Heidi Wittenberg-Oldenburger

Heeft deelgenomen in 7 vorige edities

Zeg nooit NOOIT :-)

Na in 2010 voor het eerst meegedaan te hebben met Alpe d'HuZus en in de jaren daarna met Team HaDeOo, ieder jaar tot 2017 aan de start gestaan. Als vrijwilliger actief geweest en een heerlijke tijd gehad, hele mooie mensen leren kennen en verslaafd geraakt aan goede doelensmile.

Toch in 2017 gestopt, maar nu weer aanwezig. Met drie teams Vrolijk-Kloosterboer. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en ga dus de Zus fietsen, samen met 3 vriendinnen. De 4e vriendin is onze grootste supporterlaughing.

Ik ga iedereen weer bestoken met mijn verhaaltjes en hoop zo extra geld op te halen voor Alpe d'HuZes!

Voor iedereen die ziek is, ziek is geweest, mijn familieleden, vrienden, kennissen, buurtjes ga ik weer mijn stinkende best doen. 

We gaan er weer een prachtig evenement van maken en die berg op knallen!!!

My Updates

Aangemeld

Lieve allemaal,

Nou het is gebeurd hoor, ik heb me aangemeld voor Alpe d'HuZes.laughing Niet voor de donderdag, maar voor de woensdag 5 juni 2019, dus eigenlijk Alpe d'HuZus! Ik ga met 3 vriendinnen de berg op rijden en onze andere vriendin gaat ons geweldig aanmoedigen!!!

Omdat Kloosterboer en Vrolijk samen 3 teams afvaardigen, zijn we met een lekker grote groep op de Alpe. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om accommodatie te zoeken boven op de Alpe. Dat hebben wij natuurlijk nog nooit meegemaakt, maar dat gaat dit jaar gebeuren. We hebben 2 chalets en 2 appartementen gehuur om iedereen in onder te brengen. Het was wel even zoeken, maar het is gelukt!

Ik ga jullie op de hoogte houden, via mijn schrijfsels en stukjes hier op mijn actiepagina.

Liefs, Heidi

Wat gaan de dagen snel!!! Weekje trainen op Mallorca

Lieve allemaal,

De dagen vliegen natuurlijk weer voorbij. Laat ik vroeger nou altijd denken, dat des te ouder je wordt, des te langzamer de dagen gaan, maar niets is minder waar. We zitten al bijna weer in Maart 2019. 

John en ik zijn een weekje naar Mallorca geweest, om een weekje te sporten. John heeft gefietst, samen met Matthé, die ook mee is geweest en ik heb heerlijk hard gelopen! Niet te warm, maar wel een lekker zonnetje, dus al snel lekker voor ons gevoel. Bij de aankomst in de club is onze kamer nog niet klaar, maar die van Matthé wel, dus hij kan alvast zijn koffers kwijt. Wij wachten dus nog even. We krijgen natuurlijk wel bij aankomst een glas Cava om onze vakantie goed te beginnen.

Daarna naar de Canyon Base, waar de mannen hun fiets op kunnen halen, die staan al klaar bij Carsten en Carina. Jakob is er ook nog en een stagiair, Nils. Even een tijdje kletsen en ondertussen belt de receptie dat onze kamer klaar is :-) . Dus even de koffers op de kamer zetten en naar de lunch. 

Na de lunch gaan de mannen een rondje fietsen en ga ik even naar de supermarkt. Lekker hardlooprokje aan, hemdje met een t-shirt er over heen, boodschappentas mee. Bij de kassa vraagt de kassière of ik het niet koud heb, nee hoor zeg ik, met een lach, ik kom uit Nederland :-) Naast me staat een Spaanse mevrouw met een dikke donsjas echt met grote ogen naar me te kijken :-)

Terug op de kamer staat een mooie koeler met een fles Cava klaar, lief!!! Die gaan we binnenkort lekker drinken. 

De dagen rijgen zich aanéén, de mannen fietsen iedere dag een rondje, ik loop, bijna, iedere dag een mooi rondje. Ik zou nog wel met de mannen fietsen, op de elektrische, maar die is verhuurd, dus ik loop een extra rondje. Na een weekje vliegen we weer terug, wel het heerlijke zonnetje meegenomen naar Nederland, want wat is het hier nu ook heerlijk!!!

Helaas ben ik begin vorige week, zoals zoveel mensen, dik verkouden geworden, dus de trainingen staan even op een lager pitje. Gisteren wel heerlijk gewandeld met Patricia en Sandra, even op en neer naar het Leker Vuurtje (de vuurtoren bij Oosterleek) ter voorbereiding op de 30km van Zandvoort. Het was heerlijk weer en de verkoudheid is gelukkig al een stuk afgezakt! Dus deze week maar weer lekker aan de gang. 

Iedereen een hele mooie werkweek en bedankt voor alle hele lieve donaties die ik al gekregen heb na mijn vorige schrijfsel! Hartstikke lief!!!

Tot snel.

Liefs, Heidikiss

1e buitenritje, 25 jarig bestaan en weer aan de gang

Lieve allemaal,

Wat een prachtige dagen hebben wij gehad, wat een super heerlijk weer! Echt genieten hè. Helaas al weer over en hebben we ons gewone Hollandse weer weer terug :-).

Vorige week de trainingen weer opgepakt en in het zonnetje een heerlijk loopje van een uur gedaan. Dat was alweer een tijdje geleden, sinds Mallorca niet meer gedaan, door de verkoudheid, maar nu de hardloopschoenen weer aangetrokken en op pad. Rustig aan, af en toe hoesten en proesten, zakdoek mee om het snot op te vangen en genieten van het heerlijke weer! Top hoor. Het is heerlijk rustig op de dijk, dat is het voordeel van overdag hardlopen, dan zijn er geen dagjesmensen en kan ik echt genieten van de stilte van het water, de dijk en alles er omheen. 

De mooie dagen bleven maar komen en dinsdag dus eindelijk de fietsschoenen aangetrokken om een klein stukje te gaan fietsen. Goed aankleden, want hoewel het er prachtig uitziet buiten, is het op de fiets toch best nog wel fris. Een extra laagje over mijn benen en het mooie jasje van Café du Cycliste, dat ik op Mallorca gekocht heb, aan. Het jasje zag ik in de shop in Palma en wat bleek, het bleek Heidi te heten. Ja dan kun je het natuurlijk niet laten hangen. En het was precies zo'n jasje dat je in de tussenseizoenen kan dragen, tijdens het fietsen, maar ook bij het hardlopen.

Nou wat bleek, buiten fietsen is toch weer andere koek dan op de wattbike trainen. Met John richting Edam en na een half uurtje ben ik omgedraaid. Ik heb toch altijd, dat als je met iemand meefietst, je altijd net even buiten je eigen hartfrequentie fietst. Net iets hoger en dan buiten je comfortzone. Maar gelukkig kon ik op mijn eigen rustige tempo weer naar huis fietsen. Het was prachtig weer, nog niet echt lekker warm, maar wel genieten. En...de 1e kilometers buiten zitten weer in de beentjes :-)

Mijn verkoudheid is nog niet helemaal weg. Ik blijf nog aan het noesten en snotteren. Maar ik blijf wel rustig trainen. Hardlopen doe ik donderdag even Een heel rustig rondje, op lage hartslag en dan gaat het eigenlijk erg goed. Het is ook zulk heerlijk weer, daar moet je natuurlijk even van genieten! Ik kan niet te hard lopen, want dan slaan de hoestaanvallen weer toe. Dus mooi koetel de koet, rustig aan een half uurtje rennen. Het is zo lekker rustig op de dijk overdag, dat is echt top.

Vrijdag 1 maart is een gedenkwaardige dag. Op 1 maart 1994 ben ik namelijk mijn eenmanszaak HaDeOo begonnen, dus bestaat HaDeOo 25 jaar! Jeetje, wat gaat dat hard. Ik nog goed dat ik me inschreef bij de Kamer van Koophandel en een naam moest bedenken. Dat werd dus HaDeOo, de initialen van H.D. Oldenburger. En zo heb ik voor een heleboel bedrijfjes de administratie gedaan. En voor een aantal doe ik dat nog. Een aantal bedrijfjes werden groot en kregen hun eigen administratieve kracht, mooi om mee te maken. Een aantal andere bedrijfjes zijn gestopt, door met pensioen te gaan of om iets anders te gaan doen. 

Ik had met een vriendin afgesproken op een terras, dus daar 's middags gezellig samen aan de thee en tot slot een wijntje. Ik werd op het terras ook nog verrast door een vriendin, met een bloemetje. Zij had op Facebook gelezen van mijn 25jarig bestaan en bracht dus heel lief een boektje langs. 's Avonds heerlijk met John bij de Hoornse Kogge gegeten en ook daar stond een prachtige bos bloemen als felicitatie, wat lief!!! Dit was de afsluiting van een prachtige dag!

Dit weekend nog even rustig trainen en dan hopelijk volgende week weer vol aan de bak :-)

Een heel fijn weekend allemaal.

Liefs, Heidi

Vakantie op Mallorca, fietsweekend in Ardennen, goed nieuws en 14 mei

Lieve allemaal,

Daar benik weer. En een heleboel te schrijven embarassed

John en ik zijn ruim een week naar Mallorca geweest en het was heerlijk! Een heerlijke temperatuur, lekker in korte broek en t-shirt naar buiten, hoewel de Marlloquinen nog steeds in lange broek en dikke trui/jas rondlopen!

John heeft op 14 april jl. meegedaan aan de 55.5 triatlon van Portocolom, 500 meter zwemmen, 50 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Patricia en ik hebben hem heel hard aangemoedigd. Patricia was de donderdag ervoor aangekomen voor een paar daagjes genieten van het heerlijke weer en om John aan te moedigen. Op de dag van de triatlon hadden we het mooiste weer van de wereld, gelukkig wel. We hadden gehoord, dat het vorig jaar heel slecht weer was, regen en heel erg koud, dus nu stonden we er veel beter voor en we waren al op tijd aanwezig. Eerst even een theetje en koffie op het terras. John gaat zich klaar maken en wij blijven nog lekker even zitten, voordat we een plekje op de kade zoeken om de start goed te kunnen zien. Het is een prachtig gezicht. Alle deelnemers met de verschillende kleuren badmutsen op, die klaar staan in hun startvak. En zodra het startschot klinkt, vertrekken de groepen via een lopende start Per 4 deelnemers mogen ze te water springen en zo springt, na een kwartiertje, John te water. Wij pakken snel alle spullen op en rennen naar de wisselzone. Daar zien we ook Leon, die bij het duikcentrum van de Robinson Club werkt, wisselen. Dus ook hem even aanmoedigen. John wisselt rustig en vertrekt voor zijn rondje van 50 kilomter fietsen, met 1 beklimming van San Salvador. Nu hebben wij even de tijd om wat spullen naar de auto te brengen en te kijken waar we straks de rest van de wedstrijd gaan bekijken. Als we weer terugkomen, drinken we nog wat op hetzelfde terras en gaan we nog snel even naar het toilet. Daarna een plekje zoeken langs het parcours om John binnen te zien komen. Dat is altijd even zoeken he. Turen in de verte naar iemand met een rode helm, dito schoenen , zwart tri-suit en een zwarte fiets. En wij zijn natuurlijk niet de enigen die staan te kijken. Maar ons geduld wordt beloond. We zien John aankomen en na de foto's rennen we naar de wisselzone om hem daar nog even aan te moedigen bij het begin van zijn looprondje. Als hij weg is lopen we naar de finish en daar zoeken we een mooi plekje en zien al een heleboel deelnemers binnen komen. We zien Leon finishen en maken wat foto's van hem en daarna komt ook John binnen. In 2 uur 29 min en 29 sec. Een mooi resultaat en 4e in zijn leeftijdscategorie. Trots en super gedaan!!! We proberen nog ergens wat te drinken op een terras, maar dat hebben alle deelnemers en toeschouwers ook bedacht, dus het wordt een drankje to go en op de kade opdrinken surprised. Als alle deelnemers aan het lopen zijn, mogen de deelnemers die klaar zijn, hun spullen ophalen en dat doet John ook meteen. Daarna naar de auto, lekker naar de kamer, douchen wat bijkomen en genieten van de avond! Wat een topdag!!!

Maandag is weer zo'n prachtige dag, echt heerlijk en we hebben een fietstochtje op de planning staan. Eerst mezelf weer eens heel druk gemaakt, weinig ontbijt er in, pfff wat een drama. Als we de fietsen ophalen bij de Canyon Base, hoor ik dat Patricia er ook zo'n last van heeft, wat een sufferds zijn we hè. De fietsen even instellen en we gaan met z'n drietjes op pad. Een ritje naar San Salvador, voor John een uitrijrondje. Het is echt heerlijk, lekker warm en we rijden over de mooiste fincawegen naar San Salvador, met onze favoriete gids! Aan de voet van San Salvador stoppen we even. Drie keer diep ademhalen en daar gaan we dan. Rustig aan, op het gemak en we gaan in één keer naar boven rijden. Het 1e stuk is al aardig klimmen, het is een brede weg, dan lijkt het nooit zo steil, maar is het wel. Maar we rijden rustig door en het wonder boven wonder heel erg goed. We rijden gestaag door en zonder vloeken komen we boven. GEHAALD!!! Dat is een heerlijk gevoel en de cola boven op het terras smaakt dan ook extra goed. Het begint aardig druk te worden. Gisteren was de berg  natuurlijk afgesloten voor de triatlon en kon er dus niet gefietst worden. Dit moet schijnbaar vandaag door hele hordes fietsers ingehaald worden. We hebben ons drankje op en we gaan weer naar beneden. Tussendoor even stoppen om weer wat gevoel in onze handen te krijgen, van het afdalen en het leunen op het stuur, krijg ik "dode vingers en handen" na een paar minuutjes is alles weer levend en rijden we het laatste stukje naar beneden. Daar even stoppen om mijn jasje weer in mijn rgtas te doen, die ik aanhad voor de afdaling. We zijn weer op pad, terug naar het hotel. Bij de Canyon Base geven, Patricia en ik, onze fietsen af , wat een heerlijke rit! Genoten!!!

Na nog wat mooie dagen op het prachtige eiland, vliegen wij op donderdag terug naar Nederland. Dat was weer een heerlijke vakantie!!!

Maar het moois is nog niet gedaansmile. Vrijdagochtend gaan we met team HaDeOo naar de Ardennen naar ons mooie stekje in Thirimont, La Trouvaille. Voorheen gerund door Peter en Peter en nu onder de hoede van Madeleine en Sarah-Jean. Rond 2 uur zijn we op de plaats van bestemming en iedereen is er al. De mannen gaan een rondje fietsen en de meiden gaan, samen met Gerrit een stukje wandelen bij het meer van Robertville. We parkeren de auto en via een pad naar beneden komen we bij het meer, waar niet gezwommen mag worden, niet gevaren, eigenlijk mag er helemaal nietssurprised. Via het meer komen we op een camping terecht. En als we wat verder lopen belanden we, met veel lawaai, op het terras van de camping. We hebben natuurlijk alweer blauw gelegen van het lachen en zijn al aan wt rust en een drankje toe! Via de campingeigenaar krijgen we een wandelroute om het meer heen. We krijgen ook een mooie plattegrond mee en na het drankje gaan we weer op pad. Het is al een hilarisch begin, want we zijn de campnig nog niet af en we weten al niet meer waar we naartoe moeten. Dus op goed geluk gaan we een kant op en het blijkt nog de juiste route te zijn ook. Een mooie wandeling, heerlijk weer en wat een pret hebben we gehad. Terug bij La Trouvaille, heerlijk buiten op het terras, een bubbel en allemaal lekkere nootjes en happen die meegenomen waren. Lekker hoor, echt genieten! Zondagochtend na het ontbijt naar huis. Wat een heerlijk, gezellig weekend was dat en nu op 1e paasdag naar huis. Onze koffers uitpakken de was in de wasmachine en op de bank Amstel Gold Race kijken. Zelden zo'n spannende finish gezien en dan ook nog een fantastische overwinning van Mathieu van der Poel! Ongelofelijk, ik zat te schreeuwen naar de tv, volgens mij hebben de buren mij gehoordlaughing

Maandag 2e paasdag nog een extra dagje vrij, lekker!!! John gaat een stukje fietsen en ik doe even een lekker hardlooprondje. Het is nog heerlijk weer, dus korte mouwen en kort rokje, lekker! Nog even genieten van het zonnetje. Ook wel weer heel lekker om op het vlakke te lopen. Dan merk je ineens dat op Mallorca alles op en af gaat. Alles is weer heel mooi groen, de vogels fluiten en er zijn al een heleboel jonge ganzen bij de dijk . Zo schattig! Ik hou er van. Lekker langs het water lopen, niet al teveel wind en het is zelfs nog rustig. Kortom, genieten van mijn eigen vertrouwde rondje. 

Thuisgekomen even onder de douche en dan snel aankleden. Even naar de Lidl om nog wat boodschappen in huis te halen. Na twee weken weg van huis, is de koelkast leeg. Rustig wandelen naar de Lidl en daar alle benodige spullen halen en weer naar huis. Alles opbergen en met de beenjes omhoog. 

We kregen trouwens ook nog goed nieuws. Johns moeder heeft tijdens onze vakantie een biopsie laten doen van haar longen en de uitslag was dat het geen longkanker is, maar lymfeklierkanker. Nog wel steeds kanker, maar niet meteen levensbedreigend, dus een beter vooruitzicht, dan longkanker. Dus we gaan ervoor dat ze nog een aantal jaren bij ons blijft. Daar rekenen we op!!!

Op 14 mei a.s. 's avonds bij de Hoornse Kogge, gaat Ab voor ons koken voor Alpe d'HuZes. Het hoe en wat weten we nog niet precies, alleen dat we in ieder geval 40 couverts kunnen verkopen. Geen idee wat het precies gaat kosten, wat we eten en drinken, maar dat het lekker en gezellig gaat worden, is een zekerheid! Dus zet deze avond in je agenda, als je zin hebt in een gezellige avond!!!

Nou dat was het weer zo'n beetje. Op naar de volgende trainingen en ik schrijf jullie weer.

Liefs, Heidikiss

Thank you to my Sponsors

200

O.A Oldenburger

Veel succes en bedankt namens de doelgroep

10

Ab vd Deure

30

Linda Commandeur

6

Bert en Anja

Omdat 6 zo'n prachtig getal blijft xxx

1.823

Jack Muller

Succes topper

56

Mark en Ted Van heesch Blokdijk

Heel veel succes ?

50

Esther

Topper(s)!

21

Hans en Annemiek Groot

Hoi Heidi, Top dat jullie weer mee doen. Een goede voorbereiding en succes om de Top te bereiken en misschien wel meer. In gedachte bij Al die naaste Lieve mensen die we inmiddels allemaal moeten missen.

21

Anonymous

Succes Heidi! Mooi dat je weer gaat! Groetjes, Ellen Zwienink

25

Louise Van vuure

Lieve Heidi, fantastisch dat jullie je weer zo inzetten. Een mooie voorbereiding en weer een onvergetelijk evenement gewenst. Liefs Louise

206

Anonymous

Heidi, super dat je dit doet zeker gezien de situatie van de moeder van John. Jullie zijn prachtige mensen dus deze donatie komt uit het hart! Gr Maarten

50

Pa en Ma Wittenberg

25

Boukje Buijs

Zet hem op topper !!!!!

26

Karin Ruiter

Lieve John en Heidi, Super dat jullie weer aanwezig zijn. We wensen jullie wederom heeeeeel veel suc6. Groeten Jeroen en Karin

20

Noordpool BV

Dank voor de sokken!

50

Liesbeth en Luna

Trotttssssss

26

Diandra, Caryl, Anna

Heel veel succes lieverd! Zijn zoooo trots op jou/ jullie xxx

25

Coby Koppes

Zet hem op, het gaat je lukken, super women.

50

Christien Fassaert

Heel veel succes!

55

Erwin van der Heijden

Super dat jullie er weer bij zijn.... en als je halverwege opgeladen moet worden: wij nemen de powerbanks mee . Dikke knuffels

25

Adri & Edith Bruins

Veel sucses

21

Patrick Maureen Dean en Jay

Heel veel succes kanjer

10

Rita en Rens Mul-Overbeek

21

Bianca Mens

Ervaren diehard, dat komt zeker goed!

25

Gerald Croes

You can do it!! GoGoGo

21

Anonymous

100

Annemarie Nieuwenhuizen

20

Anonymous

Kom net je linkje tegen. Succes gewenst

100

Anonymous

JZF xxx

25

Martin Thomas

Heel veel succes.

20

Gerrit en Suus

Goed bezig kanjer. Genieten daar en SUC6 woensdag! Deel maar wat knuffels uit namens ons:)

Show more