Gosse Smid

Heeft deelgenomen in 10 vorige edities

Kanker is een ziekte die een spoor van vernieling achterlaat en dat moet stoppen!

Kanker is een ziekte die een spoor van vernieling achterlaat en dat moet stoppen! Helaas is mijn vader veel te vroeg na een lange, harde, nietsonziende, zeer pijnlijke, mensonterende, niet te winnen strijd, aan kanker overleden. Gelukkig kan het ook anders. Ook mijn moeder en mijn zus moesten de strijd met kanker aangaan en hebben gewonnen!
Onderzoek werkt en dus moet er nog veel meer geld komen voor nog veel meer onderzoek zodat voor de kinderen van nu kanker straks verworden is tot een chronische ziekte.

Big Challenge
Ik heb Herman Houweling leren kennen als een Elanco collega, maar daarna werden we al snel goede vrienden. Helaas is hij overleden aan de gevolgen van kanker in 2010. Zijn vurige wens was dat zijn kinderen niet meer aan deze rotziekte mogen doodgaan. Daarom doe ik mee met AD6 en met name Big Challenge. Herman is in 2009 alleen begonnen met Big Challenge en sindsdien is Big Challenge elk jaar present geweest op de Alp.
In totaal is met Big Challenge royaal meer dan 8,5 miljoen euro ingezameld voor Alpe d’HuZes/KWF.
Ik wil dat we met z’n allen trots kunnen zeggen dat de Nederlandse veehouderij een wezenlijke bijdrage levert aan de strijd tegen kanker.
http://www.bigchallenge.eu/

Wil je meer weten over mijn motivatie; kijk dan op onderstaande pagina, geschreven door Genevieve Verberk: https://www.bigchallenge.eu/motivatie-deelnemers/gosse-smid-2018

 


Geldbesteding
Kijk op de Alpe d’HuZes site van het KWF. Een zeer informatieve en overzichtelijke site. Geld gaat met name naar onderzoek ten behoeve van een goed, gezond en gelukkig leven met kanker.
http://www.kwf.nl/helpjijons/alpedhuzes/Pages/default.aspx

Jannemieke Fotografie
Samen met mijn Jannemieke, professioneel fotografe, zet ik me in, als motard, voor een blijvende herinnering aan AD6 2019. "Een foto zegt meer dan 1000 woorden"
http://www.jannemieke-fotografie.nl

Mijn vraag aan jou:
Wilt je ook dat de kinderen van nu later kunnen zeggen, dat kanker een ziekte is waar je vroeger aan dood ging?
Vind je ook dat het verschikkelijke leed en gemis, veroorzaakt door kanker in je familie en goede vrienden, moet stoppen?
Bent je ook trots op de bijdrage van de veehouderij levert in de strijd tegen kanker?
Doneer en steun mij, de actie van Big Challenge en de strijd tegen kanker. Opgeven is geen optie!

Alvast bedankt.

Thank you to my Sponsors

50

Suzanne

Fantastisch om te zien hoe jij je inzet voor het goede doel! Veel succes! Suzanne

15

Karin

Hey Gosse, Dank voor het motorrijden , heb genoten. Succes verdere week

15

Karin Hoogervorst

Lieve Gosse, Tot op de berg ( en op de camping!) We zijn er weer knuffel karin

100

Wijnand De Bruijn

Heel goed dat je al die jaren BigChallenge en het goede doel bent blijven steunen ! Succes met je team ! Svajune en Wijnand

38

Ruud van Wee

Opbrengst pin Leeuwarden

Show more