Joost van de Mortel

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

My Activity Tracking

4,297
kms

My target 4kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Vandaag voor de eerste keer ingeschreven voor deelname aan Alpe d'Huzes. Volgend jaar is het 11 jaar geleden dat mijn vader is overleden aan kanker. Afgelopen jaren is helaas deze lijst van dierbare en bekende toegenomen. Niet alleen in prive sfeer maar ook professioneel kom ik de gevolgen van deze ziekte tegen. Hoe mooi is het dan dat ik vanuit mijn favoriete hobby een bijdrage kan leveren om deze ziekte de wereld uit te krijgen. 

Natuurlijk zijn er vele andere ziekten waar ook geld voor opgehaald moet worden, echter dit is een begin van een mooie reeks, ik kan (helaas) niet aan alle evenementen deelnemen. 

Ik ben blij met de deelnemers die in onze teams zitten. Samen gaan we ervoor zorgen dat we het optimale uit ons gaan halen om gestelde doelen te behalen!

My Updates

Wat gebeurt er veel in 48 uur

sjee wat gaan ontwikkelingen snel sinds aanmelding voor dit prachtige event;

1. Reactie van sponsors (jeetje wat veel en zou ruimgevend!)

2. Emotionele actuele verhalen van naaste omgeving en ook van mensen die ik aanvankelijk niet kenden.

3. Op zoek naar een geschikte accommodatie, wat is er veel en tegelijkertijd ook weer heel weinig. Wat gaan de prijzen in een keer hard omhoog als men weet dat het voor Alpe d’huzes is.... (boeven praktijken)

4. Afstemming met je teamleden om op schema te blijven om juiste accommodatie etc te vinden. 

Kortom: aanpoten en vanaf nu (accommodatie is geregeld) focussen op het team en de training etc. Boeiend, inspirerend en motiverend!

Team meeting

De eerste bijeenkomst met ons team JBZ Zorgt is geweest. Hierin ander kennis gemaakt en plannen bedacht om te komen tot extra sponsoring en afspraken gemaakt rondom trainingen.

De waan van de dag maakt dat de focus op trainen af en toe verdwijnt, zeker met de drukke dagen voor, tijdens en na de feestdagen, zowel op werk als prive.

Nu weer even wat meer rust en tijd om te trainen begint te komen en dus ook het schrijven van een kort berichtje aan mijn sponsors, wat hebben jullie me goed op weg geholpen. Maakt dat ik 'nog maar' 700 euro nodig heb om het streefbedrag te behalen.

Ik hoop dat dit nog te behalen is met de extra inspanningen die we gaan doen. Wordt vervolgd :)

Virtueel 2 keer omhoog vandaag!

vandaag als training virtueel 2 keer omhoog gegaan vandaag. Ik moet zeggen, ik hoef niet te klagen. Het is fijn te weten wat mijn lichaam nu al wel en niet aan kan en hoe ik hier al fietsende rekening mee kan houden. Maar wat is het lastig voor me om gedoseerd ‘langzaam’ de fietsen. Ben zo gewend om harder en nog harder te fietsen. En hier op de ‘Alp’ is het vooral zuinig met je energie om gaan (pijn gaat het toch wel doen ;) ).

Ik heb weer een hoop informatie opgehaald om training te optimaliseren!

16 weken; magische getallen

Nog een kleine 16 weken en dan staat de Alpe d'Huez al vroeg op ons te wachten om beklommen te worden, 16 weken ben ik in training (en het gaat naar wens...).
Alpe d'Huzes op 6-6-2019, 75 jaar geleden landen de geallieerde troepen op de Normandische kust om aan hun/onze bevrijdingstocht te beginnen. Een gedeelde hobby van mij en mijn vader. 11 jaar geleden dat ons pap en tante Zus zijn overleden.

Allemaal magische getallen met betekenis voor mij. En wat schetst dan mijn verbazing vandaag? Mijn opgehaalde bedrag is op dit moment 2121 euro, de alpe d'huez heeft 21 bochten! Met dank aan al mijn donateurs heb ik dit mooie bedrag opgehaald. Wat zou het mooie zijn als het laatste beetje ook nog opgehaald kan worden, oftewel nog 379 euro. 

Nog 16 weken training deze tijd mag en moet ik gebruiken om het ultieme eruit te persen om 6 keer naar boven te gaan. Dit jaar al 1400 kilometer op de fiets gezeten, virtueel al 6 keer omhoog geklommen (nee niet op een dag...) en op mijn eigen gewicht aan het letten.

Oja en dan natuurlijk ook nog mijn gezin, familie, vrienden en het werk. Het zijn drukke tijden waarbij ik zeer waardeer dat er rekening wordt gehouden met mijn gestelde doel, maar soms ook wel lastig als dit doel andere zaken in de weg lijken te staan. Maar goed, ook dit is nog maar 16 weken, en dan is het alweer voorbij, wat gaat de tijd snel, en gelukkig soms ook langaam. Reflectie en bewustwording is o zo nuttig!

Benefiettocht 17 maart

was ik hier nog helemaal vergeten te vermelden! Op 17 maart hebben we een fantastische Benefiettocht, met een van de super helden van het veldrijden, Lars van de Haar, kom je ook?! Zie foto voor de details.

Klaar voor Benefietrit 17 maart en teamshirts

Hallo allemaal,

 

dit bericht omvat eigenlijk twee berichten; 1 de tocht van morgen en de 2e onze nieuwe teamshirt.

Morgen hebben we als team een benefiettocht georganiseerd waarbij we proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen. Tot nu toe 28 deelnemers en Lars van de Haar als bekende wielrenner die mee gaat doen. Het weer zit ons niet mee, veel wind en regen. Maar goed, op de Alpe zullen we ook af gaan zien.... We hebben het veel onder de aandacht geproeerd te brengen, maar het blijft lastig enthousiasten mensen te vinden die mee willen doen in dit weer. (Worstenbroodjes en energyrepen verleiden niet genoeg :) )

Mooi nieuws is dat onze eigen teamkleding (shirts) binnen zijn. Op de foto wordt deze geshowed door dochter Elin en zoontje Teun staat er trots bij. Mooie resultaat met op elke shirt een persoonlijke touch, je eigen naam of de naam voor wie je gaat rijden. 

Vandaag op tijd naar bed zodat ik morgen fit ben :)

En dan de wijn actie

Jeetje, nooit geweten dat er zoveel mensen 'warm'lopen om met het kopen van een fles wijn ons goede doel te ondersteunen. Een super goed idee van een van onze teamleden Arjan. 

wat leuk om de enthousiaste reactie te krijgen op dit initiatief en wat drinken er toch veel mensen wijn hahahahaha. 

Binnen nog geen 24 uur 185 (!!!) flessen verkocht, en het goede nieuws is, er is nog meer en ze zijn nog echt lekker ook! Dus hoort zegt het voort, deze actie loopt nog door. Geef me een PM en ik zorg dat we dit in gang kunnen zetten.

Proost!

De avond voor vertrek

Het is zo ver............. sjee wat zijn 6 maanden snel en intensief gegaan. Morgenvroeg zetten we koers richting 'de Alpe'. Een paar teamleden zitten er al en zullen ons ontvangen. 

Wat ben ik blij dat het weer is omgeslagen, vorige week had ik er nog een hard hoofd in, kou en nattigheid. Komende week zon, wolken en aangename klimtemperatuur.

De zes maanden zijn voorbij gevlogen; gezin, familie, vrienden, werk en trainen. Hoe is het gecombineerd en wat heb ik ruimte gekregen van mijn gezin om te trainen. Mijn dank is groot naar hen toe. Ook vanwege het feit dat de nodige kilo's van mijn lijf af zijn en voordeel van mijn sportprestaties zijn omgezet :)

Morgen naar 'de Alpe', komende week genieten, ervaren, beleven en mijn dierbaren herinneren en de mensen die nog leven en strijden tegen kanker (en andere ziekten). Wat heb ik er een hoop extra leren kennen in deze afgelopen maanden, en wat is het o zo waar dat er inderdaad 1 op de 3 deze ziekte hebben, bah!

Thank you to my Sponsors

36

Bart De Voogd

21

Angelique Vugts

Onze vaders waren connected...wij zijn connected...ik heb net mijn schoonvader aan deze verschrikkelijke ziekte verloren...genoeg redenen om jou te steunen hierin. Trots dat je dit doet! #goforit

126

Paul Jorna

Suczes Joost !

11

Erna

Dat gaat jou zeker lukken! Deze vreselijke ziekte moet stoppen. Succes!!!!!!!!

75

Linda Mortel

Lieve Joost, zo trots dat je deze uitdaging aan gaat. Je steentje bijdragen om deze sluipmoordenaar hopelijk chronisch te kunnen maken. Zet hem op. Liefs Linda

21

G

Veel succes Joost

21

Anne-Marije Schut Janbroers

Super dat je dit gaat doen, succes!

21

Anonymous

Veel succes! Super initiatief!

25

Arnoud en Monique Eussen

Joost, we zijn super trots op jou ! Zet ‘m op en succes met voorbereiden ! Opgeven is geen optie !

26

Peter Kretschmann

Laatste duwtje in de rug voor de klimtocht morgen. Nu al een sportieve prestatie van formaat. Een topper!

10

Germaine Schreurs

Veel succes

56

Marco De Koning

5

Anonymous

21

Hans Stevens

Goed van je, zet 'um op en veel succes!!

100

Rob Glaudemans

Zag dat ik nog niet gesponsord had. Ik heb er wat meer van gemaakt omdat we zo geweldig ontvangen zijn in jullie huis. Een ervaring rijker daar boven op die berg. En natuurlijk met respect voor de geleverde prestaties. Groet Rob

26

t. van Lierop-du Maine

goed gedaan Joost!

10

Raymond de Bis

Mooi Joost!

11

Joep Lierop

Heel veel succes!

15

Lorette Gijsbers

Super Joost , met jouw klimmers profiel !

35

Annelieke Vos-van de Mortel

Heel veel succes met de trainingen Joost, en geniet van de dag die komen gaat!

15

Johan en Christa Hooijmans

Namens ons veel suc6. Het wordt zeker een zeer bijzondere ervaring.

10

Vivianne

Heel veel succes Joost!!!

26

H. Tops

veel succes !!!

25

Angela, Jelmer en Kim Zeilstra

Zet em op!?

10

Anita Velden

50

Anita & Wim Terwisscha van Scheltinga

All best ! Je gaat het maken! ?‍♂️?

50

Anonymous

Veel succes voor het goede doel!

56

Marijn

Zet em op!!

106

Fleurtjeweekend/Oordbloemen

Joost, wij wensen je heel veel succes!! Vele sportieve groeten Liefs Bas en Marloes

15

Maarten Van Den burg

10

M. Theissen

Zet hem op Joost.

561

Collega's Familie Vrienden Kennissen

10

Geert Kluytmans

Super Joost! Waanzinnig veel succes, het zal pittig worden, maar mede door jou afzien zullen patienten van deze verschrikkelijke ziekte hopelijk minder hoeven af te zien. Ennuh... fysieke pijn is tijdelijk, na de finish is het al voor een groot deel over??.

40

Hennie Smit

Succes!

15

Sjaak Verijmeren

Tja Joost een heel karwei. En je hebt niet het ideale klimmerspostuur dus extra moeilijk! Als je het 6 x haalt verdubbel ik mijn inleg. Heel veel succes

21

Wies

Suczeven ???

56

Anonymous

Beter laat dan nooit!

21

Jan Uffink

Succes joost Jan en kitty

26

Geert-Jan Van van Helden

Succes Joost, top ?

21

Jessica vrolijk

25

Anonymous

Succes Joost! Super initiatief!

206

Collega’s Zorg en Staf

Wij denken dat Joost 5 keer kan halen! Toch, Joost? Sterkte kerel en knap dat je mee doet. Respect.

24

Judith Maas

Goed bezig Joost, heel veel succes!

11

Daan Van Lierop

Zet ‘m op Joost, erop en erover zou Mart zeggen!

15

Jolanda Brus

Goh Joost, ga ervoor. Een hele mooie uitdaging. Succes en geniet ervan.

15

Claudia Smuldes

?succes joost?

25

Francien Feldmeijer

Een mooie uitdaging, veel succes! ??

21

Janine Timmers

25

Sofie en Martin

Succes Joost! En onthoud, opgeven is geen optie!

50

Ton van Klaveren

Succes Joost! Gaat je lukken ??

150

ZOOM - Nicole Zonsbeek

Omdat opgeven nooit een optie is. Ik graag KWF en jou steun. ?

21

Joris Lierop

Succes Joost! Wat een prestatie!

21

Anonymous

Veel succes Joost !

21

Anonymous

25

Annette van Uden

Top-actie.

21

Casper Verhoeven

26

Lilian Vloet

Succes Joost!

21

Rob Glaudemans

Succes en niet te gek doen.

10

Anonymous

21

Claudia van Gorp - New Heroes Basketball

25

Johan koolen fietsen Koolen

Suc6 Joost ???

66

Mara Stevelmans

Joost, een supergoed en dankbaar doel. Veel plezier met de voorbereidingen, op de dag zelf zal het afzien en vooral genieten zijn! Zet ‘m op, Mara

25

Hans & Nora

Super Joost dat je dit gaat doen!

66

Koen en Ellen Tijert

Joost, fantastisch dat je deze uitdaging aangaat. Het gaat idd om een zeer goed doel waar jezelf van dichtbij heb mogen meemaken. Voor de voorbereiding help ik graag mee in de Limburgse heuvels. Succes en tot snel.

25

Kitty & Jan Uffink

Al het beste

22

Anonymous

21

Jan Schut

Succes jochie!!

25

Maarten en Anjo Kleene

Als geen ander weten wij hoe hard de strijd tegen deze vreselijke ziekte nodig is. Super trots op jou dat je je steentje hieraan bijdraagt. En wat knap dat je het aandurft om deze berg te beklimmen, want wat is ie stijl! :-) Succes en sterkte met alle voorbereidingen en geniet van die dag in juni. Zo bijzonder!

21

Wilbert Waal

Goed bezig Joost!! Wij wensen je heel veel succes! Groetjes, Maud, Bram, Saskia en Wilbert.

26

Henk van Amerongen

Joost, het blijft een uitdaging maar wie de Bietenbrug op kan, kan zeker de Alp aan! Succes met al het moois voor het goede doel!

26

Annette & Clark Kellenaers

Hey Joost, veel succes op de Alpe d’Uzes. Het is een fantastische ervaring (weet Clark) voor een fantastisch doel. Dus geniet er van! Groetjes

10

Danielle Bos

Mooi doel kanjer. Jij kan dit. Succes en plezier met de voorbereidingen. Sander Danielle koen en lotte

10

Floortje Stevens

Heel veel succes!! Super goed dat je het gaat doen.

21

Joost

21

Jo V Bussel

Beste Joost Een goed initiatief verdient steun!

20

Fam Elbersen

Dromen, Denken, Durven, Doen, Doorzetten!

26

Jos Huisman

Met jou doorzettingsvermogen wordt de beklimming een “eitje! Succes.

20

Elise van Bussel

Geweldig dat je dit doet. Succes!

44

Toine

Veel succes! En geniet ervan!

15

Tamara Sauerbreij

Heel veel succes, Joost!!!

21

Dieter Lens

25

Nora & Hans Pieters

Nu sponseren, is goed voor de kinderen van nu ! ?‍♂️?

66

Anonymous

Wij zijn heel trots op jou ! Heel veel succes met de voorbereiding !!

21

Astrid Pieters

Succes met de voorbereidingen en het daadwerkelijke moment ???‍♂️

15

Dineke Lydall

Succes topper!!

15

Judith Van Muijen

Zet 'm op Joost ?

26

Bram de Vrind

Topper! Veel succes op de Alpe.

21

Anouk & Marco

Zet hem op Joost!!! Dat deze ziekte voor onze kids enkel nog maar (op zijn ergst) een chronische vorm kent!

21

Fam. van Boxtel

Zet h'm op Joost. Het zal niet mee vallen maar we weten zeker dat je ver zal komen!

25

Michel Rijnders

100

Maarten Schellekens

Heel veel succes Joost! Zet em op :)

56

Anonymous

Heel veel succes met het beklimmen an de berg. We duimen voor 6 keer.... Groetjes van ons.

21

Marina Gelder

50

Anonymous

11

Karina Hustin

21

Ton en Irene van Lierop

Zet'm op Joost !

21

Merijn Schering

Succes!

25

Veronique Topper

Veel succes! Ieder jaar sponsor ik diegene die ik ken en zo moedig zijn deze berg te bedwingen. Super dat je dit gaat doen.

106

M. Markese

Hoi Joost, normaal gesproken doneer ik niets aan het kwf met als reden dat ik er zo mijn twijfels over heb mbt de besteding ervan. Maar ik wil je graag sponsoren omdat ik het enorm knap vind wat je wilt gaan presteren! Succes en geniet van een mooi moment!

26

Angela, Roel en Naima

Succes Joost!

15

Budde

Hi Joost en team, allemaal veel suc6. Een symbolische strijd die iedereen op zijn manier beleeft. Na je inzet staat er thuis bij de buren een koud pilsje klaar.

11

Fam. Koolen

Zet hem op Joost!

10

Jan en Els Wijnactie

25

Vanessa van Zutphen

Joost...gogogogogo!!

10

Anonymous

Succes!

21

Annemarie en Wouter Flach

Lieve Joost, zet m op, nu al trots op jou! Live life, fight cancer! Liefs, Wouter, Annemarie, Naomi en Maurits

Show more