Hans Huiskamp

Heeft deelgenomen in 6 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Mijn naam is Hans Huiskamp en het wordt in 2019 de zevende keer dat ik meediie aan de Actie Alpe d'HuZes om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker!

En natuurlijk ga ik op 06 juni 2019, de koersdag, ook weer de Alpe d'Huez beklimmen, doel is dit jaar 3 x lopend naar boven.

En dat steeds oon het motto: Opgeven is geen optie!

Het team voor 2019 heet Luctot et Emergo.

De teamleden doen allemaal mee vanuit hun eigen motivatie maar allemaal ook met hetzelfde doel: zoveel mogelijk geld op halen voor de strijd tegen kanker om zo bij te dragen aan het streven dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

Zou fantastisch zijn als u ons daarbij steunt!!

My Updates

We gaan ook weer in 2017

Vandaag kennis gemaakt met de overige leden van Team Luctor et Emergo, allemaal ervaren fietsers en een aantal ook al evaring met Alpe d'HuZes. We zijn zoals het er nu uitziet met 8, 7 fietsers en ik daarbij als loper. Betekent dat we zeker 20.000 euro bij elkaar gaan halen als onze bijdrage aan het streven om van kanker een niet meer dodelijke ziekte te maken. 

Mochten er mensen zijn die ons daarbij willen steunen, zou fantastisch zijn!!

Scoren met fietsen

Neenah Coldenhove scoort met fietsen
Net als voorgaande jaren sponsert mijn werkgever Neenah Coldenhove de actie Alpe d'HuZes.
Voor elke gefietste kilometerwoon-werkverkeer wordt 5 cent gedoneerd.

We zijn op 01 juni weer begonnen en op het ogenblik doen er al 23 medewerkers mee die samen 14.000 km gefietst hebben. De eerste 500 Euro is al weer overgemaakt op mijn actiesite. Super gewoon en wellicht een idee voor andere deelnemers!

Coldenhove scoort met fietsen

We blijven met zijn allen fietsen voor Alpe d'HuZes!! Aantal deelnemers is gestegen tot boven de 30 en we hebben samen al meer dan 20.000 km woon-werkverkeer gefietst in de periode vanaf juni 2018. De eerste duizend euro zijn verdiend!!!

Thank you to my Sponsors

500

Koen Slijkhuis

1.000

Anonymous

500

Koen Slijkhuis

500

Neenah Coldenhove

Show more