Jessica Schaart

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Een jaar voorbij

Voor diegene die niet weten wie ik ben

Ik ben Jessica Schaart, mama van Luna, Liam en Levi. In 2013 kregen mijn man Michel en ik te horen dat er een Ewing sarcoom in zijn bekken zat. Jong gezin, levi de jongste was toen 2 jaar oud. Liam 5 en Luna 7. En dan? Dan stopt letterlijk je wereld, je dromen en je toekomst. Daarbij hoe vertel je dit je kinderen en hoe ga je ze beschermen tegen een wereld waarvan je wilt dat ze die niet zien. We waren een sterk gezin en ondanks de tegenslagen zijn we blijven lachen en geprobeert het kleine beetje positieve van de dag naar boven te halen.

We hebben heel veel steun gehad van vrienden, collega's en familie. Maar ook van onbekenden.Dit voelde zo goed. De chemo's de bestralingen, wat een tijd. En ondertussen draait je gezin gewoon door. Michel is mijn held, hoe hij dit heeft gedragen en ons in 2014 heeft moeten achterlaten. Ik wens dit niemand toe, vandaar dat we mee doen met de Alpe d huzes. Niet alleen om veel geld in te zamelen maar ook een stuk verwerking.

Vorig jaar was het zover samen met mijn collega/vriendin het plan uitgevoerd om samen naar de alpe d huzes te gaan, dit nadat ik Michel had belooft dit voor hem te gaan doen. We hebben een mooi bedrag verzamelt dankzij zoveel lieve mensen. Dat doet je zo goed! 

Maar wat een belevenis was het, zoveel mensen. En zoveel mensen die te maken hebben gehad met kanker. Je voelt je verbonden met elkaar. En de band die ik in korte tijd met mijn collega op heb gebouwt dat is voor mij zo bijzonder. Ik vergeet dit nooit meer!

En nu samen met mijn gezin en met mijn vriend, ook hij heeft zijn moeder verloren aan kanker. We gaan met zijn allen! Hoe bijzonder is dit en als Michel met ons mee zou kijken wat zou hij trots op ze zijn! 

Wij knokken voor een wereld zonder kanker, voor Michel, voor Reino, voor tante Hillie, voor de familie van Simon en voor zoveel mensen.

 

Thank you to my Sponsors

21

Anonymous

Go for it.

30

Marjolein Brouwer

26

Erwin&Mireille Nonner

Ga ervoor Jessica. Volgende keer gaan wij ook weer. ???

25

Anneke Prinsen

Zet hem op kanjers met elkaar. Jullie kunnen het

26

Fam. Mink

Heel veel succes gewenst toppers!

15

Arjan & Margaretha + kids Schut

Heel veel succes kanjers!

25

Anonymous

Jessica! Mooi dat je de kids dit jaar meeneemt! Veel succes en zet hem op!

10

Anita Bakker

Hey kanjer, wat ben je toch een topper dat je dit doet. Lieve groet Anita

250

Anonymous

Heel veel plezier

10

Karen en Noor

Go for it! Voor al onze geliefden ?

10

Yvonne

Heel veel plezier én succes!

15

Annemiek

Heel veel succes!

Show more