Huzes mogen plaatsen bij Rombout kappers in de vestiging in Den Haag.

Iris kennen we al sinds onze dochter tijdens haar kappersopleiding bij Rombout kappers haar stage plek had. Iris heeft altijd meegeleefd met zowel de ups en downs waar Marion en ik doorheen zijn gegaan. Zij vond het niet meer dan logisch dat zij een deel van de counter beschikbaar stelt voor de donatiebox. Voor dit gebaar ben ik haar heel erg dankbaar en hoop dat de klanten bij Iris enthousiast hun bijdrage in de box doen. Dit hoeft niet specifiek voor mij te zijn maar kan ook voor een vader, moeder, broer, zus, man of vrouw, kind, opa of oma, kennis of buur zijn. Uiteindelijk krijgt 1 op de 3 personen op de een of andere manier maken met kanker.

 

Tijd voor een blog item

 

Vandaag weer een mooie donatie mogen ontvangen van Henk en Inge (oom en tante van Marion) en ik ben hierdoor aardig in de buurt van mijn streefbedrag (alle donateurs nogmaals bedankt) gekomen. Dit en de geluiden dat de lente komende week (weer) gaat beginnen geeft een goed gevoel. Als mijn darm dat gevoel dan ook nog wil gaan krijgen dan zou ik dat zeer op prijs stellen en kan ik de trainingen voor Alpe d'Huzes weer oppakken en uitbreiden.

Afgelopen zaterdag had ik een evenement georganiseerd om met collega's de parkeergarage van mijn werkgever meerdere keren op en meer te fietsen om fondsen te werven voor stichting Tegenkracht. Echter door het overvloedige water wat door de strakke wind vanuit het zuid-westen de garage werd ingeblazen hebben we het helaas moeten cancellen omdat we geen ongelukken wilde hebben. Ik heb ook de Primeavera ride vanuit Driebergen die voor vandaag gepland stond ge-canceld. Mijn "onwillege" darm weerhoud mij ervan om langere tijd buiten het bereik van een toilet te zijn.

Serieuze stijgingspercentages

Het is al weer enige tijd geleden dat ik iets op mijn blog heb geplaatst. Sinds het laatste item en ook nu heb ik weer een aantal mooie sponsor donaties mogen ontvangen waarvoor nogmaals dank.

In het laatste blog item heb ik moeten melden dat er een tweetal evenementen heb moeten afgelasten vanwege het weer en het feit dat mijn darm dwars lag. Daarna is het weer opgeknapt en heb ik een fors rondje met de mannen van wielervereniging De Spartaan gereden en afgelopen zaterdag stond een ride in vanuit Landgraaf (Limburg) op het programma. En waar we een paar jaar geleden nog de hele dag in kou en regen hebben rond gereden werden we nu getrakteerd op ideaal fietsweer met veel zon en temperaturen van +/- 18 graden. Ook het aantal hoogte meters was een feestje echter het stukje heuvel op met een percentage van 21 graden was een kuitenbijter en gelukkig zagen we het niet aankomen. Rustig pedalerend na een fourage stop en een terugdraaiend bochtje van 135 graden lag daar de "muur". Dus als een gek zorgen dat het goede verzet erop lag en harken maar.

Gisteren ben ik op het gemak naar Warmond gereden om een bakkie en een praatje bij mijn broertje te doen om vervolgens op ons balkon te genieten van de zon en het goede leven.

Deze week is voor mij een week met veel "gezondheids" dingen. Uiteen lopend van de mondhygienist tot aan een sportmedisch onderzoek voor Alpe d'Huez. En van boedprikken tot aan een gesprek bij de Maag Lever Darm specialist. Ook staat er een CT scan voor Marion op de agenda. Dus alles bij elkaar is er maar 1 dag deze week dat ik / we niet in een of ander ziekenhuis kom.

Vandaag werd ook bekend dat er een 2e busreis naar Alpe d'Huzes gaat. Hier hadden we voor aangegeven dat we hier gebruik van wilden maken zodat ik niet het hele eind hoef te sturen maar dat we relaxed naar het evenement worden gebracht en na afloop ook weer terug naar Nederland.

Bijzondere week,

Deze week heb ik €100,- als donaties mogen ontvangen van familie van Marion maar ook van mijn tandarts. Ik heb voor deze laatste donatie eerst een klein gaatje in mijn gebit zonder verdoving voor moeten laten vullen. Maar in het teken van opgevenisgeenoptie was dat een eitje.

Afgelopen woensdag heb ik met en oud collega op en rond de Posbank in Rheden hoogtemeters gemaakt en genoten van een kopje koffie met appeltaart en slagroom.

Voor zaterdag 27-4 stond er een klim- en daal clinic in de Ardennen op de planning maar mijn energie huishouding is nog niet zodanig dat ik 3 uur auto rijden, clinic en dan weer 3 uur auto rijden ga volhouden en vandaar dat ik op zoek ben naar alternatieven. Cees (oud collega) heeft mij op het idee gebracht om een korte route met veel hoogtemeters te zoeken. Ik denk deze gevonden te hebben in de route die "Zeven voor Leven" op 26 mei a.s. gaat doen om fondsen te werven. De route is rond Groesbeek, bekend van o.a. de Zevenheuvelenweg en de Oude Holleweg (max 14%). Een rondje van 20k levert 310 hoogtemeters op en dus zijn 4 rondjes iets meer als 1200hm.

Tjakka. Streefbedrag is binnen

Tjakka,

De afgelopen dagen heb ik weer donaties mogen ontvangen waardoor ik nu mijn streefbedrag binnen heb, en er zijn nog 17 dagen te gaan tot aan het Alpe d'Huzes evenement zodat het bedrag nog kan toenemen.

Hoe sta ik ervoor in mijn voorbereiding? Buiten dat er een stukje onzekerheid bestaat over de klimmersbenen heb ik de afgelopen week wel de nodige (duur)kilometers kunnen maken. Eerst was daar de Ronde van Nijmegen en afgelopen vrijdag voor het ALS team Marieke 230km gedaan in de vorm van een groep ride langs de Rijswijken in Nederland.
S'ochtends om 6:30 uur zijn we vertrokken uit Rijswijk ZH richting Rijswijk GLD om via Rijswijk NB om 18:00 uur weer in Rijswijk ZH te finishen. Onderweg was de fourage uitstekend verzorgt met o.a. appelflappen, een lunch en als afsluiter een diner buffet.

Nog 13 dagen tot ......

Deze week eens een week met redelijk (warm) weer wat het trainen op de fiets prettiger maakt.
Na de Retour Rijswijk ride ik twee dagen "niks" gedaan te hebben zijn er nu al weer 2 tempo trainingen afgewerkt. Ook heb ik materiaal (cassette 12 - 30) op de wielen die ik op de Alpe d'Huez ga gebruiken geplaatst en zal een dezer dagen getest gaan worden.

Komende week gaat een drukke week qua traningen worden. Op de planning staan 2 ritten naar de Brienenoord (hoogte meters) en 2 bezoeken aan de sportschool. Kortom alles staat in het teken van zo optimaal mogelijk aan Alpe d'Huzes te kunnen beginnen.

Deze week hebben we in de centrale hal van ons appartementen complex een poster en een aantal kaartjes opgehangen om te zien of er ook bewoners zijn die hier aan willen bijdragen. Tijdens het ophangen hadden we al 2 enthousiaste bewoners en later op de dag trof Marion er ook nog een.

Zaterdag 25-5 staat er een sponsor actie op de agenda: de inkomsten uit de wasstraat bij het Esso benzine station in Scheveningen gaat naar mij / KWF. Ik zal gedurende dag een aantal uurtjes bij / in de pomp aanwezig zijn alwaar ook rond 11:00 uur Alex (team captain) de kleding voor tijdens het Alpe d'Huzes evenement komt overhandigen.

Geweldig mooie actie.

Op de Esso benzine pomp in Schevingen was het vandaag autowassen voor Alpe d'Huzes. Iedere wasbeurt die aangeschaft werd kwam geheel ten goede aan dit evenement. Een deel van deze dag zijn we (Alex en ik) aanwezig geweest en we hebben hele leuke reacties gekregen en gesprekken gehad met klanten die, doordat de pomp ook nog eens 12 1/2 jaar bestond, van een gratis kopje koffie werden voorzien.

Deze dag van wassen voor Alpe d'Huzes en de gratis koffie vanwege het 12 1/2 jarig bestaan was door mijn schoonzus en zwager georganiseerd en heeft als eindbedrag € 1020,- opgeleverd voor Timo's Dreamteam / ondergetekende.
Met deze bijdrage kan ik zeggen dat ik ruimschoots boven mijn streefbedrag ben uitgekomen en ik wil een ieder die hieraan heeft bijgedragen nogmaals hartelijk dank zeggen. En in het bijzonder mijn schoonzus Mariska en zwager Marcel. Nogmaals allen hartelijk dank.

Vanaf morgen ga ik een laatste zware week qua trainingen doen om dan op 2 juni richting de Alpe te vertrekken om op 6 juni het Alpe d'Huzes evenement te ervaren en mijn belofte aan jullie in te lossen.

Been there, Done that

21 bochten, 13km en 1100hm. Dat was de uitdaging tijdens het Alpe d´Huzes evenement waar Marion en ik bij aanwezig waren.

Het is ongeveer een halfjaar geleden dat ik door een mailtje van mijn fietsmaat Alex besloot om mij in te schrijven en de voorbereidingen hiervoor te gaan starten, maar pas nadat we van Rijswijk naar Voorburg waren verhuist. Door de combinatie van sportschool en veel kilometers op de fiets zou ik voldoende kracht en duur vermogen moeten hebben voor de uitdaging. Het enige dat je niet kan trainen is een afdeling van 13km bij temperaturen van nog geen 5 graden celcius. Bij aankomst op het startplein in Bourg d´Oisons lagen mijn tenen dan ook los in mijn schoenen.
Op de dinsdag voorafgaand aan het evemenent zijn we in de ochtend naar bocht 7 (Hollandse bocht tijdens de Tour de France) afgedaald en vervolgens weer naar Alpe d'Huez de rijden om de beenspieren het gevoel van klimmen te laten ervaren. Dit ritje deden we in zonnetje en met temperaturen rond de 20 graden. Dit was dus wel wat anders als de 5 graden van de donderdag.

De dagen op de Alpe (alle dagen zon en uiteindelijk ook op donderdag na de mist) zijn een mooie tijd geweest en hebben we ons ondergedompeld in het "OpgevenIsGeenOptie" gevoel en hebben we de nodige mooie gesprekken gehad met lotgenoten en zijn we aanwezig geweest bij het openen van het Timo plein (zoon van Alex en Claudia) waar we verschillende kaarsjes hebben aangestoken ter nagedachtenis aan of als steun.

Al met al was het een avontuur dat voor mij / ons de afsluiter van een nare / heftige / zware periode. Waarbij de voorbereidingen mij geweldig hebben geholpen om fysiek weer een beetje de "oude" te worden. En natuurlijk zijn we er nog niet klaar mee omdat we nog geregeld naar het ziekenhuis moeten voor controle's en de uitslagen hiervan. Als voorbeeld mag ik dinsdag 11-6 alweer opdraven voor een echo van mijn lever en gelijk bloed te laten tappen.

Tot slot wil ik de deze personen in het bijzonder bedanken:
Marion (altijd aan mijn zijde), Alex en Claudia voor de motivatie en trigger, mijn kids en Carmen en Wesley voor hun aanwezigheid, schoonzus Mariska en zwager Marcel voor hulp bij fondsenwerven en gezelligheid bij de etentjes, Maaike en Sebastiaan voor aanwezigheid op de Alpe.

En zeker niet in de laatste plaats jullie als sponsor en motivator voor mij omdat opgeven geen optie is.

Thank you to my Sponsors

21

Astrid Bes

Zet ‘m op! Super dat je dit doet.

26

Martin Schouten

Ha Ger, succes man en onwijs veel energie !! Knap hoor ... respect!

66

Rick en Mickey Stern

Knap Gert Jan ! dat je bij de dieptepunten in het leven letterlijk de hoogte opzoekt. Heel veel succes !!

250

Mazda Auto Haagstad

Veel succes toegewenst!

21

Marc van Leeuwen

Hoi Gertjan, Ik heb ongeloofelijk respect voor je. Ik ga het je absoluut niet nadoen!!!

21

Margot Kriek

Diep respect heb ik hiervoor!

66

Sylvia Van Ommeren

Hats off to you, you are very courageous and strong!

25

Debby van Schuppen

Zet ‘em op Gertjan! Machtig evenement.... liefs

12

Wout Wijngaarden

50

D Van den Heuvel

👍 zet hem op!

1.055

Ligthart Scheveningen BV

Namens ons en onze klanten!!!

26

Jeffrey Brender à Brandis

Veel succes Gertjan en beiden nog heel veel gezonde jaren toegewenst.

26

Anonymous

Hoi Gertjan heel veel sterkte het bultje op

15

Anonymous

21

Linda Dijkman

Bikkel!

21

Mark en Marja Van Dam

Onwijs goed dat je dit gaat doen ! Opgeven is geen optie ! Heel veel succes

26

Stefan Appeldoorn

126

M. Oorschot

Goed dat je dit doet. Groot respect

15

Femke Breedijk

Succes met fietsen en sterkte voor jullie met alles! Groetjes Femke

25

Maaike & Sebas

Zet m op! Je kan het! Kus Maaike en Sebas

5

Lenie Schuck

Heel veel succes!

25

Anonymous

Gertjan, ik wens jou en je vrouw heel veel beterschap en sterkte én heel veel succes met jouw tocht!

21

Joyce Geeter

Succes Gertjan

50

ValueBlue

20

H Verbree

15

Amy Breedijk

Ik wens jullie veel sterkte en succes met deze strijd, respect dat je dit doet!

56

Rob van Dijk

21

Astrid, Charlotte & Kees van Seventer

In augustus de rit met de auto gedaan en ik was zeer onder de indruk van alle fietsers. Gert Jan wij steunen je! Succes

26

Wesley

10

Dave Hedges

10

Anonymous

Hoi Gertjan, heel veel succes alvast en vergeet niet tussendoor ook genieten. Groetjes aan Marion.

21

Corine Toutenburg

Afzien door, voor en met kanker. 21 bochten de berg op. Respect Gertjan. Heel veel succes!

21

Edwin en Esther Toutenburg

Een prachtige, zware, emotionele klim. Super knap en sterk dat je de Alp gaat doen. Respect 😍

26

José Derks

Hi Gertjan, zet ‘m op en ook veel plezier en succes. Lieve groet, José

35

Jolanda Smit-Ligthart

Succes topper💋

21

Anonymous

Go for it, Gertjan. RESPECT!

21

Rob van der Jagt

Het ontroert me als mensen zich inzetten voor anderen en met name als het over deze k*t ziekte gaat die ook in mij familie een slachtoffer heeft gemaakt. Ik ga er van uit dat je de 21 bochten goed doorkomt!

26

Hans Nihof

Heel veel succes

50

Renée Kauffmann

Succes met de voorbeiding op deze tocht!

100

Kasper Klaren

66

Paula Koggel-Brilstra

Ga ervoor Gertjan!

50

Leen

💪🏻

25

Dirk-Jan Nieuwenburg

Heel veel succes Gertjan!

25

Barbera

Veel succes toegewenst Gertjan!

15

ks hedges

20

Peter en Jeanette

Succes (met alles)!

25

Rob Kortekaas

Hoi Gertjan, succes. en doe een wens daarboven.

26

Wim Stuijfzand

succes.

15

Dennis, Stefanie en Isa de Rijke-Herman

21

Bonno Jongeleen

You can do it!!! (Het zijn maar 21 bochten 😉)

106

ferry verkade

Weduwnaar van Ria de Ram dochter van oom Piet. Doe je best

26

Michel

Heel veel succes Gertjan.

25

Desmon

Yes you can💪🚵‍♂️

126

Sylvia Van Ommeren

Hats off to you for being so fearless and strong! All the very best in your training and completion of this challenge.

30

Joke ten Haaft

10

Yvonne van der Zwan

Sterkte met jullie strijd tegen deze rot ziekte.

25

Astrid Meijland

Ik wens jullie veel sterkte toe en in juni veel succes

25

Marina

Go go go!

21

Anonymous

66

Cees Straaten

We gaan je omhoog trainen! Je weet voor wie je het doet.

50

Chris en Wim van de Ven

10

Colin

Je bent een topper en ik ben nu al trots op je.

125

Tim Rieke

48

Anonymous

Om het gaatje naar 2500 te vullen :-) Zet 'm op.

25

Elise

Succes gewenst met alle hoogtemeters. Je gaat vast meerdere keren omhoog 🚴‍♂️🚲.😊🚵‍♂️

25

Robin Pelle

Hoi Gertjan, Ik bedacht me ineens een weekbericht met daarin een bericht dat je mee gaat doen aan de Alpe d'Huzes. Hele rollercoaster geweest vorig jaar voor jouw en Marion, en misschien nog steeds wel. Echt mooi dat je dit doet. Dus bij deze een duwtje in de rug :).

26

Ron en Ilona Soffers

Succes GertJan en Marion groetjes Ron en Ilona Soffers !!

25

John irene Langenberg

Respect en dapper Good Luck

26

Cynthia Elsinga

26

Sjoerd Hooft

Succes!

5

Anita Wijen

Zet hem op Gertjan, goed dat je dt doet!

21

Brigitta Knol

Succes Gert-jan Dikke 💋 van ons

25

Marielle en Erik Breedijk

Ga ervoor!! Je bent een topper!!! Veel liefs van Erik en Marielle

100

marianne Rieke

10

Renee Van Buren

Succes

56

Johan Van Eik

Succes !!! De race vol blijven houden, opgeven is geen optie.

33

Marion Rieke

21

Irena

Succes Gertjan! Groetjes Irena

10

Eric en Yvonne In ‘t Veld

Heel veel succes met deze mooie uitdaging en vooral het doel.

40

Farino en Evelien

You got this! Succes!

40

Tante Ria Thoen

Ria is een tante van Marion en wenst Gertjan veel succes.

45

Jose van Loo

Succes Gertjan, we denken aan je!

25

Dick

26

Fred en Helen Zee

Heel veel succes en plezier Gertjan

50

Anonymous

Zet ‘m op!

21

Wout Van Wijngaarden

Goeie actie Gertjan!

25

Koen & Angélique Correljé

Nu al TROTS op jou en zoveel respect!!

100

Henk Ven

75

J.G. Rieke

Show more