Johan de Ruiter

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

382
kms

My target 150kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2020 ga ik voor de eerste keer meedoen aan Alpe  d’HuZes!

Even voorstellen: Mijn naam is Johan de Ruiter, ik woon samen met mijn lieve vrouw en dochter in Hardinxveld-Giessendam en ben sinds 2012 samen met mijn zwager eigenaar van het mooie familiebedrijf Van Wijngaarden Groothandel & Super Safe Bedrijfskleding in Sliedrecht.

In April hoop ik 44 te worden en ik ben al veel ouder dan mijn eigen moeder is geworden doordat ze is overleden aan kanker. Ik heb haar daardoor ook nooit gekend. Ook veel familie, vrienden en (zakelijke) relaties hebben dierbaren verloren aan kanker. 

Om hen een hart onder de riem te steken én om mee te helpen kanker uit de wereld te helpen doe ik mee aan Alpe d’HuZes.

Mensen vragen me vaak hoe ik op het idee ben gekomen om mee te doen aan de Alpe d’HuZes. Dat komt eigenlijk door een burn-out 6 jaar geleden wat mij deed beseffen dat gezond en fit zijn niet vanzelfsprekend is. Maar vooral doordat ik nu gelukkig kan zeggen dat ik er sterker uit gekomen ben en me nu fitter voel dan dat ik me ooit heb gevoelt! Daardoor kreeg ik steeds meer en meer een sterk verlangen om mijn fitheid in te willen gaan zetten voor de medemens. Daar is uiteindelijk het idee uit ontstaan om aan de Alpe d'HuZes mee te gaan doen, omdat gezondheid niet vanzelfsprekend is maar opgeven geen optie... 

Na mijn aanmelding waren er nog 7 mensen die via ons bedrijf hebben besloten mee te doen, en met elkaar vormen we 'team VWSL' Het is erg gaaf dat er spontaan een team is ontstaan.
Erg leuk is ook dat mijn vrouw Joke, die pedicure is, en mijn schoonvader  hebben aangeboden mee te gaan voor ondersteuning, filmen en verzorging van ons team in de week van Alp d’HuZes. In de maanden voor de Alp d’HuZes probeert ieder teamlid zijn of haar streefbedrag bij elkaar te krijgen, en ook doen we gezamenlijke acties om geld op te halen. Met elkaar hopen we op een mooi eindresultaat in de strijd tegen kanker.

Voor wie het leuk vindt om onze activiteiten in de voorbereiding, en de deelname zelf straks in Juni te volgen hebben we een facebook en een Instagram pagina.
Ons team heet ‘Team VWSL Alpe d’HuZes 2020’

facebook.com/teamvwsl/
instagram.com/team_vwsl_alpe_dhuzes_2020 

Het mooie aan de organisatie Alpe d’HuZes is dat echt iedere euro naar het goede doel gaat en er niemand binnen de organisatie van betaald wordt, ook is er geen huur van panden of autokosten. Alles wordt gesponsord en vrijwillig gedaan. Zo zijn er zo’n duizend vrijwilligers die zich belangeloos inzetten en gaan er van de zomer 25 vrachtwagens met materiaal naar de berg om maar een paar voorbeelden te noemen. Dat was voor mij een extra  motivatie om me in te zetten voor de Alpe d’HuZes.

Echt iedere euro helpt, en vele kleintjes maken een grote zoals we dat zeggen… dus ik hoop natuurlijk op veel (kleine) bijdragen!
Dat kan via mijn persoonlijke actiepagina van de Alpe d’HuZes: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/johanruiter 

Steunt u mij!? Enorm bedankt!

 Hartelijke groet,

 

Johan de Ruiter

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Alpe d'HuZes 2020 wordt verplaats naar 2021

ff schakelen maar opgeven is geen optie, dus op naar Juni 2021!! Donatiewerving gaat dus ook onverminderd door... want kanker stopt ook niet... #ad6 #opgevenisgeenoptie #alpedhuzes #alpedhuzes2020 #alpedhuzes2021

Opbrengst donatiebox vaar weekend 2020!

Dit jaar met cruiseschip SE-MANON een weekend gevaren waar ik een donatiebox mocht neerzetten. Dank aan de mede passagiers die hebben gedoneerd, er zat € 205,- in de donatiebox! Super dankbaar!! 

32 km heen en weer naar de 2e alpedhuzes dag

Vandaag lopend naar de 2e alpe d'HuZes dag geweest in de evenementenhal Gorinchem. Het was zo'n 32 kilometer heen en weer. Samen met 2 collega's was het weer een mooie oefening!

Trainen op de loopband bij de Jong en Vitaal Hardinxveld - Giessendam

Met 15 KM, gemidd tempo 5,25 km/uur op gemidd 10,2% helling binnen 3 uur vanmorgen op de loopband de beklimming van de Alpe d’Huez alvast een keer kunnen oefenen. 💪😅 Met dank aan De Jong en Vitaal - Centrum voor fysiotherapie🙏 ☺️ik zoek overigens nog steeds mensen die me willen sponsoren met een bedrag. 👉 En het hoeft echt geen groot bedrag te zijn, want echt iedere euro helpt!! 🙏Alpe d'HuZes #iedereeurohelpt #opgevenisgeenoptie #ad6 #alpedhuzes #alpedhuzes2020 — bij De Jong en Vitaal - Centrum voor fysiotherapie.

 
 
 
 
 

persoonlijke boodschap over deelname Alpe d'HuZes 2020

Trainen ter voorbereiding op de klim!

vandaag 26 KM gelopen samen met 2 collegas van 'Team VWSL Alpe d'HuZes 2020' Ging super, het was mooi weer en een prachtige route door de mooie Alblasserwaard

Trainen ter voorbereiding op de klim!

Er wordt door de teamleden regelmatig getraind. Alleen of met andere uit het team. Zaterdag 28 December heb ik lekker getraind met nog 3 collega’s van Team VWSL Alpe d'HuZes 2020💪 Peter Vink Marius van Wijk en Els Bouter(Henry) We hebben 20 kilometer gelopen met mooi weer, mooie omgeving en ook nog gezellig! 😄 #opgevenisgeenoptie #alpedhuzes2020 #alpedhuzes #kwf #ad6

Unieke winactie voor mijn persoonlijke actiepagina!!

geweldig leuke winactie opgezet met kunstenares Trinette den Hamer! 
waar ik haar enorm dankbaar voor ben, nu maar hopen op een mooi resultaat! 

 

‼️ UNIEKE KANS ‼️
Win een prachtige portrettekening in pastel van jouw huisdier in A3 formaat incl Passe-partout!

Hoe werkt het?

1 Doneer € 2,- op mijn persoonlijke Alpe d’HuZes actie pagina
www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/johanruiter
2 Zet in het donatiebericht ‘ winactie ’
Als reactie op je donatie krijg je een lotnummer
3 Wil je tot slot de pagina van de kunstenaar liken en delen?
www.facebook.com/TrinetteArt
Bedankt! 🙏

1e mijlpaal met Team VWSL! Vandaag zijn we als team boven de € 10.000,- uitgekomen!!!

3 December 2019, we zijn net iets minder dan 2 maanden geleden van start gegaan als 'Team VWSL Alpe d'HuZes 2020'. In krap 2 maanden tijd hebben we 480 amandelstaven verkocht, 160 choclade hamers en zijn we nog volop in de weer om vlees te verkopen zoals rollades, grillworst en beenham voor de kerst. We hebben onze zakelijke relaties aangeschreven, en ook hebben we al een aantal shirt sponsors!

En..... vandaag zijn we met elkaar boven de €10.000,- uitgekomen!!

Wat een fantastische eerste mijlpaal!! Iedereen die tot nu toe heeft bijgedragen enorm bedankt! Onze teamleden maar ook de andere collega's, onze leveranciers, familie, vrienden noem maar op! Iedereen zet zich fantastisch in!

We hopen dat dit 'slechts' het begin is en gaan het komende half jaar onverminderd door met diverse acties! Zo komt er nog een autowas actie, gaan we erwtensoep verkopen, komen er nog diverse andere activiteiten en verkoop acties (al dan niet in samenwerking met onze leveranciers), gaat er nog een collega 12 uur live op youtube, en als klapper en ter afsluiting 15 Mei een benefiet Event! Met heel veel activiteiten voor jong en oud! Dus zet dat alvast in je agenda!!!

Lekker op weg

We zijn nu een aantal weken ingeschreven als 'Team VWSL Alpe d'HuZes 2020' en zijn met 8 teamleden. 7 via van Wijngaarden Super Safe Sliedrecht en 1 van garage van Vlijmen uit Nieuw Lekkerland. We hebben met elkaar een avondje plannen gesmeed, en zijn daar druk mee aan de slag gegaan! Ondertussen hebben we 3x 160 banketstaven verkocht, gaan we chocolade hamers verkopen van Chocolaterie van Noppen uit Ridderk en Ambachtelijk vlees voor de kerst van Slager Bart Adriaanse uit Hardinxveld. In Februari komt er nog een autowas actie, we gaan erwtensoep verkopen, en in Mei een groots benefiet event organiseren! Met veiling, eten, drinken, vermaak voor jong en oud, springkussen, rondritten in Oldtimer enz enz! Ook allerlei verkoop acties via van Wijngaarden Groothandel en Super Safe Bedrijfskleding uit Sliedecht zullen er nog opgezet worden. En uiteraard geen mogelijkheid wordt onbenut gehouden om iedereen in het privé netwerk en het zakelijke netwerk te vragen geld te doneren. Kortom we proberen er alles uit te halen wat er in zit in de strijd tegen kanker... Want dat is de enige reden waarom we ons hier met elkaar zo fanatiek voor inzetten! Steunt u ons ook? Bedankt!!

Eerste deelname aan Alpe d'HuZes!

vanavond heb ik een teampagina aangemaakt! Omdat er vanuit ons bedrijf collegas zijn die mee willen doen, en omdat we vanuit het bedrijf dit mooie initiatief van harte ondersteunen. Daarom heet het team 'VWSL' wat de afkorting is van Van Wijngaarden SLiedrecht. Groetjes, Johan de Ruiter www.vwsl.nl

Thank you to my Sponsors

150

BR Fresh Exotics BV

6

Ferry van Maasdam

LinkedIn werkt dus wel degelijk. Succes en mogelijk tot ziens op de Alpe

26

RiArrange

Zet 'm op Johan, je bent een doorzetter zoals ik je heb leren kennen. Heel veel succes op de Alpe d'Huzes!

25

Tiny & Lucas de Vos

veel sterkte bij de rit en succes bij het behalen

2

Marieke de Boon

Winactie

56

Wim de Blok

Heel veel succes

106

Theo Schouten

Sterkte en veel succes.

56

Anonymous

mooi initiatief, veel succes

500

de Jong en Vitaal- Centrum voor fysiotherapie

10

Mark Vink

Mooi initiatief Johan, succes!!!

6

Helenvdw

Winactie

15

Johan De Ruiter

€15,- in contant door de brievenbus ontvangen van kennissen. Bedankt!!!

66

Martin Nederveen

Veel succes met deze mooie uitdaging. Wordt altijd blij als mensen zich belangeloos inzetten voor goede doelen. Naast het doel is het ook een stap voor jezelf. Verder kijken dan je dagelijkse wereld!!

5

Anoniem

Succes

10

Fam. Mostert

Heel veel succes!!

5

Anonymous

Van mijn broer

10

Nathalie Hoven

Winactie

106

Wim Voskamp (Mastermate)

Ha Johan, mooi dat je meedoet! Veel succes en goed om naast de betrokkenheid bij 'de business' ook oog de hebben voor zulke andere belangrijke dingen! Top!

10

Ingeborg Voorsluijs

Wat goed van jullie dat jullie hiervoor geld willen ophalen! Ook mijn moeder heeft ervoor moeten strijden en meerdere familieleden.. Zet hem op!

500

martin blok

66

Rob

Johan :Top dat je deze uitdaging aan wil gaan. Van je vrienden uit Hilversum ook een zetje de berg op met een financiële steun

50

Petra Zwiggelaar

Zet 'm op Johan, Ga ervoor

10

Dennis

Veel succes met dit mooie initiatief Johan!

100

Merbo bv

43

Opbrengst schuur oudjaarsmiddag

Opbrengst schuur oudjaarsmiddag

20

Oudejaarsnacht adr

80

Donatie via sport

Opbrengst donatiebox door inzet van iemand van m’n sport. Super bedankt voor de inzet!

55

SNERTTOCHT 25 januari 2020

55

vleesactie vwsl

26

Ondernemend Hardinxveld

250

iskander kuijer

Heel veel succes buurman! Super dat je dit doet.

10

Anonymous

10

Dennis Vogelaar

Goed initiatief en veel succes.

2

Peter Nieuwenhuize

26

Maria De Rijke

Veel succes Johan,je kan het👍👍

100

Wim van der Stelt

Heel veel succes Johan !!

26

A Brandwijk

50

Bourgondiër delicatessen, Berry Bresser

Johan, ik wens je heel veel succes en hoop dat we elkaar nog vele malen zullen zien. Zet hem op !!! Ik ken je nu iets langer maar weet zeker dat je dit gaat redden. SUCCES!!

10

Ronald Hoefs

Mooi initiatief 🏃‍♂️ 👩‍🎨

10

Maria De Rijke

10

Anonymous

Hi Johan, toi, toi, toi!!

106

Wa de jong autoschade

Goed bezig Johan , respect

25

Hilda Bomers

Suc6! Je kunt het! 👍

206

Bouw- en Inframensen

Gewoon omdat het kan! #respect

5

Fooi bij verkoop chocolade hamers 24 Nov

26

Arjan Van Houwelingen

Winactie

2

Claudia Zwanink

Winactie & daarnaast veel succes!!

10

Anonymous

Heel veel succes Johan!🍀🍀

4

Via armbandjes jolien

5

Anonymous

heel veel succes

5

Anonymous

26

Leo Dankers

50

Maartje Blokland

50

Contant via sport

Contant via sport RV

2

Adrir Overduin

15

Ria Hoksbergen

Johan heel veel succes!

20

Bert Vos

2

Herby Nieuwenhuize

Winactie

10

Yvonne Van Wijgerden

Topper 😘

26

Gerard De Ruiter De Ruiter

168

Quist Schoenen & Outdoor Quist

15

Anonymous

Een slimme meid is voorbereid, zet m op Johan!!

10

Anonymous

Contante donatie van tante

10

Jans De Bruin

Succes op de heuvel!

35

Emmy Buijk

Veel succes!

26

Anonymous

Succes!!

10

Anonymous

Contante donatie van tante t

90

Camping Ser Sirant

Succes Yohan!!!!!!!!!!!!!

2

Herman Quist

Winactie

2

Jolien

Winactie

250

Rens en Nancy van der Plas

Johan, succes met trainen, het is tijdrovend maar het is het ook absoluut waard om DE dag op Alpd'Huzes te presteren en maximaal te beleven!

500

Joke’s Voetzorg

Kop op! Je kunt het!

375

kringloopwinkel Graafstroom

succes met alle acties voor dit mooie doel

500

Gerard De Ruiter De Veru Materieel

SUC 6 broertje !!!!!!!

26

Hans Emmen

15

Fam Kruithof

Heel veel succes alvast met voorbereiden en voor straks zet m op! Wij zullen aan je denken

16

Jolien

Heel veel succes Johan (en je team)!

26

Johan Ruiter

5

Anonymous

Heel veel succes met de actie

15

Erik v N

2

Anonymous

Winactie

10

Herman en Johanna Van de Griend

Succes Johan!

2

Albertine Gort

Winactie

10

Herman Boelen

26

Arina Both

Heel veel succes Johan!

10

Wilma

Heel veel succes gewenst, mooi initiatief!

10

Anonymous

Winactie

2

Gertjan Vogel

Succes

5

Joke Roza

Succes mooie actie

26

Johan Ruiter

26

John van der Wulp

Top dat je je hiervoor inzet. Succes Johan!

10

Anonymous

Succes!!!

106

Anonymous

Super Johan, heel veel succes!! Gr. Miranda Visser

76

Team VWSL

Opbrengst kledinginzameling, lading 1 & 2

20

Anonymous

Prachtig initiatief!

205

Opbrengst donatiebox vaarweekend 2020!

Opbrengst donatiebox vaarweekend 2020!

2

Esther Hettema

Winactie

66

S Aan de Wiel

5

Kees en Ida Benschop

Succes en de allerbeste wensen voor 2020 !

2

Jo De Ruiter

Winactie

10

Leo van Baal

Succes gewenst voor dit mooie doel!

2

Anonymous

Winactie

15

Arjan Van der Wulp

Succes !!

Show more