Ineke Bastiaansen

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2012 heb ik voor de eerste keer mogen ervaren wat Alpe d'HuZes is.      Een broer fietste toen mee ter nagedachtenis aan onze zus Anita. Wat een hele emotionele belevenis was. 

In 2016 heb ik met een broer en zus de hele week vrijwilligerwerk gedaan. Het is zo mooi om op die manier een steentje bij te dragen. Het jaar daarop hebben mijn zus en ik zelf meegedaan. We hadden een team van 2 personen Team Zus en Zus, Stap voor Stap. Wat een geweldige ervaring.

Helaas kreeg mijn man in november 2017 de diagnose kanker. Omdat het er positief uitzag hebben we in 2018 toch vrijwilligerswerk kunnen doen. Helaas werden er eind 2018 uitzaaiingen geconstateerd en is Ad in februari overleden.

Ter nagedachtenis aan hem zullen we nu kaarsen laten branden op de berg.

 

Thank you to my Sponsors

10

JvT fotografie

1.376

Ineke Bastiaansen

Donaties tijdens de afscheidsdienst van Ad. Helaas heeft hij de strijd niet kunnen winnen. Hopelijk draagt dit bedrag bij aan het doel : "Niemand meer dood aan kanker". Alle gevers hartelijk dank voor je bijdrage.

10

Familie Baelemans- Rombouts

10

S Verdonck-van Aert

300

Kaarsen

Deze kaarsen zullen branden ter nagedachtenis aan Ad. De donaties zijn geschonken door de aanwezigen bij zijn afscheidsdienst.

20

Kees en Els

Wij zijn er dit jaar niet bij, veel succes! We denken aan jullie.

5

succes

Show more