Kim Bijman

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Hallo allemaal! Mijn naam is Kim, ik ben 20 jaar oud en kom uit Lopik.

Zoals waarschijnlijk heel veel mensen heb ik ook familieleden en kennissen zien lijden aan de ziekte kanker, sommige hebben de strijd tegen deze ziekte helaas niet gewonnen. De strijd die zij hebben moeten vechten hebben er bij mij voor gezorgd dat ik extra gemotiveerd deelneem aan de Alpe d’HuZes.

Ik heb altijd al geloofd in een betere wereld; dat wij mensen elkaar beter kunnen helpen en steunen door samen te werken en samen te geloven in verbetering. Anno 2018 lijkt het naïef om daar nog in te geloven; we leven in een individualistische en kapitalistische wereld die steeds meer uit elkaar groeit. Deelname aan de Alpe d’HuZes betekent voor mij meer dan alleen geld ophalen voor een goed doel; het betekent voelen dat we er écht voor elkaar kunnen zijn en dat wij mensen écht samen aan een betere wereld kunnen werken.

Natuurlijk ga ik fietsen voor onderzoek naar kanker, want ik vind dat deze vreselijke ziekte de wereld uit geholpen mag worden. Liever vandaag dan morgen. Maar ook voor een stukje zelfvertrouwen. Begin 2018 ben ik zelf een lange tijd uit de running geweest. Mijn gezondheid had me in de steek gelaten en ik heb mezelf daarbij ontzettend teleurgesteld. Nu ik stukje bij beetje weer beter aan het worden ben, wil ik mij weer inzetten voor anderen; dat is immers altijd het doel geweest van mijn bestaan. Maar je kunt niet voor anderen zorgen als je zelf niet gezond bent. Het zal een overwinning zijn als ik daar bovenaan die berg sta, samen met mijn teamgenoten, en weer kan voelen hoe het is om iets goeds te doen voor deze wereld.

Daarom zal ik op 6 juni 2019, met al die lieve mensen die tegen deze ziekte strijden, de strijd overwonnen hebben of de strijd helaas verloren hebben in mijn gedachten, de berg op fietsen, met als doel een bijdrage leveren aan een kanker-loos bestaan.

Thank you to my Sponsors

10

Gijske

Deze bijdrage heb ik gekregen van buurvrouw Gijske. Heel hartelijk bedankt!

100

Henk en Henk

Als naamgenoten hebben wij het idee gekregen om jou aan het laatst benodigde bedrag te helpen. Zet ‘m op Kim!!

25

Piet en Jen

Vanuit ons een donatie omdat we jou heel veel succes willen wensen en het knap vinden dat je hier aan meedoet!

50

Rio, Marianne,Rico,Jordi en Fleur de Ruyter

Kim je bent goed bezig, je kan het! Succes van ons allemaal.

500

Klever Boor en Perstechniek BV

50

A van Beek

Veel succes Kim! Je bent een kanjer! Harrie en

100

Opa en oma Bijman

Lieve Kim, Heel veel succes met je klim naar de top. Liefs opa en oma Bijman

50

Niels en Sabela Kastelein

Lieve Kim, zet 'm op! Heel veel succes! X Niels en Sabela

125

Kim

Op 13 en 14 oktober heb ik op de markt gestaan en mijn eigen spulletjes verkocht, dit zijn de opbrengsten hiervan.

25

Jan en Nel

Lieve Kim, heel veel succes op de Alpe d’Huez! Liefs Jan en Nel

250

Nooteboom Merchandising

Heel veel succes Kim! Vanuit onze organisatie een bijdrage om je verder de berg op te helpen!

145

Deelnemersmarkt Nijkerk

Op 9 maart stond ik tijdens de tweede Alpe D'HuZes dag in Nijkerk op de deelnemersmarkt, dit is de opbrengst hiervan. Met dank aan de organisatie en alle bezoekers die iets gekocht hebben!

250

Active Ants

Veel succes en sterkte Kim. Namens iedereen bij Active Ants!

434

Alpe d'Huzes markt

250

Gerrit Bijman

superdapper wat je gaat doen Kim,trots op jou en heel je team ! zet m op!!

104

Markt Lopik

Dit is onze opbrengst van de Alpe d'HuZes markt in Lopik! Wij bedanken al het publiek dat heeft gedoneerd of heeft gekocht! Met speciale dank aan plantenkwekerij Koolen, die ons planten met enorme korting heeft aangeboden!

280

Teus en Lies Ruyter

Lieve Kim, wij zijn super trots op jou dat je dit gaat doen voor het goede doel! Dus van ons een bijdrage voor jou en natuurlijk ook de rest van de groep Dikke kus en veel liefs van Opa en Oma de Ruyter!

100

Floor en Netty de With

Je kan het !!!!!

100

Hans & Karin Bijman

Succes !!

150

Kim Bijman

Dit is de opbrengst van de kerstmarkt in Lopik. We bedanken de organisatie, Stichting Lopik in Beweging, en al het publiek dat heeft gekocht of gedoneerd :)

Show more