Jos van Asten

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik in mijn naaste omgeving heb ervaren hoe belangrijk de strijd is tegen kanker, wat deze ziekte voor gevolgen heeft, de angst en onzekerheid die kanker veroorzaakt en wat door kanker kapot gemaakt wordt.

De strijd tegen kanker heeft geld nodig, zodat door onderzoek medicijnen kunnen worden ontwikkeld die mensen weer beter kunnen maken of - nog beter - de ziekte kanker kan worden voorkomen. Het zou mooi zijn als mensen daarin kunnen bijdragen.

Tegelijkertijd biedt Alpe d'Huzes een kans om iedereen die op wat voor manier dan ook de strijd met kanker aangaat - gedwongen of niet - een geweldig compliment te maken voor de inzet, het lef en het doorzettingsvermogen! 

Voor mezelf biedt Alpe d'Huzes ook de kans om te laten zien hoe enorm trots ik ben op de mensen in mijn directe omgeving - ze weten zelf wel over wie dit gaat - die de strijd met kanker hebben gevoerd en/of nu nog voeren!

 

My Updates

De eerste week van fondsenwerving ... wauw...

Wat een week! Maandagavond definitief besloten om als team van 5 mee te doen met de Alpe d'Huzes en nog geen week later - het is nu zondagavond - hebben we als team al meer dan € 2.600 euro opgehaald voor de strijd tegen kanker! Daarnaast alleen maar positieve reacties en aanmoedigingen ontvangen. Het lijkt erop dat echt iedereen wil dat kanker uit ieders leven verdwijnt...en nooit meer terugkomt. Wat een geweldig gezamenlijk doel! Pas 1 week bezig met fondsenwerving, nog geen enkele keer in de buurt van de Alpe d'Huez geweest en laat staan de berg beklommen, maar ik heb nu al zoveel positieve reacties ontvangen dat ik in elk geval voor mezelf heb besloten om me meer te gaan inzetten voor de stijd tegen kanker!

Dank aan alle donateurs die ons in 2018 hebben gesteund!

We kunnen ons alleen maar gelukkig prijzen met de overweldigende hoeveelheid donaties die we nu al hebben mogen ontvangen. Alle donateurs nogmaals bedankt!

Maar om ons streefbedrag te halen - of zelfs te overtreffen - zijn we ook via andere wegen op zoek naar sponsoren en donateurs. Via DIA Dichterbij in Gennep hebben we een aantal kaarten laten drukken, met o.a. de link naar deze site. Deze drukkerij - die geldt als dagbesteding voor volwassenen een verstandelijke handicap - gaf direct aan deze kaarten te willen sponsoren onder het mom: het ene goede doel helpt het andere. Top!

Deze kaarten zijn o.a. op enkele plekken in Oeffelt te vinden, zoals bij het Smulhuukske, Spar Boere (zie ook de foto) en de kantine van V.V. De Zwaluw. Dit in de hoop ook daar een kleine bijdrage te mogen ontvangen - of in elk geval aandacht - voor de strijd tegen kanker.

Een ander mooi iniatief dat we hier ook zeker willen noemen, is het initiatief van de familie Miggiels om tijdens de kerstboomverkoop en met door de kinderen zelf gemaakte kerstmannetjes geld in te zamelen voor Alpe d'Huzes. Deze acties heeft maar liefst € 246 opgebracht voor het goede doel!

In 2019 gaan we verder met de werving van donaties, wetende dat we 2018 al fantastisch kunnen afsluiten. Een heel fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2019!

Thank you to my Sponsors

25

Linda Swinkels

Heel veel succes Jos!

25

Nicole Swinkels

Heel veel succes, zet hem op!!

26

Cindy Herms

Succes Jos! Zeven jaar geleden steunde ik mijn man, die voor mijn inmiddels overleden schoonmoeder 6 keer de berg op fietste. Het was voor ons beiden een onvergetelijke ervaring. Dat zal het ook vast voor jou, Natasja en Lotte zijn!

100

Anonymous

Veel succes

10

Erik & Elly

Stoer!!

2.500

Anonymous

Veel succes

10

Francesco Grutters

Succes Jos,👍🏻

56

Van den pol beheer bv

Opgeven is geen optie Jos. Geniet van dit meer dan bijzondere evenement waar de kern geraakt wordt en kleine dingen weer groot en bijzonder zijn

10

Emile, Cynthia, Luka en Niek

Heel veel succes!

25

Bert enTiny Swinkels

Jos Heel veel succes met de voorbereidingen.

21

Natalia Ruiz Oud

Dank je wel voor je inzet! Veel kracht en succes!

100

Peter van Asten

Jos, zet 'm op.

100

Sandra Broekmeijer

Toppertje!!!! Heel veel succes. Sandra en Richard

50

Anonymous

Goed initiatief! Heel veel succes!

66

Flex international movers BV

Succes Jos!!

5

Tim Hendriks

Heel veel succes Jos!

21

Erwin en Mieke Kersten

Hi Jos, En ben je er klaar voor? We wensen je heel veel succes! Zet hem op

50

Christel Hendriks

75

Familie / kinderen Frans van Asten

42

Jos Asten

250

Ashorst BV

Jos, Kop in de wind en stampen op die pedalen...Anders kom je er niet. Groetjes en veel succes, Nelly van Asten en kinderen.

50

Roy Bloem

Heelveel succes!

25

Henk en Anneke van Berkel

15

Jeanne en Piet de buren

succes

206

Natasja Bloem

En ik ben trots op en blij met jou ❤️ Echt super dat jullie meedoen!!

56

Anonymous

Veel succes.

50

Martijn & Marjon vd Pol

Zet ‘m op! Je weet waar je t voor doet!

Show more