Hans Huiskamp

Heeft deelgenomen in 6 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Mijn naam is Hans Huiskamp en het wordt in 2019 de zevende keer dat ik meediie aan de Actie Alpe d'HuZes om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker!

En natuurlijk ga ik op 06 juni 2019, de koersdag, ook weer de Alpe d'Huez beklimmen, doel is dit jaar 3 x lopend naar boven.

En dat steeds oon het motto: Opgeven is geen optie!

Het team voor 2019 heet Luctor et Emergo voor Tijn.

De teamleden doen allemaal mee vanuit hun eigen motivatie maar allemaal met hetzelfde doel: zoveel mogelijk geld op halen voor de strijd tegen kanker om zo bij te dragen aan het streven dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

Zou fantastisch zijn als u ons daarbij steunt!!

My Updates

We gaan ook weer in 2019

Vandaag kennis gemaakt met de overige leden van Team Luctor et Emergo voor Tijn, allemaal ervaren fietsers en een aantal ook al evaring met Alpe d'HuZes. We zijn zoals het er nu uitziet met 9, 7 fietsers en 2 lopers. Betekent dat we zeker 22.500 euro bij elkaar gaan halen als onze bijdrage aan het streven om van kanker een niet meer dodelijke ziekte te maken. 

Mochten er mensen zijn die ons daarbij willen steunen, zou fantastisch zijn!!

Scoren met fietsen

Neenah Coldenhove scoort met fietsen
Net als voorgaande jaren sponsert mijn werkgever Neenah Coldenhove de actie Alpe d'HuZes.
Voor elke gefietste kilometerwoon-werkverkeer wordt 5 cent gedoneerd.

We zijn op 01 juni weer begonnen en op het ogenblik doen er al 23 medewerkers mee die samen 14.000 km gefietst hebben. De eerste 500 Euro is al weer overgemaakt op mijn actiesite. Super gewoon en wellicht een idee voor andere deelnemers!

Coldenhove scoort met fietsen

We blijven met zijn allen fietsen voor Alpe d'HuZes!! Aantal deelnemers is gestegen tot boven de 30 en we hebben samen al meer dan 20.000 km woon-werkverkeer gefietst in de periode vanaf juni 2018. De eerste duizend euro zijn verdiend!!!

Thank you to my Sponsors

30

M&M&K&Y Zwarts

Hoi papa, schoonvader, opa. Zet hem op. Succes met de beklimming van de alpe d’ Huzes. Groetjes en liefs van Michelle, Manuel, Kyano en Yara.

50

Edwin van Naarden

Heel veel succes vandaag!!!!!

20

Evert en Erna

Lieve Hans, Wederom de berg op! Helaas kunnen we je niet ter plekke aanmoedigen, maar we leven met je me. Heel Veel Succes en Zet 'm op! Liefs Erna en Evert

500

Neenah Coldenhove

500

Koen Slijkhuis

30

Manon Postema

Hans, Super bedankt voor de fijne introductie bij Coldenhove. Heel veel succes voor Alpe dHuzes! Ik bewonder ook je organisatie talent voor de goede doelen bijeenkomsten. Heel veel geluk en gezondheid voor de toekomst! Groetjes Manon

1.000

Anonymous

500

Koen Slijkhuis

50

Neenah Coldenhove afdeling PE

Namens de afdeling PE van Neenah Coldenhove wensen we je heel veel succes met de beklimmingen van de Alpe D'Huez. Daarnaast willen we je bedanken voor de jaren als collega en wensen we je veel geluk en gezondheid toe.

Show more