Kim Bijman

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Hallo allemaal! Mijn naam is Kim, ik ben 20 jaar oud en kom uit Lopik.

Zoals waarschijnlijk heel veel mensen heb ik ook familieleden en kennissen zien lijden aan de ziekte kanker, sommige hebben de strijd tegen deze ziekte helaas niet gewonnen. De strijd die zij hebben moeten vechten hebben er bij mij voor gezorgd dat ik extra gemotiveerd deelneem aan de Alpe d’HuZes.

Ik heb altijd al geloofd in een betere wereld; dat wij mensen elkaar beter kunnen helpen en steunen door samen te werken en samen te geloven in verbetering. Anno 2018 lijkt het naïef om daar nog in te geloven; we leven in een individualistische en kapitalistische wereld die steeds meer uit elkaar groeit. Deelname aan de Alpe d’HuZes betekent voor mij meer dan alleen geld ophalen voor een goed doel; het betekent voelen dat we er écht voor elkaar kunnen zijn en dat wij mensen écht samen aan een betere wereld kunnen werken.

Natuurlijk ga ik fietsen voor onderzoek naar kanker, want ik vind dat deze vreselijke ziekte de wereld uit geholpen mag worden. Liever vandaag dan morgen. Maar ook voor een stukje zelfvertrouwen. Begin 2018 ben ik zelf een lange tijd uit de running geweest. Mijn gezondheid had me in de steek gelaten en ik heb mezelf daarbij ontzettend teleurgesteld. Nu ik stukje bij beetje weer beter aan het worden ben, wil ik mij weer inzetten voor anderen; dat is immers altijd het doel geweest van mijn bestaan. Maar je kunt niet voor anderen zorgen als je zelf niet gezond bent. Het zal een overwinning zijn als ik daar bovenaan die berg sta, samen met mijn teamgenoten, en weer kan voelen hoe het is om iets goeds te doen voor deze wereld.

Daarom zal ik op 6 juni 2019, met al die lieve mensen die tegen deze ziekte strijden, de strijd overwonnen hebben of de strijd helaas verloren hebben in mijn gedachten, de berg op fietsen, met als doel een bijdrage leveren aan een kanker-loos bestaan.

Thank you to my Sponsors

25

Piet En Jen

Vanuit ons een donatie omdat we jou heel veel succes willen wensen en het knap vinden dat je hier aan meedoet!

100

Opa En Oma Bijman

Lieve Kim, Heel veel succes met je klim naar de top. Liefs opa en oma Bijman

125

Kim

Op 13 en 14 oktober heb ik op de markt gestaan en mijn eigen spulletjes verkocht, dit zijn de opbrengsten hiervan.

100

Hans & Karin Bijman

Succes !!

280

Teus En Lies Ruyter

Lieve Kim, wij zijn super trots op jou dat je dit gaat doen voor het goede doel! Dus van ons een bijdrage voor jou en natuurlijk ook de rest van de groep Dikke kus en veel liefs van Opa en Oma de Ruyter!

50

A Van Beek

Veel succes Kim! Je bent een kanjer! Harrie en

250

Active Ants

Veel succes en sterkte Kim. Namens iedereen bij Active Ants!

250

Gerrit Bijman

superdapper wat je gaat doen Kim,trots op jou en heel je team ! zet m op!!

Show more