Jeroen Kalsbeek

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

My Activity Tracking

2,104
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Het zou toch geweldig zijn dat we met z'n allen deze ziekte kunnen verslaan door heel veel geld op te halen voor onderzoek tegen kanker. Ik ben er klaar mee om mensen te zien lijden aan deze verschrikkelijke ziekte. Tijdens mijn beklimmingen zal ik 2 dierbaren mee op de bagagedrager omhoog fietsen welke de strijd helaas verloren hebben en denken aan iedereen die nog aan het vechten zijn.

Het zou geweldig zijn als je mij wil steunen, alvast een dikke dankjewel daarvoor! Die ene dag afzien op de berg staat in het niets vergeleken met iedereen die aan het vechten is tegen deze ziekte. 

My Updates

Als je iets niet meer ziet wil niet zeggen dat het er niet meer is.

Zo machteloos, zo oneerlijk. In de afgelopen 32dagen ben ik een heel belangrijk persoon in mijn leven kwijt geraakt, welke in de bloei van zijn leven stond en nog zoveel had willen doen.

In eens was daar 4weken geleden vanuit het niets de diagnose acute leukemie, van "we zijn er vroeg bij" naar "het is de zwaarste vorm" in 2 weken tijd. Ik heb van dichtbij gezien hoe mijn maat is gestorven zonder ook maar überhaupt kans te krijgen om erover na te denken om het gevecht aan te gaan. Zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden zijn achter gebeleven met intens veel verdriet en ongeloof.

Ik had al genoeg reden om het komende jaar deze berg te trotseren maar wederom is er iemand aangeschoven op mijn bagagedrager welke op 6juni achterop bij mij die berg omhoog gefietst gaat worden, al besef ik het nog niet.....

Maat ik ga je missen, maar zal voor altijd aan je blijven denken, je bent een goeike!!

En toen was daar een mailtje, ik ben een dankbaar mens.

En toen was daar in eens een mailtje in mijn mailbox van de Alpe D'HuZes. Dikke duim omhoog! Je bent op 50% van je streefbedrag was hetgeen wat in de mail stond. Die dikke duim omhoog gaat bij deze naar al mijn lieve familie, vrienden en collega's welke ieder op hun beurt een super mooi bedrag hebben achtergelaten op mijn actiepagina. Ieder met een eigen verhaal en motovatie maar allemaal met hetzefde doel, ervoor zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte zal zijn.

Weer een stap dichterbij het ultime doel en met deze gedachte was ik even losgerukt uit de dagelijkse hecktiek van: we moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.

De komende maanden staan in het teken van vele acties vanuit ons team, van de grote klappers tot aan de kleine acties waarin ieder teamlid zijn/haar aandeel pakt, ik ben dan ook super trots dat ik onderdeel ben van dit clubje fijne mensen, het gaat fantastisch worden. Het vele trainen binnen op de Tacx en buiten op de weg met natuurlijk een paar mooie trainingsritten in Limburg en de Ardennen zullen er op sportief gebied voor gaan zorgen dat ik op 6juni die berg op ga met als doel 6x omhoog.

Binnenkort weer een nieuwe update, voor nu nogmaals een dikke dankjewel!

2e Alpe D'HuZes dag in Nijkerk

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag 9maart 2019 ben ik samen met 5 teamgenoten bij de 2e Alpe D'HuZes dag geweest in Nijkerk. Deze 2e dag is er 1 in de reeks van totaal 3 dagen waarop deelnemers, vrijwilligers, belangstellenden, vrienden en familie bij elkaar komen om informatie uit te wisselen of juist alvast de sfeer te proeven van die magische week in Juni.

Na een auto rit van 140km waren we dan fris en fruitig zoals we zijn op de vroege morgen in Nijkerk aangekomen. Ons kaartje werd gescand, de eerste voetstap ging over de zwarte loper naar binnen waar links en rechts van ons prachtige indrukwekkende foto's te zien waren van eerdere edities van de Alpe D'HuZes. Emotionele foto's en foto's waarop een overwinning gevierd werd, maar iets wat je in elke foto terug zag was saamhorigheid. Dit kan ik me nog zo goed herinneren van mijn eerste deelname 2,5 jaar geleden, het gevoel dat we samen vechten voor die ene droom, samen en niet alleen!

Met de koffie nog in onze handen werden we verzocht naar de grote zaal te gaan waar de officiele opening van de dag plaats zou gaan vinden. Nog 88 dagen tot de dag waarnaar we allemaal toe leven, in eens klinkt dat als 'bijna is het zover'! De opening duurde ongeveer een uur met onder andere voor mij als hoogte punt het verhaal van Hoogleraar Wilbert Zwart welke ons informatie gaf wat er onder andere met het geld van de vorige edities is gedaan qua onderzoeken en resultaten. 

Na de opening hebben we de Alpe D'HuZes markt onveilig gemaakt en weer enkele dingen kunnen kopen welke van pas gaan komen in de koersweek dan wel in de voorbereiding. Bedankt Rene voor het beertje welke je cadeau hebt gedaan aan de kleinste 'deelnemer' uit onze groep dit jaar.

Na de workshop voeding gevolgd te hebben werd het weer tijd om huiswaarts te keren met een hoofd vol informatie en inspiratie. 

Alpe d’HuZes 'a life changing experience'. 

Momenteel zitten we midden in de voorbereidingen, acties worden uitgezet/afgerond, trainingen worden afgewerkt/gepland en we leven toe naar de week zelf, met als einddoel 6juni op de top van de Alp. De donaties op mijn pagina gaan super goed, ik zit reeds op €1742,- en wil hierbij tegen iedereen zeggen die mij gesponsord heeft, heel erg bedankt! Mocht je nog een donatie achter willen laten dan vind ik dat super tof, alvast een dikke dankjewel!

Binnenkort weer een nieuwe update op mijn pagina!

Groeten Jeroen

Een nieuw begin ......... in vele opzichten!

Een nieuw begin, 3 woorden die los van elkaar opzich niet veel betekenen. 
Zet je ze achter elkaar dan sla je gelijk de spijker op z'n kop.

"Een nieuw begin" kan hele mooie gedachtes met zich meebrengen en daar wil ik dan ook graag dit verhaal mee beginnen. Het is namelijk zo dat Loesje en ik in verwachting zijn van ons eerste kindje, een dochter! Letterlijk een nieuw begin, een nieuw mensje, ons lieve mensje. Deze kleine meid zal tijden de Alpe D'HuZes dit jaar nog veilig in de buik bij mama zitten, wellicht is het de kleinste "deelnemer" dit jaar die op 6juni de berg op zal gaan, wie zal het zeggen! Nu al verliefd, nu al ape trots op ons nieuwe begin!

Daarnaast heb ik de afgelopen tijd de woorden "een nieuw begin" nog een andere betekenis gegeven. Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij IKEA was ik toe aan een nieuwe uitdaging en een volgende stap. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben gaan solliciteren waaruit een super mooie baan is gekomen. Ik heb een geweldige tijd gehad bij IKEA, veel geleerd en heel veel mooie mensen ontmoet waaruit een aantal mooie vriendschappen zijn ontstaan. Per 1 Mei zal ik werkzaam zijn in een logistieke functie bij de politie in de regio West-Brabant en Zeeland. Ik ben super blij met deze aanstelling en het eerste gevoel is top, ik kan niet wachten op mijn eerste werkdag om zo wederom "een nieuw begin" in te stappen. 

Bij de aller eerste bijeenkomst van ons team B2BC in Hapert van deze Alpe D'HuZes jaargang, is me 1 ding heel erg bijgebleven van hetgeen wat Rob ons daar vertelde. Alles wat je beleeft stop je in een museum, nadat je overlijd mag je een rondleiding geven in je eigen museum, er is dan toch niks mooiers om alleen maar mooie dingen te kunnen laten zien waar je trots op bent. Waarom zou je dan blijven zitten in de dagelijkse sleur als je ook het heft in eigen handen kan nemen. Ik voel me een gezegend mens dat ik bovenstaande in mijn museum kan toevoegen!

"Een nieuw begin" heeft echter ook een verdrietige kant, bijvoorbeeld bij het overlijden van een geliefde. Diegene die achterblijven zullen dan moeten starten met "een nieuw begin" zonder diegene. Daarom is het belangrijk dat we zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF om ervoor te zorgen dat er onderzoek gedaan kan worden naar deze ziekte. Hopelijk zal er dan steeds minder vaak "een nieuw begin" gestart moeten worden waarvan kanker de oorzaak is, dat is mijn doel! Hopelijk willen jullie mij daar bij steunen om dit te bereiken door een donatie achter te laten op mijn actiepagina.

P.S. De uitgerekende datum van onze dochter is op 18September, hoe bijzonder is het dat dit de verjaardag was van onze in December overleden vriend, het kan geen toeval zijn toch??!! 

Nogmaals een dikke dankjewel voor je donatie!
Binnenkort een nieuwe update!

Nog even ... nog even

Nog even … blik ik terug op mijn eerste deelname, voordat ik overga naar het nu.

Ik weet het nog als de dag van gister, mijn eerste deelname aan de Alpe D’HuZes. Van het moment van inschrijven tot aan die magische dag zelf, alles blijft je bij. Ik wist dat ik fietsen leuk vond, maar nog nooit had ik zoveel kilometers gemaakt en zeker niet de hoogte in. Waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen heeft er wel eens door mijn hoofd gespookt. Maar gesteund door mijn lieve vriendin, familie en vrienden knalde ik samen met mijn 2 teamgenoten iedere keer weer door. Op 2 juni 2016 was mijn eerste deelname een feit en ging ik voor het eerst die berg op, inmiddels alweer bijna 3 jaar geleden. Fietsend die berg op met op dat moment niemand op mijn bagagedrager, maar wel met dierbaren in gedachten. Dierbaren die op dat moment aan het vechten waren om beter te worden. Ook al was ik op dat moment een kleine schakel in het grote geheel, het is echt geweldig om samen dezelfde droom te hebben en hier naartoe te werken. Trots was ik dan ook op het feit dat we met z’n 3’en ons streefbedrag hadden behaald dat jaar.

Terug naar het heden, want het zo dichtbij!

Nog even …… en het is zover,
Nog 3 weken en dan is die beruchte dag er. 

Nog even … en het trainen is voorbij,
Dan gaan we die berg omhoog, ik, zij en hij. 

Nog even … en alle voorbereidingen komen tot een eind,
Dan is die grote dag daar, 6x omhoog staat in mijn agenda omlijnd. 

Nog even … en ook deze jaargang is alweer gedaan,
Trost op het eindbedrag wat we dan ten gehore krijgen met een lach en een traan. 

Nog even … 2 woorden die enorm veel zeggen,
Maar moeilijk zijn voor de achterblijvers om uit te leggen. 

Nog even … wat meer tijd met geliefden is iets wat een kankerpatiënt alleen nog maar wil.
Maar dit helaas nog veel te vaak niet krijgt, dat is de waarheid en die is kil.

Nog even … had ik graag bij jullie willen zijn.
Jullie zijn er echter niet meer en dat doet pijn. 

Nog even … denken aan de momenten samen die ik zo mis.
Helaas alleen de herinnering die blijvend is. 

Sinds mijn eerste deelname en vandaag de dag is er veel gebeurd, maar nog steeds is daar dezelfde droom en hetzelfde doel. Vanaf dit jaar zullen er voor altijd 3 dierbaren achterop mijn bagagedrager zitten die mij omhoog zullen schreeuwen. Ik weet zeker dat jullie er op welke manier dan ook op 6juni bij zullen zijn. Bedankt voor jullie vriendschap en liefde, ik zal jullie nooit vergeten!

Mocht je mij nog willen steunen zou ik dat geweldig vinden! Je kan nog een donatie achterlaten op mijn actiepagina, mijn dank en die van vele met mij is groot.

Groeten Jeroen

Thank you to my Sponsors

21

Mark I

26

Joop Baar

Zet hem op kanjer

66

Melou Cruger

Jeroen en Loesje .. ontzettend dankbaar en groot respect .. dat jullie je zo tomeloos inzetten .. en zo'n grote sportieve positieve bijdrage leveren voor 100% genezing van deze ziekte. Heel Veel SucZes! .. Vier het Leven!! .. 6 juni 6x omhoog! .. Do kinst it! ;) Melou

26

Erik, Marieke, Lotte en Thomas Kalsbeek

Lieve Jeroen, wij zijn onwijs trots op jou! ♥️ Zet 'm op topper!

10

Wendy Van Boekel

helaas kan ik je dit jaar niet aanmoedigen, maar ben super trots dat je je hier zo voor inzet!!!

10

Marga van den Broek

Super dat je dit doet Jeroen👍

10

Jonathan Black

15

Tom Mollema

Success Jeroen,super

10

Trees Tolsma

10

Anonymous

20

Anja Smets

Zet hem op Jeroen en Loes, we zijn trots op jullie! Groetjes Paul, Anja en Nico

100

Joke en Wil Waarma

Heel veel succes schone zoon :)

10

Anonymous

Veel succes Jeroen

50

Aldert en Minke Cuperus

5

Ingrid Vd Moosdijk

10

Rob Verhoeven

Nog een extra duwtje richting je doel 2.500euro. Kick ass!

50

A Kalsbeek-Knevelman

Met goedkeuring van oom John en oom Henk.

20

Marianne Van Nielen

40

I. IJsselstein

Heel veel succes Jeroen.

10

Rianne Bosma-Tanghe

Veel succes!!

25

Leona Dortmans

Wat geweldig dat je dit weer doet. We hebben allemaal denk ik wel iemand ,die mee wil rijden op jouw bagagedrager. Succes. Op naar de top😊

10

Kirsten Voncken

20

Annemiek Pellenbrink

Lieve Jeroen, ik zag dat je nog 20 euro moet voor aan je streef bericht! Nou laat ik die laatste 20 euro geven voor zo ontzettend goed doel. Ik ben ook beetje trots op je dat je dit doet. Ik doe het je niet na. Maar ik weet wel het rot gevoel als de aarde onder je voeten vandaan wordt geschopt als je hoort dat iemand deze ziekte heeft waarvan je heel veel houdt. Dus zet hem en jij fietst met twee vingers in je neus zo naar boven. Je bent een topper. Liefs Annemiek

20

Anonymous

Pffff heftig Jeroen! Het is allemaal zo oneerlijk! Superknap dat je die berg opgaat :-) heel veel succes! X Laura

50

Kaarsen Verkoop

11

Gaby van Asselen

Veel succes toppertje❤ zijn er teveel die er aan onderdoor gaan 😢

100

Jan Groenleer

10

Anneke

Succes Jeroen!!

25

Sandra Lubbers

Je bent een topper Jeroen, succes!

198

Saartje, Maaike, Alex Wilms

Lieve Jeroen, Vriend, lieve vriend! Vriend, trouwe vriend! Wat maak jij mij dankbaar en blij! Soms kan ik het niet alleen, Vriend, trouwe vriend wil je bij me blijven voor altijd? Vriend, echte vriend, WIJ blijven VRIENDEN voor altijd. Heel veel LIEFS Saartje

25

Sander en Floor Kalsbeek

Zet hem op, wij moedigen je vanaf afstand aan!

10

Abbey en Björn van Abeelen

Succes Jeroen. Hopelijk krijgen we deze klote ziekte de wereld uit!

15

Lei en Annelies

In gedachten zullen we je een duwtje geven daar op die berg als het nodig is. Respect!

21

Anonymous

Succes Jeroen. Geweldig dat je dit doet :)

26

Marco van der Weele

Succes jongen!

10

Wil en Monique op 't Hoog

Twee toppertjes naar de top! Veel succes!

25

Betsy&Ger Luttels

Succes en wat goed dat je dit alweer doet!

10

Anonymous

Ontzettend veel succes! Een heel mooi doel om voor te strijden.

10

Julia Dautzenberg

Succes Jeroen!! Groetjes Julia

15

J. Leenders

Heel veel succes, top dat jullie je inzetten voor het KWF!

10

Booni

Veel succes

10

Sylvia Van veldhoven-Megens

Succes Jeroen!

15

Jasper Geerts

Veel succes mooi dat je dit doet.

21

Mathie Koks

Veel succes

10

Fabian

Hej kerel, goed bezig, suc6!!

10

Frans van Beers

Succes!! Het gaat je lukken!

21

Sam van den Hoven

15

Annas Tonglet

Mooi dat je weer hieraan meedoet, Jeroen. Wat zou het fijn geweest zijn als je de “extra” bagage niet mee had hoeven nemen. En al haal je je grote streven van 6x de berg op niet, je blijft een kanjer.

21

Grietje

Dikke tút

37

Rik

Succes met alle voorbereidingen en sterkte met de beklimmingen!

10

Caroline van der Wielen

Super dat je dit doet, veel succes!!

21

Rianne Van Vugt - Krijgsman

16

Suus Manhave

veel succes Jeroen zet hem op.

56

Remco Schraa

66

Eric Schaffels

Zet ‘m op Jeroen

5

Anonymous

Trots op jou! Heel veel succes gaat je weer lukken. Gr Rosalie

10

Phil Van Roij

15

Aniek Van Houtum

Dit gaat jou lukken! Liefs Aniek

100

Papa en mama Kalsbeek

Top Jeroen dat jij en Loesje samen mee gaan doen. Respect voor jullie en trots op jullie.

10

Will van der Heijden

Succes.

22

Daan de Groot

Succes met de voorbereiding! Zie je om de berg

15

Steef Waarma

Zet em op maat!

15

Ome Jan en tante Greetje

Jullie zijn toppers Jeroen en Loesje, erg lief wat jullie voor anderen doen, respect!!!

20

Caro Smits

Succes Jeroen, het siert je zo dat je dit doet! Liefs, Caro

21

Danielle Janssen

Echt top dat je dit doet. Helaas komt het vaker voor dan we willen. Succes!!

21

Krissie Lemmens

Heel verdrietig dat er weer een goede vriend moet worden gemist. Geweldig dat je weer meedoet. Zet hem op Jeroen!

10

Anonymous

Hoi Jeroen, mooi dat je dit doet. Succes!

10

Robin en Lobke

Succes met de beklimming Jeroen, zet 'm op! Super initiatief! Groetjes Robin en Lobke

10

Dimphy Van Leuken

15

Mandy Ferwerda

Succes 👌

10

Thijs van Lankvelt

Fantastisch dat je je nog een keer in gaat zetten voor dit doel Jeroen! Veel succes met alle voorbereidingen en de uiteindelijke beklimmingen, je bent een topper!

225

Team vrienden Älmhult

Lieve Jeroen, Twee mensen op je bagagedrager, dat verdient een extra duwtje. Zet 'm op! Liefs, Farzanah, Esmee, Ingrid, Lillian, Vincent, Mark, Pauline en Marlies

10

Femke Beelen

Zet em op Jeroen! Super dat je dit doet!

21

Marian Tops-Faassen

Geweldig dat jullie je hier voor inzetten. Ook ik zou die berg graag willen opgaan!

50

Bep Hoekstra

50

Doeke en Eva Visser

Succes Jeroen! Vanaf Ameland zullen we je wat wind mee proberen te geven

5

Creugers

10

Hanny Kennis

Heel veel succes!!!!

50

Lise Duijghuisen

Heel veel succes!

100

Patricia Kock

Wat je beloofd moet je doen! Opgeven was geen optie en zal nooit een optie zijn. We wensen je heel veel succes en kracht daar op die enorme berg. Zet 'm op! Collega's TLO Tilburg

40

Jetske Hoekstra

hallo Jeroen ik wil je steunen voor het goede doel succes

24

Roy van der Vegt

Kom op Jeroen, iedereen weet dat je het kunt, dus laat het zien! #OpgevenIsGeenOptie Zet hem op

25

Dianne?marlous

224

Statiegeld actie Jumbo Bladel

25

Mark M

Heel veel succes Jeroen!

10

Rixt Hoekstra

Heel veel succes!!!

22

Michiel Kapteijns

10

Sebastiaan en Angela

Heel veel respect Jeroen en Loesje! Zet em op!

10

Anonymous

20

Marc Teeuwen

Go for it. Voor jezelf, loesje, je ongetwijfeld mooie dochter en je overleden vriend..

10

Marcel en Christel Brands

Almost there!

10

Anonymous

Make it happen!

10

helen puts

Heel veel succes!!!

15

Christel Brands

In gedachten zet ik nog wat mensen achterop jouw bagagedrager en geef je een klein duwtje met mijn bijdrage. Go, Jeroen!

5

Anonymous

10

Christina Weber

Succes topper!!! :D You can do it!

10

Marco wendy en jesse

Xxxx van ons!!

Show more