Lars Blaauwbroek

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee met de Alpe d'Huzes omdat ik mij wil inzetten om het KWF te ondersteunen. Al te vaak heb ik mensen gekend die de verschrikkelijke diagnose hebben gekregen. Sommigen kunnen het gelukkig navertellen, helaas ook teveel mensen die de strijd hebben verloren. De pijn en het verdriet die door kanker wordt veroorzaakt is verschrikkelijk, daarom zet ik mij graag in als deelnemer van Alpe d'Huzes.

My Updates

We gaan van start!

Ik mag met trots zeggen dat wij dit jaar met een grote groep mee gaan doen met de Alpe d'Huzes. Ik zal de berg rennend gaan trotseren en ik ben zo ontzettend trots dat mijn vriendin, moeder en bonus-zus als vrijwilligers mee gaan om het medische team te versterken. In onze familie zijn er nog velen die mee zullen gaan als sporter, vrijwilliger en als ondersteuning van de groep. Wat fantastisch dat er zo veel mensen zijn die zich zo kunnen en willen inzetten voor Alpe d'Huzes. Samen sterk om te streven naar een wereld waarin je niet meer dood gaat aan kanker, de rotziekte waar zoveel mensen helaas maar al te bekend mee zijn.

Het trainen is begonnen, er is een lange weg te gaan. Wij gaan ons beste beentje voorzetten, help jij mee met een donatie? 

100% van de donaties aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Meer informatie hierover kan je hier vinden; https://www.opgevenisgeenoptie.nl/ons-doel#geldbesteding

Opgeven is geen optie!

 

Thank you to my Sponsors

21

Alex van Poppelen

Lekker bezig pik

50

Anonymous

Hoi Lars, heel veel succes en ik hoop dat je je streefbedrag haalt. Edo & Marja

21

Siets & El

Zet ‘m op Lars! X

30

Marieke Oonk

Heel veel succes!

50

Nanne

Topper! Love you

25

Alette Ahsmann

Zet ‘m op Lars! Je kunt het!

10

Stella van 't Klooster

Top! Veel succes met trainen en inzamelen van het geld! Gr Stella (collega Nanne)

21

Marieke

Succes lars!

21

Twan Jansen

Helaas zelf getroffen... en hoe meer mensen zich inzetten des te beter. Ik wens je heel veel energie en doorzettingsvermogen om met jouw krachten het maximale eruit te halen. Knokken! Hopelijk mag en kan ik jou daar komen supporten kerel! Je FF collega https://twanjansen.weebly.com

25

Gert en Tonny Tielrooy

Super goed dat je dit doet! Wij wensen je veel succes met de voorbereidingen en natuurlijk tijdens het evenement zelf! Toppertje!

10

Anonymous

21

Jelle

Wow, niet fietsend (zou ik doen haha) maar hardlopend omhoog, wat een uitdaging, heel veel succes!

75

Johanneke en Bart

Zet em op! Lars en begeleiders xx

10

Lotte van Vliet

Heel veel succes, top actie!!

1.000

Anonymous

21

Lisa Lenkens

Succes Lars!!! Mooi dat je dit gaat doen:)

10

Lindsey

Hey Lars, echt super dat je dit gaat doen! Zeg m op. Groetjes, Lindsey

75

Mia Herfst

21

Linda de Haan

66

Lilian Groenendaal-Jongen

Suczes Lars💪🏃‍♂️⛰👍

75

Tonny en Peter Jongen Mirrer

Goforit

Show more