Jannie Knol

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik kan het niet!

Ik kan niet meegaan naar de Alpe d'HuZes en dan zelf niet actief deelnemen. Dit jaar zou ik mij niet opgeven als deelnemer, misschien zou ik vrijwillgerswerk gaan doen en verder wilde ik er gewoon zijn voor mijn man (die gaat fietsen) en voor ons team. Maar op het moment dat ik van iemand plotseling een grote donatie binnen krijg, bekruipt mij het gevoel dat ik er zelf toch wat tegenover moet en wil zetten. 

Op diezelfde avond was ik bezig met het organiseren van een reünie 6e klas lagere school. Ik realiseerde mij dat er al twee klasgenootjes overleden zijn aan kanker en verder bijna iedereen van de klas een vader of moeder is verloren aan deze ziekte of het zelf heeft gehad, dit is te erg! 

En zo zijn er zoveel gevallen die gewoon niet mogen. Het mag niet dat een kind al op vroege leeftijd geen advies of raad meer kan vragen aan zijn vader omdat hij er niet meer is. Het mag niet zo zijn dat ouders hun kind moeten begraven na een jarenlange strijd. Het mag niet dat een kind al die ellende van chemo's en bestralingen mee moet maken. Een vriendin die niet samen met haar man kan genieten van haar kleindochter omdat hij er niet meer is, dat hoort niet. En dan die oude oom, waarom moet hij op deze hoge leeftijd dit nog meemaken? 

Uiteraard nooit uit mijn gedachten, Marty. Marty is een verstandelijk beperkte vrouw, ze begreep er niets van en vond onze bijna dagelijkse ritjes naar het UMCG voor bestralingen verschrikkelijk. Nogmaals, dit is te erg! 

En dan is er Wout, Wout is een teamlid en vriend van ons, hij is een held! Wout heeft al een keer stamceltherapie ondergaan. Je zou zeggen 'dit is wel genoeg ellende', maar hij heeft pech, de kanker is terug en hij moet de stamceltherapie nog een keer doen. Wout is altijd positief, dag in dag uit is hij aan het knokken om zijn lichaam gezond, sterk en fit te houden zodat hij de therapie zolang mogelijk uit kan stellen. Deze man hoor je nooit klagen, hij zal nooit zeggen 'het lukt me niet' of 'dit kan ik niet', hij doet er alles aan om het juist wel te kunnen. 

Naast deze positieve instelling is Wout ook een geweldige trainer. Vorig jaar heeft hij mij regelmatig geholpen en praatte hij mij dan de berg op. Ik heb heel veel van hem geleerd en daarmee doel ik niet alleen op sportief gebied en we hopen dit nog lang samen te mogen doen. Hoe kan ik dan niet deelnemen aan Alpe d'HuZes 2019? 

Samen Met Jacqueline, de vrouw van Wout, heb ik me dus ingeschreven en gaan we de berg weer beklimmen. We gaan dit jaar voor de Alpe d'HuZus, dat is een dag voorafgaand aan de Alpe d'HuZes zodat we op donderdag gewoon het team kunnen aanmoedigen. Maar.. ik kan het niet alleen! Dus help jij mij door een donatie te doen wat volledig ten goede komt aan onderzoek naar kanker? 

 

Liefs, 

Jannie

Thank you to my Sponsors

25

Collega's Phoenix

We gaan je volgen

21

Dinie Toet

Succes toppertje ❤

10

Janneke Bijleveld

Heel veel succes, topper! Je kunt het!

500

Jeanette Kuijpers-Pierik

Ontzettend goed bezig Jannie, echt wel!!!!! Het geld gestort! Heel veel succes in mei! Liefs Jeanette

100

Bianca Kroeze

Heel veel succes jannie…. en vergeet niet te genieten onderweg naar boven...

10

Lia Bakker-Drost

Een kleine bijdrage voor een groot doel. Succes!

10

Joyce Everts

Topper! Je kan het!!

21

Hetty

Succes meis, top

10

Annet Stoker

Respect en goooooo

50

K J Knol

succes met het klimmen en dalen...

10

Luc en Marja Prinsen

Succes!

10

Robert Bosma

15

Petra Smit

Heel veel succes lieve Jannie! Ben supertrots op je dat je weer meedoet. In gedachten moedig ik je aan die berg op! Go for it! Xxx

104

Climb4hope gaat Harder

Dit is een gedeelte van het totaalbedrag van 2235,- van de Highwine. Het geld is verder verdeeld over de diverse teamleden die deelnemen aan de Alpe d'HuZus op 05-06 op de Alpe d'HuZes op 06-06

Show more