Kim Rakke

Heeft deelgenomen in vorige edities

My Activity Tracking

41
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2018 aan de zijlijn gestaan op "de Alp" tijdens Alp d'HuZes en toen al bedacht dat ik hier zelf een onderdeel van wilde zijn en mijn steentje wil bijdragen. In deze gedachte/ dit gevoel werd ik alleen maar gesterkt toen een vriendin van ons een week na de koersweek van 2018 is overleden aan accute leukemie.

Nu ben ik druk bezig te bouwen aan de beste versie van mij die we kunnen bereiken. Hiervoor nieuwe doelen gesteld. 


Meedoen aan Alp d'HuZes is het grootste doel. Omdat fietsen niet zo voor mij is ga ik lekker lopen. Ruud zijn streven is dit jaar voor de 6. Tot mijn verrassing loop ik samen met Sharilynn V. Helfteren, de oudste dochter van mijn in 2008 overleden zus en haar in 2012 aan blaaskanker overleden man.

Ik noem nu maar twee van de mensen van vele die wij kennen en de strijd hebben verloren zoals zovele die wij niet persoonlijk kennen. Het gevecht gaat door voor al die mensen persoonlijk en voor ons allemaal in het algemeen. Daarom dat wij hen steunen door een stap te zetten of een trap te doen en de nog steeds zo nodige fondsen bij elkaar te sporten.

Ook heb ik mezelf ook als vrijwilliger aangemeld waardoor ik nu onderdeel ben van het team dat de mailcorrespondentie verzorgt voor deze mooie organisatie. Om ook op die manier een bijdrage te kunnen leveren.

Ik ga dus voor een positief, actief en sportief jaar waarin we dus letterlijk en figuurlijk nodige bergen en dalen zullen tegenkomen.

2019 kom maar op!

Thank you to my Sponsors

21

Anonymous

Op naar de top kanjer

10

Aniek Akkermans

Veel succes jullie kunnen het?

15

RKSV Sarto

We gaan nog even door!

20

Sarto bar

5

Natasja en Marc

Go for it ? ! Wij zullen voor je duimen. #proud

26

Mathilde Fonken

Lieve Kim, Wat super knap dat je dit doet!! Vind je een super wijf!! En vandaar mijn steuntje ?

10

Tamara Vermeer

Kanjers! Jullie kunnen het! Zet hem op!

5

Loes Vd Wetering

Topper succes!!

Show more