Herman Otten

Alpe d'HuZes 2020

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

703.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

0

Team kanker.nl en de Alpe

Ruim dertig jaar geleden overleed mijn vader aan blaaskanker. In 2012 kreeg  ik zelf twee verschillende vormen van blaaskanker en in 2017 kreeg mijn zus de diagnose borstkanker. Reden genoeg dus om voor de zevende keer mee te doen.

Met team kanker.nl ook in 2020 weer de berg op. (ex- en chronische) patiënten, partners, nabestaanden en medewerkers van kanker.nl, maar in die ene week vooral fietser, runner en wandelaar. Teammaatjes die met al die anderen samen schouder aan schouder de berg op gaan. Een lach, een traan en een gevoel van verbondenheid. Samen angst omzettend in hoop en onmacht in kracht! Samen zijn we zoveel sterker dan kanker! Daar in die ene week in Frankrijk.

Mede dankzij Alpe d'HuZes is kanker.nl er ook die andere 51 weken van het jaar voor je! Reden voor kanker.nl om ook nu weer mee te doen en op die manier iets terug te doen. Reden ook voor een team van vrijwilligers bestaande uit medewerkers van kanker.nl die als vrijwilliger weer op de berg zullen zijn en waarvan sommigen derhalve meedoen met Alped'HuZus.

Steun ons team of een van onze teamleden of de aan kanker.nl verbonden vrijwilligers en Alped'HuZus-deelnemers en help ons op die manier mee een stapje dichterbij te komen bij een wereld waarin niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker.

Onze dank is groot!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

Thank you to my Sponsors

26

Hanny Otten

Succes met de virtuele beklimming en met de laatste werkzaamheden als ambassadeur.

26

Hanneke (ViooltjeM)

Succes, Herman!

125

Mieke Peeters

Hoi Herman en team, Fantastisch (alternatief) evenement! Veel succes allemaal! Lentegroet van Mieke.

500

Ad-HOc

shirtsponsoring

26

Trudy

Met het dreamteam op naar de top. Trots op je!

Show more